Areian0s Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Εχεις ενεργο το facebook για παραδειγμα, κανενα μσν, κανενα email... Αν ναι, ολα αυτα, για να σου στειλουν push οτι κατι εχεις, πρεπει να καταναλωνουν συνεχεια δεδομενα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonidas_The_1st Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 υπάρχει κάποια εφαρμογή που να επιλέγεις σε ποιές εφαρμογές θέλεις να σου εμφανίζουν ειδοποιήσεις ή όχι? Η σε κάποιες εφαρμογές που κάνουν αυτόματα update να ρυθμίζεις το κάθε πότε θέλεις να γίνει το αυτόματο update? επίσης κάποια εφαρμογή που το appstore να μην εμφανίζει το σηματάκι επάνω με τα Updates, δηλαδή σε πόσες εφαρμογές από αυτές που έχεις υπάρχει νέα αναβαθμισμένη έκδοση? επίσης κάπου είχα διαβάσει ότι από Vodafone έχουμε 160 χαρακτήρες και αναφορές μηνυμάτων χωρίς j/b στο iphone 4 - 4.2.1.? Ισχύει αυτό ή μόνο για τους χαρακτήρες ισχύει? Παράθεση myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Και κάτι άλλο,όταν με καλεί κάποιος για να φαίνεται ολόκληρη η φωτο στην οθόνη ξέρω οτι πρέπει να την έχω ορίσει μέσα από το iphone στην επαφή που θέλω...Υπάρχει τρόπος να το ορίσω σε όλες τις επαφές αυτόματα για να γλυτώσω να το κάνω μια μια? :p Δηλαδή θέλεις να εμφανίζεται η ίδια φωτογραφία για όλες τις κλήσεις από όλες τις επαφές που έχεις στο κινητό σου?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Δηλαδή θέλεις να εμφανίζεται η ίδια φωτογραφία για όλες τις κλήσεις από όλες τις επαφές που έχεις στο κινητό σου?:confused: Όχι! :p Αν υπάρχει τρόπος να ορίσω τη φωτογραφία κάθε επαφής να εμφανίζεται full screen! :) Απλά για να γλυτώσω χρόνο,γιατί θα πρέπει να περάσω ξανά όλες τις φώτο και να τις βάζω μια μια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 'Εχω την εντύπωση οτι οι φωτογραφίες στις επαφές για να φαίνονται full screen πρέπει να είναι τραβηγμένες απο το iphone. Αν απλά βάλεις δικές σου φωτογραφίες απο άλλη φωτογραφική τις εμφανίζει thumbnails... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Μηπως ξερει καποιος τι πρεπει να ενεργοποιησω για να μπω στο internet μεσω 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Μηπως ξερει καποιος τι πρεπει να ενεργοποιησω για να μπω στο internet μεσω 3g? Θα πας ρυθμισεις -> Γενικα -> Δικτυο και εκει θα επιλεξεις αν θες 3g δικτυο και να εχεις δεδομενα στο κινητο. Αρκει να εχεις και ενα πακετο για δεδομενα στο λογαριασμο σου για να μη σε χρεωσει εξτρα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) Θα πας ρυθμισεις -> Γενικα -> Δικτυο και εκει θα επιλεξεις αν θες 3g δικτυο και να εχεις δεδομενα στο κινητο. Αρκει να εχεις και ενα πακετο για δεδομενα στο λογαριασμο σου για να μη σε χρεωσει εξτρα. τοχα κανει αυτο αλλα τελικα χρειαζονταν μια αλλαγη στο APN με internet vodafone μιλησα με την εταιρεια και μου το πανε...ευχαριστω παντως. Τοποθέτησε το καλώδιο σύνδεσης σε κάποια άλλη θύρα USB του υπολογιστή σου. Αν και πάλι δεν το βλέπει κάνε μία επανεκκίνηση τόσο στο κινητό όσο και στον υπολογιστή. τοχα κανει αυτο...τελικα τι ηταν!οταν εχω φωτο τραβηγμενη τοτε το βλεπει το κινητο...αν δεν εχω καμμια φωτο μεσα δεν το εβλεπε...περιεργο αλλα αληθινο. Edited December 21, 2010 by avid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 τοχα κανει αυτο...τελικα τι ηταν!οταν εχω φωτο τραβηγμενη τοτε το βλεπει το κινητο...αν δεν εχω καμμια φωτο μεσα δεν το εβλεπε...περιεργο αλλα αληθινο. Πως το θετεις αυτο; Αν δλδ δεν τραβηξεις φωτογραφια για 1 βδομαδα και το συνδεσεις στον υπολογιστη δε θα σου εμφανισει το σκληρο; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 αν υπαρχει εστω και μια φωτογραφια τραβηγμενη και αποθηκευμενη τοτε και μονο τοτε το βλεπει σαν σκληρο...αν ειναι αδεια η gallery τοτε δεν το βλεπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 παιδια ασχετο θελω να ρωτησω κατι... υπαρχει τροπος να καταλαβεις καποιο iphone σε ποια παρτιδα ειναι κατασκευασμενο η δεν εχει σημασια καν? Γτ ακουσα οτι στην πρωτη φουρνια ειχε κατι χαζοπροβληματακια ( καμια κεραια π.χ. εκτος κι αν δεν ισχυει καν :P ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 καλησπερα και απο μενα.. εχω βρει μηλο 4αρι σφραγισμενο απο ιδιωτη σε καλη τιμη..μου ειπε οτι δεν εχει αποδειξη γιατι εχει παρει πολλα κομματια εταιρικα και κατι τετοιο..και οτι αν βγει ελλαττωματικο να το παω στο Γερμανο και απο εκει τσεκαροντας αυτοι απλα το ΙΜΕΙ κοιταζουν αμα ειναι εντος εγγυησης και αμα βγει ελλαττωμα που δεν οφειλεται σε δικια μου κακη χρηση,το αλλαζουν με καινουριο..ισχυουν αυτα που λεει? επισης υπαρχει κατι στο κουτι που πρεπει να προσεξω ωστε να μην ειναι τυχον κανας κινεζικος κλωνος? ο ανθρωπος δεν εχει προβλημα να το ανοιξει μπροστα μου αφου το αγορασω βεβαια..εσεις τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iphonehellas Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 αν ειναι οπως τα λεει θα υπαρχει τιμολογιο. ας το βγαλει μια φωτοτυπια να το παρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Σκέφτομαι να βάλω q card αλλά δεν υπάρχει micro sim. Έκοψα μια παλιά μου cosmote sim και δούλευε κανονικά αλλά με 2 γραμμές σήμα.Το ερώτημα είναι αν κάνω φορητότητα σε q και κόψω τη sim θα έχω το ίδιο πρόβλημα;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 (edited) Σκέφτομαι να βάλω q card αλλά δεν υπάρχει micro sim. Έκοψα μια παλιά μου cosmote sim και δούλευε κανονικά αλλά με 2 γραμμές σήμα.Το ερώτημα είναι αν κάνω φορητότητα σε q και κόψω τη sim θα έχω το ίδιο πρόβλημα;:worry: Γιατί ποιός είπε οτι η κομμένη sim βγάζει πρόβλημα; :confused: Edited December 22, 2010 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronaldinio Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 καλησπερα και απο μενα.. εχω βρει μηλο 4αρι σφραγισμενο απο ιδιωτη σε καλη τιμη..μου ειπε οτι δεν εχει αποδειξη γιατι εχει παρει πολλα κομματια εταιρικα και κατι τετοιο..και οτι αν βγει ελλαττωματικο να το παω στο Γερμανο και απο εκει τσεκαροντας αυτοι απλα το ΙΜΕΙ κοιταζουν αμα ειναι εντος εγγυησης και αμα βγει ελλαττωμα που δεν οφειλεται σε δικια μου κακη χρηση,το αλλαζουν με καινουριο..ισχυουν αυτα που λεει? επισης υπαρχει κατι στο κουτι που πρεπει να προσεξω ωστε να μην ειναι τυχον κανας κινεζικος κλωνος? ο ανθρωπος δεν εχει προβλημα να το ανοιξει μπροστα μου αφου το αγορασω βεβαια..εσεις τι λετε?Φιλε αν επιτρεπεται σε τι τιμή το βρήκες?Αν ειναι φθηνό θέλω κι εγω ενα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Γιατί ποιός είπε οτι η κομμένη sim βγάζει πρόβλημα; :confused: Δηλαδή θα είναι ok;Δεν ξέρω γιαυτό ρωτάω.Η κομένη cosmocarta που είχα βάλει είχε 2 γραμμές σήμα.Ίσως έφταιγε το σημείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Πως μπορει καποιος, συνδεοντας το iphone σε mac, να "τραβηξει" internet απο τον υπολογιστη; Γιατι δεν υπαρχει wifi router, μιας και ειναι ενσυρματο. Δλδ το laptop να γινει κατα ενα τροπο modem για το internet. Ξερει κανεις; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Πως μπορει καποιος, συνδεοντας το iphone σε mac, να "τραβηξει" internet απο τον υπολογιστη; Γιατι δεν υπαρχει wifi router, μιας και ειναι ενσυρματο. Δλδ το laptop να γινει κατα ενα τροπο modem για το internet. Ξερει κανεις; Καπου είχε πάρει το μάτι μου πως με ένα free προγραμματακι μετατρέπεται το MacBook σε access point και μπορει να δώσει Ίντερνετ ασύρματα. Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει. Κανε μια αναζήτηση. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Πως μπορει καποιος, συνδεοντας το iphone σε mac, να "τραβηξει" internet απο τον υπολογιστη; Γιατι δεν υπαρχει wifi router, μιας και ειναι ενσυρματο. Δλδ το laptop να γινει κατα ενα τροπο modem για το internet. Ξερει κανεις; Αν εχεις λαπτοπ με wi-fi μπορεις να κανεις ενα δικτυο ad-hoc ωστε να γινει το λαπτοπ σ κατα καποιο τροπο ρουτερ και μετα το κιν ασυρματα να παρει ιντερνετ απο κει :) Παιδια εχω μερικες ερωτησεις , οταν συνδεω το iphone στο pc και ανοιγει το itunes μ βγαζει 2 μηνυματα το ενα λεει να αναβαθμισω στην 4.2 και το αλλο μνμ λεει κατι για ενα update carrier settings , οι ερωτησεις μ ειναι : αν αναβαθμισω στη 4,2 (και γενικα οταν κανω αναβαθμισεις )χανω οτι εχω στο κιν? αρχεια εφαρμογες κλπ ??? το carrier settings τι ακριβως ειναι ??? να πατησω να το κατεβασει ??? υπαρχει στο σιτε της apple πινακας π να δειχνει τι διαφορες εχει η 4,1 απο την 4,2 ?? να ξερουμε δλδ τι αναβαθμισεις βαζουμε στο κιν. εχω cosmote και εχω 100 mb το μηνα στο προγραμμα μ , για να μην καιει πολυ μπαταρια οταν δεν το χρειαζομαι εχω το 3g και τα δεδομενα στο off (αρα δεν εχω ιντερνετ) παρολα αυτα μπορει μεσω των χαρτων του google να μ δειξει την θεση μου , αυτο περιεχει κρυφες χρεωσεις ??? σορρυ για τις αρκετες ερωτησεις μ , ειμαι νεος και ψαχνομαι ακομα :O ευχαριστω για το χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Δεν χάνεις κάτι. http://www.apple.com/ios/ για τα νέα χαρακτηριστικά. Τα carrier settings είναι οι ρυθμίσεις internet και mms της Cosmote. Ίσως να υπάρχει κάποια αλλαγή, δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα είτε τις δεχτείς είτε όχι. Όταν κλείνεις το 3G απλώς η συσκευή κλειδώνει σε 2G δίκτυο (GPRS). Aυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει δυνατότητα να συνδεθεί στο internet απλώς γίνεται με αισθητά χαμηλή ταχύτητα. Προφανώς και χρεώνεσαι. Ακριβώς κάτω από εκεί που ανοίγεις/κλείνεις το 3G στις ρυθμίσεις δικτύου υπάρχει επιλογή που ανοίγεις/κλείνεις τα δεδομένα γενικά. Αυτό αν κλείσεις είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Ας τα παρουμε ενα ενα : 1)carrier settings. Αν θυμαμαι καλα ειναι οι αναβαθμισεις της εταιρειας κινητής τηλεφωνίας που εχεις (cosmote) στην δικια σου περιπτωση. 2)Πριν κανεις την αναβαθμιση σε 4.2 θα παρεις ενα back up ,θα κατεβασεις την νεα εκδοση & θα την στησεις ,Επειτα περνας το back up παλι και το κινητο σου ειναι ακριβως οπως ηταν πριν.(ίδιο wallpaper,ringtone etc). 3)Δεν θυμαμαι να υπαρχει πίνακας με της διαφορές αλλα σιγουρα αν ψαξεις το site της apple θα βρεις αυτο που θες. 4)απο την στιγμή που χρησιμοποιείς το google maps (Οχι Απο το wifi)τότε ναι χρεώνεσαι. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 (edited) 1) επειδη με το itunes δεν το εχω καθολου , το backup πως θα γινει ??? 2)οταν λες χρεωνεσαι εννοεις οτι χρεωνεσαι κανονικα για χρηση ιντερνετ ή τιποτα τρελα νουμερα (εχω ακουσει, υποθετω και εσεις οτι ¨γνωστοι¨εχουν χρεωθει τρελα απο gps):X πως ακριβως λειτουργει το gps του κιν ? συνδεεται με δορυφορο και εντοπιζει απλα την θεση σου ή συνδεεται μεσω ιντερνετ και επικοινωνει με δορυφο ? αν ισχυει το 2ο τοτε οταν εχω κλειστα τα δεδομενα και το 3g δεν θα πρεπει να μου δειχνει την θεση μ :blink: Edited December 23, 2010 by c.a.D.J. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 1) επειδη με το itunes δεν το εχω καθολου , το backup πως θα γινει ???: Από όσο γνωρίζω χωρίς το itunes δυστυχώς δεν μπορείς ούτε να αναβαθμίσεις το κινητό, ούτε να περάσεις νέες εφαρμογές, ούτε φυσικά να κάνεις backup. Τώρα αν το έχεις jb δεν γνωρίζω να σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Χρειάζεσαι το iTunes για να παρεις το back up,να στησεις την 4.2 etc(μιλάμε Παντα για non jb. Το google maps λειτουργεί ως εξής:βρίσκει τηνθεση σου και μετα κατεβάζει τους χάρτες.Αν θες να το κλείσεις τότε πήγαινε settings-->general--location service και απο εκει κλεινεις το google maps. Αλήθεια χωρις iTunes πως ενεργοποίησες το κινητο;; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts