geovass Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Μαλλον backup δεν θα έχεις κρατήσει έτσι? Καλο θα είναι με το που θα το βάλεις πάνω στο usb να επιλέξεις με δεξί κλικ "Transfer Purchases from XXX" (όνομα του iPhone σου), για να σου περάσει τις εφαρμογές που έχεις στο τηλέφωνο. Ολα τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα ξανάσυγχρονίσεις με το iTunes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmikros Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Καλησπέρα, Έχω ένα iphone 4 32gb white στα χέρια μου εδώ και 2 μήνες περίπου. Η συσκευή είναι αγορασμένη από Σλοβενία με απόδειξη αγοράς. Σύμφωνα με το S/Ν της συσκευής η εγγύηση λήγει στις 20/7/12. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μπορεί να ανοίξει η συσκευή με κανέναν τρόπο. Δοκίμασα hard reset, αλλά και την διαδικασία να συνδεθώ στο itunes με dfu, αλλά τίποτα. Σήμερα το πρωί και ενώ ήταν συνδεδεμένο με τον φορτιστή, ξύπνησα με το ξυπνητήρι της συσκευής, και μετά από 3-4 ώρες ησυχίας, αναρρωτήθηκα για πιο λόγο δεν έχει χτυπήσει καθόλου το τηλέφωνο. Το έβγαλα από την θήκη και τελικά ήταν "νεκρό" Θα ήθελα να μου πείτε κάποια βήματα πριν οδηγηθώ στην λύση του service. Υπάρχει κάποιος τρόπος εκτός των παραπάνω, για να δοκιμάσω να το ενεργοποιήσω? Σε ότι αφορά το service, με βάση αυτά που έχω διαβάσει σε αυτό αλλά και σε άλλα forum, τα πράματα είναι το λιγότερο απογοητευτικά. Δεν ξέρω πως θα βγάλω άκρη αλλά και που. Κάπου διάβασα ότι εξυπηρετεί πολύ καλά το istorm, αλλά σε επικοινωνία που είχα με το τεχνικό τμήμα, μου είπαν ότι δεν μπορεί να υπάρχει κάλυψη και ο λόγος είναι η χώρα αγοράς. Αν ήταν ίσως από κάποια άλλη χώρα να ήταν διαφορετικά τα πράματα. Υπάρχει κάποιος που να έχει αντιμετωπίσει ανάλογη κατάσταση, ώστε να μπορέσει να με συμβουλέψει για το πως να κινηθώ? Δυστυχώς και η arvato δεν αναλαμβάνει service iphone εκτός vodafone. Τουλάχιστον έτσι μου είπε η κοπέλα στην οποία και απευθύνθηκα. Τι να πω? Και δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να το αναλάβει. Αισθάνομαι, πραγματικά, ότι είμαι σε μια τριτοκοσμική χώρα, στην οποία βασικές αρχές αντιμετώπισης ενός καταναλωτή είναι ανύπαρκτες. Ειναι απίστευτο, το να έχει δώσει κάποιος έναν σκασμό λεφτά για να έχει μια συσκευή αξιόλογη, και η μαμά εταιρεία να μην σου παρέχει τα βασικά. Ούτε 2 μηνών κινητό και να μην μπορώ να καλυφτώ από την εγγύηση? Ξέρω ότι ίσως φαίνεται λίγο παραληρηματικός ο λόγος μου, αλλά είναι η απογοήτευση και η πίκρα που έχω, που επειδή δεν πήραν την προμήθεια η Vodafone, η Cosmote ή η Wind από την αγορά, δεν μπορώ να έχω την εξυπηρέτηση, που έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να έχω. Τέλος πάντων. Αν κάποιος μπορεί με κάποιο τρόπο ή ιδέα να με βοηθήσει να προχωρήσω παρακάτω, θα του ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ Παράθεση Matt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Μαλλον backup δεν θα έχεις κρατήσει έτσι? Καλο θα είναι με το που θα το βάλεις πάνω στο usb να επιλέξεις με δεξί κλικ "Transfer Purchases from XXX" (όνομα του iPhone σου), για να σου περάσει τις εφαρμογές που έχεις στο τηλέφωνο. Ολα τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα ξανάσυγχρονίσεις με το iTunes. Καταρχάς ευχαριστω για την απάντηση! Backup δεν έχω. Αν επιλέξω με δεξί κλικ αυτο που είπες θα μεταφέρει τις επαφές κ το ημερολόγιο μαζι με τις εφαρμογές που έχω μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Καταρχάς ευχαριστω για την απάντηση! Backup δεν έχω. Αν επιλέξω με δεξί κλικ αυτο που είπες θα μεταφέρει τις επαφές κ το ημερολόγιο μαζι με τις εφαρμογές που έχω μέσα; Όχι μεταφέρει μόνο εφαρμογές και τραγούδια που έχεις αγοράσει. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Όχι μεταφέρει μόνο εφαρμογές και τραγούδια που έχεις αγοράσει. οι επαφες δεν χανονται ομως ε? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gog7 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 καλημερα παιδια εχω προβλημα με την μπαταρια απο το 4αρι μου. δεν εχει jailbreak κι εχω την 4.3.5 απο τοτε που την εβαλα η μπαταρια μου το βραδυ πεφτει 15-20% ενω μεχρι πριν λιγο καιρο επεφτε το πολυ 2% δεν αφηνω καποια εφαρμογη ανοιχτη ουτε το 3g..επισης στο χρονο χρησης λεει οτι ειναι ιδιος με το χρονο αναμονης ενω δε το εκανε ποτε αυτο..τι φταιει? λοιπον βρηκα τελικα τι εφταιγε..επειδη ειχα κλειστα δεδομενα μου καταναλωνε πολυ μπαταρια κ ανεβαινε ο χρονος χρησης ενω δε το ακουμπαγα καν..κι ετσι επεφτε η μπαταρια. δοκιμασα λιγο να το αφησω χωρις καρτα σιμ ολα καλα δεν ετρεχε ο χρονος χρησης αν δε το πειραζα,το ψιλιαστηκα εβαλα τη σιμ κ ενεργοποιησα τα δεδομενα κ ολα καλα τωρα! δε ξερω ακομα αν το βραδυ θα πεφτει πολυ αλλα τουλαχιστον δεν ανεβαινει ο χρονος χρησης! ευχαριστω για τη βοηθεια σας!!! ελπιζω να δουλευει σωστα η μπαταρια τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Καλησπέρα μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με το FaceTime γιατί ενώ παταω ενεργοποίηση ο αριθμός μου δεν αναγράφεται απο πάνω και όταν παταω να τον αποθηκευσω μου λέει ότι δεν γίνεται. Να πω ότι το iPhone είναι απο το εξωτερικό με gevey sim για το unlock στην έκδοση 4.3.5 και είναι jailbreak. Thanks guys ;) --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=39.284877,20.400141 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 λοιπον βρηκα τελικα τι εφταιγε..επειδη ειχα κλειστα δεδομενα μου καταναλωνε πολυ μπαταρια κ ανεβαινε ο χρονος χρησης ενω δε το ακουμπαγα καν..κι ετσι επεφτε η μπαταρια. δοκιμασα λιγο να το αφησω χωρις καρτα σιμ ολα καλα δεν ετρεχε ο χρονος χρησης αν δε το πειραζα,το ψιλιαστηκα εβαλα τη σιμ κ ενεργοποιησα τα δεδομενα κ ολα καλα τωρα! δε ξερω ακομα αν το βραδυ θα πεφτει πολυ αλλα τουλαχιστον δεν ανεβαινει ο χρονος χρησης! ευχαριστω για τη βοηθεια σας!!! ελπιζω να δουλευει σωστα η μπαταρια τωρα Φίλε, αυτό που λες είναι πολύ περίεργο, γιατί κανονικά η απενεργοποίηση των δεδομένων μεγιστοποιεί την αναμονή του κινητού. Όσες φορές εχω απενεργοποιήσει τα δεδομένα, η μπαταρία δεν τελειώνει με τίποτα!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gog7 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 κι ομως αυτο εφταιγε! πολυ περιεργο οντως..δε ξερω τι μπορει να επηρεαζει...ουτε jailbreak εχω ουτε καμια ανοιχτη εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidiwths_1 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Παιδια έχει γίνει κάτι με το flash και την Apple? Κατεβασα το νεο flash player στον υπολογιστή μου και ειδα κατι για adobe flash για photoshop απο το itunes. Υπάρχει πλεον συνεργασια flash-apple? Παράθεση ''Στο τέλος όλα θα πάνε καλά..κι αν δεν πάνε να είσαι σίγουρος πως δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος':) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Παιδια έχει γίνει κάτι με το flash και την Apple? Κατεβασα το νεο flash player στον υπολογιστή μου και ειδα κατι για adobe flash για photoshop απο το itunes. Υπάρχει πλεον συνεργασια flash-apple? Οχι, δεν υπαρχει κατι νεοτερο για τα iphone-ipad. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ona Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε.Αγορασα ενα iphone4 απο Αμερικη με gevey sim μεσα στο πακετο.Λειτουργησε κανονικα αλλα απο την αρχη το wi-fi δεν υπηρχε.Εκανα λοιπον απο μονος μου επαναφορα του κινητου και τωρα προσπαθω να το συνδεσω με το itunes για να ξεκινησει αλλα δεν αναγνωριζει την καρτα sim.Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε;Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 παιδια μια βοηθεια διαβασα καπου για ενα source που ενεργοποιει το facetime,iphone delivery λεγεται το περασα εκανα reboot και τιποτα και τωρα δεν εχω μεσα στις ρυθμισεις το face time καθολου και ουτε στισ ρυθμισεις δικτυου για να μπορεσω να φτιαξω τα μμς.εσβησα το source απο το cydia εκανα upgrade και μετα εκανα reboot to κινητο ξανα και παλι τιποτα.ξερεις κανεις να μασ δωσει μια βοηθεια Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε.Αγορασα ενα iphone4 απο Αμερικη με gevey sim μεσα στο πακετο.Λειτουργησε κανονικα αλλα απο την αρχη το wi-fi δεν υπηρχε.Εκανα λοιπον απο μονος μου επαναφορα του κινητου και τωρα προσπαθω να το συνδεσω με το itunes για να ξεκινησει αλλα δεν αναγνωριζει την καρτα sim.Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε;Ευχαριστω πολυ Το iPhone που πήρες είναι μάλλον κλειδωμενο σε Αμερικάνικο πάροχο. Πρέπει να το κάνεις unlock, δες ποια έκδοση λογισμικού έχεις και ψάξε στο φόρουμ για unlock. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Καλησπερα.Θελω να ρωτησω αν ξερει κανενας καποιο site για να ψαξω να βρω iphone 4 απο βουλγαρια?Ξερω οτι θα ειναι πολυ πιο φθηνο απο οτι εδω.Επισης θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος αν σου παρεχει εγγυηση ενος ετους,κ επισης αν ειναι κλειδωμενο στην βουλγαρια κ ετσι θα χρειαζεται να περιμενω για το ξεκλειδωμα.Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 πρόσεξε μην είναι μούφα iphone ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Απο που μπορώ να αγοράσω μια αμερικανική at&t κάρτα ξέρει κάποιος να μου δώσει ένα λινκ;τι θέλω για να κάνω restore στο iPhone. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Απο που μπορώ να αγοράσω μια αμερικανική at&t κάρτα ξέρει κάποιος να μου δώσει ένα λινκ;τι θέλω για να κάνω restore στο iPhone. Sent from my iPhone using Tapatalk καλημερα μπορεις να την αγορασεις μεσω ebay.αλλιως εαν επιτρεπεται απο το site εχω καμμια δεκαρια στειλε μου πμ εαν θες.στη δινω δωρεαν Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ona Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Μηπως μπορεις να μου δωσεις πιο αναλυτικες οδηγιες για το τι ακριβως πρεπει να κανω;Ειμαι λιγο ασχετος.Ευχαριστω παρα πολυ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Μηπως μπορεις να μου δωσεις πιο αναλυτικες οδηγιες για το τι ακριβως πρεπει να κανω;Ειμαι λιγο ασχετος.Ευχαριστω παρα πολυ!!!! Άμα δεν το " έχεις",θα σου πρότεινα να πας σε κάποιο ειδικό μαγαζί να στο κάνουν με το ανάλογο κόστος ...πιο ασφαλές απο το να κανεις καμία πατάτα και βα τρεχεις μετα . φιλικά πάντα :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Γιατί δεν υπάρχει μέσα στο μενού απο τις επαφές μου η επιλογή για FaceTime?μήπως επειδή δεν μπορώ να το ενεργοποίησω λόγω του ότι είναι απο εξωτερικό; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gog7 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 αν εχει προβλημα το καλωδιο φορτισης (δε κανει καλη επαφη) μπορουνε να μου δωσουνε καινουργιο στη vodafone? εχω εγγυηση,ισχυει η αφορα μονο τη συσκευη κ οχι τα παρελκομενα? επισης μια φιλη πηρε Iphone 4 πριν κανα μηνα κ το μενου της αλλαζει αλλιως σελιδα σα να γυρναει ενας κυβος..πως γινεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 επισης μια φιλη πηρε Iphone 4 πριν κανα μηνα κ το μενου της αλλαζει αλλιως σελιδα σα να γυρναει ενας κυβος..πως γινεται αυτο? η φίλη σου έχει / της έχουν κάνει JB στη συσκευή της και για αυτό το μενού αλλάζει έτσι. Γιατί δεν υπάρχει μέσα στο μενού απο τις επαφές μου η επιλογή για FaceTime?μήπως επειδή δεν μπορώ να το ενεργοποίησω λόγω του ότι είναι απο εξωτερικό; Sent from my iPhone using Tapatalk Εάν είναι αγορασμένο από Εμιράτα, ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 αν εχει προβλημα το καλωδιο φορτισης (δε κανει καλη επαφη) μπορουνε να μου δωσουνε καινουργιο στη vodafone? εχω εγγυηση,ισχυει η αφορα μονο τη συσκευη κ οχι τα παρελκομενα? Μπα πολύ δύσκολο ...ακόμα και αν το καλώδιο δεν έχει ίχνος σημαδιού πάνω... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Εάν είναι αγορασμένο από Εμιράτα, ναι! Πως μπορώ να δω αν είναι απο Εμιράτα η αμερικανικό; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts