Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπ της εφαρμογης μηνυηματα(διαδικασια com.sonyericsson.conversations).προσπαθεστε ξανα

Απο τοτε που εκανα την τελευταια αναβαθμιση με το Sony Ericsson PC Companion περασαν 1-2 βδομαδες και ολα ηταν καλα....και τωρα τελευταια τουλαχιστον 2-3 φορες τη μερα βγαζει το σφαλμα που ανεφερα παραπανω!!!

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μήπως να έσβηνες μερικά μηνύματα; Έχεις πολλά αποθηκευμένα;

Ενταξη δεν μπορω να πω ειναι πολλα...αλλα και παλι τοσο ευκολα το παθενει αυτο??σας λεω που και που το κανει και που και που οχι

To talk και γενικά τις εφαρμογές της google δεν τις πειράζεις γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα με το market.

Το timescape μπορείς, νομίζω , να το διαγράψεις αλλά πρέπει να κάνεις root.

μμμμ , καταλαβα!! Σ' ευχαριστω πολυ!!

Καλησπέρα έχω καιρό να γράψω και να διαβάσω γι' αυτό συγχωρέστε με αν επαναλάβω κάποια πράγματα

Το πιο βασικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν έχω αρκετό χώρο στη συσκευή.

Και ενώ είχα σβήσει κάποια applications μπήκα στο internet Και με κάποιο τρόπο ίσως κατέβασε κάποια δεδομένα μου βγάζει τώρα ότι δεν έχω επαρκή χώρο και μάλιστα αν έχω καταλάβει καλά δεν μπορώ να δεχτώ sms...!!!

οπότε:

α. μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές μου στην κάρτα μνήμης;;;

στη μνήμη του τηλεφώνου δεν έχω τίποτα σχετικό με mp3 και φωτογραφίες...οπότε με τι δεδομένα έχει γεμίσει η μνήμη του τηλεφώνου;;;

β. υπάρχει νέα έκδοση; έχω την 2.1

αν υπάρχει και πρέπει να την κατεβάσω μπορώ να μη χάσω τις εφαρμογές μου;

αυτά είναι για μένα;;;

:worry::worry::worry::worry::worry::worry:

ελάχιστα κατάλαβα

στο πρώτο μάλλον λέει πως περνάω τις εφαρμογές στη κάρτα μνήμης....

αλλιώς δεν υπάρχει τρόπος;;; γνωρίζω ελάχιστα πράγματα

έχω κατεβάσει το file manager και προσπάθησα να τα μεταφέρω...τζάμπα κόπος;;

επίσης αναφέρομαι σε official έκδοση που υπάρχει, πχ όταν συνδέω το κινητό μου γράφει ότι υπάρχουν ενημερώσεις...

εκτός αν δεν εννοεί νέα έκδοση...

Ναι για σένα είναι. Ο λόγος που η μνήμη σου λιγοστεύει είναι γιατί στην 2.1 οι εφαρμογές εγκαθίσταται στη μνήμη του κινητού κι όχι στην κάρτα. Άρα ή βάζεις την app2sd ή πας στην 2.2 και πάνω για να είσαι οκ. Πρέπει όπως καταλαβαίνεις να διαβάσεις λίγο. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

καλησπερα παιδια , μια ερωτηση εχω , ειναι εφικτο να απεγκαταστησω καποιες εργοστασιακες εφαρμογες που εχει το x8? πχ το timescape ή το talk?

Γίνε root..κατέβασέ τον root explorer.άνοιξε τον.

Μπες: system

και και μετά:app

Πάνω δεξιά στην σελίδα έχει μία επιλογή mount R/W, τικαρέ τη και θα γίνει mount O/w

Και μετά πας σε όποια εφαρμογή θες να διαγράψεις, την πατάς παρατεταμένα και θα σου

βγάλει επιλογή διαγραφής.ΠΡΟΣΟΧΗ!! δεν διαγράφουμε εφαρμογές του google και των provider

καλησπερα ηθελα να ρωτησω αγορασα το συγκεκριμένο κινητο την δευτέρα το βραδυ απο το καταστημα γερμανος και απο εκει δεν μου ειπαν να το φορτιζω για 12 ωρες επι 3 μερες για παραδειγμα και εγω αποφορτισε τελειως και το φορτισα κανονικα θα εχει κανενα προβλημα στο μελλον η μπαταρία ειμαι καινουριος εδω οποτε αμα εκανα κανενα λαθος συγχωρεστε με

αυτά είναι για μένα;;;

:worry::worry::worry::worry::worry::worry:

ελάχιστα κατάλαβα

στο πρώτο μάλλον λέει πως περνάω τις εφαρμογές στη κάρτα μνήμης....

αλλιώς δεν υπάρχει τρόπος;;; γνωρίζω ελάχιστα πράγματα

έχω κατεβάσει το file manager και προσπάθησα να τα μεταφέρω...τζάμπα κόπος;;

επίσης αναφέρομαι σε official έκδοση που υπάρχει, πχ όταν συνδέω το κινητό μου γράφει ότι υπάρχουν ενημερώσεις...

εκτός αν δεν εννοεί νέα έκδοση...

Ένας από τους λόγους που προχώρησα σε custom rom ήταν και αυτός,το ότι δε μπορουσα να μεταφέρω εφαρμογές στην sd.

Για αυτό εδώ και 3μέρες είμαι με άλλο λογισμικό και είμαι υπερευχαριστημένος!

Το file manager δε κάνει τίποτα αν έχεις έκδοση 2.1.

Ο πρώτος τρόπος που είπε ο zxr τον είχα επιχειρήσει και εγώ αλλά δε ξέρω αν έκανα κάτι λαθος εγώ αλλά το partition δεν πέτυχε και έχασα όλα όσα είχα στην sd.

Γνώμη μου είναι να rootάρεις το κινητό να βάλεις ότι χρειάζεται για να βάλεις άλλη έκδοση!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

γεια σας παιδια απεκτισα και το κινητο το σαββατο πρωι σε μαυρο και εχω τις εξης ερωτησεις να κανω...

1)θελω να του βαλω μια καρτα μνημης 8gb αλλα βλεπω σε αυτη που ειχε μεσα το κινητο εχει πολλους διαφορους φακελους που δεν ξερω που χρησιμευουν και γι΄αυτο δεν το πειραζω ακομα πρεπει να τα κανω αντιγραφη ολου τους φακελους στον υπολογιστη και μετα επικολληση στην 8gb;;;

2)πως μπορω να μεταφερω τις εφαρμογες και τα παιχνιδια χωρις να κανω ροοτ το κινητο το apps2sd που διαβασα ποιο πανω δεν μου το βγαζει στο market και επισησεις to link2sd νομιζω μου λεει να χωρισω τιν μνημη σε 2 μερη και να το κανω ροοτ αλλα εγω δεν θελω να κανω ροοτ το κινητο γιατι χανω και την εγγυηση;;;

η αν κανω ροοτ το κινητο μπορω μετα μεσω του pc companion να το κανω να ειναι και παλι στην εγγυηση αν παθει τιποτα το κινητο;;;

Edited by Antrikos1990
Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz

καλησπερα ηθελα να ρωτησω αγορασα το συγκεκριμένο κινητο την δευτέρα το βραδυ απο το καταστημα γερμανος και απο εκει δεν μου ειπαν να το φορτιζω για 12 ωρες επι 3 μερες για παραδειγμα και εγω αποφορτισε τελειως και το φορτισα κανονικα θα εχει κανενα προβλημα στο μελλον η μπαταρία ειμαι καινουριος εδω οποτε αμα εκανα κανενα λαθος συγχωρεστε με

έχεις διανοηθεί, τι έχεις αγοράσει;

έχεις διανοηθεί, τι έχεις αγοράσει;

ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ?

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

Παιδιά καλημέρα.

Εχώ μια ερώτηση λίγο γενική. Έχω 2.1 με ROM εργοστασίου και με link2sd έχω περάσει τις εφαρμογές στην κάρτα. Το τηλέφωνο πάει πολύ καλά (γρήγορο δεν κολλάει κλπ) κι ενώ γενικότερα είμαι της λογικής "αν δουλεύει κάτι μην το πειράζεις" διαβάζω πως και μόνο η αλλαγή σε 2.2 είναι θεαματική. Με δεδομένο ότι (για την ώρα) δεν έχω θέμα χώρου ή ταχύτητας, κάποιο custom rom θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω ή θα μπλέξω χωρίς λόγο;

ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ?

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Γενικά, τα sony ericsson είναι "σκυλιά"..

Ούτε brickάρουν oσο και να πειραματιστείς..προσωπικά μου έχει πέσει

4-5 φορές κάτω..και δουλεύει σαν καινούργιο

Δες αυτό και μην ακους τι σου λεει ο καθένας!

γεια σας παιδια απεκτισα και το κινητο το σαββατο πρωι σε μαυρο και εχω τις εξης ερωτησεις να κανω...

1)θελω να του βαλω μια καρτα μνημης 8gb αλλα βλεπω σε αυτη που ειχε μεσα το κινητο εχει πολλους διαφορους φακελους που δεν ξερω που χρησιμευουν και γι΄αυτο δεν το πειραζω ακομα πρεπει να τα κανω αντιγραφη ολου τους φακελους στον υπολογιστη και μετα επικολληση στην 8gb;;;

2)πως μπορω να μεταφερω τις εφαρμογες και τα παιχνιδια χωρις να κανω ροοτ το κινητο το apps2sd που διαβασα ποιο πανω δεν μου το βγαζει στο market και επισησεις to link2sd νομιζω μου λεει να χωρισω τιν μνημη σε 2 μερη και να το κανω ροοτ αλλα εγω δεν θελω να κανω ροοτ το κινητο γιατι χανω και την εγγυηση;;;

η αν κανω ροοτ το κινητο μπορω μετα μεσω του pc companion να το κανω να ειναι και παλι στην εγγυηση αν παθει τιποτα το κινητο;;;

Κάνε root. Μη το φοβασαι! Και να χρειαστεί να το πας για service του κάνεις μια επαναφορά και είσαι έτοιμος

Παιδιά καλησπέρα! Μερικές ερωτήσεις:

1) Έχω βρει εφαρμογές εκτός του Android Market. Ξέρω πως να τις εγκαταστήσω αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος να τσεκάρω αν θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα? Αν κουβαλάνε κάποιον ιό ή οτιδήποτε άλλο περίεργο. Φυσικά έχω κάνει backup για να είμαι σίγουρος...

2) την εσωτερική μνήμη προσπαθώ να την διατηρώ γύρω στα 100 MB. είμαι υπερβολικός? πότε θα αρχήσει το κινητό να lagάρει?

3) Είμαστε σίγουροι ότι το WiFi δεν χρεώνει? έχω απενεργοποιήσει την κίνηση δεδομένων από την πρώτη μέρα! Δεν πιστε/υω να μου σκάσει κανένας κουλός λογαριασμός και να τρέχω?

Ευχαριστώ

1) Ιοί γενικά δεν υπάρχουν για το Android αλλά πάντα προτιμάμε να πέρνουμε εφαρμογές από έμπιστες πηγές.

2) Ασε το λειτουργικό να κάνει διαχείριση της μνήμης. Μην αγχώνεσαι με τέτοια πράγματα.

3) Είμαστε σίγουροι.

1) Ιοί γενικά δεν υπάρχουν για το Android αλλά πάντα προτιμάμε να πέρνουμε εφαρμογές από έμπιστες πηγές.

2) Ασε το λειτουργικό να κάνει διαχείριση της μνήμης. Μην αγχώνεσαι με τέτοια πράγματα.

3) Είμαστε σίγουροι.

Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!

Παιδιά έχω κατεβάσει κάποια applications αλλά δεν ξέρω πως να τα βάλω στο κινητο μου. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε??? Edited by zxr

Παιδιά έχω κατεβάσει κάποια applications αλλά δεν ξέρω πως να τα βάλω στο κινητο μου. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε???

Τα έχεις κατεβάσει στο κινητό εννοείς ή στο PC;

Αν τα έχει στο κινητό, με κάποιον File Explorer (Τον Astro πχ) βρήσκεις το αρχείο ταδε.apk το τρέχεις και γίνεται η εγκατάσταση αμέσως.

Αν τα έχεις στο PC τα περνάς στο τηλέφωνο μέσω του MyPhone Explorer και μετά κάνεις τα παραπάνω.

Τα αρχεία των εφαρμογών που κάνουν την εγκατάσταση είναι τα apk. Με το apps δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς, αρχεία με κατάληξη apps έχεις εσύ; δεν ξέρω ίσως μπορέσει να σε βοηθήσει κάποιος άλλος.

Το Astro File Manager είναι μια εφαρμογή που λειτουργεί (χοντρίκα) όπως ο Windows Explorer στα Windows. Σου δίνει τη δυνατότητα να ψάξεις τα αρχεία σου, να τα ανοίξεις/διαγράψεις/μετονομάσεις κλπ.

Το MyPhone Explorer σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις από το Pc στο κινητό αλλά και από το κινητό στο Pc: Μυνήματα, επαφές, αρχεία, ημερολόγιο και όλα αυτά. Συνδέεις το κινητό με το USB και μετά επιλέγεις από το μενού στα αριστερά τι θες να μεταφέρεις και μετά απλώς πατάς το κουμπί πάνω για να τα συγχρονίζεις.

Edited by katergaris1979
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Γενικά, τα sony ericsson είναι "σκυλιά"..

Ούτε brickάρουν oσο και να πειραματιστείς..προσωπικά μου έχει πέσει

4-5 φορές κάτω..και δουλεύει σαν καινούργιο

απλα ρωτησα γιατι δεν εχω ''ξαναζησει'' με σονυ ερικσον αφης για αυτο

Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη

Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπ της εφαρμογης μηνυηματα(διαδικασια com.sonyericsson.conversations).προσπαθεστε ξανα

Απο τοτε που εκανα την τελευταια αναβαθμιση με το Sony Ericsson PC Companion περασαν 1-2 βδομαδες και ολα ηταν καλα....και τωρα τελευταια τουλαχιστον 2-3 φορες τη μερα βγαζει το σφαλμα που ανεφερα παραπανω!!!Τωρα αυτο συμβαινει και καποια στιγμη που παω να κανω μια κληση...και κλειδωνει η sim και χρειαζεται το pin...το βαζω φτιαχνει και περνανε ωρες για να το ξανα κανει!!!

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8