Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν υπάρχει δυστυχώς, ενημερώστε τον πως θα λειτουργεί πολύ καλύτερα, από την iOS 7.0.6 που βρίσκεται καθώς είχε στόχο τη σταθερότητα και την ταχύτητα, ιδιαιτέρως στις παλαιότερες συσκευές.

???για 4αρι μιλαμε βεβαιως και υπαρχει τροπος..

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα σας.Είναι στα χέρια μου ένα iphone 4 με ios 7.0.4 άλλα σέρνεται.Υπάρχει τρόπος να το κάνω downgrade στην 6.1.3;Το κινητό όταν ήταν στην 6.1.3 δεν ήταν jaibreak.

κοιτα φιλε στο youtube εχει πολλα βιντεακια για το 4αρι την διαδικασια βημα-βημα..για 4αρι και πιο κατω γινεται downgrade μαλλν ο συνφορουμιτης μπερδευτηκε..και ναι μακραν καλυτερη απο ολες η 6.1.3

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

???για 4αρι μιλαμε βεβαιως και υπαρχει τροπος..

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

κοιτα φιλε στο youtube εχει πολλα βιντεακια για το 4αρι την διαδικασια βημα-βημα..για 4αρι και πιο κατω γινεται downgrade μαλλν ο συνφορουμιτης μπερδευτηκε..και ναι μακραν καλυτερη απο ολες η 6.1.3

Καλησπέρα σας, είναι εύκολο να μας επισυνάψετε ένα video για downgrade iPhone 4 και το οποίο δεν έχει κρατημένα shsh files καθώς όπως αναφέρει ο φίλος δεν είχε jailbreak στην 6.1.3;

Καλησπέρα σας, είναι εύκολο να μας επισυνάψετε ένα video για downgrade iPhone 4 και το οποίο δεν έχει κρατημένα shsh files καθώς όπως αναφέρει ο φίλος δεν είχε jailbreak στην 6.1.3;

Σε 6.1.3 δεν είναι απαραίτητο. Μπορεί να παει σε 6.1.1, 6.1.2 μια χαρά ήταν κι αυτές.

Χωρίς shsh δεν πας πουθενά

Nokia 8800 Scirocco

ωπ δεν το διαβασα αυτο..:P εγω μιλουσα για αν ειχε κρατημενα shsh..

Καλησπέρα παιδιά! Ένας φίλος μου κατάφερε και έκανε downgrade ένα κλειδωμένο iphone 4 από 7 σε 5.1.1 αλλά επειδή το κινητό είναι κλειδωμένο σε παροχο δεν αναγνωρίζει κλασικά την σιμ. Γίνεται όμως σε 5.1.1 να γίνει μόνιμο ξεκλείδωμα δικτύου ? Αν ναι μπορείτε να μου στείλετε κάποιο λινκ η στείλτε μου pm.

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά! Ένας φίλος μου κατάφερε και έκανε downgrade ένα κλειδωμένο iphone 4 από 7 σε 5.1.1 αλλά επειδή το κινητό είναι κλειδωμένο σε παροχο δεν αναγνωρίζει κλασικά την σιμ. Γίνεται όμως σε 5.1.1 να γίνει μόνιμο ξεκλείδωμα δικτύου ? Αν ναι μπορείτε να μου στείλετε κάποιο λινκ η στείλτε μου pm.

Μέσα στις πληροφορίες λέει τον αριθμό baseband.

Δες ποια είναι και μετά πατα στο Google how to unlock xx.xx.xx baseband να δεις τι θα βρεις απο οδηγούς.

Nokia 8800 Scirocco

μην κατσεις πρωτα απολα στην 5 γιατι υπαρχουν λιγες εφαρμογες πανε ή 6 ή 7.1 κ κανε αυτο που σου ειπε παραπανω

μην κατσεις πρωτα απολα στην 5 γιατι υπαρχουν λιγες εφαρμογες πανε ή 6 ή 7.1 κ κανε αυτο που σου ειπε παραπανω

7.1 δεν γίνεται γιατί δεν υπάρχει jailbreak.

6 δεν ξέρουμε αν έχει κρατήσει τα shsh αλλιώς δεν γίνεται ούτε εκεί

Nokia 8800 Scirocco

Υπάρχουν κρατημένα shsh στην 6 αλλά είναι 6.1 6.2 και δεν τα περνάει γιατί λέει ότι έχουν πρόβλημα αυτές οι εκδόσεις! Και το baseband είναι 4.12.09
[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχουν κρατημένα shsh στην 6 αλλά είναι 6.1 6.2 και δεν τα περνάει γιατί λέει ότι έχουν πρόβλημα αυτές οι εκδόσεις! Και το baseband είναι 4.12.09

Έχεις δίκιο κι εγω προσπαθούσε με κάποιες απο τις 6.χ και μου έβγαζε σφάλμα μάλλον είναι κλειδωμένο το downgrade στην 6.

Μόνο σε 5.1.1 οτι κανεις αλλιώς σε 7.1 με κάποια gevey

Μήπως να βάλεις 7.1 και να πάρεις μια gevey sim και να κανεις την δουλειά σου;

Ψαξτο λίγο αλλά δεν ξέρω αν κάνει αναβάθμιση την baseband αφού περάσεις 7.1

Edited by Tasos19s
Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να πάρω δώρω στην γυναίκα μου το 4αρι. Ποιός μπορείν να μου πει απο που να το αγοράσω φτηνά?Από εξωτερικό γιατί εδώ βλέπω κάτι 300άρια... :O

Ας μου στείλει και pm

Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να πάρω δώρω στην γυναίκα μου το 4αρι. Ποιός μπορείν να μου πει απο που να το αγοράσω φτηνά?Από εξωτερικό γιατί εδώ βλέπω κάτι 300άρια... :O

Ας μου στείλει και pm

Αυτή τη στιγμή το 4s είναι σε πώληση.

4αρι δεν μπορείς να βρεις καινούργιο.

Πάρε 4s 8gb στα 300€ απο media market και κάπου αλλού διάβασα οτι είναι προσφορά.

Nokia 8800 Scirocco

Ας μου στείλει και pm

μην κανεις την χαζομαρα κ τις παρεις το 4 γιατι η υποστυριξη λυγει τον σεπτεμβρη παρε το 4s κ πανω..παντως 4s ειν μια χαρα γ μεχρι του χρονου το καλοκαιρι μην σ πω κ του παραχρονου.

Κατάλαβα. Ευχαριστώ παίδες

Εκτός κι αν βρεις κανένα 4αρι με λίγα χρήματα μεταχειρισμένο όμως να κάνεις την δουλεία σου

Nokia 8800 Scirocco

Το σκεφτομαι κι εγω για 2ο να παρω ενα 4αρι, σε κινεζικα sites το βρισκεις του κουτιου και unlocked κατω απο 200€ πια (ακομη και το 32αρι) απλα αυτο που με προβληματιζει ειναι το Refurbished που αναφερουν ξερετε τι ακριβως παιζει μ'αυτο? Γενικα αξιζει? θελω γνωμες

Ευχαριστω

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Το σκεφτομαι κι εγω για 2ο να παρω ενα 4αρι, σε κινεζικα sites το βρισκεις του κουτιου και unlocked κατω απο 200€ πια (ακομη και το 32αρι) απλα αυτο που με προβληματιζει ειναι το Refurbished που αναφερουν ξερετε τι ακριβως παιζει μ'αυτο? Γενικα αξιζει? θελω γνωμες

Ευχαριστω

Δηλαδή ανακατασκευασμένο.

Αν εχει πρόβλημα μια συσκευή την στέλνεις στο service και σε περίπτωση που σου δώσουν άλλη, η συσκευή με το πρόβλημα πηγαίνει στα κεντρικά διορθώνεται οτι πρόβλημα εχει και μετά δίνεται σε άλλον σαν refurbished απο το service σε περίπτωση αντικατάστασης συσκευής.

Τώρα απο που ειναι φτιαγμένη αυτή η συσκευή που βλέπεις σε κινεζικά καταστήματα δεν ξέρουμε.

Δουλεύουν οι μπάντες με τις ελληνικές μπάντες των εδώ δικτύων κινητής τηλεφωνίας;

Εγω δεν θα την έπαιρνα.

Καλύτερα μια μεταχειρισμένη από Ελλάδα

Nokia 8800 Scirocco

Συμφωνώ με τον Τάσο. Αν είναι για τηλέφωνο δεν θα σου πρότεινα ούτε και εγώ να αγοράσεις μεταχειρισμένο refurbished. Εγώ ο ίδιος έχω refurbished ipad από Αμερική και το είχα παραγγείλει σε κάτι γνωστούς μέσα από το site της Apple και μου το έφεραν και είναι μια χαρά ακόμη και τόσους μήνες που το έχω. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνεις διαφορά αν ήταν refurbished ή όχι! Αλλά επειδή όμως τώρα μιλάμε για τηλέφωνο, μπορεί να παίζουν πολλά και να μην δουλεύει σωστά ως τηλέφωνο. Αυτά τα γνωστά τα κλειδωμένα, ξεκλείδωτα, κλπ. λόγω χωρών με τον χ πάροχο δικτύου όπως πχ At&T, κλπ. Καλύτερα από εδώ και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να είναι αγορασμένο από Ελληνικό μαγαζί. Τα φοβάμαι τα πειραγμένα, ξεκλείδωτα. Πάρε και άλλες γνώμες αλλά εγώ θα έψαχνα από εδώ. Υπάρχουν sites με αγγελίες όπως το myphone, insomnia, xe και πολλοί δίνουν τέτοια κινητά.

Δηλαδή ανακατασκευασμένο.

Αν εχει πρόβλημα μια συσκευή την στέλνεις στο service και σε περίπτωση που σου δώσουν άλλη, η συσκευή με το πρόβλημα πηγαίνει στα κεντρικά διορθώνεται οτι πρόβλημα εχει και μετά δίνεται σε άλλον σαν refurbished απο το service σε περίπτωση αντικατάστασης συσκευής.

Τώρα απο που ειναι φτιαγμένη αυτή η συσκευή που βλέπεις σε κινεζικά καταστήματα δεν ξέρουμε.

Δουλεύουν οι μπάντες με τις ελληνικές μπάντες των εδώ δικτύων κινητής τηλεφωνίας;

Εγω δεν θα την έπαιρνα.

Καλύτερα μια μεταχειρισμένη από Ελλάδα

Εδώ είσαι λάθος, refurbrished συσκευή είναι ολοκαίνουρια συσκευή η οποία βγηκε από το εργοστάσιο με κάποιο πρόβλημα και δεν πέρασε το έλεγχο της Apple. Αυτές οι συσκευές επιστρέφονται στο εργοστάσιο και ανακατασκευάζονται. Περνούν δεύτερο έλεγχο και στη συνέχεια διοχετεύονται στην αγορά χωρίς συσκευασία προς αντικατάσταση άλλων προβληματικών συσκευών. Τονίζω και πάλι πως είναι καινούρια και η πρώτη ενεργοποιήση γίνεται από εσας μπορείτε στη σελίδα σας στην Apple "My Apple ID να το διαπιστώσετε.

Στο site η Apple ανεβάζει τέτοιες συσκευές (iMac, iPod, iPad) και τις δίνει φθηνότερα!

Edited by DINFUN

Ευχαριστω

ειλικρινα δεν μπορω να σε καταλαβω πολυ ελαφρως μεταχειρισμενο το 4 το πουλανε απο 180 κ θα εισαι πιο σιγουρος κ θες να παρεις απο κινεζικο;; :S

Eυχαριστω για τις απαντησεις και γνωμες ολων σας. Δεν ξερω αν ειναι πρεπον να ποσταρω συγκεκριμενα links εδω οποτε θα αναφερω την πηγη, στο aliexpress βρηκα αρκετα 4αρια ξεκλειδωτα refurbished οποιος θελει μπορει να ριξει μια ματια. Παντως με πεισατε να κοιταξω σε αγγελιες απο ελλαδα να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Απλα με δελεασε το οτι θα ειναι του κουτιου σχεδον απειραχτα.

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Eυχαριστω για τις απαντησεις και γνωμες ολων σας. Δεν ξερω αν ειναι πρεπον να ποσταρω συγκεκριμενα links εδω οποτε θα αναφερω την πηγη, στο aliexpress βρηκα αρκετα 4αρια ξεκλειδωτα refurbished οποιος θελει μπορει να ριξει μια ματια. Παντως με πεισατε να κοιταξω σε αγγελιες απο ελλαδα να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Απλα με δελεασε το οτι θα ειναι του κουτιου σχεδον απειραχτα.

1000φορες καλυτερα αν ειναι απο κοντα..μην σου ερθει τιποτα μαπε και δεν μπορεις να το επιστρεψεις..;)

Καλημέρα και καλή Ανάσταση,

πήρε η αδερφή μου ένα iphone 4 πήγα να του κάνω ενημέρωση αλλά απέτυχε και το άφησα και σήμερα που πήγε να το ανοίξει βγάζει μνμ στην οθόθνη ότι απέτυχε η ενημέρωση επειδή δεν είναι στο internet και το touch δεν δουλευει

Digital-Doctor.blogspot.gr

Καλημέρα και καλή Ανάσταση,

πήρε η αδερφή μου ένα iphone 4 πήγα να του κάνω ενημέρωση αλλά απέτυχε και το άφησα και σήμερα που πήγε να το ανοίξει βγάζει μνμ στην οθόθνη ότι απέτυχε η ενημέρωση επειδή δεν είναι στο internet και το touch δεν δουλευει

Δοκιμάστε να κάνετε restore έχοντας τη συσκευή σας σε DFU MODE. Δείτε στο video πως μπαίνει.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=15qaTA4lQPc]How to enter DFU Mode iPhone 5S 5C 5 (4S, 4, 3GS, 3G, 2G) iPad & iPod Touch - iPad Air - YouTube[/ame]

Δοκιμάστε να κάνετε restore έχοντας τη συσκευή σας σε DFU MODE. Δείτε στο video πως μπαίνει.

πάτησα στο itunes επαναφορά και ενημέρωση και μετά από την ολοκλήρωση πάλι η αφής δεν πιάνει και τώρα το μνμ στην οθόνη λέει "Δεν εναι δυνατη η εγκατασταση ενημερωσης...απαιτεί συνδεση δικτυου"

-edit-

Πήγα να ξανά κάνω την ενημέρωση και στην μέση έβγαλε σφάλμα 3194 και έμεινε το μήλο στην οθόνη και το itunes έκλεισε, το κινητό το αγόρασε η αδερφή μου από κίνα που ήταν αν πάω σε ένα istorm θα το φτιάξουνε δωρεάν ;

Edited by dimitrisOS
Digital-Doctor.blogspot.gr

• The title was changed to iPhone 4