daidalus0084 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Δυστυχως εκανα ενα τεραστιο λαθος και μαλλον το κινητο πεθανε , οταν διαλεξα αρχειο για να φορτωσει τον kernel δεν ειδα πως το αρχειο ειναι το stock του flashtool δηλαδη ειναι αρχειο για x10 οχι για χ8 απο εκεινη την στιγμη το κινητο ειναι εντελως νεκρο,υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω? (το εχω πουλησει 40 αλλα μαλλον πρεπει να επιστρεψω τα χρηματα στο παιδι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Εδώ υπάρχει ο stock kernel για το x8. Δοκίμασε να τον φλασάρεις μέσω flashtool.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 δεν αναγνwριζει το flashtool το κινητο.... ακομα και στον φορτιστη οταν το βαζω ειναι νεκρο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Μη φόβου νεε μου, το τηλέφωνο είναι σαν το excalibur, δεν νιώθει μια, κατέβασε το pc companion, τα υπόλοιπα εδώ forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1570523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 παντως οι xda που εστειλα μυνημα μου ειπαν οτι το κινητο πεθανε μονο με αλλαγη πλακετας συνερχεται..... οποτε δυστυχως τα εχω βαψει μαυρα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Όχι ρε συ, κρίμα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 παντως οι xda που εστειλα μυνημα μου ειπαν οτι το κινητο πεθανε μονο με αλλαγη πλακετας συνερχεται..... οποτε δυστυχως τα εχω βαψει μαυρα!!!! Η περίπτωση σου μου θυμίζει σα να πήγες να ξεκλειδώσεις τον bootloader σου.. Κάποιες ημερομηνίες κατασκευής είχαν θέμα με το ξεκλείδωμα με συνέπεια να τα παίζει η πλακέτα.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Δεν ειχε θεμα η ημερομηνια την ειχα ελεγξει και ηταν οκ για ξεκλειδωμα το θεμα ειναι οτι φορτωσα απο απροσεξια εναν kernel που ειναι για αλλο κινητο (χ10) με αποτελεσμα η πλακετα να ειναι νεκρη ....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Δοκίμασε με επαναφορά από το update service. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 το εκανα δεν βλεπει καν το κινητο.... δυστυχως δεν υπαρχει λυση .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion98 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Καλημέρα παιδια.Ειμαι κατοχος του XPERIA X8 εδώ και σχεδόν 4 χρονια και εχει βγαλει το ψωμι του.Σκεφτομαι λοιπον να παω ένα βημα παραπερα το κινητο μου...διαβαζα σχετικα με το root σε eclair 2.1 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276211&page=65 Αξιζει να το κανω? Η να παω για καποια αναβαθμιση στα επομενα? (froyo 2.2 η ICS 4.0.4/CM9 με custom ROMs). froyo 2.2: (http://androidforums.com/x8-all-things-root/308781-roms-froyo-upgrade-your-xperia-x8-froyo-2-2-a.html ) ICS 4.0.4: (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296063 Εμενα με κερδισε το ICS 4.0.4 αλλα ακομα δεν ξερω τι ακριβως πρεπει αν κανω...από που και πως να ξεκινησω? Συγνωμη αν λεω λαθος καποια πραγματα αλαλ δεν ξερω ακομα ολες τις ορολογιες...Θα βοηθουσε πολύ αν καποιος μου εξηγουσε καποια πραγματα...Ευχαριστω πολύ !!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Τώρα μας βάζεις δύσκολα. Για διάβασε αυτό τον οδηγό. Θα σου φανεί αρκετά χρήσιμος. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή MiniCM 7 και nAa 14 kernel. Πιστεύω μπορεί να δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα αυτός ο συνδυασμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion98 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Σε ευχαριστω πολύ για την απαντηση σου.Τον ειδα αυτόν τον εδηγο και τον εχω στα υποψιν να τον κοιτάξω καλα...τελικα δεν θα παω για το ICS μιας και διαβασα καπου ότι οσα κινητα είναι w37 και πανω είναι πολλες οι πιθανότητες να χαλασει το κινητο όταν πας για boot unlocker...οποτε θα μεινω στο root και φορτωση της froyo 2.2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Γιατί 2.2; Πήγαινε σε 2.3. Αν θυμάμαι καλά, υπάρχουν roms και για stock kernel. Ποια ημερομηνία γράφει στο πίσω μέρος η συσκευή σου; Όχι στη μπαταρία (γράφει κι εκεί μια ίδια). Αν είναι πάνω από 11w29 αν θυμάμαι καλά, δε μπορείς να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Αν είναι πιο κάτω, προχωράς άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion98 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Διάβαζα ότι η 2.3 είναι πιο αργή από την 2.2.Να βάλω 2.3 λες? Είναι καλύτερη? Η ημερομηνία στην μπαταρία (αν αυτό εννοείς) είναι 10w38... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Όχι στη μπαταρία. Βγάλε τη μπαταρία, και θα γράφει μια ίδια ημερομηνία κάπου στη πίσω μέρος (νομίζω κάτω αριστερά αλλά δεν είμαι σίγουρος). Αν η συσκευή σου επιτρέπει το ξεκλείδωμα του bootloader (θα στο επιβεβαιώσω μόλις μου πεις ημερομηνία), πήγαινε σε 2.3. Είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις στη συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion98 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Μια ίδια ημερομηνία που είδα στο κινητό από πίσω (όχι στην μπαταρία) είναι: 10w41...μάλλον δεν κάνει για boot unlock...να το κάνω root και να βάλω την froyo 2.2 η 2.3 χωρίς boot unlock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Μια ίδια ημερομηνία που είδα στο κινητό από πίσω (όχι στην μπαταρία) είναι: 10w41...μάλλον δεν κάνει για boot unlock...να το κάνω root και να βάλω την froyo 2.2 η 2.3 χωρίς boot unlock? Ξεκλειδώνει ελεύθερα και κανονικότατα. Δώστου να καταλάβει!! Διάβασε όλη τη διαδικασία στο λινκ που σου έστειλα και για custom rom και kernel σου προτείνω MiniCM7 και nAa 14. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion98 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου,πραγματικά πολύτιμη η βοήθεια σου!! Κάτι άλλο όμως,όπως πηγα να δοκιμάσω το ICS και να δω τα λινκ,κάποια δεν μου άνοιγαν και μου έβγαζε error...που θα βρω αυτα τα λινκ για να συνεχίσω την διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Παίζει να τα έχω όλα στο dropbox εγώ. Σε λιγάκι που θα είμαι σπίτι θα το κοιτάξω και αν όχι, θα τα ανεβάσω και θα σου δώσω λινκ για να κατεβάσεις τα απαραίτητα αρχεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion98 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ μεγάλε!! Αναμένω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion98 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Τα ακταφερα μια χαρα εγω! Όλα καλα !! Ευχαριστω παρα πολύ το φιλο alkis_7 !!! Πολυτιμη η βοηθεια του!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Άντε τώρα που έμαθες τη διαδικασία, καλό κάψιμο :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Emanuel Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι πως το κινητό μου (xperia x8) έπεσε από τα χέρια μου.Με αποτέλεσμα να μην ανοίγει καθόλου. Νομίζω πως ξέρω που είναι το πρόβλημα του κινητού και θα το παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες ότι έχει πέσει ένα chip-ακι. [img=http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=50439&stc=1&d=1411990945] [img=http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=50440&stc=1&d=1411990945] Αν γνωρίζετε που μπορώ να βρω αυτό το chip-ακι παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου...επίσης θέλω να τονίσω πως μένω εκτός Ελλάδας και γιαυτό δεν μπορώ να βρω ένα service που να μπορεί να το φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Τι μου θυμησες τωρα το εχω ακομα αλλα ματαια ποια μετα απο τοσα χρονια αφου δεν μπαινει φβ δεν γινεται αναβαθμιση το λογισμικο του αληθεια πως γινεται ρε παιδια ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts