Spireto_2158 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Εγω θα περιμενω 3 4 μερες μεχρι να ειναι σιγουρο και απροβληματιστο πριν κανω jb , σας εχει παρουσιασει κανενα προβλημα εσας ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Ξερει κανει κανενα προγραμμα που να κλειδωνει αρχεια; Με κωδικο κατα προτιμηση... Περα δλδ του γενικου κλειδωματος. Επισης, κανενα αρχειο να μπορει να κανει τα τραγουδια που εχω στο κινητο ηχους για κλησεις; Εγω θα περιμενω 3 4 μερες μεχρι να ειναι σιγουρο και απροβληματιστο πριν κανω jb , σας εχει παρουσιασει κανενα προβλημα εσας ? Ενα μηνα που εχω στην 4.0.1 μια χαρα ειμαι εγω. Κανενα θεμα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Ξερει κανει κανενα προγραμμα που να κλειδωνει αρχεια; Με κωδικο κατα προτιμηση... Περα δλδ του γενικου κλειδωματος. Ενα μηνα που εχω στην 4.0.1 μια χαρα ειμαι εγω. Κανενα θεμα. lockdown pro.. Για το σπάσιμο της 4,1 έλεγε ο φίλος..:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Βρε σε εσένα μια χαρά μπορεί να λειτουργεί αλλά γιατί κάποιος να μην περιμένει μέχρι αύριο το μεσημέρι για κάτι πιο σίγουρο?? :lol: όποιος θέλει ας περιμένει, Παράθεση όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Ξερει κανει κανενα προγραμμα που να κλειδωνει αρχεια; Με κωδικο κατα προτιμηση... Περα δλδ του γενικου κλειδωματος. Επισης, κανενα αρχειο να μπορει να κανει τα τραγουδια που εχω στο κινητο ηχους για κλησεις; Ενα μηνα που εχω στην 4.0.1 μια χαρα ειμαι εγω. Κανενα θεμα. Για ήχους να κοβεις κομμάτια τραγούδια δοκίμασε το Audacity είναι καλό και είναι free. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 lockdown pro.. Για το σπάσιμο της 4,1 έλεγε ο φίλος..:p:p Χμ... Το ψαχνω το προγραμμα στο app store, αλλα μου βγαζει ενα παιχνιδι..... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 app store??:rolleyes::rolleyes: cydia;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Για ήχους να κοβεις κομμάτια τραγούδια δοκίμασε το Audacity είναι καλό και είναι free. Οντως καλο... Αλλα δεν εχει αποθηκευση για αρχειο του iphone ωστε να το κανει και ηχο κλησης... app store??:rolleyes::rolleyes: cydia;) Ααααα... Πες το ντε....:p Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Το υπέθεσα.. Ακόμα δεν έχει εγκρίνει η apple για κυκλοφορία τέτοια προγράμματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Οντως καλο... Αλλα δεν εχει αποθηκευση για αρχειο του iphone ωστε να το κανει και ηχο κλησης... Το σώζεις σαν Mp3 και μετά μέσω format factory το κάνεις convert για αρχείο Iphone ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Το σώζεις σαν Mp3 και μετά μέσω format factory το κάνεις convert για αρχείο Iphone ;) Το εκανα... Το κακο ειναι οτι βγηκε ενας ηχος... Δεν ακουγεται... Πολυ παραποιημενος.... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saiko Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Ξερει κανει κανενα προγραμμα που να κλειδωνει αρχεια; Με κωδικο κατα προτιμηση... Περα δλδ του γενικου κλειδωματος. Επισης, κανενα αρχειο να μπορει να κανει τα τραγουδια που εχω στο κινητο ηχους για κλησεις; Ενα μηνα που εχω στην 4.0.1 μια χαρα ειμαι εγω. Κανενα θεμα. ένα καλο προγραμματάκι είναι το ringtone designer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Το εκανα... Το κακο ειναι οτι βγηκε ενας ηχος... Δεν ακουγεται... Πολυ παραποιημενος....Χμμμμ τι να σου πω:rolleyes: Οσα έχω φτιάξει μια χαρά βγήκαν! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 Το εκανα... Το κακο ειναι οτι βγηκε ενας ηχος... Δεν ακουγεται... Πολυ παραποιημενος.... Ριξε το σφαγμενο mp3 στο itunes,δεξι κλικ create acc version,παρε το νεο αρχειο που δημιουργηθηκε αλλαξε την καταληξη απο m4a σε m4r, και εχεις ενα "οριτζιναλ" ringtone που μπορεις να το κανεις sync με το itunes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partakias80 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Καλημερα.Ακουσα οτι σημερα βγαινει η 4.1 jailbreaked.επειδη Δευτερα θα'χω το κινητο πως θα μαθω την μεθοδο για jailbreak;Καποιο link με οδηγιες μηπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Ριξε το σφαγμενο mp3 στο itunes,δεξι κλικ create acc version,παρε το νεο αρχειο που δημιουργηθηκε αλλαξε την καταληξη απο m4a σε m4r, και εχεις ενα "οριτζιναλ" ringtone που μπορεις να το κανεις sync με το itunes Χμμμμ τι να σου πω:rolleyes: Οσα έχω φτιάξει μια χαρά βγήκαν! ένα καλο προγραμματάκι είναι το ringtone designer Ευχαριστω πολυ παιδια! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Καλημερα.Ακουσα οτι σημερα βγαινει η 4.1 jailbreaked.επειδη Δευτερα θα'χω το κινητο πως θα μαθω την μεθοδο για jailbreak;Καποιο link με οδηγιες μηπως; Βγήκε το limera1n άλλα είναι buggy. Συνίσταται υπομονή. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 καλημερα σας θελω να παω στην 4.1 αλλα να μην κανω μετα restore. υπαρχει τροπος να κρατησω τα μηνυματα μου χωρις να χρειαστει να κανω backup kai restore ωστε να μην περαστουν ολα τα "σκουπιδια" και να διατηρησω τα μηνυματα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Συγκεκριμένα γράφει "Δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση του κινητού δικτύου δεδομένων"; Αν ναι, τότε σημαίνει πως δεν έχεις τις ρυθμίσεις για MMS με αποτέλεσμα να μη μπορείς να λάβεις και να στείλεις. Συγκεκριμένα λέει: "Τα δεδομένα είναι απενεργοποιημένα. Για πρόσβαση σε δεδομένα, ενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητού δικτύου ή χρησιμοποιήστε Wi-Fi." Έχει κανείς ιδέα γιατί μου το πετάει όταν μπαίνω στα sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Καλημερα παιδια!!ξερεις κανεις καμια εφαρμογη απο το app store που να κατεβαζει βιντεο απο το youtube μου ειχαν πει παλιοτερα μια αλλα δεν την βρισκω..δεν με νοιαζει αν δεν ειναι free..αν γνωριζει καποιος ας μου πει pleaseeeeeeeeeee!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Συγκεκριμένα λέει: "Τα δεδομένα είναι απενεργοποιημένα. Για πρόσβαση σε δεδομένα, ενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητού δικτύου ή χρησιμοποιήστε Wi-Fi." Έχει κανείς ιδέα γιατί μου το πετάει όταν μπαίνω στα sms; Είχα διαβάσει κάπου οτι ακόμα και τα sms χρησιμοποιούν data.Πολύ μικρό μεν αλλά χρησιμοποιούν. Αν δεν έχεις ενεργό πακέτο δεδομένων απο την εταιρεία σου θα στο πετάει συχνά λογικά. Όπως προανέφερα έχει σπάσει τα νεύρα φίλου μου και του έχουμε δοκιμάσει τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Νομίζω μόνο με jb θα βρεις Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 καλημερα σας θελω να παω στην 4.1 αλλα να μην κανω μετα restore. υπαρχει τροπος να κρατησω τα μηνυματα μου χωρις να χρειαστει να κανω backup kai restore ωστε να μην περαστουν ολα τα "σκουπιδια" και να διατηρησω τα μηνυματα μου? Κατσε σε έχασα ,τι εννοείς "Σκουπίδια ?" Κάνεις back up κατεβάζεις την 4.1 ,την στήνει ,περνάς το back up σου και το κινητό σου είναι ίδιο ακριβώς όπως και πριν... Απλά έχει περαστεί η 4.1 . Τι άλλο ζητάς γιατί δεν κατάλαβα?:wacko: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Είχα διαβάσει κάπου οτι ακόμα και τα sms χρησιμοποιούν data.Πολύ μικρό μεν αλλά χρησιμοποιούν. Αν δεν έχεις ενεργό πακέτο δεδομένων απο την εταιρεία σου θα στο πετάει συχνά λογικά. Όπως προανέφερα έχει σπάσει τα νεύρα φίλου μου και του έχουμε δοκιμάσει τα πάντα. Αν κλείσεις τα δεδομένα (απενεργοποίηση δεδομένων) από το μενού, τότε δε σου βγάζει κανένα μήνυμα. Για τα MMS όμως , κάθε κινητό χρειάζεται ενεργοποίηση δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Κατσε σε έχασα ,τι εννοείς "Σκουπίδια ?" Κάνεις back up κατεβάζεις την 4.1 ,την στήνει ,περνάς το back up σου και το κινητό σου είναι ίδιο ακριβώς όπως και πριν... Απλά έχει περαστεί η 4.1 . Τι άλλο ζητάς γιατί δεν κατάλαβα?:wacko: αν δε κανω λαθος με το backup θα περαστουν και υπολλειματα απο απεγκαταστασεις προγραμματων παιχνιδων κτλ στην προηγουμενη εκδοση που ειχα κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts