foxx Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 (edited) χτες το πηρα το κινητο σιγα μην κανω ρεσετ ακομα δεν το πηρα. Το full reset στα iPhone δεν είναι κάτι που προκαλεί κάποιο πρόβλημα, και αντίθετα με άλλα smartphones δεν χάνει εφαρμογές, ρυθμίσεις κλπ, οπότε μπορείς να το κάνεις άφοβα όσο συχνά θέλεις. Επιπλέον η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου είναι ο επίσημος τρόπος διαγραφής stored wifi settings, προβληματικών ρυθμίσεων δικτύωσης και κωδικών, ιστορικού συνδέσεων και είναι ο μόνος τρόπος επαναανάγνωσης των carrier settings. ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη rss reader για iphone Το NewsRack χωρίς δεύτερη σκέψη. Edited September 4, 2010 by foxx Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarin Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Μην μου πεις μόνο ότι είναι παραμύθι και ψεύτικο το video, το τράβηξα ο ίδιος. Αναμένοντας την θήκη λοιπόν. Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως το εκανες να δειχνει την φωτογραφια της επαφης οταν κανεις κληση, πανω δεξια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Το full reset στα iPhone δεν είναι κάτι που προκαλεί κάποιο πρόβλημα, και αντίθετα με άλλα smartphones δεν χάνει εφαρμογές, ρυθμίσεις κλπ, οπότε μπορείς να το κάνεις άφοβα όσο συχνά θέλεις. Επιπλέον η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου είναι ο επίσημος τρόπος διαγραφής stored wifi settings, προβληματικών ρυθμίσεων δικτύωσης και κωδικών, ιστορικού συνδέσεων και είναι ο μόνος τρόπος επαναανάγνωσης των carrier settings. Το NewsRack χωρίς δεύτερη σκέψη. κατι σε free μεχρι να βαλω λεφτα στην καρτα απο εβδομαδα. δεν ειχα μοναδες στην καρτα γι'αυτο δεν μπορουσα να στειλω:lol: ειμαι ποντιος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 οκ με επεισες,το πιο σιγουρο να το παρω.Αν αγορασω το iphone 4 κ παρω κ μια οποιαδηποτε θηκη απο ενα καταστημα(πλαισιο,multirama) κ οχι αυτη που πουλαει η apple τοτε θα εχει προβλημα με το σημα?Πες μου ρε φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 οκ με επεισες,το πιο σιγουρο να το παρω.Αν αγορασω το iphone 4 κ παρω κ μια οποιαδηποτε θηκη απο ενα καταστημα(πλαισιο,multirama) κ οχι αυτη που πουλαει η apple τοτε θα εχει προβλημα με το σημα?Πες μου ρε φιλε εγω εχω παραγγειλει αυτη περιμενω να ερθει http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/Belkin-Case-Tru-Grip-Vue-iPhone-4-Clear-F8Z642CWCLR.htm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 πως μπορω να κανω να μην μου εμφανιζει απο μονο του updates το app store? υπαρχει τετοια ρυθμιση? αμα ναι που κ πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Η apple αφού δεν δίνει δώρο θήκη η το σταμάτησε? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Η apple αφού δεν δίνει δώρο θήκη η το σταμάτησε? δινει θηκες. αλλα της ειδα σε ενα σαιτ και δεν μου αρεσε. αλλα θα ριξω μια ματια τι εχει και θα παραγγειλω αφου ειναι τσαμπα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Production week: 33 (August) !! Κανένα πρόβλημα με το σήμα, δεν κατάφερα ούτε να ρίξω τις μπάρες... Η μπαταρία σαφώς βελτιωμένη! Το μόνο μείον για μένα είναι ο ήχος κλικ όταν πατάς τα πλήκτρα sleep/αυξομείωσης έντασης, μου θυμίζουν τον ήχο από παλιά πλαστικά κακής ποιότητας πληκτρολόγια και καθιστούν τη συσκευή θορυβώδη... Προσωπική μου άποψη πάντα... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Φιλε μου απο που το πηρες αν επιτρεπεται ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Production week: 33 (August) !! Κανένα πρόβλημα με το σήμα, δεν κατάφερα ούτε να ρίξω τις μπάρες... Η μπαταρία σαφώς βελτιωμένη! Το μόνο μείον για μένα είναι ο ήχος κλικ όταν πατάς τα πλήκτρα sleep/αυξομείωσης έντασης, μου θυμίζουν τον ήχο από παλιά πλαστικά κακής ποιότητας πληκτρολόγια και καθιστούν τη συσκευή θορυβώδη... Προσωπική μου άποψη πάντα... One man's meat is another man's poison Υποτίθεται πως τα πλήκτρα αυξομειώσης αλλα και τα υπόλοιπα πληκτρα απέκτησαν σκόπιμα αυτη την σκληρή αίσθηση,για λόγους αναβάθμισης εντυπώσεων.;) Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Μην μου πεις μόνο ότι είναι παραμύθι και ψεύτικο το video, το τράβηξα ο ίδιος. Αναμένοντας την θήκη λοιπόν. Με wind; Πτωση σηματως εχεις σε ολα οταν τα πιανεις και η wind εχει θεμα με το τι πιανει και το τι δινει πραγματικα. Πολλες φορες με τερμα σημα η wind εκανε την ιδια συμπεριφορα με nokia n95 8gb..:ninja: Εχει πολυ να κανει η περιοχη βεβαια, ολα αυτα τα παθαινα αλεξανδρουπολη... Εγω με vodafone δεν εχω χασει ποτε κληση. Ξαναλεω, το σημα πεφτει αλλα και στο 3gs επεφτε... Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 (edited) Το μόνο μείον για μένα είναι ο ήχος κλικ όταν πατάς τα πλήκτρα sleep/αυξομείωσης έντασης, μου θυμίζουν τον ήχο από παλιά πλαστικά κακής ποιότητας πληκτρολόγια και καθιστούν τη συσκευή θορυβώδη. Εμένα πάλι μου θυμίζουν τις "χρυσές" εποχές της ποιότητας, τότε πριν μπουν στην εποχή μας οι Κινεζοσαβούρες, που οι onetouch διακόπτες λειτουργούσαν ακριβώς έτσι. Πέρα από τις προτιμήσεις του καθενός μας, τα ακριβότερα (απίστευτα ακριβότερα) διακοπτάκια που κυκλοφορούν στην αγορά ως ανταλλακτικά και για κατασκευές, είναι αυτού του τύπου και ποιότητας. Να μην σου πω πως μαζί με την συνολικότερη εικόνα ποιότητας του iPhone 4, αυτού του τύπου τα μπουτόν ήταν για εμένα σημαντικό δέλεαρ. Τι σου είναι όμως οι απόψεις, δέκα άνθρωποι δέκα διαφορετικές. :lol: Edited September 4, 2010 by foxx Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 δινει θηκες. αλλα της ειδα σε ενα σαιτ και δεν μου αρεσε. αλλα θα ριξω μια ματια τι εχει και θα παραγγειλω αφου ειναι τσαμπα Μπορείς να παραθεσεις το σάιτ σε παρακαλώ να τις δω μια; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 (edited) Μπορείς να παραθεσεις το σάιτ σε παρακαλώ να τις δω μια; Sent from my iPhone using Tapatalk Δες εδώ,που παρουσιάζει κάποιες. Edited September 4, 2010 by cellphone Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Με wind; Πτωση σηματως εχεις σε ολα οταν τα πιανεις και η wind εχει θεμα με το τι πιανει και το τι δινει πραγματικα. Πολλες φορες με τερμα σημα η wind εκανε την ιδια συμπεριφορα με nokia n95 8gb..:ninja: Εχει πολυ να κανει η περιοχη βεβαια, ολα αυτα τα παθαινα αλεξανδρουπολη... Εγω με vodafone δεν εχω χασει ποτε κληση. Ξαναλεω, το σημα πεφτει αλλα και στο 3gs επεφτε... Έχω ανεβάσει και βίντεο με Cosmote ( ). Η ίδια ιστορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Έχω ανεβάσει και βίντεο με Cosmote ( ). Η ίδια ιστορία. Υπαρχουν χρηστες που εχουν ανεβασει βιντεο που δεν πεφτει ουτε μια γραμμη υπαρχουν και χρηστες που εχουν προβλημα. Σε εμενα δεν ειχε παρουσιασει κανενα προβλημα με το σημα αλλα δυστηχως ειχε προβλημα με touch οποτε περιμενω το καινουργιο και ευχομαι να μην εχει προβλημα με το σημα Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Πάντως ένας γνωστός μου με 4αρι έχει πρόβλημα με wind,αν αλλάξει και βάλει sim cosmote,το σήμα είναι αισθητά πιο δυνατό.Αντε να βγάλουμε άκρη τώρα!! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Και σε μένα με vodafone το κάνει αυτό παιδιά. Δεν είμαστε παράξενοι, απλά συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianton Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Εγώ έχω φουλ σήμα με Cosmote και ο φίλος μου με Wind μου λέει ότι δεν έχει καλό σήμα, πρόβλημα με χαμένες κλήσεις δεν έχουμε και οι δύο. Παράθεση Samsung Omnia ► HTC Topaz ► HTC HD2 ► HTC Desire ► iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 (edited) Πάντως ένας γνωστός μου με 4αρι έχει πρόβλημα με wind,αν αλλάξει και βάλει sim cosmote,το σήμα είναι αισθητά πιο δυνατό.Αντε να βγάλουμε άκρη τώρα!! Αν η πτώση του σήματος είναι μέσα στα όρια απεικόνισης της κάθε 'μπάρας' ένδειξης του σήματος, τότε δεν βλέπεις τίποτε, αν όχι τότε τροποποιείται η ένδειξη κατάλληλα. Εννοείται ότι όταν είσαι σε 'δύσκολη' από πλευράς κάλυψης περιοχή και με χαμηλή στάθμη σήματος, τότε το φαινόμενο είναι ορατό. Πάντως και σε σύγκριση με άλλες συσκευές, το iPhone4 ανταποκρίνεται καλύτερα στη διατήρηση της σύνδεσης. [ATTACH]17017[/ATTACH] Edited September 4, 2010 by eleco Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Δική μου γνώμη είναι ότι όποιος θέλει να προβεί σε αγορά μπορεί να το κάνει σχεδόν άφοβα. Τουλάχιστον το death grip δεν δείχνει να μας δημιουργεί πρόβλημα, τουλάχιστον στην πλειονότητα.. Και εγώ κατάφερα την πρώτη μέρα να ρίξω τις μπάρες αλλά δεν έιχα κανένα πρόβλημα με κλήσεις. Ειδικά τώρα που έχω θήκη δεν ασχολούμε καν (θα την αγόραζα έτσι και αλλιώς). Δυστυχώς, όπως και σε άλλες συσκευές κάποιες είναι "λαχείο" και από το καλημέρα έχουν εργοστασιακά προβλήματα. Είναι όμως το ρίσκο που πέρνουμε σχεδόν μετα περισσότερα μοντέλα και εταιρίες νομίζω..Κακώς αλλά τι να κάνουμε; Και εγώ έλεγα να περιμένω να δω τι θα πουν οι υπόλοιποι αλλάδεν κρατήθηκα..:O Και τελικά δεν το μετάνοιωσα στιγμή. Τα πραπάνω είναι προσωπική άποψη και εκτίμηση προς όσους ακροβατούν ανάμεσα στην αγορά του ή μη λόγω προβλημάτων. Το κόστος έιναι άλλη ιστορία.. Παρεπιπτώντος, μόνο εγώ έχω πρόβλημα με κατέβασμα με filedude; Είτε μέρα είτε νύχτα βγάζει error. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Δική μου γνώμη είναι ότι όποιος θέλει να προβεί σε αγορά μπορεί να το κάνει σχεδόν άφοβα. Τουλάχιστον το death grip δεν δείχνει να μας δημιουργεί πρόβλημα, τουλάχιστον στην πλειονότητα.. Και εγώ κατάφερα την πρώτη μέρα να ρίξω τις μπάρες αλλά δεν έιχα κανένα πρόβλημα με κλήσεις. Ειδικά τώρα που έχω θήκη δεν ασχολούμε καν (θα την αγόραζα έτσι και αλλιώς). Δυστυχώς, όπως και σε άλλες συσκευές κάποιες είναι "λαχείο" και από το καλημέρα έχουν εργοστασιακά προβλήματα. Είναι όμως το ρίσκο που πέρνουμε σχεδόν μετα περισσότερα μοντέλα και εταιρίες νομίζω..Κακώς αλλά τι να κάνουμε; Και εγώ έλεγα να περιμένω να δω τι θα πουν οι υπόλοιποι αλλάδεν κρατήθηκα..:O Και τελικά δεν το μετάνοιωσα στιγμή. Τα πραπάνω είναι προσωπική άποψη και εκτίμηση προς όσους ακροβατούν ανάμεσα στην αγορά του ή μη λόγω προβλημάτων. Το κόστος έιναι άλλη ιστορία.. Παρεπιπτώντος, μόνο εγώ έχω πρόβλημα με κατέβασμα με filedude; Είτε μέρα είτε νύχτα βγάζει error. ποία θήκη του πήρες? εγώ κοιτάζω αυτές της σιλικόνης αλλά φοβάμαι ότι δεν θα είναι βολικές στο μπες-βγες στην τσέπη και θα κολλάνε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Σε αυτό μου είπες "αν μετάνιωσε κανείς που το πήρε" ,θα συμφωνήσω όσο δεν παει ,και πιστεύω ότι το 99% των αγοραστών είναι ευχαριστημένοι. Το ποσοστό που ανέφερα είναι για τα ελληνικά δεδομένα . Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Έβαλα της ρυθμίσεις που έχετε βάλει στο σάιτ για τα ΜΜς της wind και πάλι δεν μπορώ να στείλω μμς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts