Itchrist86 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Πραγματικά έχω βαρεθεί να βλέπω αυτού του είδους τα μηνύματα. Η βίντεο κλήση που υλοποιεί το iPhone 4 δεν είναι η κλασσική βίντεο κλήση μέσω των 3G δικτύων και ούτε ποτέ ισχυρίστηκε η Apple πως είναι ή ότι την αντικαθιστά. Η υλοποίηση βίντεο κλήσης μέχρι στιγμής στο iPhone 4 αποτελεί μια IP video call (aka FaceTime) όπως ακριβώς είναι του MSN, του Skype κτλ. Δηλαδή θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια πρόσθετη εφαρμογή (όπως τα MSN/Skype) για κλήσεις βίντεο μέσω internet, απλά που μόνο τώρα έρχεται ενσωματωμένη στο λειτουργικό σύστημα. Ο λόγος που δεν μπορεί να γίνει με άλλες συσκευές είναι πως οι άλλες συσκευές δεν υποστηρίζουν το πρότυπο του FaceTime. Εφόσον όμως πρόκειται για ανοικτό πρότυπο ο καθένας θα μπορεί να το ενσωματώσει σε κάποια εφαρμογή καθιστώντας έτσι και άλλες συσκευές συμβατές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Πραγματικά έχω βαρεθεί να βλέπω αυτού του είδους τα μηνύματα. Η βίντεο κλήση που υλοποιεί το iPhone 4 δεν είναι η κλασσική βίντεο κλήση μέσω των 3G δικτύων και ούτε ποτέ ισχυρίστηκε η Apple πως είναι ή ότι την αντικαθιστά. Η υλοποίηση βίντεο κλήσης μέχρι στιγμής στο iPhone 4 αποτελεί μια IP video call (aka FaceTime) όπως ακριβώς είναι του MSN, του Skype κτλ. Δηλαδή θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια πρόσθετη εφαρμογή (όπως τα MSN/Skype) για κλήσεις βίντεο μέσω internet, απλά που μόνο τώρα έρχεται ενσωματωμένη στο λειτουργικό σύστημα. Ο λόγος που δεν μπορεί να γίνει με άλλες συσκευές είναι πως οι άλλες συσκευές δεν υποστηρίζουν το πρότυπο του FaceTime. Εφόσον όμως πρόκειται για ανοικτό πρότυπο ο καθένας θα μπορεί να το ενσωματώσει σε κάποια εφαρμογή καθιστώντας έτσι και άλλες συσκευές συμβατές. Βιντεοκλησεις ομως με skype πχ, αν εγκατασταθει εννοειται η εφαρμογη στο κινητο, θα γινονται κανονικα; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 (edited) Τηλεφωνο 600 +ευρω και δεν μπορει να κανει βιντεοκληση σε αλλο κινητο αυτο ειναι για γελια:lol::lol: Παρόλ'αυτά υπαρχει αντιληπτή διαφορά στην ποιότητα μεταξύ Facetime και συμβατικής βιντεοκλήσης. Αν έχεις ποτε την ευκαιρία να το δοκιμάσεις κι εσύ,θα το διαπιστώσεις. Εξάλλου το Facetime είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται σ'"ανοιχτά" πρότυπα,και θα μπορεί να υιοθετηθεί κι απο άλλες συσκευές. Edited September 16, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Βιντεοκλησεις ομως με skype πχ, αν εγκατασταθει εννοειται η εφαρμογη στο κινητο, θα γινονται κανονικα; Δεν δίνει αυτή τη δυνατότητα η εφαρμογή, τουλάχιστον τώρα. Στο μέλλον ίσως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Πραγματικά έχω βαρεθεί να βλέπω αυτού του είδους τα μηνύματα. Η βίντεο κλήση που υλοποιεί το iPhone 4 δεν είναι η κλασσική βίντεο κλήση μέσω των 3G δικτύων και ούτε ποτέ ισχυρίστηκε η Apple πως είναι ή ότι την αντικαθιστά. Η υλοποίηση βίντεο κλήσης μέχρι στιγμής στο iPhone 4 αποτελεί μια IP video call (aka FaceTime) όπως ακριβώς είναι του MSN, του Skype κτλ. Δηλαδή θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια πρόσθετη εφαρμογή (όπως τα MSN/Skype) για κλήσεις βίντεο μέσω internet, απλά που μόνο τώρα έρχεται ενσωματωμένη στο λειτουργικό σύστημα. Ο λόγος που δεν μπορεί να γίνει με άλλες συσκευές είναι πως οι άλλες συσκευές δεν υποστηρίζουν το πρότυπο του FaceTime. Εφόσον όμως πρόκειται για ανοικτό πρότυπο ο καθένας θα μπορεί να το ενσωματώσει σε κάποια εφαρμογή καθιστώντας έτσι και άλλες συσκευές συμβατές. Να σου κανει βιντεοκληση κινητο 2 και 3 χρονων με το 1/3 της τιμης του iphone και να μην μπορεις να απαντησης δεν ειναι λογικο ρε παιδια. Θα γελαει ο αλλος Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Δεν δίνει αυτή τη δυνατότητα η εφαρμογή, τουλάχιστον τώρα. Στο μέλλον ίσως. Δλδ αν 2 iphone εχουν το skype, δεν μπορουν να κανουν βιντεοκλησεις μεταξυ τους; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 (edited) Ο λόγος που δεν μπορεί να γίνει με άλλες συσκευές είναι πως οι άλλες συσκευές δεν υποστηρίζουν το πρότυπο του FaceTime. Εφόσον όμως πρόκειται για ανοικτό πρότυπο ο καθένας θα μπορεί να το ενσωματώσει σε κάποια εφαρμογή καθιστώντας έτσι και άλλες συσκευές συμβατές. Και θα είχε πλάκα αν στο μέλλον αναπτυσσόταν παραφιλολογία για το Facetime,αντίστοιχη με αυτή της μη υιοθέτησης της ιδιόκτητης τεχνολογίας Flash της Adobe,απο την Apple.Μόνο που τότε θα εγκαλούσαμε τους άλλους κατασκευαστές ως τους "κακούς" που δεν υιοθετούν ένα ανοιχτό,αυτή τη φορά,πρότυπο... Να σου κανει βιντεοκληση κινητο 2 και 3 χρονων με το 1/3 της τιμης του iphone και να μην μπορεις να απαντησης δεν ειναι λογικο ρε παιδια. Θα γελαει ο αλλος Πραγματικά το μόνο που μπορεί να προκαλέσει γέλιο είναι η ποιότητα της βιντεοκλήσης στην οποία αναφέρεσαι.Αν η ποιότητα της ήταν αψεγάδιαστη,προφανως δε θα μιλούσαμε για εναλλακτικές υλοποιήσεις Edited September 16, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Αν η βιντεοκλήση και στα άλλα τηλέφωνα εκτελούνταν με τη χρήση wifi ίσως να είχαμε παρόμοια αποτελέσματα με το facetime.. Για δοκιμάστε να κάνετε κλήση facetime με 3g... Σίγουρα δεν είναι το ίδιο αποτέλεσμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Ποιος ασχολειται βρε παιδια με βιντεοκλησεις;Η πιο αχρηστη λειτουργια ενος κινητου κατ εμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Δλδ αν 2 iphone εχουν το skype, δεν μπορουν να κανουν βιντεοκλησεις μεταξυ τους; Όχι. Ειδικά το skype... Πριν λίγο καιρό μάλιστα απαγόρεψε τη διενέργεια βίντεο κλήσεων μέσω του fring στα Series 60 κινητά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knobious89 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Όταν λες 18ωρες, το αφηνες 18 ώρες σερί;;; Και εγω καθε μέρα το φορτιζω, και μάλιστα 2 φορές κάποιες μέρες αν κάνω χρήση βαριά. Μπαταρία απ οσο ξέρω δεν αλλάζει. @fox Ο καθένας είναι υπεύθυνος του κινητού του, των πράξεων του και των απόψεων του. Το πως ορίζεται το ηθικό είναι επίσης προσωπική άποψη. Το νόμιμο είναι νόμιμο και γραμμένο. Το ηθικό όμως έχει πολλές διαστάσεις. Και όπως προειπα, το τι θα κάνει ο καθένας με τα λεφτά του, αφού λεφτά του είναι το κινητό του, είναι αποκλειστικά δικό του θέμα. Τέλος της όλης κουβέντες απο μένα και σορρυ για όσους ζαλισα. Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι τις τρεις πρωτες φορες το φορτιζα για 18 ώρες συνεχόμενα. Πίστευα οτι θα είναι ότι καλυτερο για την μπαταρία αλλα απο 'τι φενεται...περισσοτερο κακό εκανε παρα καλό..Τεσπα, αφου λετε οτι κ σε εσας τελειωνει γρηγορα τοτε αλλαζουν τα πραγματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Ναι τις τρεις πρωτες φορες το φορτιζα για 18 ώρες συνεχόμενα. Πίστευα οτι θα είναι ότι καλυτερο για την μπαταρία αλλα απο 'τι φενεται...περισσοτερο κακό εκανε παρα καλό..Τεσπα, αφου λετε οτι κ σε εσας τελειωνει γρηγορα τοτε αλλαζουν τα πραγματα.. Δε θελει τοσο πολυ. Μεχρι να δειξει την πριζουλα επανω. Μετα κακο κανει. Εκτος αυτου, το 18ωρο πως σου ηρθε; Αντε στη χειροτερη να πουν οτι να το αφησεις 8 ωρες. Αντε 10... Μα 18;;; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Καλησπερα παιδια μηπως γνωριζετε σε ποιο site μπορουμε να βρουμε αξεσουαρ για το μηλοφωνο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320583887900&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Mου ήρθε εχθες και έχω μεινει άναυδος...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ποιότητα. Ειχα αγορασει και για το 3g παρομοια αλλα εδειχνε πολυ φτηνιαρα. Εχω μεινει κοκκαλο μ αυτη. Λογικα παιζει ρολο οτι ειναι απο usa ενω η αλλη ηταν hong kong. Τελειο σκληρο υλικο...κουμπωνει τελεια και εκτος του οτι το παχαινει λιγα χιλιοστα ειναι σαν να μην εχει θηκη! Ειναι επικολλουμενο για την πισω μερια του κινητου; Όχι. Ειδικά το skype... Πριν λίγο καιρό μάλιστα απαγόρεψε τη διενέργεια βίντεο κλήσεων μέσω του fring στα Series 60 κινητά. Τοτε γιατι εξακολουθει να υπαρχει το app store αν δεν λειτουργει; Μονο για ανταλλαγη μηνυματων ως messenger; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Δε θελει τοσο πολυ. Μεχρι να δειξει την πριζουλα επανω. Μετα κακο κανει. Εκτος αυτου, το 18ωρο πως σου ηρθε; Αντε στη χειροτερη να πουν οτι να το αφησεις 8 ωρες. Αντε 10... Μα 18;;; Κατάλοιπα από τις παλιές μπαταρίες που είχαν τα κινητά πριν από 10 και βάλε χρόνια.... Σήμερα το μόνο που χρειάζεται είναι φόρτιση μέχρι να δείξει ότι γέμισε. Ακόμα και 18 ώρες να το αφήσεις όμως, το κύκλωμα θα σταματήσει την φόρτιση, άρα δεν ξέρω αν είναι εκεί το πρόβλημα σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Ειναι επικολλουμενο για την πισω μερια του κινητου; Τοτε γιατι εξακολουθει να υπαρχει το app store αν δεν λειτουργει; Μονο για ανταλλαγη μηνυματων ως messenger; Παντως τηλεφωνο μεσω skype μπορεις να παρεις το δοκιμασα και λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 (edited) Ναι τις τρεις πρωτες φορες το φορτιζα για 18 ώρες συνεχόμενα. Πίστευα οτι θα είναι ότι καλυτερο για την μπαταρία αλλα απο 'τι φενεται...περισσοτερο κακό εκανε παρα καλό..Τεσπα, αφου λετε οτι κ σε εσας τελειωνει γρηγορα τοτε αλλαζουν τα πραγματα.. Δεν παθαινει τιποτα με 2-3 φορτισεις μεγαλυτερες που εκανες απλα αυτο που εχω καταλαβει απο την συγκεκριμενη συσκευη ειναι οτι καταναλωνει μπολικο ρευμα η οθονη του ποιο πολυ και απο το wi-fi αν καθεσαι και το σκαλιζεις φυσικα να πεσει ποιο γρηγορα. Εγω αν το σκαλιζω την μπαταρια την τελειωνει πολυ ποιο γρηγορα ομως αν το δουλεψω σαν τηλεφωνο χωρις σκαλισματα game κτλ με βγαζει 4 μερες ανετα. Αν το σκαλισω για κανενα 6ωρο με παιχνιδια και διαφορες εφαρμογες η μπαταρια ειναι off Παντως τηλεφωνο μεσω skype μπορεις να παρεις το δοκιμασα και λειτουργει Ναι κανονικα μονο βιντεοκλησεις δεν κανει στο skype Edited September 16, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronaldinio Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 (edited) Παιδια ξερετε αν και ποτε θα βγει καποια καινουρια παρτιδα με ανασχεδιασμενα ως προς την κεραια(που να μην εχουν καθολου προβλημα με το σημα) iPhones? Edited September 17, 2010 by ronaldinio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Mηπως ξερετε εαν το mini jack που υπαρχει για ολα τα αλλα κινητα και mp3 μπορει να λειτουργησει και με το iphone γιατι απ οτι κοιταξα τα ακουστικα του ειναι με τρεις γραμμουλες ενω σε ολα τα αλλα με δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Καλησπέρα παιδια, μια ερώτηση, έχω κοινό account στο appstore με ενα φιλαρακι, με τον τροπο αυτο οτι αγοραζαμε το καναμε /2 για ακριβες εφαρμογες μας βολευε, τωρα θελει να πουλησει το κινητο του αλλα ο αλλος που θα το αγορασει μπορει να κρατησεις τις εφαρμογες που εχει το κινητο? Φυσικα εννοειται οτι δεν θα του δωσουμε το account του παιδιου που θα το αγορασει, μπορει με καποιο τροπο να του εδινα το account να κανει sync στο pc του και μετα να εφτιαχνε δικο του account και να περνουσε μεσω sync τις εφαρμογες στο κινητο? Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Κατάλοιπα από τις παλιές μπαταρίες που είχαν τα κινητά πριν από 10 και βάλε χρόνια.... Σήμερα το μόνο που χρειάζεται είναι φόρτιση μέχρι να δείξει ότι γέμισε. Ακόμα και 18 ώρες να το αφήσεις όμως, το κύκλωμα θα σταματήσει την φόρτιση, άρα δεν ξέρω αν είναι εκεί το πρόβλημα σου... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.......πρεπει επιτελους να σταματησουμε ολους τους ανιδεους πωλητες στα καταστηματα που διαιωνιζουν εναν ηλιθιο μυθο.....καθε φορα που αγοραζω τηλεφωνο μαλωνω και με εναν απο δαυτους αλλα ειναι ατελειωτοι! Αν αυτη η βλακεια εκανε καλο στο προιον της εκαστοτε εταιρειας τοτε να ειστε σιγουροι οτι θα το ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ MANUAL. Αν το κινητακι ρουφουσε επι 18 ωρες ρευμα θα γινοτανε ωρολογιακη βομβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Παίδες πόσο σας κρατάει η μπαταρία; Η αλήθεια είναι οτι 2 κύκλους έχω κάνει στην μπαταρία αλλά πάνω απο 6 ώρες (4+ χαλαρά WiFi, πάντα σε 2G mode και όχι απαραίτητα να μιλάω - ίσως GPS) λειτουργίας δεν μου κράτησε .... Μου φαίνεται είναι χειρότερο απο το 2G όταν το πρωτοπήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Παίδες πόσο σας κρατάει η μπαταρία; Η αλήθεια είναι οτι 2 κύκλους έχω κάνει στην μπαταρία αλλά πάνω απο 6 ώρες (4+ χαλαρά WiFi, πάντα σε 2G mode και όχι απαραίτητα να μιλάω - ίσως GPS) λειτουργίας δεν μου κράτησε .... Μου φαίνεται είναι χειρότερο απο το 2G όταν το πρωτοπήρα. Με όλα ανοικτά (3G, Push, Notifications, WiFi, Bluetooth) και χωρίς ιδιαίτερο σερφάρισμα, θέλει 2 φορές τη μέρα φόρτιση, κι αυτό σε περιβάλλον με εξαιρετικό σήμα. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Παίδες πόσο σας κρατάει η μπαταρία; Η αλήθεια είναι οτι 2 κύκλους έχω κάνει στην μπαταρία αλλά πάνω απο 6 ώρες (4+ χαλαρά WiFi, πάντα σε 2G mode και όχι απαραίτητα να μιλάω - ίσως GPS) λειτουργίας δεν μου κράτησε .... Μου φαίνεται είναι χειρότερο απο το 2G όταν το πρωτοπήρα. Εδω στην Αθηνα που ειμαι, αν ειμαι σπιτι ολη μερα, με wifi συνεχεια, λιγες κλησεις, παιχνιδια και λιγο πειραγμα, ανετα μια μερα. Στο εξοχικο, που ειμαι ολη μερα με εναλλαγες σηματος απο 2g σε 3g και πισω, με το ιδιο πειραγμα, θελει 2 φορες τη μερα χαλαρα. Σημερα μαλιστα, το ειχα στην πριζα. Και εκανα τη διαδρομη σπιτι - εξοχικο, μιση ωρα περιπου, και επεσε 10% απο τις εναλλαγες σηματος.... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 (edited) Με όλα ανοικτά (3G, Push, Notifications, WiFi, Bluetooth) και χωρίς ιδιαίτερο σερφάρισμα, θέλει 2 φορές τη μέρα φόρτιση, κι αυτό σε περιβάλλον με εξαιρετικό σήμα. Μα καλά τι στην ευχή του κάνεις και θέλει δύο φορές την ημέρα φόρτιση, και μάλιστα "χωρίς ιδιαίτερο σερφάρισμα"; Βρε μπας και τις υπόλοιπες ώρες που δεν σερφάρεις του πετάς τα μάτια στο gaming; :p Αλλιώς δεν εξηγείται πως εμένα με όλα εκτός του BT που δεν χρησιμοποιώ μονίμως ανοιχτά (wifi, 3G κλπ), με αρκετό σερφάρισμα και ακόμα περισσότερο mail, με δύο exchange accounts + 1 IMAP, με κανένα δύωρο συνολικά twitting και taptalking, με rss reading, με καμπόσα τηλέφωνα αλλά χωρίς gaming που δεν το συνηθίζω άλλωστε, μου κρατάει δύο ολόκληρα μερόνυχτα και όταν το φορτίζω έχει ακόμα 10-20%. Κάποιες φορές μάλιστα που λόγω φόρτου εργασίας έτυχε να μην το πολυχρησιμοποιήσω στο web αλλά μόνο για τηλέφωνα και mail έφτασα ανετότατα τα τρία μερόνυχτα και βάλε, πάντοτε με τα πάντα ενεργοποιημένα. :) Edited September 16, 2010 by foxx Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts