tasosfit Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Παιδια συγνωμη αν δεν ειμαι στο σωστο thread αλλα θα ηθελα καποιον να με βοηθήσει να ανοιξω το iphone 4 που μου στειλανε απο την Αμερική που μαλλον ειναι κλειδωμένο....Διαβαζω οδηγιες στο forum λλα δεν καταλαβαινω γιατι μιλανε για διαφορα 4.3.2 κλπ HELP... Παράθεση Party your LIFE... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Ναι αλλα καπως πρεπει κι εσυ να μας βοηθησεις να καταλαβουμε! Το συνδεσες με το itunes, το ενεργοποιησες κι απλα δε διαβαζει ελληνικη sim? τι ακριβως συμβαινει; :) written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Το ρωτώ για τον εξής λόγο : Moυ έκανε εντύπωση πως (κυρίως-ίσως επειδή είναι βαριά) στα racing games, ξαφνικά ''φορτώνει'' κάπου μέσα στην πίστα ,με αποτέλεσμα στιγμιαία να πέφτει το fps (frame per second). Το χω παρατηρήσει αυτό το ''στιγμιαίο κοψιμο'' σε πολλά games (βαριά κυρίως). Το χετε παρατηρήσει? Γι αυτό εδώ κανείς? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Υπαρχει τροπος να μεταφερω τα αρχεια που εχει αποθηκευσει το itunes στον υπολογιστη(back up κλπ) σε αλλο δισκο ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) Γι αυτό εδώ κανείς? Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο,ούτε στο asphalt ,ούτε στο Metal Storm ,ούτε καν στο Street Fighter . @tasosfit Μπορείς να γίνει πιο περιγραφικός στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις ? Το συνδέεις με Itunes και το κινητό δεν ενεργοποιείτε ? Το έχεις ήδη συνδέσει με Itunes και το έχεις ενεργοποιήσει και δεν ξέρεις πως (και αν ) πρέπει να αλλάξεις και να βάλεις καινούργια έκδοση ? Edited October 10, 2011 by cellphone Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο,ούτε στο asphalt ,ούτε στο Metal Storm ,ούτε καν στο Street Fighter Δηλαδή εγώ που το είδα ενδέχεται να ταν ανοιχτό στο background κάποιο πρόγραμα? ή μπορεί να γινε και τυχαία?:( Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Δηλαδή εγώ που το είδα ενδέχεται να ταν ανοιχτό στο background κάποιο πρόγραμα? ή μπορεί να γινε και τυχαία?:( τυχαίο πιστεύω ότι ειναι. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 τυχαίο πιστεύω ότι ειναι. Sent from my iPhone using Tapatalk Εγώ πιστεύω πως είναι βαριά τα παιχνίδια αυτά..Άσχετο..Παρατήρησα το εξής: ανοίγω 2-3 προγράμματα (π.χ φωτογραφία, χάρτες κλπ) κλείνω το τηλ,το ξανανοίγω και πατώντας 2 πλό κλικ στο home button (για να δω ποιες εφαρμογές τρέχουν) αυτές οι 2 υπάρχουν ακόμα ! Δεν έπρεπε να χαν σβηστεί?:confused: Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Εγώ πιστεύω πως είναι βαριά τα παιχνίδια αυτά..Άσχετο..Παρατήρησα το εξής: ανοίγω 2-3 προγράμματα (π.χ φωτογραφία, χάρτες κλπ) κλείνω το τηλ,το ξανανοίγω και πατώντας 2 πλό κλικ στο home button (για να δω ποιες εφαρμογές τρέχουν) αυτές οι 2 υπάρχουν ακόμα ! Δεν έπρεπε να χαν σβηστεί?:confused: Όχι, έτσι γίνεται. Ακόμα και με restart οι εφαρμογές δεν φεύγουν παό τη λίστα του multitasking, αλλά νομίζω ότι έχουν σταματήσει να τρέχουν πλέον, δηλαδή, αν τις επιλέξεις, ανοίγουν παό την αρχή. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Παιδια καλησπερα! Θελω να αναβαθμισω σε ios5 κ εχω δυο ερωτησεις.. a)Επειδη ειμαι jb παταω restore και set up as new? b) ξερετε πως μπορω να κανω back up? To itunes αν δεν κάνω λαθος δεν σωζει επαφες κ τετοια.... Αν γινοταν να κρατηθει κ η οργανωση των εφαρμογων οπως τις εχω σε φακελους καλα θα ηταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Α) Ναι σωστά Β) Μια λέξη iCloud κάνει ότι ακριβώς θες Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 παιδια sos προσπαθω να κανω update κ μου γραφει could not be restored k error τι να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 παιδια sos προσπαθω να κανω update κ μου γραφει could not be restored k error τι να κανω??? Υπομονομή, όπως όλοι μας. Στον φίλο που ρώτησε, δεν χρειάζεται να κάνεις restore as new. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Υπομονομή, όπως όλοι μας. Στον φίλο που ρώτησε, δεν χρειάζεται να κάνεις restore as new. τι εννοεις?κανω κατι λαθος?η απλα εχει κολλησει κ δεν κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 τι εννοεις?κανω κατι λαθος?η απλα εχει κολλησει κ δεν κανει? Από ότι λένε, είναι πρόβλημα στους σέρβερς της άπλ (βλέπεις, ο μισός πλανήτης κάνει update). Προσπαθείς ξανά και ξανά, ή απλά το αφήνεις για αύριο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Από ότι λένε, είναι πρόβλημα στους σέρβερς της άπλ (βλέπεις, ο μισός πλανήτης κάνει update). Προσπαθείς ξανά και ξανά, ή απλά το αφήνεις για αύριο. ξανα κ ξανα..;) ευχαριστω πολυυυ για την απαντηση!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Εγκατεστησα το update ολα καλα...Το μονο θεμα ειναι οτι δεν εχουν μεταφερθει οι εφαρμογες....Και οι επαφεσ ,μηνυματα,μεχρι και τις ανοιχτες καρτελες στο safari ειχε αλλα απο εφαρμογες τιποτα...ουτε στο purchased δεν εχει καμια.....τι να κανω? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 ξανα κ ξανα..;) ευχαριστω πολυυυ για την απαντηση!!!! Να σαι καλά. Εγώ δεν το έχω καταφέρει....:( Δοκιμάζω και με το Ipad τώρα, τουλάχιστον να κατεβάσω το firmware Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Να σαι καλά. Εγώ δεν το έχω καταφέρει....:( Δοκιμάζω και με το Ipad τώρα, τουλάχιστον να κατεβάσω το firmware υπομονη!!:( ουτε εγω βλεπω να τα καταφερνω σημερα.. μηπως να κανω restore κ μετα update μηπως αλλαξει κατι?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 υπομονη!!:( ουτε εγω βλεπω να τα καταφερνω σημερα.. μηπως να κανω restore κ μετα update μηπως αλλαξει κατι?:rolleyes: Ούτε αυτό μου δουλεύει. Να, διάβασε τι λέμε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317875 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Ούτε αυτό μου δουλεύει. Να, διάβασε τι λέμε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317875 ευχαριστω αλλα μαλλον θα κανω υπομονη να περιμενω τον κλασσικο τροπο γιατι ειμαι καπως ασχετη!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 ευχαριστω αλλα μαλλον θα κανω υπομονη να περιμενω τον κλασσικο τροπο γιατι ειμαι καπως ασχετη!:( με τον κλασικό, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή κάνει μου restore:) Θέμα τύχης είναι και επιμονής Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 με τον κλασικό, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή κάνει μου restore:) Θέμα τύχης είναι και επιμονής με το restore δεν χανεις οτι εχεις στο τηλ?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 με το restore δεν χανεις οτι εχεις στο τηλ?:rolleyes: Όχι, γιατί μετά δεν θα κάνω set up as new, αλλά θα επαναφέρω το backup μου, δηλ. restore from backup (εννοείται ότι έχω πάρει backup πριν από όλη τη διαδικασία.) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Όχι, γιατί μετά δεν θα κάνω set up as new, αλλά θα επαναφέρω το backup μου, δηλ. restore from backup (εννοείται ότι έχω πάρει backup πριν από όλη τη διαδικασία.) εμενα αρχικα μου εβγαλε δυο επιλογες στο update αλλα δεν θυμαμαι τι πατησα..:D οπως κ να εχει συνεχιζει να μου βγαζει error..:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts