parafron4 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 δες απο την σελιδα 177 μεχρι και εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276211&page=182 ..ρωτουσα και εγω πως να το κανω και πιστευω οτι ο τροπος που μου τα ανελυσε ο superuser_78 θα σε βοηθησει να δεις αν εχεις κανει καποιο λαθος στην διαδικασια που εχεις κανει ως τωρα και τι να κανεις τωρα!! και εχω και ενα προβλημα..χτες και σημερα μου εκανε reboot το κινητο 3 φορες..1 χτες και 2 σημερα..υποψιαζομαι πως μπορει να φταινε οι ρυθμισεις στο setCPU..πως επανερχομαι στις αρχικες? μολις φλασαρα την gingerdx και ολα κομπλε....θα την κρατησω για λιγο και θα δω πως θα παει...παντως η διαδικασια ειναι περιπου ιδια με το galaxy s2...σευχαριστω alkis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 μολις φλασαρα την gingerdx και ολα κομπλε....θα την κρατησω για λιγο και θα δω πως θα παει...παντως η διαδικασια ειναι περιπου ιδια με το galaxy s2...σευχαριστω alkis τιποτα!!και για οτι θες εδω ειμαστε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_Tiger1404 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Ειλικρινα μπραβο σε ολους σας. Και για την ταχυτητα απαντησης αλλα και οτι λυθηκε το προβλημα μου! Εχω μια απορια τωρα ακομα ομως. Φανταζομαι οτι καπου θα υπαρχει η απαντιση αλλα 190 σελιδες ειναι υπερβολικα πολλες. Λοιπον... Μπαταρια. Μου κραταει μιση μερα μονο και αν δεν πειραζω καθολου την συσκευη στην καλυτερη μια μερα. Εχω ψαχτει λιγο μπας και τρεχουν πολλες εφαρμογες η κατι τετοιο αλλα αντε να τρεχουν 4 το πολυ ταυτοχρονα. Τι μπορω να κανω για αυτο? Και ενα δευτερο. Τι ακριβως ειναι αυτο με την rom που γραφουν ολοι? Κινεζικα μου μοιαζουν ολα... Τι κανει και που βοηθαει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 παιδια εχω το handcent sms και απο οτι εχω καταλαβει ή μου βγαζει παραδωση διχως να παραδοθει το μηνυμα ή ενω μου στελνουν μηνυμα δεν μου ερχετε?τι να κανω για να το φτιαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perlitis Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 (edited) εχω το κινητό 1,5 μήνα. Είναι root android 2.1. Κάποια στιγμή η κάμερα δείχνει μαυρη. Έκανα τα πάντα. Αφαίρεση μπαταρίας,φωτό,βίντεο,εργ. ρυθμίσεις κλπ.Κάποια στιγμή συνήλθε, και το ίδιο ξαφνικά και άσχετα, "ξαναπεθανε". Γουγλαρα, αλλά άκρη δεν έβγαλα. Καμμιά ιδέα? Edited August 24, 2011 by perlitis Η αυτόματη διόρθωση πληκτρολόγησης αυτα κάνει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_Tiger1404 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Μολις τελειωσα με το Root του κινητου μου και την μεταφορά εφαρμογών. Ενταξη μιλαμε για αλλο πραγμα... Τωρα μονο να μου εξιγισει καποιος για την Rom να δω τι ακομα καλυτερο μπορω να κανω το κινητουλι μου! Συγχαριτηρια σε ολους παιδια! Κανετε φοβερη δουλεια! :up::yahoo::dance::clap::respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 αν θες να περασεις καινουργια ρομ πρεπει να βαλεις το xrecovery κατ'αρχην..σε ενδιαφερει να βαλεις καινουργια ρομ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Μολις τελειωσα με το Root του κινητου μου και την μεταφορά εφαρμογών. Ενταξη μιλαμε για αλλο πραγμα... Τωρα μονο να μου εξιγισει καποιος για την Rom να δω τι ακομα καλυτερο μπορω να κανω το κινητουλι μου! Συγχαριτηρια σε ολους παιδια! Κανετε φοβερη δουλεια! :up::yahoo::dance::clap::respect: Λοιπόν... όταν μιλάμε για rom και android εννοούμε κάποια έκδοση android για το συγκεκριμένο κινητό η sony ericsson έχει βγάλει μέχρι τη 2.1 ενώ τα καλά αρχίζουν από τη 2.2 και μετά :P Custom Roms είναι εκδόσεις android που τις έχουν φτιάξει "τρίτοι" για δικό τους όφελος και τις δίνουν στον κόσμο δωρεάν αλλά συνήθως αυτές οι εκδόσεις έχουν μικροπροβληματάκια και σιγά σιγά ο "τρίτος" προσπαθεί να τα φτιάξει...... Για περισσότερα δες εδώ και εδώ Ελπίζω να βοήθησα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Μολις τελειωσα με το Root του κινητου μου και την μεταφορά εφαρμογών. Ενταξη μιλαμε για αλλο πραγμα... Τωρα μονο να μου εξιγισει καποιος για την Rom να δω τι ακομα καλυτερο μπορω να κανω το κινητουλι μου! Συγχαριτηρια σε ολους παιδια! Κανετε φοβερη δουλεια! :up::yahoo::dance::clap::respect: πιστευω αυτο θα σε βοηθησει να καταλαβεις τα παντα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 ει παιδια θα μου πει καποιος πως φορτιζει κλειστο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 ει παιδια θα μου πει καποιος πως φορτιζει κλειστο το κινητο? κλειστο δεν φορτιζει..οταν ειναι κλειστο και το συνδεσεις με το φορτιστη ανοιγει..τουλαχιστον εμενα ετσι γινεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Μήπως με γελούν τα μάτια μου? Μήπως είναι λάθος τυπογραφικό (Αν και μέχρι προχθές έγραφε 2.1)? Στο gsmarena ανφέρει: Android OS, v1.6 (Donut), upgradable to v2.3!!!!! http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x8-3403.php Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Μήπως με γελούν τα μάτια μου? Μήπως είναι λάθος τυπογραφικό (Αν και μέχρι προχθές έγραφε 2.1)? Στο gsmarena ανφέρει: Android OS, v1.6 (Donut), upgradable to v2.3!!!!! http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x8-3403.php δεν σε γελουν τα ματια σου..ετσι λεει..ρε παιδια τι γινεται????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antrikos1990 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Παιδια και να την εδειναν την 2.3 γενικα δεν θα χαλαγε κανεναν αλλα μαλλον προκειτε για τυπογραφικό δεν εχει αναφερει τιποτα για αναβαθμιση σε 2.3 στα X8, X10 mini/pro γιατι και σε αυτα το ιδιο λεει!! Παράθεση Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 κλειστο δεν φορτιζει..οταν ειναι κλειστο και το συνδεσεις με το φορτιστη ανοιγει..τουλαχιστον εμενα ετσι γινεται! ετσι φορτιζει φιλε μου ανοιχτο,εγω παντα ετσι το φορτιζω κλειστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 ετσι φορτιζει φιλε μου ανοιχτο,εγω παντα ετσι το φορτιζω κλειστο. δεν το επιασα αυτο..τι θες να πεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Καπου διαβασα εδω μεσα οτι φορτιζει και κλειστο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Παιδια και να την εδειναν την 2.3 γενικα δεν θα χαλαγε κανεναν αλλα μαλλον προκειτε για τυπογραφικό δεν εχει αναφερει τιποτα για αναβαθμιση σε 2.3 στα X8, X10 mini/pro γιατι και σε αυτα το ιδιο λεει!! Παιδιά εγώ γιατί νομίζω ότι πριν κανα μήνα περίπου έλεγε 2.1;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anta1717 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Κατ' αρχας συγνωμη αν εχει ξαναερωτηθει αλλα φευγει καπως αυτη η δονηση οταν το ξεκλειδωνεις; κ επισης μπορουμε να ρυθμισουμε το χρονο που κλειδωνει; ευχαριστω προκαταβολικα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Κατ' αρχας συγνωμη αν εχει ξαναερωτηθει αλλα φευγει καπως αυτη η δονηση οταν το ξεκλειδωνεις; κ επισης μπορουμε να ρυθμισουμε το χρονο που κλειδωνει; ευχαριστω προκαταβολικα.:) Η δόνηση δε φεύγει. Για να αλλάξεις τη χρονική διάρκεια πήγαινε στις ρυθμίσεις προβολής και επέλεξε μια τιμή στη "Λήξη ορίου χρόνου οθόνης" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Παιδιά εγώ γιατί νομίζω ότι πριν κανα μήνα περίπου έλεγε 2.1;;;;;; Κι εγώ αυτό θυμάμαι και όχι τόσο παλιά, το κοίταξα προχθές γιατί ψήνομαι να το πάρω το κιν και αυτό που με χαλούσε είναι ότι έγραφε android 2.1. Τι να πώ?!?!!?!? Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Η δόνηση δε φεύγει. Για να αλλάξεις τη χρονική διάρκεια πήγαινε στις ρυθμίσεις προβολής και επέλεξε μια τιμή στη "Λήξη ορίου χρόνου οθόνης" Βλέπω ότι έχεις gingerDX... σε αυτή τη rom δουλεύουν κανονικά τα "Απτικά σχόλια" (τελευταία επιλογή στης ρυθμίσεις ήχου) και αν το αποξεκάρεις δεν υπάρχει δόνηση στο ξεκλέιδωμα.... σε άλλες rom όμως δεν νομίζω να δουλεύει............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Βλέπω ότι έχεις gingerDX... σε αυτή τη rom δουλεύουν κανονικά τα "Απτικά σχόλια" (τελευταία επιλογή στης ρυθμίσεις ήχου) και αν το αποξεκάρεις δεν υπάρχει δόνηση στο ξεκλέιδωμα.... σε άλλες rom όμως δεν νομίζω να δουλεύει............ Να σου πω την αλήθεια δεν το είχα προσέξει! Μια φορά κάπου διάβασα οτι δε βγαίνει και δεν ασχολήθηκα καν μετέπειτα. Nice ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Κι εγώ αυτό θυμάμαι και όχι τόσο παλιά, το κοίταξα προχθές γιατί ψήνομαι να το πάρω το κιν και αυτό που με χαλούσε είναι ότι έγραφε android 2.1. Τι να πώ?!?!!?!? Μακάρι να έχω άδικο παιδιά και να μην σας στερώ την ελπίδα αλλά δεν νομίζω να συμπεριλαμβάνεται και το Χ8. http://www.mobileburn.com/news.jsp?Id=16356 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Μακάρι να έχω άδικο παιδιά και να μην σας στερώ την ελπίδα αλλά δεν νομίζω να συμπεριλαμβάνεται και το Χ8. http://www.mobileburn.com/news.jsp?Id=16356 Δεν το υποστηρίζει και ούτε πρόκειται. Το λέει ξεκάθαρα άλλωστε στην τελευταία παράγραφο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts