mpa3 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 δεν υπάρχει δυστυχώς, ενημερώστε τον πως θα λειτουργεί πολύ καλύτερα, από την iOS 7.0.6 που βρίσκεται καθώς είχε στόχο τη σταθερότητα και την ταχύτητα, ιδιαιτέρως στις παλαιότερες συσκευές. ???για 4αρι μιλαμε βεβαιως και υπαρχει τροπος.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σας.Είναι στα χέρια μου ένα iphone 4 με ios 7.0.4 άλλα σέρνεται.Υπάρχει τρόπος να το κάνω downgrade στην 6.1.3;Το κινητό όταν ήταν στην 6.1.3 δεν ήταν jaibreak. κοιτα φιλε στο youtube εχει πολλα βιντεακια για το 4αρι την διαδικασια βημα-βημα..για 4αρι και πιο κατω γινεται downgrade μαλλν ο συνφορουμιτης μπερδευτηκε..και ναι μακραν καλυτερη απο ολες η 6.1.3 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 ???για 4αρι μιλαμε βεβαιως και υπαρχει τροπος.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κοιτα φιλε στο youtube εχει πολλα βιντεακια για το 4αρι την διαδικασια βημα-βημα..για 4αρι και πιο κατω γινεται downgrade μαλλν ο συνφορουμιτης μπερδευτηκε..και ναι μακραν καλυτερη απο ολες η 6.1.3 Καλησπέρα σας, είναι εύκολο να μας επισυνάψετε ένα video για downgrade iPhone 4 και το οποίο δεν έχει κρατημένα shsh files καθώς όπως αναφέρει ο φίλος δεν είχε jailbreak στην 6.1.3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Καλησπέρα σας, είναι εύκολο να μας επισυνάψετε ένα video για downgrade iPhone 4 και το οποίο δεν έχει κρατημένα shsh files καθώς όπως αναφέρει ο φίλος δεν είχε jailbreak στην 6.1.3; Σε 6.1.3 δεν είναι απαραίτητο. Μπορεί να παει σε 6.1.1, 6.1.2 μια χαρά ήταν κι αυτές. Χωρίς shsh δεν πας πουθενά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Καλησπέρα σας, είναι εύκολο να μας επισυνάψετε ένα video για downgrade iPhone 4 και το οποίο δεν έχει κρατημένα shsh files καθώς όπως αναφέρει ο φίλος δεν είχε jailbreak στην 6.1.3; ωπ δεν το διαβασα αυτο..:P εγω μιλουσα για αν ειχε κρατημενα shsh.. Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Ένας φίλος μου κατάφερε και έκανε downgrade ένα κλειδωμένο iphone 4 από 7 σε 5.1.1 αλλά επειδή το κινητό είναι κλειδωμένο σε παροχο δεν αναγνωρίζει κλασικά την σιμ. Γίνεται όμως σε 5.1.1 να γίνει μόνιμο ξεκλείδωμα δικτύου ? Αν ναι μπορείτε να μου στείλετε κάποιο λινκ η στείλτε μου pm. ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Ένας φίλος μου κατάφερε και έκανε downgrade ένα κλειδωμένο iphone 4 από 7 σε 5.1.1 αλλά επειδή το κινητό είναι κλειδωμένο σε παροχο δεν αναγνωρίζει κλασικά την σιμ. Γίνεται όμως σε 5.1.1 να γίνει μόνιμο ξεκλείδωμα δικτύου ? Αν ναι μπορείτε να μου στείλετε κάποιο λινκ η στείλτε μου pm. ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μέσα στις πληροφορίες λέει τον αριθμό baseband. Δες ποια είναι και μετά πατα στο Google how to unlock xx.xx.xx baseband να δεις τι θα βρεις απο οδηγούς. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Ένας φίλος μου κατάφερε και έκανε downgrade ένα κλειδωμένο iphone 4 από 7 σε 5.1.1 αλλά επειδή το κινητό είναι κλειδωμένο σε παροχο δεν αναγνωρίζει κλασικά την σιμ. Γίνεται όμως σε 5.1.1 να γίνει μόνιμο ξεκλείδωμα δικτύου ? Αν ναι μπορείτε να μου στείλετε κάποιο λινκ η στείλτε μου pm. ευχαριστώ εκ των προτέρων! μην κατσεις πρωτα απολα στην 5 γιατι υπαρχουν λιγες εφαρμογες πανε ή 6 ή 7.1 κ κανε αυτο που σου ειπε παραπανω Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 μην κατσεις πρωτα απολα στην 5 γιατι υπαρχουν λιγες εφαρμογες πανε ή 6 ή 7.1 κ κανε αυτο που σου ειπε παραπανω 7.1 δεν γίνεται γιατί δεν υπάρχει jailbreak. 6 δεν ξέρουμε αν έχει κρατήσει τα shsh αλλιώς δεν γίνεται ούτε εκεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Υπάρχουν κρατημένα shsh στην 6 αλλά είναι 6.1 6.2 και δεν τα περνάει γιατί λέει ότι έχουν πρόβλημα αυτές οι εκδόσεις! Και το baseband είναι 4.12.09 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Υπάρχουν κρατημένα shsh στην 6 αλλά είναι 6.1 6.2 και δεν τα περνάει γιατί λέει ότι έχουν πρόβλημα αυτές οι εκδόσεις! Και το baseband είναι 4.12.09 Έχεις δίκιο κι εγω προσπαθούσε με κάποιες απο τις 6.χ και μου έβγαζε σφάλμα μάλλον είναι κλειδωμένο το downgrade στην 6. Μόνο σε 5.1.1 οτι κανεις αλλιώς σε 7.1 με κάποια gevey Μήπως να βάλεις 7.1 και να πάρεις μια gevey sim και να κανεις την δουλειά σου; Ψαξτο λίγο αλλά δεν ξέρω αν κάνει αναβάθμιση την baseband αφού περάσεις 7.1 Edited April 10, 2014 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να πάρω δώρω στην γυναίκα μου το 4αρι. Ποιός μπορείν να μου πει απο που να το αγοράσω φτηνά?Από εξωτερικό γιατί εδώ βλέπω κάτι 300άρια... :O Ας μου στείλει και pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να πάρω δώρω στην γυναίκα μου το 4αρι. Ποιός μπορείν να μου πει απο που να το αγοράσω φτηνά?Από εξωτερικό γιατί εδώ βλέπω κάτι 300άρια... :O Ας μου στείλει και pm Αυτή τη στιγμή το 4s είναι σε πώληση. 4αρι δεν μπορείς να βρεις καινούργιο. Πάρε 4s 8gb στα 300€ απο media market και κάπου αλλού διάβασα οτι είναι προσφορά. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να πάρω δώρω στην γυναίκα μου το 4αρι. Ποιός μπορείν να μου πει απο που να το αγοράσω φτηνά?Από εξωτερικό γιατί εδώ βλέπω κάτι 300άρια... :O Ας μου στείλει και pm μην κανεις την χαζομαρα κ τις παρεις το 4 γιατι η υποστυριξη λυγει τον σεπτεμβρη παρε το 4s κ πανω..παντως 4s ειν μια χαρα γ μεχρι του χρονου το καλοκαιρι μην σ πω κ του παραχρονου. Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Κατάλαβα. Ευχαριστώ παίδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Κατάλαβα. Ευχαριστώ παίδες Εκτός κι αν βρεις κανένα 4αρι με λίγα χρήματα μεταχειρισμένο όμως να κάνεις την δουλεία σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Το σκεφτομαι κι εγω για 2ο να παρω ενα 4αρι, σε κινεζικα sites το βρισκεις του κουτιου και unlocked κατω απο 200€ πια (ακομη και το 32αρι) απλα αυτο που με προβληματιζει ειναι το Refurbished που αναφερουν ξερετε τι ακριβως παιζει μ'αυτο? Γενικα αξιζει? θελω γνωμες Ευχαριστω Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Το σκεφτομαι κι εγω για 2ο να παρω ενα 4αρι, σε κινεζικα sites το βρισκεις του κουτιου και unlocked κατω απο 200€ πια (ακομη και το 32αρι) απλα αυτο που με προβληματιζει ειναι το Refurbished που αναφερουν ξερετε τι ακριβως παιζει μ'αυτο? Γενικα αξιζει? θελω γνωμες Ευχαριστω Δηλαδή ανακατασκευασμένο. Αν εχει πρόβλημα μια συσκευή την στέλνεις στο service και σε περίπτωση που σου δώσουν άλλη, η συσκευή με το πρόβλημα πηγαίνει στα κεντρικά διορθώνεται οτι πρόβλημα εχει και μετά δίνεται σε άλλον σαν refurbished απο το service σε περίπτωση αντικατάστασης συσκευής. Τώρα απο που ειναι φτιαγμένη αυτή η συσκευή που βλέπεις σε κινεζικά καταστήματα δεν ξέρουμε. Δουλεύουν οι μπάντες με τις ελληνικές μπάντες των εδώ δικτύων κινητής τηλεφωνίας; Εγω δεν θα την έπαιρνα. Καλύτερα μια μεταχειρισμένη από Ελλάδα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Συμφωνώ με τον Τάσο. Αν είναι για τηλέφωνο δεν θα σου πρότεινα ούτε και εγώ να αγοράσεις μεταχειρισμένο refurbished. Εγώ ο ίδιος έχω refurbished ipad από Αμερική και το είχα παραγγείλει σε κάτι γνωστούς μέσα από το site της Apple και μου το έφεραν και είναι μια χαρά ακόμη και τόσους μήνες που το έχω. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνεις διαφορά αν ήταν refurbished ή όχι! Αλλά επειδή όμως τώρα μιλάμε για τηλέφωνο, μπορεί να παίζουν πολλά και να μην δουλεύει σωστά ως τηλέφωνο. Αυτά τα γνωστά τα κλειδωμένα, ξεκλείδωτα, κλπ. λόγω χωρών με τον χ πάροχο δικτύου όπως πχ At&T, κλπ. Καλύτερα από εδώ και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να είναι αγορασμένο από Ελληνικό μαγαζί. Τα φοβάμαι τα πειραγμένα, ξεκλείδωτα. Πάρε και άλλες γνώμες αλλά εγώ θα έψαχνα από εδώ. Υπάρχουν sites με αγγελίες όπως το myphone, insomnia, xe και πολλοί δίνουν τέτοια κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Δηλαδή ανακατασκευασμένο. Αν εχει πρόβλημα μια συσκευή την στέλνεις στο service και σε περίπτωση που σου δώσουν άλλη, η συσκευή με το πρόβλημα πηγαίνει στα κεντρικά διορθώνεται οτι πρόβλημα εχει και μετά δίνεται σε άλλον σαν refurbished απο το service σε περίπτωση αντικατάστασης συσκευής. Τώρα απο που ειναι φτιαγμένη αυτή η συσκευή που βλέπεις σε κινεζικά καταστήματα δεν ξέρουμε. Δουλεύουν οι μπάντες με τις ελληνικές μπάντες των εδώ δικτύων κινητής τηλεφωνίας; Εγω δεν θα την έπαιρνα. Καλύτερα μια μεταχειρισμένη από Ελλάδα Εδώ είσαι λάθος, refurbrished συσκευή είναι ολοκαίνουρια συσκευή η οποία βγηκε από το εργοστάσιο με κάποιο πρόβλημα και δεν πέρασε το έλεγχο της Apple. Αυτές οι συσκευές επιστρέφονται στο εργοστάσιο και ανακατασκευάζονται. Περνούν δεύτερο έλεγχο και στη συνέχεια διοχετεύονται στην αγορά χωρίς συσκευασία προς αντικατάσταση άλλων προβληματικών συσκευών. Τονίζω και πάλι πως είναι καινούρια και η πρώτη ενεργοποιήση γίνεται από εσας μπορείτε στη σελίδα σας στην Apple "My Apple ID να το διαπιστώσετε. Στο site η Apple ανεβάζει τέτοιες συσκευές (iMac, iPod, iPad) και τις δίνει φθηνότερα! Edited April 16, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Το σκεφτομαι κι εγω για 2ο να παρω ενα 4αρι, σε κινεζικα sites το βρισκεις του κουτιου και unlocked κατω απο 200€ πια (ακομη και το 32αρι) απλα αυτο που με προβληματιζει ειναι το Refurbished που αναφερουν ξερετε τι ακριβως παιζει μ'αυτο? Γενικα αξιζει? θελω γνωμες Ευχαριστω ειλικρινα δεν μπορω να σε καταλαβω πολυ ελαφρως μεταχειρισμενο το 4 το πουλανε απο 180 κ θα εισαι πιο σιγουρος κ θες να παρεις απο κινεζικο;; :S Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Eυχαριστω για τις απαντησεις και γνωμες ολων σας. Δεν ξερω αν ειναι πρεπον να ποσταρω συγκεκριμενα links εδω οποτε θα αναφερω την πηγη, στο aliexpress βρηκα αρκετα 4αρια ξεκλειδωτα refurbished οποιος θελει μπορει να ριξει μια ματια. Παντως με πεισατε να κοιταξω σε αγγελιες απο ελλαδα να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Απλα με δελεασε το οτι θα ειναι του κουτιου σχεδον απειραχτα. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Eυχαριστω για τις απαντησεις και γνωμες ολων σας. Δεν ξερω αν ειναι πρεπον να ποσταρω συγκεκριμενα links εδω οποτε θα αναφερω την πηγη, στο aliexpress βρηκα αρκετα 4αρια ξεκλειδωτα refurbished οποιος θελει μπορει να ριξει μια ματια. Παντως με πεισατε να κοιταξω σε αγγελιες απο ελλαδα να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Απλα με δελεασε το οτι θα ειναι του κουτιου σχεδον απειραχτα. 1000φορες καλυτερα αν ειναι απο κοντα..μην σου ερθει τιποτα μαπε και δεν μπορεις να το επιστρεψεις..;) Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Καλημέρα και καλή Ανάσταση, πήρε η αδερφή μου ένα iphone 4 πήγα να του κάνω ενημέρωση αλλά απέτυχε και το άφησα και σήμερα που πήγε να το ανοίξει βγάζει μνμ στην οθόθνη ότι απέτυχε η ενημέρωση επειδή δεν είναι στο internet και το touch δεν δουλευει Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Καλημέρα και καλή Ανάσταση, πήρε η αδερφή μου ένα iphone 4 πήγα να του κάνω ενημέρωση αλλά απέτυχε και το άφησα και σήμερα που πήγε να το ανοίξει βγάζει μνμ στην οθόθνη ότι απέτυχε η ενημέρωση επειδή δεν είναι στο internet και το touch δεν δουλευει Δοκιμάστε να κάνετε restore έχοντας τη συσκευή σας σε DFU MODE. Δείτε στο video πως μπαίνει. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=15qaTA4lQPc]How to enter DFU Mode iPhone 5S 5C 5 (4S, 4, 3GS, 3G, 2G) iPad & iPod Touch - iPad Air - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 (edited) Δοκιμάστε να κάνετε restore έχοντας τη συσκευή σας σε DFU MODE. Δείτε στο video πως μπαίνει. πάτησα στο itunes επαναφορά και ενημέρωση και μετά από την ολοκλήρωση πάλι η αφής δεν πιάνει και τώρα το μνμ στην οθόνη λέει "Δεν εναι δυνατη η εγκατασταση ενημερωσης...απαιτεί συνδεση δικτυου" -edit- Πήγα να ξανά κάνω την ενημέρωση και στην μέση έβγαλε σφάλμα 3194 και έμεινε το μήλο στην οθόνη και το itunes έκλεισε, το κινητό το αγόρασε η αδερφή μου από κίνα που ήταν αν πάω σε ένα istorm θα το φτιάξουνε δωρεάν ; Edited April 17, 2014 by dimitrisOS Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts