geovass Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 οχι Γιωργο,μαλλον δεν ειδες το τελευταιο ποστ μου :) μιλαω για την κορυφαια must have app ever για το μηλο!! ειναι κατι που θεωρουταν αδυναμια σοβαρη του iphone ανεκαθεν,κατι που ομως επαψε να ισχυει μεσω αυτης!! nice :):) παιζει και με mac? EDIT: Does PwnTunes work with Macs as well? Sadly due to Apple's restrictive implementation of the Picture Transfer Protocol (iPhoto) currently PwnTunes does not work on a Mac without extra Software. We are in contact with the makers of XNJB to get it compatible with iDevice and PwnTunes asap. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgi_ Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 ενδειαφερομαι να αγορασω το iphone 4 αλλα μεταχειρησμενο! δεν ξαναειχαα ποτε το παρελθον κανενα αλλα iphone οποτε δεν γνωριζω κ πολλα! τα προηγουμενα κινητα μου ηταν κυριως windows mobile με τελευτεο το htc touch pro 2 με win 6.5! ποιες ειναι οι κυριες διαφορες που θα δω? κ θα πρεπει να προσαρμοστω? επισεις θα ηθελα να ρωτησω πιο ειναι το τελευτεο λογισμικο που κυκλοφορει στο iphone 4 κ πως το βλεπω αυτο στο κιν? αυτο που ακου πολυ τωρα τελευτεα ειναι οτι κυκλοφορουν πολλα iphone 4 κλειδωμενα,τι ακριβως ειναι αυτο κ επισεις πως ελενχω ενα iphone 4 να δω οτι δεν ειναι κλειδωμενο??? το gps του ειναι καλυτερο απο αυτο του htc touch pro 2? και οποιαδηποτε αλλη πληροφορια σχετικα με το iphone 4 που πρεπει να ελενξω πριν παρω ενα μεταχειρησμενο ειναι ευπροσδεκτη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 nice :) παιζει και με mac? EDIT: Does PwnTunes work with Macs as well? Sadly due to Apple's restrictive implementation of the Picture Transfer Protocol (iPhoto) currently PwnTunes does not work on a Mac without extra Software. We are in contact with the makers of XNJB to get it compatible with iDevice and PwnTunes asap. :( επισημα οχι ακομη Γιωργο :O αλλα καποιος φιλος που τον ενδιεφερε πολυ,κατι ειχε πει οτι ειχε βρει καποιο τροπο να το κανει να δουλεψει...αν το βρω θα στο δωσω ;) αλλα εδω ερχεται παλι η σκεψη μου να σας προβληματισει εσας τους mac ακες :lol: εφαρμογη για το απολυτο αμερικανικο γκατζετ(iphone) κ να μην ειναι συμβατο με mac**??:lol::lol: **για τους windows haters/apple fan boys, αυτο μου το σχολιο :p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 επισημα οχι ακομη Γιωργο :O αλλα καποιος φιλος που τον ενδιεφερε πολυ,κατι ειχε πει οτι ειχε βρει καποιο τροπο να το κανει να δουλεψει...αν το βρω θα στο δωσω ;) αλλα εδω ερχεται παλι η σκεψη μου να σας προβληματισει εσας τους mac ακες :lol: εφαρμογη για το απολυτο αμερικανικο γκατζετ(iphone) κ να μην ειναι συμβατο με mac**?? **για τους windows haters/apple fan boys, αυτο μου το σχολιο :p lol... εαν το βρεις, ριξε μια φωνη. windows ε..?? ποσα reboot εκανες σημερα Δημητρη μου ??:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 6 Ιουνιου ios 5 ...