Alex0077 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Τόσο πολύ ζουμ?? Είναι δυνατόν? Αφού σκέφτομαι να κάνω restore και αν δεν φτιάξει και είναι θέμα hardware να το στείλω για service (ελπίζω να μη γίνει αυτό και μπλέκω με τη vodafone). Ας περιμένουμε να μας πει και κάποιος άλλος τη γνώμη του. Γιατί εγώ πιστεύω ότι παραείναι μεγάλο το πρόβλημα. Δεν νομίζω να είναι από φυσικού του έτσι. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Τόσο πολύ ζουμ?? Είναι δυνατόν? Αφού σκέφτομαι να κάνω restore και αν δεν φτιάξει και είναι θέμα hardware να το στείλω για service (ελπίζω να μη γίνει αυτό και μπλέκω με τη vodafone). Ας περιμένουμε να μας πει και κάποιος άλλος τη γνώμη του. Γιατί εγώ πιστεύω ότι παραείναι μεγάλο το πρόβλημα. Δεν νομίζω να είναι από φυσικού του έτσι. :p Τι να σου πω. Και εμένα έτσι νομίζω κάνει. (δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο 4αρι τώρα για να ανεβάσω φωτογραφίες) Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Ρε παιδιά ας ανεβάσει και κάποιος άλλος κάτι σαν αυτό που έκανα εγώ στις τελευταίες pics (να φαίνεται δηλαδή η εφαρμογή της κάμερας σαν capture) για να μην τρέχουμε αν είναι σε όλους έτσι. Μου φαίνεται περίεργο βέβαια να είναι σε όλους έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Ρε παιδιά ας ανεβάσει και κάποιος άλλος κάτι σαν αυτό που έκανα εγώ στις τελευταίες pics (να φαίνεται δηλαδή η εφαρμογή της κάμερας σαν capture) για να μην τρέχουμε αν είναι σε όλους έτσι. Μου φαίνεται περίεργο βέβαια να είναι σε όλους έτσι. ASAP θα το κάνω. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 http://tapa.tk/mu/5e44e64f-5578-571a.jpg http://tapa.tk/mu/5e44e64f-558d-0e30.jpg Δεν είναι οτι πιο τέλειο, Αλλά φαινειται το ζουμ. Εχουν βγει λιγο κουνημενες βεβαια... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ Areiane για τον χρόνο σου.. Όντως είσαι ολόιδια περίπτωση με την δική μου... Δεν είναι πολύ περίεργο?? Πότε το αγόρασες εσύ ? Την 4.1 έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ Areiane για τον χρόνο σου.. Όντως είσαι ολόιδια περίπτωση με την δική μου... Δεν είναι πολύ περίεργο?? Πότε το αγόρασες εσύ ? Την 4.1 έχεις? Το εχω απο αρχες Σεπτεμβρη. Ναι 4.1 ειναι. Φαινεται που λεει και hdr επανω... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Πολύ κουλό.. Αν είναι έτσι όλα, πώς και δεν το έχιε ξαναπαρατηρήσει κάποιος να το αναφέρει? Γιατί είναι πολύ σπαστικό όταν τραβάς βίντεο να κάνει τόσο πολύ ζουμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Πολύ κουλό.. Αν είναι έτσι όλα, πώς και δεν το έχιε ξαναπαρατηρήσει κάποιος να το αναφέρει? Γιατί είναι πολύ σπαστικό όταν τραβάς βίντεο να κάνει τόσο πολύ ζουμ... Αλεξη αυτο το κανουν πολλα κινητα...ακομα και το Ν82 που ειχα το εκανε αλλα το εχω δει και σε αλλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Εκτος και αν δεν τραβανε βιντεο... Κοιτα, ειναι μια λεπτομερεια αυτη. Δλδ αν θες να τραβηξεις κατι μακρινο, τοτε καλο κανει το ζουμ. Εξαλλου βιντεο τραβαμε για μακρινα αντικειμενα και οχι κοντινα συνηθως. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Αλεξη αυτο το κανουν πολλα κινητα...ακομα και το Ν82 που ειχα το εκανε αλλα το εχω δει και σε αλλα. Ναι οκ, αλλά εδώ μιλάμε για μεγάλο ζουμ.. Όχι για κάτι λίγο.. Είναι πολύ ενοχλητικό. Εκτος και αν δεν τραβανε βιντεο... Κοιτα, ειναι μια λεπτομερεια αυτη. Δλδ αν θες να τραβηξεις κατι μακρινο, τοτε καλο κανει το ζουμ. Εξαλλου βιντεο τραβαμε για μακρινα αντικειμενα και οχι κοντινα συνηθως. Όχι.. εγώ χθες το παρατήρησα που τράβαγα κάτι κοντινό και όταν πήγα να το δω φαίνονταν το μισό πρόσωπο από μια κοπέλα που τράβαγα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Όχι.. εγώ χθες το παρατήρησα που τράβαγα κάτι κοντινό και όταν πήγα να το δω φαίνονταν το μισό πρόσωπο από μια κοπέλα που τράβαγα :p Ελπιζω να ηταν ασχημουλα ωστε να αξιζε το κοψιμο:lol::lol: Πλακα κανω:p Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Οντως ειναι σπαστικο,γιατι πχ για μια ληψη σε ενα μικρο δωματιο πχ δεν βολευει,,,πρεπει να κολλησεις στον τοιχο :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Για νέους κατόχους iphone 4,microsim απο την εκάστοτε εταιρεία κινητής προμηθευόμαστε ή υπάρχει και άλλος τρόπος; Ενδιαφέρομαι για wind + vodafone. Πόσο είναι η χρέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilektronic Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Για νέους κατόχους iphone 4,microsim απο την εκάστοτε εταιρεία κινητής προμηθευόμαστε ή υπάρχει και άλλος τρόπος; Ενδιαφέρομαι για wind + vodafone. Πόσο είναι η χρέωση; Πρέπει να αντιγράφει η παλιά στην καινούρια άρα μόνο απο τον πάροχό σου. Περίπου 20€ κάνει η αλλαγή ακριβώς η υπηρεσία αντικατάστασης SIM. Νομίζω πάντως με καινούρια συσκευή Είναι δωρεάν. Α, μην ξεχάσεις να προμηθευτεις και αντάπτορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Για νέους κατόχους iphone 4,microsim απο την εκάστοτε εταιρεία κινητής προμηθευόμαστε ή υπάρχει και άλλος τρόπος; Αν στο σχολειο ειχες καλο βαθμο στα καλλιτεχνικα και την οικιακη οικονομια, μπορεις να βρεις στο γουγλη οδηγους για κοπτοραπτικη της καρτας σου. Η vf νομιζω το εχει καμια 20αρια μαζι με ανταπτορα. Τουλαχιστον οταν ειχα δει πριν κανα μηνα. Τωρα δεν ξερω. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Για νέους κατόχους iphone 4,microsim απο την εκάστοτε εταιρεία κινητής προμηθευόμαστε ή υπάρχει και άλλος τρόπος; Ενδιαφέρομαι για wind + vodafone. Πόσο είναι η χρέωση; Αν έχεις συμβόλαιο είναι δωρεάν πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Οπως ειπε και ενας φιλος ποιο πισω με διπλο κλικ πανω στην οθονη οταν ειναι να τραβηξεις βιντεο κανει zoom out Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Οπως ειπε και ενας φιλος ποιο πισω με διπλο κλικ πανω στην οθονη οταν ειναι να τραβηξεις βιντεο κανει zoom out Ναι το κανει, αλλα αν τραβηξεις βιντεο, ενα χωρις να εχεις κανει κλικ στην στην οθονη και ενα κανοντας το, και μετα δεις τα 2 βιντεο, θα δεις οτι δειχνουν το ιδιο. Το ζουμαρισμενο δλδ. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 δεν είναι τραγικό το ζούμ ρε παιδιά, όλα τα κινητά το κάνουν αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Ναι το κανει, αλλα αν τραβηξεις βιντεο, ενα χωρις να εχεις κανει κλικ στην στην οθονη και ενα κανοντας το, και μετα δεις τα 2 βιντεο, θα δεις οτι δειχνουν το ιδιο. Το ζουμαρισμενο δλδ. Ρε παιδιά τι ***** συζητάμε. Απο τη στιγμή που η φωτογραφία δεν έχει την ίδια ανάλυση αλλά έχει μεγαλύτερη είναι απόλυτα φυσιολογικό μια φωτογραφία με περισσότερα εικονοστοιχεια(pixels) να μπορεί να αποτυπώσει μεγαλύτερο μέρος μιας εικόνας απο τι ένα βίντεο χαμηλότερης ανάλυσης!!!!!! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william21 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Γεια σας παιδιά ειμαι νέος εδώ και νέος με iphone, μόλις πήρα το 4 και κατεβάζω το itunes στο pc μου και ενώ πάω να κάνω sign up στο itunes store μου ζηταει πιστωτική κάρτα , δεν έχω και έτσι δεν μπορώ να κατεβάσω ούτε τα free applications, τι να κάνω ρε παιδια το πλήρωσα ντουκου μαζεύοντας λεφτα τόσο καιρό και τώρα το 'εχω 3 μέρες και δεν κάνω τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Γεια σας παιδιά ειμαι νέος εδώ και νέος με iphone, μόλις πήρα το 4 και κατεβάζω το itunes στο pc μου και ενώ πάω να κάνω sign up στο itunes store μου ζηταει πιστωτική κάρτα , δεν έχω και έτσι δεν μπορώ να κατεβάσω ούτε τα free applications, τι να κάνω ρε παιδια το πλήρωσα ντουκου μαζεύοντας λεφτα τόσο καιρό και τώρα το 'εχω 3 μέρες και δεν κάνω τίποτα να κάνεις ένα account χωρίς πιστωτική κάρτα: http://support.apple.com/kb/ht2534 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 για το atm δεν έχεις κάρτα? Δοκίμασε να κάνεις με αυτή, εμένα είναι visa enter και δουλεύει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william21 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 οκ το εκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts