hariss3 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Τι χρηση του εκανες ομως; Εχω απαντησει εδω γιατι γινεται αυτο... οκ δεν ειχα δει την απαντηση σου thanks.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Δεν πιανετε με το αριστερο χερι το κινητο χανει το σημα του και αν το καλυψεις μενει μια μπαρα η και καθολου.Αν το εχω σε τσαντα τι γινεται θα χανω κλησεις;:mad: Πήγαινε το πίσω και ζήτα αντικατάσταση. DOA θα το θεωρήσουν και θα πάρεις νέο σε καινούρια συσκευασία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 του εχω κανει 2,3. λεω να του κανω ενα restore και να ξαναπερασω το update. αμα συνεχισει ετσι το βλεπω για service. Φίλε μου με το προφίλ χρήσης που αναφέρεις είναι απόλυτη φυσιολογική η κατανάλωση που βλέπεις. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 λες φιλε μου?? δεν ξερω τι να κανω. μου φαινεται οτι πεφτει σχετικα γρηγορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Εχω την εντύπωση ότι ο safari είναι λίγο ποιο αργός σε σχέση με το 3gs, ήρθε φίλος απο το σπίτι με το 4 και αφού του πέρασα την 4.1 παρατηρήσαμε ότι το δικό του αργούσε να φορτώσει λίγο παραπάνω απο το 3gs τις ιστοσελίδες αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι μόλις ανοίγαμε τον Safari και όσο ήταν ανοικτός έδειχνε ότι κάτι φόρτωνε συνεχώς. Κάναμε τα απαραίτητα reset αλλά πάλι τα ίδια. Καμία ιδέα κανείς τι μπορεί να φταίει ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Καλησπερα!!Μολις το πηρα το συνδεσα με το itunes κ κανω το update..Μια ωρα μου γραφει κανει τοσο πολυ??κ κατι αλλο ειχα τις επαφες μου στην micro sim αλλα δεν μου τις εμφανιζει το συνδεσα στο λαπτοπ μιας φιλης κ μου περασε τις δικες της..πως μπορω να βρω τις επαφες μου???:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 λες φιλε μου?? δεν ξερω τι να κανω. μου φαινεται οτι πεφτει σχετικα γρηγορα. Λέω φίλε μου και πίστεψε με δεν το λέω τυχαία. Εάν θες την προσωπική μου άποψη, κοίταξε να χαρείς την συσκευή σου και μην μπλέκεις με restore και updates. Εάν θέλεις, για να σου φύγει και η περιέργεια, κάνε ένα restore και μετά set up as new και στην συνέχεια συμβουλέψου και την σχετική σελίδα της apple για τις μπαταρίες στο ipHone.;) http://www.apple.com/batteries/iphone.html Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Καλησπερα!!Μολις το πηρα το συνδεσα με το itunes κ κανω το update..Μια ωρα μου γραφει κανει τοσο πολυ??κ κατι αλλο ειχα τις επαφες μου στην micro sim αλλα δεν μου τις εμφανιζει το συνδεσα στο λαπτοπ μιας φιλης κ μου περασε τις δικες της..πως μπορω να βρω τις επαφες μου???:(:(:( Για να εισάγεις τις επαφές σου από το κάρτα sim, πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Mail, επαφές, ημερολόγιο και στο πεδίο Επαφές πάτα το κουμπί "Εισαγωγή επαφών από SIM". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 (edited) Για να εισάγεις τις επαφές σου από το κάρτα sim, πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Mail, επαφές, ημερολόγιο και στο πεδίο Επαφές πάτα το κουμπί "Εισαγωγή επαφών από SIM". σε ευχαριστω εισαι τελειος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυ...του εκανα update κ δεν δουλευει η αφη παταω ξαναπαταω αλλα τιποτα τι να κανω???? Edited September 13, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυ...του εκανα update κ δεν δουλευει η αφη παταω ξαναπαταω αλλα τιποτα τι να κανω???? Restore και setup as a new device Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 (edited) Restore και setup as a new device τωρα δουλευει να κανω restore η να το αφησω για την ωρα??:(κ κατι αλλο βαζω τον αριθμο της καρτας μου στο app store να κατεβασω εφαρμογες κ δεν το δεχεται ενω σε αλλη συσκευη iphone που εχω δεν εχω κανενα προβλημα τι φταιει? του κανω γιατι δεν πατιεται σχεδον τιποτα.. καμια βοηθεια???απο το iphone της φιλης μου μπαινει κανονικα με τον δικο μου λογαριασμο..βασικα το εχω δωσει σε 2-3 ατομα εχει να κανει μηπως αυτο??? Edited September 13, 2010 by mmaria_82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 τωρα δουλευει να κανω restore η να το αφησω για την ωρα??:(κ κατι αλλο βαζω τον αριθμο της καρτας μου στο app store να κατεβασω εφαρμογες κ δεν το δεχεται ενω σε αλλη συσκευη iphone που εχω δεν εχω κανενα προβλημα τι φταιει? του κανω γιατι δεν πατιεται σχεδον τιποτα.. καμια βοηθεια???απο το iphone της φιλης μου μπαινει κανονικα με τον δικο μου λογαριασμο..βασικα το εχω δωσει σε 2-3 ατομα εχει να κανει μηπως αυτο??? Εχει αποσυνδεσει το λογαριασμο σου του itunes απο τη συσκευη της; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 του εχω κανει 2,3. λεω να του κανω ενα restore και να ξαναπερασω το update. αμα συνεχισει ετσι το βλεπω για service. Tι service? Ρε παιδια, μη διαβαζετε για "θαυματουργες" μπαταριες στα smatphones που κρατανε με ωρες χρησης για 2 και 3 ημερες. Δεν παιζουν αυτα τα νουμερα, μη στελνετε τις συσκευες σας -που πιθανοτατα ειναι αψογες- γιατι θα σας γυρισουν τιποτα κιτρινες οθονες και προβληματικα gsm module κι ειναι κριμα. Εγω ΔΕΝ εχω καταφερει να κανω καποια απο τα τελευταια smartphones που περασαν απο τα χερια μου να αντεξει για δυο συνεχομενες ημερες και κατα συνεπεια καθε βραδυ φορτιζω (πολλες φορες πρεπει να φορτισει και μεσα στην ημερα). Το iphone εχει ενα 20% παραπανω απο τα υπολοιπα "εξυπνα" τηλεφωνα της αγορας, αλλα μεχρι εκει. Το βραδυ ποτε δεν εχω πανω απο 20-30% με τη χρηση που συζηταμε εδω μεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Θα συμφωνησω κι εγω. Απο τοτε που ξεκινησα να εχω smartphones, καθε βραδυ ηθελε φορτιση. Ποσο δε τωρα το iphone αυτο που του εχω βαλει και ενα σκασμο παιχνιδια και ολη μερα παιζω... Αλλα αν δεν το πειραζα, ανετα βγαζει ολη τη μερα, μην πω και κατι παραπανω... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 (edited) Εχει αποσυνδεσει το λογαριασμο σου του itunes απο τη συσκευη της; ναι αλλα τπτ...:(:(:(βασικα μπαινει κ η αδερφη μου απο το δικο της κ αλλη μια φιλη δεν ξερω αν εχει να κανει αυτο...:O:O εντομεταξυ μπαινω στο app store παταω με υπαρχον λογαριασμο βαζω email k κωδικο κ τα δεχεται παω μετα να κατεβασω εφαρμογη free k με παει στο μενου με τις ρυθμισεις της καρτας κ μου γραφει αυτο..YOUR PAYMENT METHOD WAS DECLINED.PLEASE ENTER ANOTHER PAYMENT METHOD. Edited September 13, 2010 by mmaria_82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 οκ...παιδια συμφωνω. δεν ειπα οτι θελω να μου κραταει 2,3μερες εννοειται αλλα ελεγα επειδη λεγανε πιο καλη μπαταρια 1,5μερα ελεγα να βγαζει. δεν με πειραζει αμα αντεχει 1μερα το ΠΟΛΥ.απλως να ειναι λογικο γενικα γι'αυτο ρωτησα.αμα ο αλλος λεει κραταει 2μερες normal με βαζει σε σκεψεις οτι μπορει κατι να φταει στην συσκευη μου.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Ευτυχως δεν μου την εβγαλε ποτε αυτη την ενδειξη. Σε φυσιολογικές συνθήκες μου έχει βγάλει αυτή την ένδεικη 2 φορέσ το 4αρι μου!! Δεν μπορούσα να κάνω τιποτα, το εχω χρησιμοποιήσει και πιο ζεστο και δν το ειχε βγαλει και το εκανε σε ακυρη φαση. τι να πω ελπίζω να ηταν σκαλωμα Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 ναι αλλα τπτ...:(:(:(βασικα μπαινει κ η αδερφη μου απο το δικο της κ αλλη μια φιλη δεν ξερω αν εχει να κανει αυτο...:O:O εντομεταξυ μπαινω στο app store παταω με υπαρχον λογαριασμο βαζω email k κωδικο κ τα δεχεται παω μετα να κατεβασω εφαρμογη free k με παει στο μενου με τις ρυθμισεις της καρτας κ μου γραφει αυτο..YOUR PAYMENT METHOD WAS DECLINED.PLEASE ENTER ANOTHER PAYMENT METHOD. Οποιοι μπαινουν απο τα κινητα τους στο λογαριασμο σου πρεπει να κανουν αποσυνδεση. Εστω και ενα να ειναι ακομα ενεργο, δε σε αφηνει να μπεις. Και οχι απλα να κλεισουν το app store απο το multitasking. Να επιλεξουν απενεργοποιηση απο τις ρυθμισεις. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Οποιοι μπαινουν απο τα κινητα τους στο λογαριασμο σου πρεπει να κανουν αποσυνδεση. Εστω και ενα να ειναι ακομα ενεργο, δε σε αφηνει να μπεις. Και οχι απλα να κλεισουν το app store απο το multitasking. Να επιλεξουν απενεργοποιηση απο τις ρυθμισεις. το χειροτερο βεβαια ειναι οτι μου κολλαει η αφη κ δεν ξερω αν πρεπει να το παω πισω η αν φτιαξει..εκανα δυο φορες restore..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 το χειροτερο βεβαια ειναι οτι μου κολλαει η αφη κ δεν ξερω αν πρεπει να το παω πισω η αν φτιαξει..εκανα δυο φορες restore..:( Οταν λες κολλαει η αφη, το πατας και αυτο κουκουρουκου ή το πατας και αργει ν'αποκριθει; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Αν περνάω φωτό με το iTunes πως γίνεται να διαγραφών οποία φωτο θέλω απο το Κινητο χωρίς το iTunes; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Αν περνάω φωτό με το iTunes πως γίνεται να διαγραφών οποία φωτο θέλω απο το Κινητο χωρίς το iTunes; Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν γίνεται μόνο αυτές που έχεις τραβήξει και σώσει από mails/safari μπορείς να σβήσεις. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Δεν γίνεται μόνο αυτές που έχεις τραβήξει και σώσει από mails/safari μπορείς να σβήσεις. Λογικα δε θα πρεπει να βγουν απο τη βιβλιοθηκη του itunes; Γιατι οποτε κανει sync θα τις περνα αυτοματα... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Σε προηγούμενη σελίδα είχα θίξει και εγώ το θέμα αυτονομία μπαταρίας. Υστερα από 4-5 φορτήσεις (σημείωση αφήνω να πέσει στο 10% ) σε εμένα αντέχει 2 μέρες ..με Ipod ,με wifi κυρίως αλλά και με 3G (80-20 αναλογία). Εντάξει δεν έχω παράπονο... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Αν περνάω φωτό με το iTunes πως γίνεται να διαγραφών οποία φωτο θέλω απο το Κινητο χωρίς το iTunes; Sent from my iPhone using Tapatalk Αφού σου απάντησα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3310549#post3310549 :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts