Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες καλησπερα και καλη χρονια να εχετε!!!!

Μια μικρη βοηθεια θελω γιατι εχω σαλταρει κ εκνευριστει απειρα!!Το xperia μου εχει απο εχθες,χωρις να εχω κανει κατι,να ανοιξει βιντεο

απο youtube!!:confused: οταν παω να ανοιξω ενα βιντεο μου πεταει "δεν υπαρχει συνδεση δικτυου αυτη τη στιγμη.δοκιμαστε αργοτερα"!!!Ενω το wi-fi ειναι ανοιχτο κ εχει σημα ενω μπαινει και σε αλλες σελιδες αλλα youtube με τπτ!!!!Δοκιμασα να μπω με 3g αλλα επισης τπτ...Εκανα clear cache αλλα δεν!!!Τι μπορει να φταιει???????Βοηθηστε με γιατι θα το σπασω!!:mad:

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

• 2 weeks later...
καλημερα.μολις περασα την soul forrox 7 αλλα οταν βαζω ελληνικα γινεται ενας χαμος με την γραματοσειρα.γενικα την εχουν πειραγμενη την γραματοσειρα.πως μπορω ν περασω την στοκ?

καλημερα.μολις περασα την soul forrox 7 αλλα οταν βαζω ελληνικα γινεται ενας χαμος με την γραματοσειρα.γενικα την εχουν πειραγμενη την γραματοσειρα.πως μπορω ν περασω την στοκ?

γραμματοσειρα στο πληκτρολογιο? ή γενικα παντου?

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

γραμματοσειρα στο πληκτρολογιο? ή γενικα παντου?

γενικα αλλα οκ το εφτιαξα..κ εκανα να εχω στο κινητο 109Mb free ram..!!!!!!

γενικα αλλα οκ το εφτιαξα..κ εκανα να εχω στο κινητο 109Mb free ram..!!!!!!

ωραιος..πες αν μπορεις και τον τροπο αν τυχον καποια στιγμη εχει καποιος το ιδιο προβλημα.;)

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

Καλημερα σε ολους.!!!Αν και το X8 παλιοσε εγω συνεχθζω να το πειραζω μεχρι οσο μπορω :lol:

Ενα απο τα πιο σημαντικα προβληματα ειναι η λιγη ραμ που εχει.

Παρατηρησα οτι σχεδον με ολες τις custom rom stok kernel εχω 50-60mb free ram στην καλητερη!!!

Υστερα απο μετα απο αρκετες προσπαθιες την αυξησα..!!

ΒΗΜΑ 1

κατεβαζουμε το titanium backup PRO

ΒΗΜΑ 2

Βγαζουμε τις αρχιστες εφαρμογες(σε μερικους μπορει να τους χρειαζονται.):

car home

gmail

Talk

google backupup transport

caledarsyncadapter

media uploader

alivedotswallpaper

dspmanager

gdxupadatenotify

gps country optimizer

livewallpaper

livewallpaer picker

magic smoke wallpaper

sound recorder

spare parts

voice dialer

visualization wallpaper

genie widget

cmparts

ΒΗΜΑ 3

μετατρεψτε εφαρμογες συστηματος σε εφαρμογες χρηστη!

camera

esfile explorer

fm radio

caledar

calculator

music

quickpic

ΒΗΜα 4

μεταφερετε τις εφσρμογες σας στην SD ειτε μεσω του titanium ειτε απο τις ρυθμισεις(εγω μετεφερα ακομα και τις εφαρμογες απο το ΒΗΜΑ 4 και δεν ειχα προβλημα το συνιστω)

BHMA 5

καντε odex την ρομ σας

μεσω cwm flash http://www.mediafire.com/download/3ooqhq49gypqswa/odex-edify-X8.zip ειναι gb..

ΒΗΜΑ 6

Μην κατεβαζετε εφαρμογες..!!! :p κατεβαστε αν χρειαζεστε Facebook instagram αλλα μεχρι εκει ..τα αλλα ειναι αχρηστα, :lol:

(το facebook μου κολαγε μεχρι που το εκανα system app απο titanium και εστρωσε)

ΒΗΜΑ 7

μερικα εξτρα κολπα αλλα η διαδικασια ειναι πιο ζορικη ...δεν το εχω δοκιμασει

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1867969

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1472154

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1174829

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2108995

οποιος γνωριζει κατι αλλο το λεει :p παρτε ενα backup απo recovery μην γινει τιποτα καλου κακου!!!

Edited by kwstas193

• 2 weeks later...
χτες εκανα φλασ την zencefil v18 αλλα απο τοτε δεν μπορω να μπω σε recovery mode...!!!

• 3 weeks later...
Καμία rom στα επίπεδα της GDX έχουμε; Κάνει κάτι περίεργα τελευταία και δεν φορτίζει. Πιστεύω είναι θέμα της GDX γιατί με επανεγκατάσταση της στρώνει αλλά βαριέμαι να κάνω κάθε φορά το ίδιο πράγμα..

• 2 weeks later...
Καμία rom στα επίπεδα της GDX έχουμε; Κάνει κάτι περίεργα τελευταία και δεν φορτίζει. Πιστεύω είναι θέμα της GDX γιατί με επανεγκατάσταση της στρώνει αλλά βαριέμαι να κάνω κάθε φορά το ίδιο πράγμα..

Πρωτα-πρωτα εχεις ξεκληδωσει το bootloader?και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με την gdx(με stock kernel) οποτε περασα την jellybread v4.5 η οποια τρεχει αρκετα καλα.Τωρα ομως εκανε update σε ν5.1 ομως εχει προβλημα με το wifi και γυρισα παλι στην ν4.5.Για μενα ειναι η καλυτερη απο οσες εχω δοκιμασει για στοκ κερνελ μετα την GDX.

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Δεν ρωτάμε αυτονόητα ;) :ρ

Εγω δυστιχως δεν μπορω να τον ξεκλειδωσω οποτε δεν μιλαμε για τις ιδιες ρομ

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Καλημέρα.Ακολούθησα και εγώ αυτόν τον οδηγό http://www.scribd.com/fullscreen/75886471?access_key=key-jgpdenmxxl9b7z7reux αλλά το παράθυρο παραμένει στο waiting for device όταν πατάω την επιλογή root 2.1 Τι ακριβώς κάνω λάθος;

καλημερα σε ολους

Προσπαθω να ρουταρο και το δικο μου ταπεινο Χ8 με τον παρακατω οδηγο αλλα μαλλον κατι δεν κανω καλα

http://www.scribd.com/doc/75886471/%CE%95%CE%99%CE%A3%CE%91%CE%93%CE%A9%CE%93%CE%97-%CE%A3%CE%A4%CE%9F-xperia-x8

Ενω ξεκιναει η διαδικασια για το ροοτ μου βγαζει failed to copy 'binary\su-2.1' read only file system

Αποτελεσμα ειναι να κανει εγκατασταση κανονικα το rootexplorer αλλα οχι το superuser.

Το δοκιμασα και σε windows xp kai 7 αλλα παλι το ιδιο.

τι μπορει να κανω λαθος?

Sorry αν ειναι χαζη η ερωτηση αλλα στην ουσια ειναι το πρωτο ''σκαλισμα'' που κανω σε κινητο......

Ευχαριστω προκαταταβολικα.

Και εγώ προχώρησα αλλά αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα...Έκαν και disable το antivirus αλλά τίποτα...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Έχεις περάσει τους drivers της συσκευής στον υπολογιστή; Ενεργοποιημένο το usb debugging;;

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Τους έχω περάσει στο φάκελο των windows drivers και εχω και ενεργοποιημένο το debugging...Για κάποιο λόγο εγκαθίσταται μόνο το root explorer.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Τους έχω περάσει στο φάκελο των windows drivers και εχω και ενεργοποιημένο το debugging...Για κάποιο λόγο εγκαθίσταται μόνο το root explorer.

Για ξαναδοκίμασε να περάσεις τους drivers. Κλείσε το κινητό, συνέδεσε το με το pc και κράτα πατημένο το πλήκτρο back στο κινητό. Μόλις τελειώσει άνοιξε το και ξαναδοκίμασε τη διαδικασία για root..

Για ξαναδοκίμασε να περάσεις τους drivers. Κλείσε το κινητό, συνέδεσε το με το pc και κράτα πατημένο το πλήκτρο back στο κινητό. Μόλις τελειώσει άνοιξε το και ξαναδοκίμασε τη διαδικασία για root..

Το δοκίμασα και όταν ξεκινάω το root μου βγάζει "custom rom detected-installation abort"! Δε ξέρω τι φταίει...

Το δοκίμασα και όταν ξεκινάω το root μου βγάζει "custom rom detected-installation abort"! Δε ξέρω τι φταίει...

Λέει ότι εντόπισε custom rom;; :confused:

Το χεις ξαναπειράξει;;

Λέει ότι εντόπισε custom rom;; :confused:

Το χεις ξαναπειράξει;;

Είμαι εντελός άσχετος με το root...Μάλιστα έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πρίν ξεκινήσω!

Είμαι εντελός άσχετος με το root...Μάλιστα έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πρίν ξεκινήσω!

Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Το κινητό το πήρες εσύ, καινούργιο;;

Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Το κινητό το πήρες εσύ, καινούργιο;;

Και όμως!Τώρα που ξαναεγκατέστησα τους drivers μου εγκαθιστά μόνο το root explorer...Τι να πω...Με το flashtool είναι πιο εύκολη η διαδικασία λες;

Και όμως!Τώρα που ξαναεγκατέστησα τους drivers μου εγκαθιστά μόνο το root explorer...Τι να πω...Με το flashtool είναι πιο εύκολη η διαδικασία λες;

Δεν ξέρω, δεν έχω κάνει τη διαδικασία root μεσω flashtool. Μόνο με το τρόπο που δοκιμάζεις και εσύ..

Δεν ξέρω, δεν έχω κάνει τη διαδικασία root μεσω flashtool. Μόνο με το τρόπο που δοκιμάζεις και εσύ..

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και για τις απαντήσεις σου...Θα ξαναδοκιμάσω και ο Θεός βοηθός! :)

• 2 months later...
καλημερα εχω το χ8 tou ειχα περασει cm7 kai leiτουργουσε τελει απλα επειδη ηθελα να το πουλησω προσπαθησα να του περασω την stock kernel μεσω flashtools ωστε μετα να βαλω την εκδοση android που φορουσε κανονικα οταν το πηρα,το προβλημα ειναι οτι μολις εκανα την διαδικασια μεσω flashtool το κινητο δεν ανοιγει και γενικα ειναι νεκρο.... τι μπορω να κανω για να επανελθει? (αν υπαρχει τροπος....)

Ψάξε στο Google, x8 recovery με το πρόγραμμα της Sony, είναι πολύ εύκολο αλλά δεν το θυμάμαι. Παντός το τηλέφωνο δεν μπρικαρει με τίποτα. Πόσο το πούλησες αν επιτρέπεται?

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8