Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μία απορία παίδες, αν και μπορεί να έχει απαντηθεί. Οι εφαρμογές (και οχι μόνο) που τρέχουν στο background, καταναλώνουν επιπλέον μπαταρία? Θα πρέπει δηλαδή με την παραμικρή κίνηση που κάνω, μετά ένα ένα να κλείνω οτι έχει μείνει ανοιχτό?

Όχι δε χρειάζεται να ανησυχείς. Η διαχείριση μνήμης του iOS ειναι εκπληκτική.

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις παρατήρησα ότι κάτω απο το εικονίδιο της μπαταρίας η οθόνη κιτρινιζει λίγο. Βέβαια δεν είναι πολυ αισθητό αλλά εάν το προσεξεις φαίνεται.

Υπάρχει περίπτωση να μπει στην εγγύηση για τόσο ... Μικρό πράγμα!;

Ή να ... Χρησιμοποιήσω την ασφάλεια Γερμανού;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samsung S21 Ultra

Τα μηνυματα που αφορουν το Jailbreak μετεφερθησαν εδω.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=282206&page=50 Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μα καλά, τόσο στόκοι είναι?:blink::blink:

Γιατί όταν έχω συνδεδεμένο το bt , οι ήχοι ειδοποίησης δεν ακούγονται, παρά μόνο μέσα από το bt? (πχ ο ήχος για νέο email) ?? Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μα καλά, τόσο στόκοι είναι?:blink::blink:

Γιατί όταν έχω συνδεδεμένο το bt , οι ήχοι ειδοποίησης δεν ακούγονται, παρά μόνο μέσα από το bt? (πχ ο ήχος για νέο email) ?? Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό?

Νομιζω πως δεν αλλαζει.

Για δοκιμασε μεσω BOXCAR. Ειναι free εφαρμογη ειδοποιησεων και μπορεις να ρυθμισεις να λαμβανεις ειδοποιησεις εκτος απο mail, για twitter, facebook κλπ.

Εγω εχω βαλει το mail μου στο manual. Λαμβανω την ειδοποιηση ακαριαια με τον τιτλο και το αποστολεα.

Αν ειναι επειγον το ανοιγω, αν ειμαι στο ipad η στον υπολογιστη το ανοιγω απο εκει. Ετσι κανω οικονομια και στα data αλλα και στην μπαταρια αφου αν ψαχνει συνεχως για νεα mail, καταναλωνει περισσοτερο.

Δεν εχω δοκιμασει αν απ αυτο περνανε οι ηχοι οταν ειναι συνδεδεμενο το BT.

Χρησιμοποιω ΒΤ μονο οταν οδηγαω και μεσω του car stereo.

Προφανως αυτοι υποθετουν οτι το εχουμε παντα στο αυτι μας:mad:

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Νομιζω πως δεν αλλαζει.

Για δοκιμασε μεσω BOXCAR. Ειναι free εφαρμογη ειδοποιησεων και μπορεις να ρυθμισεις να λαμβανεις ειδοποιησεις εκτος απο mail, για twitter, facebook κλπ.

Εγω εχω βαλει το mail μου στο manual. Λαμβανω την ειδοποιηση ακαριαια με τον τιτλο και το αποστολεα.

Αν ειναι επειγον το ανοιγω, αν ειμαι στο ipad η στον υπολογιστη το ανοιγω απο εκει. Ετσι κανω οικονομια και στα data αλλα και στην μπαταρια αφου αν ψαχνει συνεχως για νεα mail, καταναλωνει περισσοτερο.

Ευχαριστώ Κώστα, θα το δοκιμάσω.:)

Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές βέβαια, εξαιρετική κατασκευή, σχεδιασμός και οθόνη. Το σήμα καλούτσικο, νομίζω ότι το μοτορόλα ήταν καλύτερο. Από ακουστικό πάντως σκίζει.

Το ios πράγματι πρέπει να ήταν αρχικά σχεδιασμένο για το ipad...και όχι για κινητό τηλέφωνο...

Ευχαριστώ Κώστα, θα το δοκιμάσω.:)

Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές βέβαια, εξαιρετική κατασκευή, σχεδιασμός και οθόνη. Το σήμα καλούτσικο, νομίζω ότι το μοτορόλα ήταν καλύτερο. Από ακουστικό πάντως σκίζει.

Το ios πράγματι πρέπει να ήταν αρχικά σχεδιασμένο για το ipad...και όχι για κινητό τηλέφωνο...

Δωστου χρονο να το μαθεις και να βρεις τις λυσεις.

Θα σε συμβουλευα για μια θηκη σαν αυτη που αγορασα προσφατα ωστε να εξασφαλισεις μηδενικες απωλειες σε πτωσεις αλλα και γρατζουνιες. Δεν χρειαζεται screen protector.

Επισης θα σου ελεγα να το κανεις JB τωρα που ειναι διαθεσιμο και ευκολο. Μην βαλεις τιποτα απλα καντο να υπαρχει. Δεν επιρεαζει πουθενα το λειτουργικο ουτε την καταναλωση.

Εγω το εχω μονο και μονο για το Lockinfo που κανει την android notification bar να δειχνει αστεια και το SBSettings που σου δινει την δυνατοτητα με μια κινηση να αλλαξεις τις ρυθμισεις της συσκευης σου.

Δωστου χρονο να το μαθεις και να βρεις τις λυσεις.

Θα σε συμβουλευα για μια θηκη σαν αυτη που αγορασα προσφατα ωστε να εξασφαλισεις μηδενικες απωλειες σε πτωσεις αλλα και γρατζουνιες. Δεν χρειαζεται screen protector.

Επισης θα σου ελεγα να το κανεις JB τωρα που ειναι διαθεσιμο και ευκολο. Μην βαλεις τιποτα απλα καντο να υπαρχει. Δεν επιρεαζει πουθενα το λειτουργικο ουτε την καταναλωση.

Εγω το εχω μονο και μονο για το Lockinfo που κανει την android notification bar να δειχνει αστεια και το SBSettings που σου δινει την δυνατοτητα με μια κινηση να αλλαξεις τις ρυθμισεις της συσκευης σου.

Κωστή, του έχω βάλει ζελατίνες μπρός πίσω και bumper της άπλ.:)

Το έχω αναβαθμίσει στη 4.3.2 , προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει το jb.

Αλλά περνώντας ο καιρός θα δείξει. Σίγουρα κάποια στιγμή θα το κάνω, προς το παρόν μου αρέσει να το βλέπω 'μαμά".

Έχω αγοράσει 4-5 εφαρμογές που με ενδιαφέρουν και είμαι γενικά ευχαριστημένος.:)

@Te_salat, @ddr2

Δεν ειναι ίσως το κατάλληλο thread αλλα είμαι της γνώμης ότι το jb δεν ενδείκνυται ειδικά για εταιρική χρήση γιατί άρει όλα τα μέτρα ασφαλείας του iOS όπως το sandboxing. Είμαι λάθος;

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

@Te_salat, @ddr2

Δεν ειναι ίσως το κατάλληλο thread αλλα είμαι της γνώμης ότι το jb δεν ενδείκνυται ειδικά για εταιρική χρήση γιατί άρει όλα τα μέτρα ασφαλείας του iOS όπως το sandboxing. Είμαι λάθος;

Δεν το ξερω αυτο. Το σιγουρο ειναι οτι δεν πρεπει να βαζεις οτι βρισκεις μπροστα σου απο αγνωστα repos και ειδικα σπασμενες εφαρμογες cydia.

Καλησπέρα παιδιά όλα καλά με το τηλέφωνο απλός δεν έχω βρει πως βάζουμε τα τραγούδια που πέρασα από το pc στο τηλέφωνο σαν ήχο κλήσεις μπορεί κάποιος να μου πει το πως ??
Μανώλης

Καλησπέρα παιδιά όλα καλά με το τηλέφωνο απλός δεν έχω βρει πως βάζουμε τα τραγούδια που πέρασα από το pc στο τηλέφωνο σαν ήχο κλήσεις μπορεί κάποιος να μου πει το πως ??

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=258043

Εδω θα βρεις τα παντα αν ψαξεις λιγο

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=97

ψαχνω να βρω ενα συγκεκριμενο skin .κατι σαν αυτο στην πρωτη φωτογραφια. http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2856403&page=4 . υπαρχει περιπτωση να το βρω εδω στην ελλαδα σε καποιο καταστημα καθως επισης και τη γνησια bumber της apple? ευχαριστω
[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομιζω πως δεν αλλαζει.

Επανερχομαι στο ζητημα των ηχων σε σχεση με το bt. Λοιπον, στις κανονικες μονοφωνικες συσκευες οι ηχοι ακουγονται και απο το bt και απο το κινητο, κανονικα δηλαδη. Μονο οταν καποιος χρησιμοποιει στερεο bt , που ειναι για μουσικη δηλαδη, τοτε οι ηχοι ακουγονται μονο απο τα ακουστικα και οχι απο το κινητο

Επανερχομαι στο ζητημα των ηχων σε σχεση με το bt. Λοιπον, στις κανονικες μονοφωνικες συσκευες οι ηχοι ακουγονται και απο το bt και απο το κινητο, κανονικα δηλαδη. Μονο οταν καποιος χρησιμοποιει στερεο bt , που ειναι για μουσικη δηλαδη, τοτε οι ηχοι ακουγονται μονο απο τα ακουστικα και οχι απο το κινητο

Οπότε μικρο το κακο.:D

καλησπέρα σε όλους. δεν ξέρω αν έχει κανείς πρόβλημα αλλά εμένα κάποιες φορές το τηλ. μου κολλάει. σήμερα για παράδειγμα μιλούσα στο τηλ αρκετά λεπτά και όταν έσυρα τον βέλος για να ξεκλειδώσει μου κόλλησε και δεν ξεκολλαγε αν δεν πατούσα το home button. η για παράδειγμα έψαχνα στα contacts και μου εμφάνιζε τις λεπτομέρειες μαύρες και σαν να πιξελιζε η οθόνη.

τσπ μου κάνει πάντως αρκετά συχνά κολλήματα. μήπως έχετε καμία λύση ή προταση?

ευχαριστώ.

α και κάτι άλλο. ποια είναι ρε παιδιά η πιο λεπτή θήκη. ψάχνω κάτι που να μην προσθέτει καθόλου όγκο στο τηλ. ξέρω μια που έχει πάχος 4χιλιοστά γνωρίζετε κάτι? ευχαριστώ.

Και γω ψαχνω μια θηκη οσο πιο λεπτη και φθηνη γινεται γιατι εχω μια μπλε σκληρη πλαστικη απο εβαυ και επηρεζει το φλας στις νυχτερινες φωτο. Ας προτεινει καποιος θηκη δοκιμασμενη

Sent from my iPhone using Tapatalk

PaOk RE!!!!

καλημερα παιδια, φιλοι μου μου λενε να κανω ασφαλεια του κινητου σε γερμανο για την οθονη ισχυει κατι τετοιο? δηλαδη σε περιπτωση (χτυπα ξυλο) που σπασει μου την αλλαζουν?

καλημερα παιδια, φιλοι μου μου λενε να κανω ασφαλεια του κινητου σε γερμανο για την οθονη ισχυει κατι τετοιο? δηλαδη σε περιπτωση (χτυπα ξυλο) που σπασει μου την αλλαζουν?

Ναι να κάνεις. Οτιδήποτε πάθει το κινητό και εκτός οθόνης ή το αντικαθιστούν με άλλο λειτουργικό κομμάτι ή σου φέρνουν καινούργιο τηλέφωνο

Samsung S21 Ultra

Επανέρχομαι στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την οθόνη του iPhone 4 και παρατήρησα πως όταν το κινητο το χρησιμοποιω πολύ και η οθόνη « ζεσταίνεται » τότε δείχνει μια μικρη κίτρινη κυλίδα επάνω δεξια. Βεβαια θελει προσοχη για να την προσεξεις αλλα εαν ειναι «κρυα» η οθονη δεν φαινεται καθολου.

Περίεργο..

Samsung S21 Ultra

Ναι να κάνεις. Οτιδήποτε πάθει το κινητό και εκτός οθόνης ή το αντικαθιστούν με άλλο λειτουργικό κομμάτι ή σου φέρνουν καινούργιο τηλέφωνο

πηγα στον γερμανο κ μου ειπαν οτι πρεπει να το εχω αγορασει απο εκει και να γινει την ιδια μερα η ασφαλεια..στη βονταφον δεν υπαρχει κατι τετοιο γελασαν μολις το ρωτησα

πηγα στον γερμανο κ μου ειπαν οτι πρεπει να το εχω αγορασει απο εκει και να γινει την ιδια μερα η ασφαλεια..στη βονταφον δεν υπαρχει κατι τετοιο γελασαν μολις το ρωτησα

κοστιζει 39,90€ και γινεται αντικατασταση συσκευης οτιδηποτε και αν παθει. μπορει να σου πεσει απο το μπαλκονι να γινει θρυψαλα το πας εκει και σου φερνουν καινουργιο. οποιος το εχει παρει απο γερμανο αξιζει να το κανει γτ εχουν σπασει αρκετα. οποτε με 40 εχεις το κεφαλι ησυχο για ενα χρονο.

να ρωτησω κατι? ποσο καιρο ειναι η εγγυηση του???? 1 η 2 χρονια???η ειναι αναλογα με την εταιρεια που θα το παρεις???

iphone xs max ipad 6th gen

2 χρονια ειναι για οοοοολα τα κινητα.

δηαδη καποιος που το ασφαλισε πριν τον 1 χρονο θα το σπασει να παρει καινουργιο..?

• The title was changed to iPhone 4