αντε να δουμε τι μας επιφυλασσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 lol... εαν το βρεις, ριξε μια φωνη. windows ε..?? ποσα reboot εκανες σημερα Δημητρη μου ??:lol::lol::lol: κανενα :p και ολα τα apps δουλευουν μια χαρα στο pc μου :p α κ κατι ακομη....μηπως μπορειτε να μου θυμισετε ενα (!1! ) JB που βγηκε πρωτα για Mac?:p:lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 κανενα :p και ολα τα apps δουλευουν μια χαρα στο pc μου :p α κ κατι ακομη....μηπως μπορειτε να μου θυμισετε ενα (!1! ) JB που βγηκε πρωτα για Mac?:p:lol::lol: Ελα τωρα... Τo πρωτο JB για 4.2.1 redsn0w επαιζε για μηνες μονο σε mac... Ζαχαρακη συνελθε!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Ελα τωρα... Τo πρωτο JB για 4.2.1 redsn0w επαιζε για μηνες μονο σε mac... Ζαχαρακη συνελθε!:lol::lol: ε και?1 φορα ??:p και ποτε?τοτε που δεν ηθελε κανεις να φυγει απο την 4.1!! :p πηγα στο 4.2.1 αναγκαστικα μονο κ μονο γιατι εδωσα το 16αρι μου με το 4.1 κ πηρα ενα 32αρι,που δυστυχως ειχε το 4.2.1 μεσα...αλλιως ακομη εκει θα ημουν...κ τωρα 4.3.3 ... παντως παραδεχτειτε το Γιωργο....σας εχουν γραμμενους εκει στην Dev team εσας με τα Mac :w00t::tease: end of :offtopic: 6 Ιουνιου ios 5 ...αντε να δουμε τι μας επιφυλασσει... μηπως βιαζεσαι λιγακι ? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Περιμενω πως και πως μπας και φτιαξουν το ασθενες wi fi...και αργησαν κιολας, καθε 20-25 μερες εβγαζαν ios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Τι εννοεις οτι βιαζεται; Στις 6 δεν ειναι η παρουσιαση; Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 ε και?1 φορα ??:p και ποτε?τοτε που δεν ηθελε κανεις να φυγει απο την 4.1!! :p πηγα στο 4.2.1 αναγκαστικα μονο κ μονο γιατι εδωσα το 16αρι μου με το 4.1 κ πηρα ενα 32αρι,που δυστυχως ειχε το 4.2.1 μεσα...αλλιως ακομη εκει θα ημουν...κ τωρα 4.3.3 ... παντως παραδεχτειτε το Γιωργο....σας εχουν γραμμενους εκει στην Dev team εσας με τα Mac :w00t::tease: end of :offtopic: μηπως βιαζεσαι λιγακι ? Κάθε jailbreak απο τα πρώτα του χρόνια όταν το βγάζει η dev team πρώτα βγαίνει η έκδοση του pwnage tool και μετα απο 2,3 μέρες και το redsn0w που είναι universal:). Σορρυ φίλε ζαχαράκη αλλα όλα τα jailbreak πρώτα για Mac βγήκαν :LOL: Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Περιμενω πως και πως μπας και φτιαξουν το ασθενες wi fi...και αργησαν κιολας, καθε 20-25 μερες εβγαζαν ios σε αυτο δεν εχεις αδικο...εκτος αν το "ασθενες wifi" ειναι ειρωνικο σχολιο.... Τι εννοεις οτι βιαζεται; Στις 6 δεν ειναι η παρουσιαση; Γιαννη,η παρουσιαση μπορει (αν κ ακομη ΔΕΝ ειναι ετοιμο το ios5) για την διαθεση του ειπα οτι βιαζεται ο spi8as ;) Κάθε jailbreak απο τα πρώτα του χρόνια όταν το βγάζει η dev team πρώτα βγαίνει η έκδοση του pwnage tool και μετα απο 2,3 μέρες και το redsn0w που είναι universal:). Σορρυ φίλε ζαχαράκη αλλα όλα τα jailbreak πρώτα για Mac βγήκαν :LOL: εισαστε σιγουροι οτι μιλαμε για το ιδιο πραγμα?? :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Λοιπον τελευταια ψαχτηκα και γω για την αγορα ενος iphone clone ομως καθως εψαχνα βρηκα αυτην και αλλη μια παρομοια αγγελεια http://www.internetlocalclassifieds....tronic_Gadgets Επικοινωνησα με τον πωλητη και μου εξηγησε πως ειναι μαγαζι στην αμερικη και πως τα iphone ειναι αυθεντικα,unlocked factory, το εξοδα αποστολης ειναι 30 $ και μεσα σε 48 ωρες θα ειναι σπιτι μου...Εχει και μια προσφορα που αν αγορασεις 2 σου δινει αλλο ενα δωρο...Πραγμα που σημαινει πως με 630 $ περνεις 3 iphone 4g 32 gb... Ειναι δυνατον?Μου φανηκαν παντως ενταξει...Τι να προσεξω?Επισημαινω πως δεν ειναι κλωνος ειναι αυθεντικο προιον που φτιαxνεται απο την apple στην California, ετσι μου ειπε... Οποιος μπορει ας μου δωσει μια αμεση απαντηση.Ευχαριστω εκ των προτεων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Λοιπον τελευταια ψαχτηκα και γω για την αγορα ενος iphone clone ομως καθως εψαχνα βρηκα αυτην και αλλη μια παρομοια αγγελεια http://www.internetlocalclassifieds....tronic_Gadgets Επικοινωνησα με τον πωλητη και μου εξηγησε πως ειναι μαγαζι στην αμερικη και πως τα iphone ειναι αυθεντικα,unlocked factory, το εξοδα αποστολης ειναι 30 $ και μεσα σε 48 ωρες θα ειναι σπιτι μου...Εχει και μια προσφορα που αν αγορασεις 2 σου δινει αλλο ενα δωρο...Πραγμα που σημαινει πως με 630 $ περνεις 3 iphone 4g 32 gb... Ειναι δυνατον?Μου φανηκαν παντως ενταξει...Τι να προσεξω?Επισημαινω πως δεν ειναι κλωνος ειναι αυθεντικο προιον που φτιαxνεται απο την apple στην California, ετσι μου ειπε... Οποιος μπορει ας μου δωσει μια αμεση απαντηση.Ευχαριστω εκ των προτεων! link is wrong ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 zaharakis αντι να μου δωσεις λιγο κουραγιο οτι θα βγει ...εσυ μου λες αλλα :p Ειμαι νεος χρηστης iphone 4 32Gb και εκανα αναβαθμιση για καλυτερα και εφαγα ξενερωμα ασχημο... Προς το τελος λεει για το ios 5 http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_version_history Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 link is wrong ;) http://www.bambam.gr/ads/show/60552.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) zaharakis αντι να μου δωσεις λιγο κουραγιο οτι θα βγει ...εσυ μου λες αλλα :p Ειμαι νεος χρηστης iphone 4 32Gb και εκανα αναβαθμιση για καλυτερα και εφαγα ξενερωμα ασχημο... Προς το τελος λεει για το ios 5 http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_version_history συγγνωμη φιλε μου,αλλα επειδη εχω αναφερει καιρο τωρα οτι στο 4.3.3 εχουν αναφερθει πολλοι χρηστες οτι παρουσιαζει προβληματα στο wifi/3G κ επειδη εδω μεσα λαμβανω συχνα τετοια "σχολια" απο "καλοπροαιρετους",νομισα οτι αναφεροσουν σε αυτο ειρωνικα... το ios5 θα το εχουμε απο τελος αυγουστου κ μετα!!! στην καλυτερη... κ το iphone 5 με το νεο ετος (2012):O αν και με τα τωρινα δεδομενα κ την ιστορια της apple στο θεμα νεο ios/νεο Iphone,ολα δειχνουν οτι ios 5 + iphone 5 θα τα εχουμε κ τα δυο με διαφορα το πολυ 2 μηνων μεταξυ τους στο διαστημα Νοεμβριος 2011- φεβρουαριοσ 2012.... καποιες εκδοσεις 4.χ.χ θα εχουμε σιγουρα ,να εισαι βεβαιος για αυτο..πρεπει η μηλο μανα να συνεχισει το παιχνιδι των exploits, με τους jb Devs ;) οποτε κ η λυση στο προβλημα σου.. http://www.bambam.gr/ads/show/60552.aspx θα σου κανω μια ερωτηση,αντι για απαντηση στην απορια σου κ στην εκκληση για βοηθεια.. δεν ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο??μην πιανοσαστε κοροιδα απο τετοιες παγιδες...ποιος σημερα,κανει αγαθοεργιες οταν αυτες εχουν να κανουν με χρηματα??γιατι iphone 4 καινουριο κ σε τετοια τιμη......κ αγαθοεργια που το ονομαζω...λιγο ειναι :p Edited June 1, 2011 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spi8as Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 zaharakis δηλαδη το ios 5 δεν εχει καμια σχεση με τις εκδοσεις...4.χ.χ ? Και 6 Ιουνιου που λεει δεν εννοει για νεα εκδοση που να διορθωνει ελαττωματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 zaharakis δηλαδη το ios 5 δεν εχει καμια σχεση με τις εκδοσεις...4.χ.χ ? Και 6 Ιουνιου που λεει δεν εννοει για νεα εκδοση που να διορθωνει ελαττωματα? δεν θελω να σε απογοητευσω,αλλα ios 5 δεν θα εχουμε σιγουρα μεσα στο καλοκαιρι,οπως ειπα κ ποιο πανω πριν ;) παρουσιαση του ios 5και των νεων χαρακτηριστικων του θα γινει, που σιγουρα θα ειναι "ριζοσπαστικα" :lol::p πχ οπως το android lock :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 zaharakis δηλαδη το ios 5 δεν εχει καμια σχεση με τις εκδοσεις...4.χ.χ ? Και 6 Ιουνιου που λεει δεν εννοει για νεα εκδοση που να διορθωνει ελαττωματα? To iOS 5 θα παρουσιαστεί στις 6 Ιουνίου. Οι εκδόσεις του θα είναι 5.0, 5.1 κλπ Τωρα, εγω παλι πιστευω οτι νεο iphone θα κανει την εμφάνιση φετος και μάλιστα οχι αργά. Η Apple απο την κυκλοφορία του πρώτου 2G μέχρι και σήμερα βγάζει "νέα" συσκευή καθε καλοκαίρι. Πιθανος λοιπον να μας εμφανισει το 4S για φετος και το 5αρη για του χρονου. Καλώς ή κακώς το iOS 5 θα μπορέσουμε να το τρέξουμε στα 4αρια μας άφοβα αρκετά σύντομα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Ας παρουσιαστει πρωτα, να δουμε τι εχει να πει και υστερα βλεπουμε αν αξιζει η οχι η οποια αναμονη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 To iOS 5 θα παρουσιαστεί στις 6 Ιουνίου. Οι εκδόσεις του θα είναι 5.0, 5.1 κλπ Τωρα, εγω παλι πιστευω οτι νεο iphone θα κανει την εμφάνιση φετος και μάλιστα οχι αργά. Η Apple απο την κυκλοφορία του πρώτου 2G μέχρι και σήμερα βγάζει "νέα" συσκευή καθε καλοκαίρι. Πιθανος λοιπον να μας εμφανισει το 4S για φετος και το 5αρη για του χρονου. Καλώς ή κακώς το iOS 5 θα μπορέσουμε να το τρέξουμε στα 4αρια μας άφοβα αρκετά σύντομα.:) Καθε ios παρουσιαζεται ΠΑΝΤΑ απο την apple,λιγο πριν κυκλοφορησει την νεα της συσκευη. το 5 αρι ΔΕΝ θα το εχουμε μεσα στο 2011.... οποτε μην περιμενεις νωριτερα το ios 5 ;) εκτος και αν υπολογιζετε καποιοι το λευκο iphone κ το 4S, σαν "αντικαταστατες του 4G" :happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) Καθε ios παρουσιαζεται ΠΑΝΤΑ απο την apple,λιγο πριν κυκλοφορησει την νεα της συσκευη. το 5 αρι ΔΕΝ θα το εχουμε μεσα στο 2011.... οποτε μην περιμενεις νωριτερα το ios 5 ;) εκτος και αν υπολογιζετε καποιοι το λευκο iphone κ το 4S, σαν "αντικαταστατες του 4G" :happy: Φίλε ζαχαράκη μάλλον είσαι λιγο πίσω στις εξελίξεις η ίδια η apple έβγαλε δελτίο τύπου που αναφέρει ότι στις 6 Ιουνίου 2011 στο wwdc 2011 θα παρουσιαστεί το iOS 5 το Mac os x lion και η νέα υπηρεσία icloud!!! Θα σε παρακαλούσα να ενημερωθεις άμεσα για να μην έχεις φρούδες ελπίδες για το iPhone 5,4S ή όπως αλλιώς το πει η υπεροχή apple γιατί αυτο θα βγει Σεπτέμβρη και μετα και δεν εννοώ στην Ελλάδα:) φιλικά παντα To iOS 5 θα παρουσιαστεί στις 6 Ιουνίου. Οι εκδόσεις του θα είναι 5.0, 5.1 κλπ Τωρα, εγω παλι πιστευω οτι νεο iphone θα κανει την εμφάνιση φετος και μάλιστα οχι αργά. Η Apple απο την κυκλοφορία του πρώτου 2G μέχρι και σήμερα βγάζει "νέα" συσκευή καθε καλοκαίρι. Πιθανος λοιπον να μας εμφανισει το 4S για φετος και το 5αρη για του χρονου. Καλώς ή κακώς το iOS 5 θα μπορέσουμε να το τρέξουμε στα 4αρια μας άφοβα αρκετά σύντομα.:) Φίλε geovass έχοντας ακούσει πολλά γύρω απο την κυκλοφορία του iPhone 4s, 5 ή όπως αλλιώς ονομαστεί θεωρώ πως η apple θα καθυστερήσει τον κύκλο ανανέωσης των συσκευών της μιας και πρέπει να δώσει οχι μόνο στο λευκό iPhone 4 χρόνο στην αγορά αλλα και στο verizon iPhone (USA) για να αναπτυχθούν και να καταλάβουν μερίδιο αγοράς και να μπορέσει να βγάλει κέρδος απο τις νέες αυτές κυκλοφορίες διαφορετικά θα κάνει ζημιά στον ίδιο της το εαυτό με το να βγάλει τοσο σύντομα νέο τηλέφωνο ενώ έχει ήδη μπει σε τοσο κόπο για να σχεδιάσει νέες κεραίες και νέα καπακια για τις νέες αυτές εκδόσεις. Άρα χονεψτε το η κινητάρα μας θα είναι για αρκετό καιρό ακόμα κυρίαρχος:) :D Edited June 1, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μ Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Φίλε ζαχαράκη μάλλον είσαι λιγο πίσω στις εξελίξεις η ίδια η apple έβγαλε δελτίο τύπου που αναφέρει ότι στις 6 Ιουνίου 2011 στο wwdc 2011 θα παρουσιαστεί το iOS 5 το Mac os x lion και η νέα υπηρεσία icloud!!! Θα σε παρακαλούσα να ενημερωθεις άμεσα για να μην έχεις φρούδες ελπίδες για το iPhone 5,4S ή όπως αλλιώς το πει η υπεροχή apple γιατί αυτο θα βγει Σεπτέμβρη και μετα και δεν εννοώ στην Ελλάδα:) φιλικά παντα τι ακριβως δεν καταλαβες απο οσα ειπα??:confused: κ πριν ξεκινησεις αντιπαραθεση μαζι μου,(με την καλη ενοια το λεω)διαβασε λιγο το προφιλ μου,(γιατι δεν με ξερεις μαλλον) να δεις "ποιος" ειμαι :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 τι ακριβως δεν καταλαβες απο οσα ειπα??:confused: κ πριν ξεκινησεις αντιπαραθεση μαζι μου,(με την καλη ενοια το λεω)διαβασε λιγο το προφιλ μου,(γιατι δεν με ξερεις μαλλον) να δεις "ποιος" ειμαι :) Εγώ σου είπα ότι δεν έχεις ενημερωθεί πλήρως μόνο αυτό:) Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts