superuser_78 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Τελικά o Doixanh αποφάσισε να δουλέψει στην Ginger Bread!!!!!! Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό:grin::grin::grin: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486 Πάω για φλασάρισμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Τελικά o Doixanh αποφάσισε να δουλέψει στην Ginger Bread!!!!!! Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό:grin::grin::grin: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486 Πάω για φλασάρισμα... Την δοκιμάζω και εγώ τώρα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefan0s Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 παιδια μπορει να πει καποιος πως εισαγουμε αυτη την εντολη στο terminal emulator (dmesg | grep cyttsp-i2c ) γιατι κατι κανω λαθος κι εχω μπερδευτει πολυ...το γραφουμε ολο μαζι ;αυτη η καθετος πληκτρολογειται;πληκτρολογουνται ενα ενα;εχω δοκιμασει ολες τις εκδοχες και δεν βρισκω τι κανω λαθος.. αν μπορει καποιος να δωσει τα φωτα του... Αν είσαι rooted άνοιξε το terminal και γράψε su και enter στο popup πάτα allow και remember this setting κλείσε το terminal , ξανάνοιξέ το πάτα εκ νέου su και enter μετά πληκτρολόγησε ότι έχεις μεσα στις παρενθέσεις όπως το έχεις γράψει και εδώ και enter. Η πηγή που το διάβασες λέει τα ίδια πράγματα , απλά τα επανέλαβα μην τυχόν είχες κάποιο πρόβλημα με τα αγγλικά. Αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα πες μας τι μήνυμα σου βγάζει Υ.Γ. Με την εφαρμογή δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος , κάνε καλού κακού κανα backup πριν την περάσεις. Παράθεση Philips Savvy -> Ericsson A2618 -> S.E. T630 -> Nokia 3510 -> S.E. K700 -> S.E. K800 -> S.E. XPERIA X1 -> S.E. C510 -> S.E. XPERIA X8->Samsung Galaxy S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 (edited) Την δοκιμάζω και εγώ τώρα !!! Είναι σε πρώιμη μορφή ακόμη.. O τύπος σε λίγο χρονικό διάστημα και έφτιαξε το 2D scrolling! φαντάζεσαι στο μέλλον; Η κάμερα λίγο και το ράδιο..αλλά θα τα φτιάξει σε επόμενα updates Εγώ πάντως φλασάρα για την κάμερα αυτό προς το παρόν: http://www.megaupload.com/?d=5QODQ4IP Τελικά πρέπει να τον ταρακούνησα λίγο σε ένα post μου που έγραψα γι αυτόν τον λόγο πριν μια βδομάδα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1162462&page=3 Edited July 27, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 mια ερωτησουλα....επειδη θελω να διατηρησω το βασικο theme και να φλασαρω σ ε floyo....μπορει να γινει αυτο?? περιεχει μεσα το βασικο ....βασικα με νοιαζει να εχει τις συντομευσεις στις 4 γωνιες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 (edited) Είναι σε πρώιμη μορφή ακόμη.. O τύπος σε λίγο χρονικό διάστημα και έφτιαξε το 2D scrolling! φαντάζεσαι στο μέλλον; Η κάμερα λίγο και το ράδιο..αλλά θα τα φτιάξει σε επόμενα updates Εγώ πάντως φλασάρα για την κάμερα αυτό προς το παρόν: http://www.megaupload.com/?d=5QODQ4IP Τελικά πρέπει να τον ταρακούνησα λίγο σε ένα post μου που έγραψα γι αυτόν τον λόγο πριν μια βδομάδα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1162462&page=3 το ext2 δουλεύει στο δικό σου?γιατί σε μένα κάνει εγκατάσταση στην internal μνήμη του κινητού. Μήπως πρέπει να περάσω πάλι το app2sd? Τώρα κατεβάζω την V002 λέει ότι έφτιαξε την καμερα. mια ερωτησουλα....επειδη θελω να διατηρησω το βασικο theme και να φλασαρω σ ε floyo....μπορει να γινει αυτο?? περιεχει μεσα το βασικο ....βασικα με νοιαζει να εχει τις συντομευσεις στις 4 γωνιες.. μία rom βρήκα μόνο που έχει αυτό που θες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1060654 Edited July 28, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 (edited) Μία απορία....Χθές βρηκά το mw600 της SE το οποίο είχα χάσει για μια βδομάδα.Προσπάθησα να το κάνω σύζευξη με το x8 αλλά δεν το βρίσκει...Υπάρχει καμιά λύση ή καμία εφαρμογή στο market που να εντοπίζει συσκεύες bluetooth? Edited July 28, 2011 by Themis2004 Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mel68 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Αν είσαι rooted άνοιξε το terminal και γράψε su και enter στο popup πάτα allow και remember this setting κλείσε το terminal , ξανάνοιξέ το πάτα εκ νέου su και enter μετά πληκτρολόγησε ότι έχεις μεσα στις παρενθέσεις όπως το έχεις γράψει και εδώ και enter. Η πηγή που το διάβασες λέει τα ίδια πράγματα , απλά τα επανέλαβα μην τυχόν είχες κάποιο πρόβλημα με τα αγγλικά. Αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα πες μας τι μήνυμα σου βγάζει Υ.Γ. Με την εφαρμογή δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος , κάνε καλού κακού κανα backup πριν την περάσεις. ευχαριστω για την απαντηση,αλλα και παλι κατι νομιζω εκανα λαθος:blink: παταω su, ολα οκ,γινομαι superuser παταω dmesg,γραφει ενα κατεβατο.. παταω grep cyttsp-i2c και δε μου βγαζει τιποτα.τα βαζω ξεχωριστα τιποτα παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 (edited) το ext2 δουλεύει στο δικό σου?γιατί σε μένα κάνει εγκατάσταση στην internal μνήμη του κινητού. Μήπως πρέπει να περάσω πάλι το app2sd? Τώρα κατεβάζω την V002 λέει ότι έφτιαξε την καμερα. Όχι αυτόματα. Εγώ τα έκανα χειροκίνητα.. θα το φτιάξει. και αυτό . Απλώς τα φτιάχνει ένα ένα όλα για να γίνουν σωστά. Πρόσεξες πόσο γρήγορη και πόσο smooth είναι; Edited July 28, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Παιδια ξερω οτι σιγοουρα ειναι ενα ειδη απαντημενο ερωτημα....απλα δωστε μου ενα link ωστε να δω ποια ειναι η τελευταια αναβθμιση που εχει βγει για το Χ8 ανεπισημα παντα....για rooted κινιτο....και πως μπορω να την κανω...ευχαριστω εκ των πρωτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Μία απορία....Χθές βρηκά το mw600 της SE το οποίο είχα χάσει για μια βδομάδα.Προσπάθησα να το κάνω σύζευξη με το x8 αλλά δεν το βρίσκει...Υπάρχει καμιά λύση ή καμία εφαρμογή στο market που να εντοπίζει συσκεύες bluetooth? Πρίν το χάσεις έκανε κανονικά σύζευξη; Ακολουθείς την διαδικασία που περιγράφεται στο manual; (Με κλειστό το MW600 eνεργοποιείς το bluetooth στο κινητό και στη συνέχεια ενεργοποιείς και το hands free.) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 ποια ειναι η τελευταια εκδοση που κυκλοφορει για rooted phone και πως μπορω να την βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Μπορείς να βάλεις και την 2.3 αν θες. Το πως θα το δεις εδώ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 το ext2 δουλεύει στο δικό σου?γιατί σε μένα κάνει εγκατάσταση στην internal μνήμη του κινητού. Μήπως πρέπει να περάσω πάλι το app2sd? Τώρα κατεβάζω την V002 λέει ότι έφτιαξε την καμερα. Όχι αυτόματα. Εγώ τα έκανα χειροκίνητα.. θα το φτιάξει. και αυτό . Απλώς τα φτιάχνει ένα ένα όλα για να γίνουν σωστά. Πρόσεξες πόσο γρήγορη και πόσο smooth είναι; πολύ γρήγορη και ωραία rom! έκανα πάλι εγκατάσταση το app2sd (μέσω adb) και αν και έχω 800mb ext3 μέσα από το titanium backup μου δείχνει μόνο 216. γιατί συμβαίνει αυτό? και πως μπορώ να το διορθώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Πρίν το χάσεις έκανε κανονικά σύζευξη; Ακολουθείς την διαδικασία που περιγράφεται στο manual; (Με κλειστό το MW600 eνεργοποιείς το bluetooth στο κινητό και στη συνέχεια ενεργοποιείς και το hands free.) Δεν το είχα κάνει ποτέ σύζευξη με το x8.Το είχα κάνει με το παλιό μου κινητό(LG KU990i) και μετά έκανα reset το bluetooth αλλά πάραυτα δεν το βρίσκει.Αν το κάνω με το παλίο μου κινητό το εντοπίζει....ενώ τώρα με το x8 τίποτα... :confused: Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Όχι όχι δεν χρειάζεται να βάλεις app2sd είναι native. Απλώς πήγαινε Ρυθμίσεις/CyanogenMod settings/applications/install location/ και τικαρε στην κάρτα.Και τις εφαρμογές πού χρησιμοποιείς τα widget τους, κάνε τες χειροκίνητα στην εσωτερική στο μενού τών εφαρμογών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 μία rom βρήκα μόνο που έχει αυτό που θες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1060654 δλδ ολες οι αλλες ρομ οπως η floyo 1.0 b δεν εχουν μεσα το default theme?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefan0s Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 ευχαριστω για την απαντηση,αλλα και παλι κατι νομιζω εκανα λαθος:blink: παταω su, ολα οκ,γινομαι superuser παταω dmesg,γραφει ενα κατεβατο.. παταω grep cyttsp-i2c και δε μου βγαζει τιποτα.τα βαζω ξεχωριστα τιποτα παλι... Αν κατάλαβα καλά το γράφεις σε 2 γραμμές / δίνεις 2 εντολές. Το σωστό είναι να το γράψεις σε μία με την κάθετο και όλα. dmesg | grep cyttsp-i2c και πάτα enter Αν το μήνυμα περιέχει το Successful registration cyttsp-i2c τότε έχεις Synaptic chip. Αν σου γράψει οτι δεν το βρίσκει έχεις Cypress. Παράθεση Philips Savvy -> Ericsson A2618 -> S.E. T630 -> Nokia 3510 -> S.E. K700 -> S.E. K800 -> S.E. XPERIA X1 -> S.E. C510 -> S.E. XPERIA X8->Samsung Galaxy S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Δεν το είχα κάνει ποτέ σύζευξη με το x8.Το είχα κάνει με το παλιό μου κινητό(LG KU990i) και μετά έκανα reset το bluetooth αλλά πάραυτα δεν το βρίσκει.Αν το κάνω με το παλίο μου κινητό το εντοπίζει....ενώ τώρα με το x8 τίποτα... :confused: Τυγχάνει να έχω το ίδιο κινητό και hands-free. Πρέπει το Hands-free να ειναι απενεργοποιημένο, στη συνέχεια το ενεργοποιείς και δεν αφήνεις τον διακόπτη του power (|) συνεχίζεις να τον έχεις πατημένο μέχρι που εμφανίζει στην οθόνη του hands-free δύο αμφίροπα βελάκια. Τότε και μόνο τότε είναι ορατό το hands-free σου ωστε να μπορέσεις να το εντοπίσεις από το κινητό. Οπότε όταν έχεις αυτή την ένδειξη κάνεις αναζήτηση από το κινητό σου. Αν δεν τα καταφέρεις στείλε μου pm. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 (edited) Αν κατάλαβα καλά το γράφεις σε 2 γραμμές / δίνεις 2 εντολές. Το σωστό είναι να το γράψεις σε μία με την κάθετο και όλα. dmesg | grep cyttsp-i2c και πάτα enter Αν το μήνυμα περιέχει το Successful registrat διορθώσωion cyttsp-i2c τότε έχεις Synaptic chip. Αν σου γράψει οτι δεν το βρίσκει έχεις Cypress. Να διορθώσω λίγο.. Αν του βγάλει successful έχει Cypress.δηλαδή υποστηρίζει multitouch @stefan0s Κάνε copy την εντολή μπες terminal πάτα su (enter) και πίεσε παρατεταμένα το δάκτυλο μέχρι να σου βγάλει μία λίστα και κάνε επικόλληση την εντολή Και σημαντικό: πριν τις εντολές πρέπει να κάνεις μία επανεκκίνηση το κινητό Edited July 28, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mel68 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Αν κατάλαβα καλά το γράφεις σε 2 γραμμές / δίνεις 2 εντολές. Το σωστό είναι να το γράψεις σε μία με την κάθετο και όλα. dmesg | grep cyttsp-i2c και πάτα enter Αν το μήνυμα περιέχει το Successful registration cyttsp-i2c τότε έχεις Synaptic chip. Αν σου γράψει οτι δεν το βρίσκει έχεις Cypress. Να διορθώσω λίγο.. Αν του βγάλει successful έχει Cypress.δηλαδή υποστηρίζει multitouch @stefan0s Κάνε copy την εντολή μπες terminal πάτα su (enter) και πίεσε παρατεταμένα το δάκτυλο μέχρι να σου βγάλει μία λίστα και κάνε επικόλληση την εντολή Και σημαντικό: πριν τις εντολές πρέπει να κάνεις μία επανεκκίνηση το κινητό το εκανα και δυστυχως δεν εχει cypress,παρολο που το αγορασα πριν μια εβδομαδα!!:( μου βγαζει probe of 0-0024 failed with error -12.... ευχαριστω και τους δυο σας για τη πολυτιμη βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Όχι όχι δεν χρειάζεται να βάλεις app2sd είναι native. Απλώς πήγαινε Ρυθμίσεις/CyanogenMod settings/applications/install location/ και τικαρε στην κάρτα.Και τις εφαρμογές πού χρησιμοποιείς τα widget τους, κάνε τες χειροκίνητα στην εσωτερική στο μενού τών εφαρμογών δεν ήταν native η v002. και δεν το υποστήριζε τελικά. αλλά έκανε release την v003 και την διόρθωσε και όλα λειτουργούν κανονικά πλέον. πολύ καλή rom!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 (edited) Τυγχάνει να έχω το ίδιο κινητό και hands-free. Πρέπει το Hands-free να ειναι απενεργοποιημένο, στη συνέχεια το ενεργοποιείς και δεν αφήνεις τον διακόπτη του power (|) συνεχίζεις να τον έχεις πατημένο μέχρι που εμφανίζει στην οθόνη του hands-free δύο αμφίροπα βελάκια. Τότε και μόνο τότε είναι ορατό το hands-free σου ωστε να μπορέσεις να το εντοπίσεις από το κινητό. Οπότε όταν έχεις αυτή την ένδειξη κάνεις αναζήτηση από το κινητό σου. Αν δεν τα καταφέρεις στείλε μου pm. Πο φιλέ μιλάμε έγινε!Επιτέλους δηλαδή....Δεν ξέρω πως η SE την έκοψε να κάνει ένα τόσο καλό bluetooth αλλά αξίζει όσο και αν κοστίζει...Πο μιλάμε ευχαριστώ πολύ! :D Edited July 29, 2011 by Themis2004 Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 δεν ήταν native η v002. και δεν το υποστήριζε τελικά. αλλά έκανε release την v003 και την διόρθωσε και όλα λειτουργούν κανονικά πλέον. πολύ καλή rom!!!! Σωστός! Και εγώ μόλις έβαλα την v 003 Έβαλα και τον xperia active launcher αυτόν πού σε κάθε γωνία μπορείς να βάλεις μέχρι και 4 εφαρμογές Λίγο βαρύς δεν είναι για την ram του x8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egnonn Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Παιδια καλησπέρα. Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο τοπικ αυτο αλλα θα κανω μια ερωτηση σχετικά με αναβαθμιση Χ8. Οταν λοιπον κανω αναβαθμιση android με USB και με το PC Companion, μου κολλάει στο βημα 4 εκει που λεει "απενεργοποιειστε το κινητο για 5 δευτ και μετα συνδεστε ξανα το usb πατώντας ταυτοχρονα το κουμπι της επιστροφης κατω δεξια". Οταν λοιπόν το κανω αυτό με κολάει ολο το συστημα με μια μονημη κλεψυδρα στα windows ενω δεν ανταποκρινεται τιποτα. Το κινητο απο την αλλη απλά φορτιζει μεσω usb. Η μπαρα της ενημερωσης στο pc companion δεν ξεκιναει καν να γεμιζει ενω πριν στο download του λογισμικού δουλευαν ολα ρολοι. Γνωριζει καποιος κατι? Βασικά μπερδευομαι εκει που λεει "απενεργοποιειστε το κινητο για 5 δευτ και μετα συνδεστε ξανα το usb πατώντας ταυτοχρονα το κουμπι της επιστροφης κατω δεξια". Ισως δεν κανω κατι καλά? Ο μονος τροπος επαναφορας του υπολογιστή μετά εινα το RESET. Καποια βοηθεια? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts