Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει η δωρεαν εφαρμογη ''find my iphone'' στο appstore που κανει αυτην τη δουλεια που θελεις.

Απο την μανα του δεν εχει δηλαδη καποια προστασια ? (με εφαρμογη ή καποια ρυθμιση )

Πρεπει να περασεις αυτην αλλιως αν το χασεις κλαψτο ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό που με εκνευρίζει είναι οτι οι πρώτες παρτίδες έιχαν εξαιρετικό λευκό στην οθόνη και όχι ψιλοκίτρινο.Άντε τώρα να πετύχεις τέτοιο κομμάτι..
μπα μην το λες εγω το πηρα 27 αυγουστου και σε σχεση με φιλο που το πηρε σεπ/οκτ ειναι αισθητα πιο κιτρινωπη θεμα τυχης ειναι..και εγω το πηγα για αντικατασταση λογο home button οποτε να δω το "καινουργιο" τι θα βγει

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Απο την μανα του δεν εχει δηλαδη καποια προστασια ? (με εφαρμογη ή καποια ρυθμιση )

Πρεπει να περασεις αυτην αλλιως αν το χασεις κλαψτο ?

Της "μάνας" του είναι και αυτή η εφαρμογή και ειναι δωρεάν, μην ανησυχείς.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Γεια σας. Συγνωμη για την ασχετοσυνη (υπαρχει τετοια λεξη?!) αλλα ειμαι νεος στο iPhone (λευκο μαλιστα χεχε) μετα απο πολυ καιρο στο android και θελω να ρωτησω το εξης: καποιες δωρεαν εφαρμογες στο εικονιδιο "free" πανω αριστερα εχουν εναν μικρο σταυρουλη,ενα συν. Οχι ολες.. Τι ειν'αυτο?

Γεια σας. Συγνωμη για την ασχετοσυνη (υπαρχει τετοια λεξη?!) αλλα ειμαι νεος στο iPhone (λευκο μαλιστα χεχε) μετα απο πολυ καιρο στο android και θελω να ρωτησω το εξης: καποιες δωρεαν εφαρμογες στο εικονιδιο "free" πανω αριστερα εχουν εναν μικρο σταυρουλη,ενα συν. Οχι ολες.. Τι ειν'αυτο?

Αν κατάλαβα σωστά, πρέπει να λες το σηματάκι που σημαίνει ότι είναι universal apps. Δλδ κ για iPhone κ για iPad.

----------------

Now playing on iTunes: Live - Lightning Crashes (1995)

via FoxyTunes

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

μια χαρα σε βρισκω φιλε μου :D κ εσυ δικος μου εισαι :lol: ασε τους αλλους να λενε,εγω ειμαι υπερ της προστασιας κ της καταστασης "καινουργη" ;)

αυτη ειναι η μια θηκη που του εχω τωρα (η μπλε ασημι)

κ αυτη η 2η που περιμενω σε λιγες μερες (μαζι με καποια "πραγματακια" πακετο :happy:)

πειτε με υπερβολικο,αλλα εγω θα ειμαι αυτος που θα μπορω να χαρω το μηλο μου ΚΑΙ στην παραλια,και στην δουλεια μου,μεσα στα γρασσα αλλα και ΔΕΝ θα τρεμω μην μου πεσει κατω κ παθει τπτ!

Να κάνω μια ερώτηση? Πως προστατεύει το τηλέφωνο το bumper? Άμα πέσει θα αποτρέψει το σπάσιμο οθόνης?

Να κάνω μια ερώτηση? Πως προστατεύει το τηλέφωνο το bumper? Άμα πέσει θα αποτρέψει το σπάσιμο οθόνης?

Όχι, υποτίθεται ότι προστατεύει το σασί από γρατζουνιές. Αυτό μόνο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Όχι, υποτίθεται ότι προστατεύει το σασί από γρατζουνιές. Αυτό μόνο.

:blink: Προστατεύει από γρατζουνιές αλλά κάνει κιόλας?

Για προστασία της οθόνης από σπάσιμο τι είναι καλύτερο από θήκη? Φαντάζομαι ότι τα screen protectors δεν αρκούν.

καλημερα! μολις παρελαβα αυτη τη θηκη, στο διαφανο χρωμα, και εχω να δηλωσω πως ειναι καταπληκτικη, πολυ κομψη χωρις να κανει το μηλο στο χερι μου που ειναι μικρο να μοιαζει παντοφλα! σε συνδυασμο με μια θηκη τσεπη που εχω καλυφθηκα απολυτα!:)

http://www.iphonecaze.com/iphone-3g-cases/style-series/iphone-4-zero5-ultra-thin-case.html

Edited by eirhnh_k

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

καλημερα! μολις παρελαβα αυτη τη θηκη, στο διαφανο χρωμα, και εχω να δηλωσω πως ειναι καταπληκτικη, πολυ κομψη χωρις να κανει το μηλο στο χερι μου που ειναι μικρο να μοιαζει παντοφλα! σε συνδυασμο με μια θηκη τσεπη που εχω καλυφθηκα απολυτα!:)

http://www.iphonecaze.com/iphone-3g-cases/style-series/iphone-4-zero5-ultra-thin-case.html

Όμορφη φαίνεται! Αν το πλαστικό της είναι καλής ποιότητας, τελείως διάφανο και δεν γρατζουνιέται εύκολα θα είναι τέλεια. Προς το παρόν εγώ θα αρκεστώ στη θήκη-τσέπη κι ας ευχηθούμε να μην μου πέσει κάτω και πεθάνω... :lol: :lol: :lol:

Λογικά σήμερα ή αύριο θα το έχω (καθυστέρησε λίγο η παραγγελία). Εγκατέστησα το iTunes στο PC, δημιούργησα Apple ID, πέρασα τα MP3 μου. Όλες οι επαφές μου είναι στο Outlook, έτοιμες για συγχρονισμό. Θεωρητικά είμαι έτοιμος, έτσι;

Πάντως όταν πήγα στο iTunes για να δημιουργήσω Apple ID μου ζήτησε υποχρεωτικά πιστωτική κάρτα... Την έδωσα και όλα OK, απλά με χάλασε λίγο... Σαν να σε προτρέπουν να αγοράσεις... Αρχίζω να καταλαβαίνω αυτούς που λένε ότι η Apple "αρμέγει" τους χρήστες της... Απ' την άλλη είναι πολύ βολικό με ένα κλικ να έχεις μια paid εφαρμογή χωρίς να δίνεις κάθε φορά πιστωτικές.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

αν επερνες μια δωρεαν εφαρμογη και γραφοσουν με αυτη την διαδικασια δεν θα ηταν απαρατητη η κάρτα

Όμορφη φαίνεται! Αν το πλαστικό της είναι καλής ποιότητας, τελείως διάφανο και δεν γρατζουνιέται εύκολα θα είναι τέλεια. Προς το παρόν εγώ θα αρκεστώ στη θήκη-τσέπη κι ας ευχηθούμε να μην μου πέσει κάτω και πεθάνω... :lol: :lol: :lol:

Λογικά σήμερα ή αύριο θα το έχω (καθυστέρησε λίγο η παραγγελία). Εγκατέστησα το iTunes στο PC, δημιούργησα Apple ID, πέρασα τα MP3 μου. Όλες οι επαφές μου είναι στο Outlook, έτοιμες για συγχρονισμό. Θεωρητικά είμαι έτοιμος, έτσι;

Πάντως όταν πήγα στο iTunes για να δημιουργήσω Apple ID μου ζήτησε υποχρεωτικά πιστωτική κάρτα... Την έδωσα και όλα OK, απλά με χάλασε λίγο... Σαν να σε προτρέπουν να αγοράσεις... Αρχίζω να καταλαβαίνω αυτούς που λένε ότι η Apple "αρμέγει" τους χρήστες της... Απ' την άλλη είναι πολύ βολικό με ένα κλικ να έχεις μια paid εφαρμογή χωρίς να δίνεις κάθε φορά πιστωτικές.

εγω συνδυαζω αυτη με τη χρηση θηκης τσεπη Γιαννη! αν καταφερω και το γρατζουνισω η χαραξω θα μαι πολυ ******.. θα τη δοκιμασω και θα σου πω! ;)

χμ οσο αφορα το λογαριασμο itunes εγω εχω χωρις τη χρηση πιστωτικης, απο τοτε που ειχα το πρωτο μου ipod! αν και δε θυμαμαι καλα πως το χα κανει, νομιζω ειχα κατεβασει καποια free εφαρμογη

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

:blink: Προστατεύει από γρατζουνιές αλλά κάνει κιόλας?

Για προστασία της οθόνης από σπάσιμο τι είναι καλύτερο από θήκη? Φαντάζομαι ότι τα screen protectors δεν αρκούν.

Tώρα, τι να σου πώ?

Εντάξει, πάντως όταν λέμε για γρατζουνιά, μη φανταστείς ότι είναι κάτι που κάνει μπάμ, θέλει μεγενθυτικό για να το δείς....

Τα screen protectors από την άλλη, επίσης μόνο από γρατζουνιές προστατεύουν.

Πιστεύω ότι την καλύτερη προστασία από πτώσεις, προσφέρουν οι μεταλλικές θήκες, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος βέβαια.

Οποιοι πουλανε iphone , επειδη διαβασα οτι θελει για να χρησιμοπειησεις το τηλεφωνο να το κανεις unlock με πιστωτικη , υπαρχει κατι που τα σβηνει αυτα και αυτος που θα το παρει πρεπει να κανει παλι unlock ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Οποιοι πουλανε iphone , επειδη διαβασα οτι θελει για να χρησιμοπειησεις το τηλεφωνο να το κανεις unlock με πιστωτικη , υπαρχει κατι που τα σβηνει αυτα και αυτος που θα το παρει πρεπει να κανει παλι unlock ?

Εγώ έκανα account στο app store χωρίς πιστωτική. Απλά πήγαινε πρώτα να κατεβάσεις μια δωρεάν εφαρμογή και τότε που θα σου ζητήσει να κάνεις apple ID θα έχει και την επιλογή none εκεί που ζητάει τα στοιχεία πιστωτικής. Το είχα ρωτήσει και μερικές σελίδες πριν.

Βέβαια, μεταξύ μας, είναι μεγάλη χαζομάρα που δεν το έχουν εξαρχής σαν επιλογή.

Φίλε μου αν θέλεις απόλυτη προστασία στο τηλ σου,μια είναι η λύση, http://www.lifeproof.com

Την περιμένω 4 μήνες Τωρα...αλλα είμαστε πλέον έτοιμοι (λίγοι αλλα είναι μια αρχή ) να την παραλάβουμε :)

Written from the best iPhone 4G 32g via Tapatalk

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

εγω συνδυαζω αυτη με τη χρηση θηκης τσεπη Γιαννη! αν καταφερω και το γρατζουνισω η χαραξω θα μαι πολυ ******.. θα τη δοκιμασω και θα σου πω! ;)

Κώστας! :)

Να σε ρωτήσω, είναι εύκαμπτο το πλαστικό (κάτι σαν λάστιχο) ή σκληρό;

χμ οσο αφορα το λογαριασμο itunes εγω εχω χωρις τη χρηση πιστωτικης, απο τοτε που ειχα το πρωτο μου ipod! αν και δε θυμαμαι καλα πως το χα κανει, νομιζω ειχα κατεβασει καποια free εφαρμογη

αν επερνες μια δωρεαν εφαρμογη και γραφοσουν με αυτη την διαδικασια δεν θα ηταν απαρατητη η κάρτα

Εγώ έκανα account στο app store χωρίς πιστωτική. Απλά πήγαινε πρώτα να κατεβάσεις μια δωρεάν εφαρμογή και τότε που θα σου ζητήσει να κάνεις apple ID θα έχει και την επιλογή none εκεί που ζητάει τα στοιχεία πιστωτικής. Το είχα ρωτήσει και μερικές σελίδες πριν.

Βέβαια, μεταξύ μας, είναι μεγάλη χαζομάρα που δεν το έχουν εξαρχής σαν επιλογή.

Ευχαριστώ παιδιά. Πώς φαίνεται ότι είμαι newbie... :O Πού να το φανταστώ; Είναι όντως χαζομάρα να ζητάει πιστωτική απ' το πρώτο click. Αφού με το που το είδα θυμήθηκα τους Apple haters και λέω κάτι ξέρουν αυτοί... :lol: Αλλά δεν πειράζει, όλο και κάποια εφαρμογή θα χρειαστεί να αγοράσω...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Κώστας! :)

Να σε ρωτήσω, είναι εύκαμπτο το πλαστικό (κάτι σαν λάστιχο) ή σκληρό;

τοινγκ! τωρα ειδα οτι σε αποκαλεσα Γιαννη! ενω ξερω, περα απο το γεγονος της υπογραφης σου, οτι σε λενε Κωστα!:blink: δεν παω καλα και δεν ξερω ποιο Γιαννη σκεφτομουν!:blink: Εν προκειμενω, ειναι ευκαμπτο αλλα ενδιαμεσο στις καταστασεις που θιγεις! δεν πιανει τ ακρα! ουτε σαν λαστιχο, ουτε σκληρο! ειναι συγκεκριμενη ποιοτητα υλικου ΚΩΣΤΑ (μη κανω παλι λαθος) που αναγραφεται στα specs της θηκης στην ιστοσελιδα που παρεθεσα! ;)

www.macspot.gr

Φίλε μου αν θέλεις απόλυτη προστασία στο τηλ σου,μια είναι η λύση, http://www.lifeproof.com

Την περιμένω 4 μήνες Τωρα...αλλα είμαστε πλέον έτοιμοι (λίγοι αλλα είναι μια αρχή ) να την παραλάβουμε :)

Φαίνεται πραγματικά πολύ καλή! Μόνο μέσω internet υπάρχει?

Φαίνεται πραγματικά πολύ καλή! Μόνο μέσω internet υπάρχει?

Μόνο έτσι κ πρπει να μπεις σε λίστα αναμονής!

Εγω να φανταστείς είμαι σε λίστα αναμονής απο την 1η μέρα που παρουσιάστηκε κ έχω επιβεβαιωμενο preorder απο τις 17-3-11 !!

Κ την έχω πληρωμένη εδω κ 20 μέρες!!

Η σημερινή λίστα αναμονής είναι γύρω στα 8000 άτομα.

Written from the best iPhone 4G 32g via Tapatalk

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Κύριε Ζαχαράκη, εδώ σας βγάζω το καπέλο...

Αυτή είναι μια θήκη, με τα όλα της. Τώρα μάλιστα, ευχαρίστως να φάσκιωνα το κινητό μου με αυτήν, που μου προσφέρει μια σχετικά πιο απόλυτη προστασία. Και αφήστε με στα βουνά μετά ;);):)

Κύριε Ζαχαράκη, εδώ σας βγάζω το καπέλο...

Αυτή είναι μια θήκη, με τα όλα της. Τώρα μάλιστα, ευχαρίστως να φάσκιωνα το κινητό μου με αυτήν, που μου προσφέρει μια σχετικά πιο απόλυτη προστασία. Και αφήστε με στα βουνά μετά ;);):)

Το θεμα ειναι φιλε μου, οτι μεχρι να σου ερθει η θηκη, θα εχεις αλλαξει κινητο:p

ασχετα με την προστασια που παρεχει, που δεν την αμφισβητω, τη βρισκω ασχημη...:O τελικα ανηκω στους καταναλωτες που θυσιαζουν τροπον τινα τη συσκευη με λιγοτερη προστασια, εναντι της ωραιας και στυλατης εμφανισης... ενταξει Δημητρη (zaharakis) μη βαρας!:lol::p

www.macspot.gr

ασχετα με την προστασια που παρεχει, που δεν την αμφισβητω, τη βρισκω ασχημη...:O τελικα ανηκω στους καταναλωτες που θυσιαζουν τροπον τινα τη συσκευη με λιγοτερη προστασια, εναντι της ωραιας και στυλατης εμφανισης... ενταξει Δημητρη (zaharakis) μη βαρας!:lol::p

Όλα με μέτρο παιδιά.... και η εμφάνιση είναι σπουδαίο πράγμα (άλλωστε, αυτό θέλουμε να προστατεύσουμε , την εμφάνιση ;) )

• The title was changed to iPhone 4