Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πηρα αλλα δυστηχως ηρθε ελατωματικο :(

Έτσι ενημερωτικά τι ακριβώς πρόβλημα είχε;

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έτσι ενημερωτικά τι ακριβώς πρόβλημα είχε;

Οταν το ανοιξα και πηγα να πατησω το pin δεν μου παταει τα πληκτρα 7-8-9 . Καποιες αλλες στιγμες δουλευει κανονικα. Αλλες φορες προσπαθω να κανω κληση και δεν δουλευει το πληκτρο που σβηνεις τα νουμερα κατω απο την διαιση(Στο ιδιο ακριβως σημειο που ειναι το 9 οταν παταω το pin. Αν δεν φτιαξει αυριο παω οτε για αντικατασταση... Ποιος περιμενει καμια βδομαδα :(

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Οταν το ανοιξα και πηγα να πατησω το pin δεν μου παταει τα πληκτρα 7-8-9 . Καποιες αλλες στιγμες δουλευει κανονικα. Αλλες φορες προσπαθω να κανω κληση και δεν δουλευει το πληκτρο που σβηνεις τα νουμερα κατω απο την διαιση(Στο ιδιο ακριβως σημειο που ειναι το 9 οταν παταω το pin. Αν δεν φτιαξει αυριο παω οτε για αντικατασταση... Ποιος περιμενει καμια βδομαδα :(

Γιατί δεν κάνεις ένα restore μήπως και δεν είναι θέμα hardware, αλλά θα χάσεις την δυνατότητα του jb αν θέλεις να το κάνεις...:O

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Ή αυτό που λέει ο avid, ή τουλάχιστον κανένα full reset δοκίμασες;

Υπάρχει φυσικά η περίπτωση του ελλατωματικού touch αλλά καλό είναι ένα reset πριν την αντικατάσταση.

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Του εκανα αναβαθμιση στην 4.02 και παλι τα ιδια εκανε αλλα εδω και μιση ωρα δουλευει κανονικα. Δεν με νοιαζει το jb εφοσον καποια στιγμη θα βγαλουν και για την 4.02. Εγω τι να κανω με την συσκευη να την κρατησω αν δουλευει σωστα η να παω για αντικατασταση τωρα που ειμαι σε doa 7 ημερων μην κανει παλι τα ιδια αργοτερα και τρεχω

Να ρωτησω κατι παρακαλω.

Οποτε συνδεω το κινητο με το πισι, μου βγαζει το εξης:

An update to the carrier settings for your iphone is available. Would you like to download it now?

Τι να κανω; Νομιζω δεν ειναι το update της 4.0.2. Το κατεβαζω; Με vodafone ειμαι...

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Να ρωτησω κατι παρακαλω.

An update to the carrier settings for your iphone is available. Would you like to download it now?

Τι να κανω; Νομιζω δεν ειναι το update της 4.0.2. Το κατεβαζω; Με vodafone ειμαι...

Αυτο μου το ειχε βγαλει στο 3GS. Εχει να κανει με τα settings του παροχου για MMS, internet κτλ. Επελεξα yes και τα κατεβασε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Του εκανα αναβαθμιση στην 4.02 και παλι τα ιδια εκανε αλλα εδω και μιση ωρα δουλευει κανονικα. Δεν με νοιαζει το jb εφοσον καποια στιγμη θα βγαλουν και για την 4.02. Εγω τι να κανω με την συσκευη να την κρατησω αν δουλευει σωστα η να παω για αντικατασταση τωρα που ειμαι σε doa 7 ημερων μην κανει παλι τα ιδια αργοτερα και τρεχω

Για την 4.0.2 δεν θα βγει jailbreak όπως ανακοίνωσαν. Το επόμενο θα είναι για την 4.1.0

Α μαλιστα. Νομιζω κι εγω οτι ειναι οκ τωρα. Και κατι ακομα. Πως ξερουμε οτι εχουμε ενεργη συνδεση δεδομενων στο κινητο μας; Γιατι μεχρι στιγμης ειμαι σπιτι και εχω το wifi. Δεν εχω δοκιμασει εκτος να δω τι παιζει... Εννοω θα δειχνει κατι διαφορετικο απο το 3G;
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Α μαλιστα. Νομιζω κι εγω οτι ειναι οκ τωρα. Και κατι ακομα. Πως ξερουμε οτι εχουμε ενεργη συνδεση δεδομενων στο κινητο μας; Γιατι μεχρι στιγμης ειμαι σπιτι και εχω το wifi. Δεν εχω δοκιμασει εκτος να δω τι παιζει... Εννοω θα δειχνει κατι διαφορετικο απο το 3G;

Απλα θα δειχνει το 3G διπλα στο ονομα του παροχου και επισης θα δειχνει το εικονιδιο που αντιπροσωπευει οτι γινεται φορτωση δεδομενων. Αν θες να δεις αν οντως γινεται κατι τετοιο μπορεις να πας στα settings εκει που αναφερει Usage και να δεις ποσο ογκο δεδομενων εχει κατεβασει/ανεβασει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Για την 4.0.2 δεν θα βγει jailbreak όπως ανακοίνωσαν. Το επόμενο θα είναι για την 4.1.0

Δεν με πολυ ενδιαφερει το πολυ πολυ να αγορασω καποιες εφαρμογες μεχρι να βγει η 4.1.0 Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να δουλευει σωστα η συσκευη και να μην μου παρουσιασει προβληματα

Απλα θα δειχνει το 3G διπλα στο ονομα του παροχου και επισης θα δειχνει το εικονιδιο που αντιπροσωπευει οτι γινεται φορτωση δεδομενων. Αν θες να δεις αν οντως γινεται κατι τετοιο μπορεις να πας στα settings εκει που αναφερει Usage και να δεις ποσο ογκο δεδομενων εχει κατεβασει/ανεβασει.

Μαλιστα. Και κατι τελευταιο. Εχω ρυθμισει το gmail στο κινητο, αλλα οταν ερχεται καποιο νεο μειλ, δε μου το δειχνει αμεσως. Ειχα μαθει απο το blackberry που το εβγαζε αμεσως. Εδω δε γινεται κατι τετοιο;

Να ρωτησω κατι παρακαλω.

Αυτό το update αφορά μόνο την vodafone και διορθώνει την αποστολή sms. Μετά από αυτό θα στέλνει 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα και ο μετρητής γραμμάτων θα μετράει κανονικά .../160

αν θες να τραβαει αμεσα τα δεδομενα στο μειλ πηγαινε ρυθμισεις/mail/ωθηση και γυρνα το στο ναι. Ετσι οταν θα χεις νεο μειλ θα ερχεται αμεσως

Μαλιστα. Και κατι τελευταιο. Εχω ρυθμισει το gmail στο κινητο, αλλα οταν ερχεται καποιο νεο μειλ, δε μου το δειχνει αμεσως. Ειχα μαθει απο το blackberry που το εβγαζε αμεσως. Εδω δε γινεται κατι τετοιο;

αν θες να τραβαει αμεσα τα δεδομενα στο μειλ πηγαινε ρυθμισεις/mail/ωθηση και γυρνα το στο ναι. Ετσι οταν θα χεις νεο μειλ θα ερχεται αμεσως

Πρέπει να έχεις ρυθμίσει το gmail με exchange.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Α μαλιστα. Ηταν ενεργο αλλα στο χειροκινητο. Το κακο ειναι οτι εχει καθε 15 λεπτα το μικροτερο. Βεβαια απ το ολοτελα καλο κι αυτο....

Πρέπει να έχεις ρυθμίσει το gmail με exchange.

Δηλαδη;

ενημερωτικα φιλε!ο οτε δινει doa 7 ημερων?

Δεν με πολυ ενδιαφερει το πολυ πολυ να αγορασω καποιες εφαρμογες μεχρι να βγει η 4.1.0 Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να δουλευει σωστα η συσκευη και να μην μου παρουσιασει προβληματα

Αν στο έκανε και στην 4.0.2, μην αφήσεις να περάσουν η μέρες είναι γνώμη μου.

Δες το μέχρι την 6η μέρα εκτενέστερα, και αν στο κάνει έστω και για μία στιγμή έφυγες για αντικατάσταση...:)

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Α μαλιστα. Ηταν ενεργο αλλα στο χειροκινητο. Το κακο ειναι οτι εχει καθε 15 λεπτα το μικροτερο. Βεβαια απ το ολοτελα καλο κι αυτο....

Δηλαδη;

http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?answer=138740&topic=14252

Α μαλιστα. Το εκανα οπως λεει. Τον προηγουμενο λογαριασμο που εχω κανει στο gmail τον αφηνω ως εχει ή τον διαγραφω;

Α μαλιστα. Το εκανα οπως λεει. Τον προηγουμενο λογαριασμο που εχω κανει στο gmail τον αφηνω ως εχει ή τον διαγραφω;

Διέγραψέ τον

Διέγραψέ τον

Ready. Ευχαριστω πολυ. Ελπιζω τωρα να το δειχνει πιο αμεσα το νεο μειλ...

Εγω τι να κανω με την συσκευη να την κρατησω αν δουλευει σωστα η να παω για αντικατασταση τωρα που ειμαι σε doa 7 ημερων μην κανει παλι τα ιδια αργοτερα και τρεχω

Ακόμα κάθεσαι;; Αν στο κάνει τώρα θα στο κάνει και μετά.

Δούλεψε και σήμερα και αν το κάνει έστω και μία φορά στείλτο πίσω, πριν μπλέξεις με service μετά!

Εγώ το πήρα επιτέλους. Μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ελπίζω να μην αλλάξει τίποτε από τα παραπάνω..

Ready. Ευχαριστω πολυ. Ελπιζω τωρα να το δειχνει πιο αμεσα το νεο μειλ...

Θα σε ειδοποιεί αμέσως. Το χρησιμοποιώ πολύ καιρό και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Death Grip

Απο 3 γραμμες, πεφτει στην 1, την 1 δεν την χανει με τιποτα. Δεν δοκιμασα να μιλαω να δω αν θα μου ριξει την γραμμη.

BTW. Για μενα ειναι αμελητεο το "προβλημα" ετσι και αλλιως θα επαιρνα μια θηκούλα οποτε μια χαρα. Η οθόνη ειναι πολυ μπροστα!!

• The title was changed to iPhone 4