Spireto_2158 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Σκέτη συσκευή πού μπορεί να αγοράσει κανείς; Απο oteshop , vodafone , cosmote αν και εκει ειναι λιγο δυσευρετα . Μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο στην istorm οπου εκει εχουν μπολικααα να κανεις τηλεφωνικη παραγγελια και να σου το στειλουν με αντικαταβολη εγω αυριο περιμενω το δικο μου:rolleyes: Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 για τη μπαταρια. με εχει παρει 2 φορες ο υπνος κατεβαζοντας εφαρμοφη, παλι το πρςι (εννοειται ειχε τελειωσει) το πολυ 2% κατω η μπαταρια κι αυτο φανταζομαι μεχρι να κατεβει η εφαρμογη. να ρωτησω ρε παιδια, αμα βγει jb η 4.1 πως στο καλο θα ξαναπερασω τοσα πραματα παλι του cydia και installous?????? Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Ξέρει κανείς η wind πότε και αν θα το φέρει?? Έχω γερή επιδότηση και σκέφτομαι να κάνω την απόπειρα να αφήσω το wm για το πρώτο μηλαράκι μιας κι έχω ipod touch και του έχω κάνει jb και έχω ξετρελαθεί με τις δυνατότητές του!!! :D :D Και κάποιες έξτρα ερωτήσεις για όποιον δεν βαριέται να απαντήσει... :rolleyes: 1) Με τι ios έρχεται το 4???? 4.0.1 ή μεγαλύτερο? 2) Έχει η κοπελιά μου ένα 3gs στο οποίο δεν έχει κάνει ποτέ αναβάθμιση...πήγα να κάνω jb μέσω jailbreakme και λέει οτι θέλει μεγαλύτερο ios...αλλά το itunes μου δίνει επιλογή για update το 4.0.2...μπορώ να κάνω με άλλον τρόπο update? :wacko: :wacko: 3) Γιατί σε wifi κάθε τρεις και λίγο ζητάει ξανά τον κωδικό και αποσυνδέεται?Το iphone το κάνει αυτό...το ipod δεν έχει κανένα πρόβλημα...παίζει ρόλο το ios η λέω μπούρδες...? :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Eμένα ήρθε με 4.01 ,και για το wifi δεν μου έχει αποσυνδεθεί ποτέ ,του έβαλα τον κωδικό ,τον έκανε save κάθε φορά συνδέομαι αυτόματα στο wifi μου. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Ποια είναι η διαδικασία αναβάθμισης μέσω iTunes; Ώστε να κρατηθούν δεδομένα της συσκευής όπως επαφές, μηνύματα, ρυθμίσεις κλπ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Το μόνο που θα πατήσεις εσύ είναι το κουμπί Update. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το iTunes. Φυσικά καλό θα ήταν να κρατήσεις ένα back up της συσκευής πριν την αναβάθμιση. (δεξί κλικ στο εικονίδιο του iPhone στην αριστερή πλευρά του iTunes και Back up.) Έτσι δεν θα χάσεις τίποτα. ΥΓ: Manuals... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Ποια είναι η διαδικασία αναβάθμισης μέσω iTunes; Ώστε να κρατηθούν δεδομένα της συσκευής όπως επαφές, μηνύματα, ρυθμίσεις κλπ. Ευχαριστώ. Όταν θα συνδέσεις το iphone στο itunes, το 2ο θα σ' ενημερώσει ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση και θα σου βγάλει 3 επιλογές, ή να την κατεβάσεις και να την περάσεις ή απλά να την κατεβάσεις ή ακύρωση. Εφόσον επιλέξεις να την κατεβάσει και να την περάσει τότε θα σου πει ότι πριν προχωρήσεις να κάνεις ένα backup. Αυτό το backup θα τα κρατήσει όλα. Μόλις περάσει η 4.1 τότε θα σου ρωτήσει θες να το ρυθμίσεις ως νέα συσκευή ή θες να κάνεις επαναφορά του backup. Αν δεν έχεις κάνει jb τότε επιλέγεις να κάνει επαναφορά το backup. Σε περίπτωση που έχεις κάνει jb τότε αναγκαστικά επιλέγεις setup as new device και ξανά στήνεις την συσκευή από την αρχή. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Ποιο app είναι αυτό ? Έχω το photshare αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Εκτός από αυτό που είπε ο miky7 υπάρχει και το Bump αλλά και το Mover. Δεν τα έχω δοκιμάσει βέβαια. Αλλά για πολλά που έχουν σχέση με εφαρμογές ρίξτε και μία ματιά στην ενότητα iPhone Software (γι' αυτό υπάρχει άλλωστε :) ). Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Eμενα χθες 86 σημερα 82. Πολυ παραξενο. το πρωτο σου φορτισμα ηταν? Με την 4.1.0 Και εγω ανοιχτο το ειχα το wi fi αλλα η μπαταρια δεν επεσε καθολου οχι το εχω απο τοτε που βγηκε. τωρα μου επεσε στο 80% απο τις 11 το πρωι. λεω να το καω ενα restore.:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 οχι το εχω απο τοτε που βγηκε. τωρα μου επεσε στο 80% απο τις 11 το πρωι. λεω να το καω ενα restore.:blink: Οχι ειναι πολυ φυσικο να τελειωνει η μπαταρια γρηγορα. Αστο να αδειασει και φορτισε το και μετα πες μας αν σου πεφτει η μπαταρια Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 απο τις 11 το ειχα 100% και μονο τα email και το skype ετρεχαν.δεν λεω και πριν επεφτε γρηγορα αλλα οχι και ετσι. τελος παντων θα το αφησω να δω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Αυριο παραλαμβανω και εγω το δικο μου , σημερα παω να παρω την θηκη που παραγγειλα :D Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Αυριο παραλαμβανω και εγω το δικο μου , σημερα παω να παρω την θηκη που παραγγειλα :D αντε με το καλο!!!!!:D:D απο που παραγγειλες θηκη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Καποιος φιλος ρωτησε για back up σε jailbroken iphone. Εκανα μια μικρη αναζητηση στο google και βρηκα μια εφαρμογη του cydia που λεγεται aptbackup. Δεν ξερω τι κανει και αν κανει. Αν τη δοκιμασει κανεις, ας μας πει... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Απο τα μουλτιραμα μια της Μπελκιν , Τελικα οι μικρο σιμς χρεωνονται ε ? Η Κοτε ποσο τις δινει και ποση ωρα θελει περιπου για την ενεργοποιηση ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Απο τα μουλτιραμα μια της Μπελκιν , Τελικα οι μικρο σιμς χρεωνονται ε ? Η Κοτε ποσο τις δινει και ποση ωρα θελει περιπου για την ενεργοποιηση ? στην vodafone ειναι 5 ευρω αυριο θα την αλλαξω.. νομιζω οτι μετα απο λιγο ειναι οκ δεν ειμαι σιγουρη ας μας πει ενα παιδι που το εχει κανει...:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Καποιος φιλος ρωτησε για back up σε jailbroken iphone. Εκανα μια μικρη αναζητηση στο google και βρηκα μια εφαρμογη του cydia που λεγεται aptbackup. Δεν ξερω τι κανει και αν κανει. Αν τη δοκιμασει κανεις, ας μας πει... Επισης βρηκα και αυτον εδω τον οδηγο. Μοιαζει καλυτερος και πιο πληρης σχετικα με το back up. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Για backup εφαρμογών από Cydia, υπάρχει ήδη οδηγός στο iPhone Guides > Backup & Restore στις εφαρμογές Cydia με το PkgBackup Είναι ο ίδιος με αυτόν που έχει δώσει ο Areian0s αλλά είναι μεταφρασμένος στα Ελληνικά από τον χρήστη ktsak Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Ευχριστώ για την απάντηση. είδα στο πλαίσιο ένα της plantronics 925, αλλά είναι λιγάκι ακριβό... 100ευρώ αν δεν κάνω λάθος Τελικά η αναβάθμιση διόρθωσε το πρόβλημα και ο ήχος στο ΒΤ είναι πολύ καλός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 εχει flash player το τηλεφωνο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 εχει flash player το τηλεφωνο?? Δε θελω να φανω κακος, περιεργος κλπ κλπ, αλλα βλεπω οτι δεν εχεις διαβασει τιποτα απ ολο το thread, και οι ερωτησεις επαναλαμβανονται. Αν θες να παρεις ενα κινητο, διαβασε τι εχει και τι δεν εχει, και προπαντως διαβασε το thread απο την αρχη. Θα σου λυθουν ολες οι αποριες. Εχουν χιλιοειπωθει ολα. Και ειδικα αυτα τα ερωτηματα. Δεν το λεω για να μην απαντησω οτι δεν εχει flash, αλλα ετσι χανονται σημαντικες ερωτησεις παιδιων που εχουν πραγματικα προβληματα, και επειδη πηγαινουν πισω τα ποστ αυτα με τετοιες ερωτησεις, δε βρισκουν ακρη. Φιλικα παντα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 ρε με αυτον τον flash player Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Μιας που το έφερε και η κουβέντα δεν αποκλείεται στο μέλλον να κάνει την εμφάνιση του ένας Flash Player για το iPhone. Apple opens iOS to third-party dev tools, reveals approval guidelines Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Μιας που το έφερε και η κουβέντα δεν αποκλείεται στο μέλλον να κάνει την εμφάνιση του ένας Flash Player για το iPhone. Apple opens iOS to third-party dev tools, reveals approval guidelines καιρος ηταν να συμβει και αυτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts