sakiss Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Σίγουρα το φυσικό qwerty είναι το καλύτερο αλλά με sar 1,67, μικρότερη οθόνη και ανάλυση (με ότι συνέπειες έχει αυτό) Για το x8 βρηκα οτι εχει: SAR on Head 0.76 watt / kilogram SAR on Body 0.5 watt / kilogram 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 (edited) Για το x8 βρηκα οτι εχει: SAR on Head 0.76 watt / kilogram SAR on Body 0.5 watt / kilogram Ναι το έχω δει! Πάρα πολύ καλά για sony ericsson μπορώ να πω! Βασικά το site της sony ericsson γράφει: "Η υψηλότερη τιμή του SAR για αυτό το μοντέλο τηλεφώνου όταν δοκιμάστηκε από την Sony Ericsson για χρήση στο αυτί είναι 0,84 W/kg (10g)" Edited October 10, 2010 by miledent 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 ειμαι ενδιαφερομενος αγοραστης του χ8 και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις¨ 1) απο οτι ξερω η sonyericsson ανακοινωσε οτι θα βγαλει εκδοση 2.1 για τα κινητα της και θα υποστηριξει και το χ8. θα μπορει να τραβαει και video σε hd(720p)? 2) κατα ποσο ειναι εφικτο να αναβαθμιστει και σε 2.2 και σε 3.0?? 3)στην συσκευασια μεσα εχει και προσωψεις σε αλλα χρωματα? 4) απο αποψη multimedia και ηχου ποσο καλο ειναι? 1 Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 2) κατα ποσο ειναι εφικτο να αναβαθμιστει και σε 2.2 και σε 3.0?? Ειδικα για την 3 δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να γινει αναβαθμιση. Σεψου οτι ακομα παλευουν οι αχρηστοι της SE για την 2.1. Ασε που αρχιζω να βλεπω χλωμο να αναβαθμιστει ακομα και σε 2.2 με τις υπερηχητικες ταχυτητες που κινουνται οι "ιαπωνοσουηδοι"...:lol: Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 ειμαι ενδιαφερομενος αγοραστης του χ8 και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις¨ 1) απο οτι ξερω η sonyericsson ανακοινωσε οτι θα βγαλει εκδοση 2.1 για τα κινητα της και θα υποστηριξει και το χ8. θα μπορει να τραβαει και video σε hd(720p)? 2) κατα ποσο ειναι εφικτο να αναβαθμιστει και σε 2.2 και σε 3.0?? 3)στην συσκευασια μεσα εχει και προσωψεις σε αλλα χρωματα? OXI 4) απο αποψη multimedia και ηχου ποσο καλο ειναι? 1) Δεν νομιζω...πιο πολυ hardware θεμα ειναι αυτο παρα software...χωρις να ειμαι και σιγουρος, δεν το χω ψαξει 2) Πολυ χλωμο 3) Oχι 4) ειναι μια χαρα..επαιξα κατι βιντεακια και φαινονται και ακουγονται πολυ καλα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 (edited) Ειδικα για την 3 δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να γινει αναβαθμιση. Σεψου οτι ακομα παλευουν οι αχρηστοι της SE για την 2.1. Ασε που αρχιζω να βλεπω χλωμο να αναβαθμιστει ακομα και σε 2.2 με τις υπερηχητικες ταχυτητες που κινουνται οι "ιαπωνοσουηδοι"...:lol: Ειδικά για την έκδοση 3 δεν υπάρχει περίπτωση να αναβαθμιστεί όχι λόγω των καθυστερήσεων της sony ericsson αλλά λόγω απαιτήσεων στο hardware που έχει η έκδοση αυτή. Συγκεκριμένα απαιτεί επεξεργαστή 1 ghz ενώ το x8 έχει 600mhz. Πιστεύω ότι κάπου πρέπει να δούμε λίγο και τι δίνουμε για αυτά που παίρνουμε όμως. Με 210€ δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Εδώ το desire z παίζει να μην παίρνει την 3 που κάνει και 500€ (έχει 800mhz επεξεργαστή)! Υ.Γ. Επειδή πρόκειται να αγοράσω το κινητό τις επόμενες μέρες υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα που να θεωρείτε σημαντικό εσείς που το έχετε ήδη? Αν ναι παρακαλώ ενημερώστε μας! Thanks again! Edited October 12, 2010 by miledent 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 σε ολα τα unboxing videos που εχω δει στο youtube η συσκευασια εχει μεσα και προσωψεις, εδω γιατι δεν εχει??? 1 Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 δεν ξερω αν ειναι θεμα, αλλα εχετε την εντυπωση οτι η οθονη δεν ειναι τοσο φωτεινη? βεβαια τη συγκρινω με το iphone 4, αλλα και παλι...δεν μιλαω για τραγικη φωτεινοτητα απλα σιγουρα ενα 30%+ πιο κατω απο το iphone... το navigation που δοκιμασα (navigon και sygic) ειναι παρα πολυ καλο, γρηγορο και σωστο...σαν προγραμμα το navigon πολυ καλυτερο... παντως καπακια εξτρα δεν ειχε το κουτι μεσα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 η οθονη μια χαρα φωτεινη είναι. μπορεις να ρυθμισεις εσυ ποσο % φωτεινοτητα να βγάζει. είνια πιο καθαρή και φωτεινή απο το x10 mini ή τουλαχιστον το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Oλο και πεφτει στην τιμη....πλεον στα 204 ευρω.... http://funbazaar.skroutzstore.gr/p.Sony-Ericsson-Xperia-X8-ELLINIKIS-ANTIPROSOPEIAS-AMESA-DIATHESIMO.270595.html 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 το θεμα ειναι οτι δεν εχει και πολυ μεγαλη διαφορα με το χ10 μινι, για μενα θα πρεπει να πεσει κ αλλο για να το προτιμησω 1 Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 το θεμα ειναι οτι δεν εχει και πολυ μεγαλη διαφορα με το χ10 μινι, για μενα θα πρεπει να πεσει κ αλλο για να το προτιμησωΑφου εχουν πανω κατω τα ιδια specs γιατι να παρεις το mini με την υποδυεστερη οθονη,την χειροτερη μπαταρια,το μεγαλυτερο sar,το χειροτερο video,την υψηλοτερη τιμη και απλως καλυτερη φωτογραφικη? Επισης να τονισω οτι απ οπου κ να το αγορασετε εχετε την εγγυηση της ελληνικης αντιπροσωπειας οποτε δεν χρειαζεται να τα σκατε στις γνωστες αλυσιδες...χτυπηστε το οπου το βρειτε πιο φθηνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 δεν ειμαι κανας υποστηρικτης του μινι, αλλα μην ξεχνας το μεγεθος και την ομορφια του... ειναι σιγουρο οτι θα βγει η 2.1 για το χ8? 1 Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Αφου εχουν πανω κατω τα ιδια specs γιατι να παρεις το mini με την υποδυεστερη οθονη,την χειροτερη μπαταρια,το μεγαλυτερο sar,το χειροτερο video,την υψηλοτερη τιμη και απλως καλυτερη φωτογραφικη? Επισης να τονισω οτι απ οπου κ να το αγορασετε εχετε την εγγυηση της ελληνικης αντιπροσωπειας οποτε δεν χρειαζεται να τα σκατε στις γνωστες αλυσιδες...χτυπηστε το οπου το βρειτε πιο φθηνα. βίντεο τραβάει καλύτερα το x10 mini. και από άποψη φωτογραφικης σε κλίμακα από το 1 εώς 10, αν το x10 mini παιρνει 8, το χ8 παίρνει 4... τόση μεγάλη διαφορά έχουν στην κάμερα! επίσης έχω την εντύπωση ότι είναι ένα κλικ πιο αργο το χ8 σε σχέση με το χ10. ελάχιστα πιο αργο αλλά δεν είναι εμφανης αυτή η διαφορά αν δεν έχεις πιάσει και τα 2 στα χέρια σου. το μόνο παραπάνω δλδ που δικαιολογεί την τιμή του είναι η κάμερα. και πιστευω δικαίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Αφου εχουν πανω κατω τα ιδια specs γιατι να παρεις το mini με την υποδυεστερη οθονη,την χειροτερη μπαταρια,το μεγαλυτερο sar,το χειροτερο video,την υψηλοτερη τιμη και απλως καλυτερη φωτογραφικη? Μετά από πρώτη επαφή με X8 σήμερα για κάμποσες ώρες: Υποδεέστερη οθόνη? Πως γίνεται να συγκρίνεις 2 οθόνες που ΔΕΝ έχουν το ίδιο μέγεθος? Έχεις δίκιο για την μπαταρία και το sar, όμως αυτό με το χειρότερο βίντεο από που το συμπέρανες? Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες το βίντεο του mini είναι πολύ καλύτερο. Επίσης παίζει και λίγο lag στο X8 αλλά αυτό μάλλον έχει να κάνει με το software. Δεν δουλεύω για την SE ούτε μεροληπτώ υπέρ του mini μπας και ανέβουν οι πωλήσεις του.:lol: Όμως καλό είναι είμαστε συγκεκριμένοι στα χαρακτηριστικά και της δυνατότητες του καθενός ώστε να μην παραπληροφορούμε κανέναν. ;) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Υποδεέστερη οθόνη? Πως γίνεται να συγκρίνεις 2 οθόνες που ΔΕΝ έχουν το ίδιο μέγεθος? προφανως υποδεεστερη του μινι αφου εχει χαμηλοτερη αναλυση, ασχετως μεγεθους...για μενα αυτος ηταν ο κυριοτερος παραγοντας να παω στο Χ8... παρεπιμπτοντως εβαλα το ADW launcher και νομιζω παει καλυτερα στο σκρολαρισμα απ'οτι το μαμισιο της SE...συν το οτι ειναι πολυ ανωτερο αισθητικα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 SE Xperia x8 Τώρα και σε μαύρο. (έχει ήδη αναφερθεί αλλά δεν είχαμε εικόνα νομίζω) Με αυτό το χρώμα μου φαίνεται εξίσου όμορφο με το mini και μου φαίνεται πιο στυλάτο από το αντίστοιχο λευκό που μπορώ να πω ότι μου χτύπαγε λίγο άσχημα. Μάλλον θα το περιμένω για να δω και πόσο ακόμα θα πέσει η τιμή του. Επίσης απ'όσο διάβαζα το x8 θα πάρει το 2,1 android λίγο αργότερα από τα χ10, mini, mini pro. 2 ερωτήσεις: 1) Εδώ τι εννοεί όταν λέει "Sony Ericsson Xperia X8 ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ"? Δλδ τα άλλα τι είναι? Με ενδιαφέρει το καταστημα γιατί θυμάμαι που λέγαμε παλιότερα για παραεισαγωγές κτλ... 2) Με το ADW LAUNCHER μπορεί να αλλαχθεί και το μενού επιλογών (εννοώ σαν θέμα) ή αλλάζει μόνο η αρχική οθόνη? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 προφανως υποδεεστερη του μινι αφου εχει χαμηλοτερη αναλυση, ασχετως μεγεθους...για μενα αυτος ηταν ο κυριοτερος παραγοντας να παω στο Χ8... παρεπιμπτοντως εβαλα το ADW launcher και νομιζω παει καλυτερα στο σκρολαρισμα απ'οτι το μαμισιο της SE...συν το οτι ειναι πολυ ανωτερο αισθητικα... μικρότερη οθόνη δεν σημαίνει και χειρότερη. μην συγχέεις έννοιες... κατασκευαστικώς και ποιοτικώς οι οθόνες είναι ίδιας ποιοτητας. λόγω μεγαλύτερου μεγέθους προφανώς έχει και μεγαλύτερη αναλυση η οθονη. χειρότερη μπορείς πχ να πεις την οθονη του htc wildfire που είναι ίδιου περιπου μεγέθους αλλά χαμηλότερης ανάλυσης. το adw launcher γενικά είναι πάρα πολύ καλύτερο απο το default μαμισιο. πέρα του ότι είναι πιο ελαφρύ και έχει πιο ομαλη κινηση στα μενου, πρέπει να έχει καλύτερη διαχείρηση αδράνειας που βελτιωνει την διαρκεια της μπαταριας. όσο για την παραμετροποιηση, μπορείτε να κατεβασετε θέματα απο το μαρκετ. κάποια τα σπάνεεεεε!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 προφανως υποδεεστερη του μινι αφου εχει χαμηλοτερη αναλυση, ασχετως μεγεθους...για μενα αυτος ηταν ο κυριοτερος παραγοντας να παω στο Χ8... παρεπιμπτοντως εβαλα το ADW launcher και νομιζω παει καλυτερα στο σκρολαρισμα απ'οτι το μαμισιο της SE...συν το οτι ειναι πολυ ανωτερο αισθητικα... Στο πρώτο σκέλος δεν θα επιμείνω μιας και το έχουμε θίξει επανειλημμένα... Όσον αφορά το ADW Launcher, πιστεύω οτι είναι η καλύτερη εναλλακτική, απέναντι στον μαμίσιο launcher, μιας και είναι γρήγορος (άσχετα αν μετά το τελευταίο του update βάρυνε λίγο και έχει lag περνώντας από αδράνεια σε χρήση). Επίσης συμφωνώ με τον kallair στο θέμα της μπαταρίας. Πραγματικά ο ADW βελτιώνει την αυτονομία της συσκευής κατά πολύ. Αισθητικά νομίζω πως ότι καλύτερο κυκλοφορεί είναι ο Launcher Pro, αλλά τέτοια κόλπα θα τα χαρούμε με την 2.1 (δεν παίζει σε donut). PS: Παρεπιμπτόντως πολύ μούφα το Ambient Time Home Launcher της SE. Εκεί που με το original ή τον ADW Launcher με πήγαινε 3ήμερο η μπαταρία, ξαφνικά έπεσα στις 15 ώρες!!! Μπρρρρρ μακριά! :blink: Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να γίνετε σύγκριση του Χ8 με το Χ10 mini/mini pro... Ουσιαστικά είναι δύο διαφορετικά κινητά που απευθύνοντε σε διαφορετικές ομάδες ατόμων... Θα πω για εμένα που πιθανότατα θα αγοράσω σύντομα το X10 mini pro... Για browsing, παιχνίδια, ταινίες και μουσική έχω ένα ipod touch αλλά και ένα PC που κάνει το σερφάρισμα στο ίντερνετ εύκολο και πολύ πιο άνετο απο οποιαδήποτε 3" οθόνη... Άρα θέλω ένα Android κινητό μικρό και εύχρηστο για να μιλάω (όχι και πάρα πολύ όπως παλαιότερα), να στέλνω SMS, email και να επικοινωνώ με μερικά φιλαράκια μου μέσω του Gtalk... Σύμφωνα με τον τρόπο ζωής που κάνει ο καθένας μας επιλέγει αναλογα και το κινητό που θα τον βολέψει... Για κάποιον που λείπει απο το σπίτι πολλές ώρες και χρειάζεται ένα κινητό με μεγαλύτερη οθόνη για browsing, ταινίες, μουσική και καλή μπαταρία για μεγαλύτερους χρόνους ομιλίας τότε το Χ8 είναι ότι πρέπει...!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Καλημερα. Μια ερωτηση σχετικα με το ADW Launcher. Πως αλλαζω την θεση των εικονιδιων στο κεντρικο μενου? Εννοω οταν πατς το μεσαιο κουμπακι σε παει στο μενου οπου βλεπεις ολες τις εφαρμογες κτλ. Πως μπορω να αλλαξω την ηεση τους ωστε να εχω στην πρωτη σελιδα αυτα που θελω εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 δεν νομιζω να γίνεται να τα αλλάξεις και να τα βάλεις με την σειρα που θες. πάντα θα τα βγάζει με αλφαβητικη σειρα. αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να φτιάξεις group και να αρχισεις να επιλεγεις ποιες εφαρμογες θα είναι στο εκαστοτε group του ADW. νομιζω στην προκειμένη περιπτωση βάζει τις εφαρμογες με την σειρα που τις επιλεγεις. παιδια τελικα ροοτ για το χ8 εχει βγει τπτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 το wifi του ειναι καλο??? πιανει μακρια?? τι ειδους προβληματακια μπορει να συναντησει καποιος στο χ8??? 1 Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 το wifi ειναι μια χαρα...σε συγκριση με το αιφον4 που εχω συγκρινει, πιανει λιγο χειροτερα αλλα ειναι οκ... προβληματα προς το παρον κανενα...fair τιμη για μια καλη συσκευη...αν ειχε πχ. 300€ θα σου λεγα ακυρο...για 200 γιουρια ειναι τζετ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostr Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 (edited) γεια σας ειμαι νεο μελος και δεν ξερω πολυ καλα τα κατατοπια............ ηθελα να ρωτησω αν ξερετε ποτε θα ερθει στην θεσσαλονικη το συγκεκριμενο κινητο.....πηγα χθες σε ολα τα καταστηματα και δεν το βρηκα.....περιμενω με αγωνια την απαντηση σας......!!!!!:worry: ΑΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΟ???ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ......(ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΒΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ????) Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited October 15, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts