vagosnet Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 καλησπέρα παιδιά!το siri τελικά υπάρχει καποιος τροπος να το περασουμε στο iphone 4?γιατι καποιος σε ενα site εδειξε οτι απαντανε πλεον οι servers της apple.. εχουμε κανενα νεο για το siri? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 εχουμε κανενα νεο για το siri? τίποτα πλην ενός site ,που είχε δείξει βίντεο που έκανε το 4αρι να παιζει με Siri ,δεν έχω δει κάτι άλλο ...λογικά για να γίνει κάτι τέτοιο θα θελει jb σωστά ;;και απ´οσο ξέρω full jb for iOS 5 δεν εχει βγει κάτι ! πάντως γιατι δεν σκέφτεσαι να. δώσεις το 4αρι σου,να βάλεις και μια διαφορα και να πάρεις το 4s που εχει default το I Siri ??? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pos Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 επανέρχομαι και ρωτάω... εγώ που έκανα τη βλακεία και δεν αναβάθμισα τη συσκευή μου και τώρα όταν μπαίνω στο CYDIA μου γράφει μόνο SHSH: iOS 4.3.5 μπορώ να κάνω τίποτα; Η περιμένω μέχρι να βγει (αν) το jailbreak για το το iOS 5??? Δυστυχώς είμαι ακόμα με 4.2.1 (ναι γνωρίζω ελεεινό) Άσχετο αλλά είδα εχθές σε έναν φίλο μου που πήρε το 4s πως στην οθόνη έχει μια λειτουργία όπως στα android και μπορείς να την ανεβοκατεβάσεις κλπ όπου πχ έρχονται οι ενημερώσεις, τα μνμτ δεν εμφανίζονται σε ολόκληρη την οθόνη αλλά εκεί κλπ. Αυτό είναι το νέου iOS??? Παράθεση www.mythiki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Εφοσον εχεις κρατημενα τα shsh της 4.3.5, μπορεις να πας σε αυτη αλλα παλι με terhered jb αν δεν κανω λαθος. Δεν αξιζει κατ εμενα... Τωρα, αναγκαστικα θα πας στην 5.0.1, η οποια εχει tethered jb και φημολογειται, πως untethered θα παρει μονο η 5.0. Ναι αυτο που ειδες ειναι των εκδοσεων 5.0.x και ειναι το κεντρο γνωστοποιησεων... Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pos Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Το να πάω στην tehered 5.0.1 σημαίνει πως απλά ΌΤΑΝ κλείνει η συσκευή για τον οποιοδήποτε λόγο θα πρέπει να της κάνω εκκίνηση μέσω η/υ; Υπάρχουν άλλα μείον αυτής της λύσης; Παράθεση www.mythiki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Αυτο ειναι το βασικοτερο. Αν δε σ ενοχλει, προχωρας κανονικα... Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pos Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Αυτο ειναι το βασικοτερο. Αν δε σ ενοχλει, προχωρας κανονικα... χμμμ γενικά δεν είναι ότι το κλείνω συχνά (σπανιότατα θα έλεγα) αλλά σε περίπτωση κάποιου κολλήματος... Εννοείται ότι αργεί ακόμα η tehered για κάποιο από τα 2 (5.0 και 5.0.1) ε; Παράθεση www.mythiki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Tethered υπαρχει οπως ειπα.. Unterhered δε γνωριζω... Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Υπάρχει τρόπος να κάνει η κάμερα ζουμ όταν τραβάμε βίντεο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Υπάρχει τρόπος να κάνει η κάμερα ζουμ όταν τραβάμε βίντεο?? Δυστυχως δεν μας εχει δωσει αυτη την ευκαιρια η apple μεσω της native εφαρμογης αλλα πιστευω πως κατι τεοιο ειναι δυνατο με μια third party εφαρμογή!! Ψαξε το στο appstore σιγουρα κατι θα βρεις! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 @mihalis13 Μια εφαρμογή που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο είναι η Top Camera. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 καλησπερα παιδια!!εχω ενα προβληματακι απο τοτε που εβαλα την 5 δεν λαμβανω ολα τα μηνυματα που μου στελνουν εχει καποιος το ιδιο προβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Υπάρχει τρόπος να κάνει η κάμερα ζουμ όταν τραβάμε βίντεο?? VideoZoom2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pos Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Εγώ έχω το εξής πρόβλημα (δεν έχω βάλει την 5 ακόμα): τα mail δεν μου έρχονται σε real time στο κινητό αλλά πρέπει να μπω στην εφαρμογή για να μπει σε διαδικασία ενημέρωσης... πώς μπορώ να το διορθώσω; Παράθεση www.mythiki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Εγώ έχω το εξής πρόβλημα (δεν έχω βάλει την 5 ακόμα): τα mail δεν μου έρχονται σε real time στο κινητό αλλά πρέπει να μπω στην εφαρμογή για να μπει σε διαδικασία ενημέρωσης... πώς μπορώ να το διορθώσω; Θα πρέπει να "σετάρεις" το mail σου ως Exchange για να έχεις push από τον server. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pos Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Θα πρέπει να "σετάρεις" το mail σου ως Exchange για να έχεις push από τον server. Και μία μετάφραση;;; Ευχαριστώ!! Παράθεση www.mythiki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Και μία μετάφραση;;; Ευχαριστώ!! Σε περίπτωση που έχεις Gmail π.χ., γίνεται έτσι. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pos Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Δυστυχώς hotmail! Παράθεση www.mythiki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Δυστυχώς hotmail! Ακολούθησε τις οδηγίες του gmail αλλα στο domain name βάλε m.hotmail.com Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pos Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση www.mythiki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Με αυτο τον τροπο τα mails θα φαίνονται και απο τον υπολογιστή ή μόνο στο κινητό;( στη σελίδα του hotmail δηλαδή) Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Καλησπέρα . θέλω να βάλω την κάρτα sim του iphone 4 σε άλλο κινητό ( nokia ) αλλά έχει την μικρή sim , υπάρχει κάποιος τρόπος η ανταπτορας στο εμπόριο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Φυσικά ,λογικά vod shops ,Γερμανός θα έχουν ... Εμένα η vodafone όταν το είχα πάρει μου τον είχανε δώσει ... Ποσο να κάνει ? 1€ 2€ ?????? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Sim adaptop απο vodafone ή Γερμανο, με €1. Εγω το εχω παντα στο πορτοφολι μου το adaptorακι, κι εχει αποδειχτει χρησιμο αρκετες φορες! :happy: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Με αυτο τον τροπο τα mails θα φαίνονται και απο τον υπολογιστή ή μόνο στο κινητό;( στη σελίδα του hotmail δηλαδή) Στον υπολογιστή θα τα βλέπεις όπως πάντα. Δεν αλλάζει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts