Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανονικα, οσο και η συσκευη. Μην ακους τι αλλο μπορει να σου πουν.

A ωραια...Και πρεπει να παω και αποδειξη?σε οποιοδηποτε καταστημα?

:w00t:

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

A ωραια...Και πρεπει να παω και αποδειξη?σε οποιοδηποτε καταστημα?

Ακριβως.

Οτιδηποτε περιεχεται στο πακετο πωλησης (κινητο, φορτιστης, ακουστικα, μπαταριες κλπ) υποχρεωτικα εχει εγγυηση για 2 χρονια, ανεξαρτητα απο τις ελαχιστες εγγυησεις που τυχον δινει ο κατασκευαστης ( πχ 1 χρονο για τη συσκευη, 6 μηνες για την μπαταρια κλπ).

Οτιδηποτε λιγοτερο απο 2 χρονια πληρους εγγυησης ειναι παρανομο και ειναι στη δικη σου ευχερεια αν θα το δεχτεις ή αν θα αντιδρασεις.

Με την αποδειξη ανα χειρας δεν θα εχεις να φοβηθεις τιποτα.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μετα το update στο ios5 αν και δεν σκαλιζω συχνα,κατι εγινε με τους συνχρονισμους και δεν ενφανιζονται καποιες εφαρμογες πλεον ουτε στο κινητο αλλα ουτε στο itunes,

Δεν εχω κανει jailbreak,και τις εχω πληρωσει κανονικα.

Τι γινεται τωρα με ποιον τροπο τις επαναφερω,η εχουν χαθει οριστικα?

Ευχαριστω προκαταβολικα για οποια βοηθεια.

Τίποτα δεν θα ξαναπληρωσεις! Μην ανησυχείς.

Εαν δεν υπάρχουν ούτε στο itunes (!) μπορείς να τα ξανακατεβάσεις χωρίς να χρεωθείς πάλι.

Φιλε μου σ ευχαριστω αλλα ηδη εκανα μια προσπαθεια με μια εφαρμογη απαυτες που ελειπαν και μου εβγαλε bye,

συνεχισα να δω τι θα γινει και στη συνεχεια εκανε κανονικα ξανα εγκατασταση....τωρα χρεωθηκα? ...ετσι πρεπει να γινει?

Eιναι η 2η φορα που το iphone δεν μπορει να συνδεθει με το router...δειχνει φουλ σημα αλλα στην αναζητηση εχει το κυκλακι που γυριζει και δεν συνδεεται....λετε να εχει κανενα προβλξμα? Edited by andreas1022

Καλημερίζω όλη τη παρέα...

νομίζω ότι είναι γνωστό, αλλά ας το μοιραστώ μαζί σας:

Καθότι σχετικά με το "Μηλαράκι 4", έχει θεματάκι το τηλεφωνάκι μας με το σήμα?

όταν το κρατάμε και τα δάχτυλά μας ακουμπάνε τη πλευρά μου έχει τα κουμπάκια της έντασης νομίζω...???

έχω την 4.3.3 θεωρώ ότι είναι hardware το θέμα ... και όχι έκδοσης...

Υφίσταται και με τη 5 ε???

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Καλημερίζω όλη τη παρέα...

νομίζω ότι είναι γνωστό, αλλά ας το μοιραστώ μαζί σας:

Καθότι σχετικά με το "Μηλαράκι 4", έχει θεματάκι το τηλεφωνάκι μας με το σήμα?

όταν το κρατάμε και τα δάχτυλά μας ακουμπάνε τη πλευρά μου έχει τα κουμπάκια της έντασης νομίζω...???

έχω την 4.3.3 θεωρώ ότι είναι hardware το θέμα ... και όχι έκδοσης...

Υφίσταται και με τη 5 ε???

Πανιωναρα, μην ακουμπας τη μαυρη γραμμη κατω αριστερα. Αυτο ειναι το θεμα....δεν εχει ν κανει με την εκδοση λογισμικου.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Παιδιά καλησπέρα,

Είμαι σχετικά νέος χρήστης του iphone 4 και έχω τα εξής προβλήματα:

1)Έχω συνδέσει το λογαριασμό του gmail με το iphone για να διαβάζω τα email μου αλλά πρόσφατα άλλαξα το password από το PC της δουλειάς και παρόλο που πάω στα settings του email στο iphone και βαζω το νέο κωδικό δεν μου ανανεώνει τη λίστα με τα email μου και μου βγάζει μήνυμα : “Cannot get mail, the user name or password for Gmail is incorrect”. Μπορείτε να με βοηθήσετε να μου πέιτε τι μπορώ να κάνω για να δεχτεί το νέο password?

2) Την ίδια μέρα που συνέβη το παραπάνω περιέργως μου σβήστηκαν όλα τα notes. Αν βάλω το καλώδιο στο PC για να κάνω sync θα μου μεταφερθούν αυτόματα τουλάχιστον αυτά που έχει κρατήσει στο itunes ή θα λειτουργήσει ανάποδα και θα σβηστούν αυτά που έχω στο itunes?

3) Πρόσφατα άλλαξα router και έβαλα κωδικούς ασφαλείας. Το περίεργο είναι ότι ενώ έχω περάσει τους νέους κωδικούς στο iphone, βρίσκει μεν full σήμα αλλά δεν έχει πρόσβαση στο internet! Τι μπορώ να κάνω με δεδομένο ότι δεν με αφήνει να πληκτρολογήσω κωδικό στο συγκεκριμένο router?

Σημείωση: δεν έχω jailbroken κινητό.

''Στο τέλος όλα θα πάνε καλά..κι αν δεν πάνε να είσαι σίγουρος πως δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος':)

Πανιωναρα, μην ακουμπας τη μαυρη γραμμη κατω αριστερα. Αυτο ειναι το θεμα....δεν εχει ν κανει με την εκδοση λογισμικου.

ΜΠορείς να γίνεις λίιιιγο πιο σαφής???

Ποιά είναι η μαύρη γραμμή κάτω αριστερά...?

(Σόρυ αλλά είμαι newbie με το μηλαράκι! :p)

paniwnioi...ligoi kai kaloi

ΜΠορείς να γίνεις λίιιιγο πιο σαφής???

Ποιά είναι η μαύρη γραμμή κάτω αριστερά...?

(Σόρυ αλλά είμαι newbie με το μηλαράκι! :p)

Στην κάτω μεριά, δεξιά και αριστερά στο αλουμίνιο έχει απο μια γραμμή. Σαν να χωρίζει απο εκεί.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Στην κάτω μεριά, δεξιά και αριστερά στο αλουμίνιο έχει απο μια γραμμή. Σαν να χωρίζει απο εκεί.

Όχι αλουμίνιο ρε παιδιά... Μην το αδικούμε. Ανοξείδωτος χάλυβας είναι. Stainless steel εις την βαρβαρικήν. Πείτε το "μέταλλο" για συντομία. :-)

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Πως μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου απο το τηλέφωνο στο gmail μου;βασικά να τις αντικατάστασω με αυτές που έχω ήδη στο gmail μου;

Everything Is Possible....

Πως μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου απο το τηλέφωνο στο gmail μου;βασικά να τις αντικατάστασω με αυτές που έχω ήδη στο gmail μου;

Την ιδια απορια ειχα προσφατα και googlαρα και βρηκα αυτο. Μετα το 5, μπες στο gmail σου και εκει που ειναι οι επαφες, απλα κανε ο,τι θες.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Την ιδια απορια ειχα προσφατα και googlαρα και βρηκα αυτο. Μετα το 5, μπες στο gmail σου και εκει που ειναι οι επαφες, απλα κανε ο,τι θες.

Ευχαριστω θα το δοκιμάσω. :)

Everything Is Possible....

Eφοσον πωλειται το 8αρι iphone 4 γιατι δεν πωλειται και το 4s? ασχετο αλλα τωρα το ειδα..

εδω στο 4αρι με 8 gb ειναι τζαμπα λευτα. 10 βιντεο καμια 40αρια φωτογραφιες κανα 15αρια εφαρμογες και θα γεμισει.

στο 4s με 8αρα camera δεν υπαρχει κανενας λογος να το βγαλουν.

εγω δεν μπορω να καταλαβω γτ καταργησαν τα 16αρια και 32αρια 4αρια?

iphone xs max ipad 6th gen

εδω στο 4αρι με 8 gb ειναι τζαμπα λευτα. 10 βιντεο καμια 40αρια φωτογραφιες κανα 15αρια εφαρμογες και θα γεμισει.

στο 4s με 8αρα camera δεν υπαρχει κανενας λογος να το βγαλουν.

εγω δεν μπορω να καταλαβω γτ καταργησαν τα 16αρια και 32αρια 4αρια?

E παντα ετσι γινεται...οταν βγει καινουριο μοντελο,αφηνουν μονο την 8gb εκδοση του προηγουμενου...Ως "φθηνο" λογικα

Αν έχεις ακόμα εγγύηση ναι καλύπτεται. Δυστυχώς το ποσοστό των συσκευών με πρόβλημα στο home button είναι πολύ μεγάλο.

Στο δικό μου το κάνει που και που άλλα στρώνει με calibration για αρκετές μέρες.

Δεν είναι όμως τόσο σοβαρό ώστε να το παω για αντικατάσταση.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Κώστα πως κάνεις το calibration στο κουμπί?

Και το δικό μου αρχίζει να βγάζει πρόβληματα.

Παίδες μια απορία!Πηρα πριν λίγο καιρό το τηλέφωνο κι έχω παρατηρήσει και στο δικό μου και σε αλλα 4αρια φίλων ότι όταν τραβάει video είναι πιο ζουμαρισμενο σε σχέση με τις φωτογραφίες.Πως εξηγείται αυτο;
ΜΑΧ.

• The title was changed to iPhone 4