jimdem582 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Εγκατέστησα την srom v3 πρίν και ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω όμως ένα πρόβλημα. Πρίν την εγκατάσταση είχα partitioned την κάρτα επειδή είχα το link2sd. Δεν την πείραξα καθόλου και τώρα με την νέα rom αναγνώρισε το partition ως internal memory και εγκαθιστά όλες τις εφαρμογές εκεί. Επιπλέον, εάν πατήσω "μεταφορά στην κάρτα sd" μεταφέρει την εφαρμογή στην κάρτα στο γενικό μέρος, όχι όμως στην εσωτερική μνήμη η οποία έχει 180MB ελεύθερο χώρο 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Εγκατέστησα την srom v3 πρίν και ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω όμως ένα πρόβλημα. Πρίν την εγκατάσταση είχα partitioned την κάρτα επειδή είχα το link2sd. Δεν την πείραξα καθόλου και τώρα με την νέα rom αναγνώρισε το partition ως internal memory και εγκαθιστά όλες τις εφαρμογές εκεί. Επιπλέον, εάν πατήσω "μεταφορά στην κάρτα sd" μεταφέρει την εφαρμογή στην κάρτα στο γενικό μέρος, όχι όμως στην εσωτερική μνήμη η οποία έχει 180MB ελεύθερο χώρο Καλησπέρα Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Λοιπόν. Το έψαξα λίγο το θέμα και είδα κάπου οτι οι cyanogen απο default αποθηκεύουν τις εφαρμογές στο ext2 partition της κάρτας sd (εάν αυτό υπάρχει). Το πρόβλημα είναι όμως οτι αφού γεμίσει το ext2, δεν έχεις άλλο ελεύθερο χώρο να εγκαταστήσεις εφαρμογές, ενώ η εσωτερική μνήμη είναι ελεύθερη (180MB!!!). Οπότε υπάρχει κανένας τρόπος να μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές και στην εσωτερική μνήμη ? ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΥΓ. Θέλω να μεταφέρω τις νέες εφαρμογές στο τηλέφωνο γιατί όταν γεμίσει το ext2, μου εμφανίζει μήνυμα οτι δέν υπάρχει αρκετή μνήμη και δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα. Με λίγα λόγια το πρόβλημα είναι οτι μένει αναξιοποίητη η εσωτερική μνήμη, και δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό. Edited May 20, 2011 by jimdem582 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Εγκατέστησα την srom v3 πρίν και ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω όμως ένα πρόβλημα. Πρίν την εγκατάσταση είχα partitioned την κάρτα επειδή είχα το link2sd. Δεν την πείραξα καθόλου και τώρα με την νέα rom αναγνώρισε το partition ως internal memory και εγκαθιστά όλες τις εφαρμογές εκεί. Επιπλέον, εάν πατήσω "μεταφορά στην κάρτα sd" μεταφέρει την εφαρμογή στην κάρτα στο γενικό μέρος, όχι όμως στην εσωτερική μνήμη η οποία έχει 180MB ελεύθερο χώρο ρυθμίσεις/εφαρμογές/τικάρισμα την εφαρμογή που θες Θα σου βγάλει ένα μενού επιλογής/μετακίνηση στο τηλέφωνο Edited May 20, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Καλησπέρα Γιατί θες να μεταφέρεις εφαρμογές στο τηλέφωνο; Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.. Συμπλήρωσα το προηγούμενο post μου 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Συμπλήρωσα το προηγούμενο post μου Από τη στιγμή που έχεις βρει τον τρόπο να περνάς τις εφαρμογές στο γενικό μέρος της κάρτας δεν είσαι καλυμμένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Από τη στιγμή που έχεις βρει τον τρόπο να περνάς τις εφαρμογές στο γενικό μέρος της κάρτας δεν είσαι καλυμμένος; Δεν είναι τοσο αποτελεσματικό όμως :/ Δηλαδή δεν υποστηρίζουν όλες οι εφαρμογές μετακίνηση στην sd άσε που και εκεί είναι περιορισμένος ο χώρος την έχω φουλάρει γι αυτό θέλω να βρώ τον τρόπο να εγκαθιστώ και στην εσωτερική μνήμη η οποία είναι εντελώς άδεια 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Δεν είναι τοσο αποτελεσματικό όμως :/ Δηλαδή δεν υποστηρίζουν όλες οι εφαρμογές μετακίνηση στην sd άσε που και εκεί είναι περιορισμένος ο χώρος την έχω φουλάρει γι αυτό θέλω να βρώ τον τρόπο να εγκαθιστώ και στην εσωτερική μνήμη η οποία είναι εντελώς άδεια Ένας τρόπος που μπορώ να σκεφτώ, είναι να έχεις τα app αρχεία στην sd χωρίς να τα έχεις εγκατεστημένα (όσες δε χρειάζεσαι συχνά anyway), και να τα εγκαθιστάς μόνο τη στιγμή που χρειάζεσαι την κάθε εφαρμογή. Μπακάλικος τρόπος αλλά δυστυχώς δεν ξέρω κάτι άλλο. Ελπίζω κάποιος άλλος να βοηθήσει περισσότερο. Edit: Δοκίμασε να στείλεις ένα μέιλ στα παιδιά που την έφτιαξαν θα σε βοηθήσουν πιστεύω. Edited May 20, 2011 by katergaris1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x10mini Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟΟΟΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΛΙΓΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΦΟΡΤΙΖΩ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!! :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited May 21, 2011 by zxr 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Συμπλήρωσα το προηγούμενο post μου Δες και λίγο το δικό μου προηγούμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Δες και λίγο το δικό μου προηγούμενο Μα μου λέει οτι ήδη είναι στην εσωτερική μνήμη ενώ είναι στο ext2 partition εδώ είναι το πρόβλημα :/ 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Μα μου λέει οτι ήδη είναι στην εσωτερική μνήμη ενώ είναι στο ext2 partition εδώ είναι το πρόβλημα :/ http://androidforums.com/eris-all-things-root/202910-stuck-android-screen.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Και αν πάλι δεν κάνει "δουλειά", δοκίμασε wipe cache/install srom χωρίς full wipe.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antrikos1990 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Υπαρχει περιπτωση να αναβαθμιστη το x8 σε android 2.2 η 2.3 το καλοκαιρη η εστω στο μελλον;;; Τουλαχιστων πειτε μου οτι μπορει αλλιως να το πουλησω και να παρω το καινουργιο το Xperia mini οχι το pro... Επισεις το NDrive εγω που το εχω ειδη το κινητο θα μπορω να το βαλω απο το android market με δωρο τους χαρτες η θα ειναι με καθε αγορα καινουργιου x8 που θα αγοραζετε;; 1 Παράθεση Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokopa Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 παιδιά σόρι για το off-topic και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πουθενά πιο πάνω.. μήπως μπορεί να μου δώσει κάποιος τις ακριβείς ρυθμίσεις για το Internet και Wap για cosmote? κάποιες έχουν πειραχτεί και δεν μπαίνουν μέσω μηνύματος δεν ξέρω γιατί..οπότε θα εκτιμούσα αν κάποιος τα χρησιμοποιεί και δουλευουν να μου πει ποιες ακριβώς πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις Ευχαριστώ πολύ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Έκανα format την κάρτα διέγραψα και το partition αλλα τώρα όταν κάνω install μια εφαρμογή κάνει επανεκκίνηση :/ Edit: Το έκανα ένα factory reset και έστρωσε. Ήθελα να αποφύγω αυτή τη λύση αλλά δε γινόταν αλλιώς. Ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια. Καλή συνέχεια ;) Edited May 20, 2011 by jimdem582 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Επισεις το NDrive εγω που το εχω ειδη το κινητο θα μπορω να το βαλω απο το android market με δωρο τους χαρτες η θα ειναι με καθε αγορα καινουργιου x8 που θα αγοραζετε;; Oντως σημερα το ειδα και εγω στο μαρκετ το Ndrive for Xperia (με φωνες Λαζοπουλου) ειναι free αλλα λεει ξεκιναει την εγκατασταση και μετα εξαφανιζεται και δεν κανει τπτ... εχει βρει κανεις τπτ? :confused: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 παιδιά σόρι για το off-topic και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πουθενά πιο πάνω.. μήπως μπορεί να μου δώσει κάποιος τις ακριβείς ρυθμίσεις για το Internet και Wap για cosmote? κάποιες έχουν πειραχτεί και δεν μπαίνουν μέσω μηνύματος δεν ξέρω γιατί..οπότε θα εκτιμούσα αν κάποιος τα χρησιμοποιεί και δουλευουν να μου πει ποιες ακριβώς πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις Ευχαριστώ πολύ εδω εισαι: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_windowLabel=serviceInstructions_1_1&serviceInstructions_1_1_actionOverride=%2Fportlets%2FserviceInstructions%2FgetInfo&_pageLabel=T58 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟΟΟΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΛΙΓΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΦΟΡΤΙΖΩ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3335922#post3335922 Ρίξε μια ματιά σε αυτό και περίμενε να σταθεροποιηθεί η μπαταρία μετά τις 3-4 πρώτες φορτίσεις. Τώρα βέβαια μην περιμένεις θαύματα. Το κινητό κρατάει μέχρι 3 μέρες στην καλύτερη πράγμα που είναι αρκετά καλό για smartphone. Υπαρχει περιπτωση να αναβαθμιστη το x8 σε android 2.2 η 2.3 το καλοκαιρη η εστω στο μελλον;;; Τουλαχιστων πειτε μου οτι μπορει αλλιως να το πουλησω και να παρω το καινουργιο το Xperia mini οχι το pro... Επισεις το NDrive εγω που το εχω ειδη το κινητο θα μπορω να το βαλω απο το android market με δωρο τους χαρτες η θα ειναι με καθε αγορα καινουργιου x8 που θα αγοραζετε;; Επίσημα δεν νομίζω. Υπάρχουν λύσεις με custom rom. Το NDrive θα είναι δωρεάν μόνο για τις νέες συσκευές (κάτι γράφει για ένα αυτοκόλλητο). Αν μελλοντικά αλλάξει κάτι δεν το ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Επίσημα 10000% δεν θα πάρει 2.2 ή 2.3 ούτε το Χ8 ούτε το Χ10 mini. Μόνο το Χ10 θα πάει σε 2.3. Οπότε πορευόμαστε μόνο με custom rom. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doritaa Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3335922#post3335922 Ρίξε μια ματιά σε αυτό και περίμενε να σταθεροποιηθεί η μπαταρία μετά τις 3-4 πρώτες φορτίσεις. Τώρα βέβαια μην περιμένεις θαύματα. Το κινητό κρατάει μέχρι 3 μέρες στην καλύτερη πράγμα που είναι αρκετά καλό για smartphone. Επίσημα δεν νομίζω. Υπάρχουν λύσεις με custom rom. Το NDrive θα είναι δωρεάν μόνο για τις νέες συσκευές (κάτι γράφει για ένα αυτοκόλλητο). Αν μελλοντικά αλλάξει κάτι δεν το ξέρω. καλησπερα!! παιδια ειναι φυσιολογικο, στν χρηση μπαταριας τα ποσοστα να ειναι ως εξης¨ 37% το τηλ ειναι αδρανες 28% προβολη 25% ετοιμοτητα κυψελης 7% wifi 5% συστημα ανδροιδ?? κ επισης διαβασα αυτο: http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?answer=190930 σε ρουταρισμενη συσκευη θα επρεπε να το κανουμε install?? μιλαω για την εφαρμογη Google Apps Device Policy 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 (edited) Να ρωτήσω κάτι.. Με ποιο τρόπο μπορώ να παίξω π.χ το nfs shift σε έκδοση 2.2 floyo;;Πρέπει να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα; Επίσης flash player πήγα να κατεβάσω αλλά δεν το υποστηρίζει.Κάτι παρόμοιο υπάρχει; Εμένα μερικές εφαρμογές όταν ανοίγω το advance task killer είναι ανοιχτές ενώ δε τις έχω ανοίξει και τρέχουν..Με ποιο τρόπο μπορώ να τις κάνω να μη τρέχουν χωρίς να τις ανοίγω ή απλά τις ανοίγει το σύστημα υποχρεωτικά;; Επίσημα 10000% δεν θα πάρει 2.2 ή 2.3 ούτε το Χ8 ούτε το Χ10 mini. Μόνο το Χ10 θα πάει σε 2.3. Οπότε πορευόμαστε μόνο με custom rom. :) Φίλε zxr ήδη πολλοί από εμάς τρέχουν custom rom και πιστεύω σωθήκαμε!!!!:D:D κ επισης διαβασα αυτο: http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?answer=190930 σε ρουταρισμενη συσκευη θα επρεπε να το κανουμε install?? μιλαω για την εφαρμογη Google Apps Device Policy Αυτό που μας χρησιμεύει; Edited May 21, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Καλησπερα! Μια βοηθεια... πριν 2 μερες εβαλα μια custom rom (Srom-2.2.1Froyo-v3(x8)) και ολα καλα... πριν την βαλω δεν ειχα πειραξει τιποτα στο κινητο μου. Ειχα εγκατεστημενο το Drag Racing απο το Android Market και επαιζα μια χαρα... σημερα παω να βαλω απο και ενω λεει θα πραγματοποιηθει ληψη του αντικειμενου και ξεκιναει πανω στο status bar να δειχνει το βελακι οτι κατεβαινει μετα απο 2-3 δευτερολεπτα εξαφανιζεται... το εχω δοκιμασει πολλες φορες. Επισης μπηκα και απο το pc εχω κανει login στο market και εκει μεσα λεει Εγκατασταθηκε και δεν υπαρχει επιλογη για Xperia X8... εχω κανει κατι λαθος? Μηπως βλεπει το μαρκετ οτι το ειχα εγκαταστησει και δεν με αφηνει??? Γενικα δοκιμασα και το Ndrive for xperia και παλι το ιδιο κανει 2-3 δευτερολεπτα παει να ξεκινησει και κοβεται... Σε αλλες εφαρμογες τρεχει κανονικα! Υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα της Rom? Εχει καποιο προβλημα π.χ. το μαρκετ αυτη τη στιγμη? Εχει τυχει σε κανεναν? Καμια λυση?:wacko: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Καλησπερα! Μια βοηθεια... πριν 2 μερες εβαλα μια custom rom (Srom-2.2.1Froyo-v3(x8)) και ολα καλα... πριν την βαλω δεν ειχα πειραξει τιποτα στο κινητο μου. Ειχα εγκατεστημενο το Drag Racing απο το Android Market και επαιζα μια χαρα... σημερα παω να βαλω απο και ενω λεει θα πραγματοποιηθει ληψη του αντικειμενου και ξεκιναει πανω στο status bar να δειχνει το βελακι οτι κατεβαινει μετα απο 2-3 δευτερολεπτα εξαφανιζεται... το εχω δοκιμασει πολλες φορες. Επισης μπηκα και απο το pc εχω κανει login στο market και εκει μεσα λεει Εγκατασταθηκε και δεν υπαρχει επιλογη για Xperia X8... εχω κανει κατι λαθος? Μηπως βλεπει το μαρκετ οτι το ειχα εγκαταστησει και δεν με αφηνει??? Γενικα δοκιμασα και το Ndrive for xperia και παλι το ιδιο κανει 2-3 δευτερολεπτα παει να ξεκινησει και κοβεται... Σε αλλες εφαρμογες τρεχει κανονικα! Υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα της Rom? Εχει καποιο προβλημα π.χ. το μαρκετ αυτη τη στιγμη? Εχει τυχει σε κανεναν? Καμια λυση?:wacko: Έχω ακριβώς την ίδια rom την οποία πέρασα χθες και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Γενικά με αρχεία μεγαλύτερα των 5mb νομίζω, υπάρχει πρόβλημα σ'αυτες τις rom. Και σε μια άλλη που είχα πάλι τα ίδια έκανε. Κάπου διάβασα ότι πρέπει να καθαρίσουμε το cache του market. Το έκανα αλλά δεν έγινε τίποτα. Αυτή τη στιγμή το ψάχνω και εάν βρώ κάτι θα ενημερώσω, όπως επίσης και οποιοσδήποτε άλλος γνωρίζει κάτι. Είσαι ευχαριστημένος γενικά με τη rom έχεις να αναφέρεις κάτι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 (edited) Υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα της Rom? Εχει καποιο προβλημα π.χ. το μαρκετ αυτη τη στιγμη? Εχει τυχει σε κανεναν? Καμια λυση?:wacko: Η v3 έχει προβλήματα..την έβαλα σήμερα και χωρίς full wipe με full wipe.νομίζω ότι φταίει το 4 corner port.προσπαθώ να το βρω για να το διαγράψω αλλά δεν μπορώ..το βάλανε επειδή το ζητούσε οι κόσμος και νομίζω ότι βγάζει bugs. Η v2 είναι αψεγάδιαστη τελικά.. Edited May 22, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts