superuser_78 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Δεν μπορω να κανω τιποτα απο αυτα γιατι ουτε σε flashmod δεν μπαινει....γενικα δεν ανταποκρινεται καθολου..:( Πίσω από την μπαταρία το αυτοκόλλητο τι γράφει; Κάτω η πάνω από 11w29; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Πίσω από την μπαταρία το αυτοκόλλητο τι γράφει; Κάτω η πάνω από 11w29; Το ειχα ελέγξει πριν κανω τιποτα κ ηταν κατω 11w23....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 (edited) Αρα είναι ασφαλής η ημερομηνία Άνοιγουμε το pc companion(χωρίς να έχουμε συνδεμένο το κινητό στο pc) Κλικαρουμε support zone, θα κατεβάσει πρόγραμμα και πατάμε επιδιόρθωση χωρίς να έχουμε συνδεμένο το τηλέφωνο στο pc Ακολουθούμε τις οδηγίες, και επιλέγουμε την συσκευή μας Τότε το pc companion θα αρχίσει να κατεβάζει την rom, δεν συνδέουμε το κινητό μόνο όταν ζητηθεί από το πρόγραμμα Και στην επιδιόρθωση το κινητό πρέπει να είναι ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ Edited February 19, 2013 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 καμια καλή 2.3?χωρις lag για να κρατησει το κινητο για οσο μπορειι... και κανενα tutorial πως θα την βαλω? Που είσαι εσύ ρε χαμένο κορμί;;;; GingerDX 030. Αν θες παραπάνω οδηγίες, ξέρεις τι να κάνεις! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Που είσαι εσύ ρε χαμένο κορμί;;;; GingerDX 030. Αν θες παραπάνω οδηγίες, ξέρεις τι να κάνεις! ;) σχολειο ρε..μου εχετε λειψει ολοι σας αν και βαριεμαι τοσο να μπαινω...θα επανερθωω και μακαρι να σε βρω εκειι γιατι περναμε ωραια... θενκς για την ρομ...οτι θελω ποσταρω εδω Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Και εγώ δε μπαίνω τόσο συχνά τώρα! Εννοείται φίλε! Εγώ εδώ είμαι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Παιδιά επείγον. Έκανα αναβάθμιση την gingerdx από την 28 στην 30 και έχει κολλήσει το κινητό στο σήμα Sony Ericsson. Τι πρέπει να κάνω, προσπάθησα να μπω recovery αλλα δεν μπόρεσα με το πίσω πλήκτρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Παιδιά επείγον. Έκανα αναβάθμιση την gingerdx από την 28 στην 30 και έχει κολλήσει το κινητό στο σήμα Sony Ericsson. Τι πρέπει να κάνω, προσπάθησα να μπω recovery αλλα δεν μπόρεσα με το πίσω πλήκτρο. Είχες πάρει backup πιο πριν;στο cwm νομίζω μπαίνεις με πατήματα στην οθόνη ή τα volume buttons ένα από τα δύο Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Αυτό με τρομάζει ότι δεν είχα πάρει. Δοκίμασα και με τους δύο τρόπους φίλε και δεν μπαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Αυτό με τρομάζει ότι δεν είχα πάρει. Δοκίμασα και με τους δύο τρόπους φίλε και δεν μπαίνει Αν δοκίμασες κ τους δύο τρόπους κ δε μπαίνεις σε recovery η μόνη λύση pc companion ή seus κ πάλι στήσιμο από την αρχή. Στην οθόνη έκανες διακεκομενα πατήματα σωστά; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Τελικά το έκανα με zeus και μια χαρά. Σε ευχαριστώ φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rc31 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Έχω ενα Χ8 και με λίγο ψάξιμο στο XDA βρήκα οτι το δικό μου είναι σε αυτά που μπορεί να ξεκλειδώσει ο Bootloader. Θέλω να βάλω μια custom kernel που να υποστηρίζει swap και μια custom rom 2,3 . Είναι τόσες πολλές οι επιλογές και στα δυο που δεν ξέρω τι πρέπει να διαλέξω και μπερδεύτηκα . Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποια λύση που έχει δοκιμάσει και είναι ευχαριστημένος ;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Παιδιά ψηλώσά κατά λάθος πολύ τον επεξεργαστή και τώρα όταν ανοίγω το κινητό μου μόλις πάω να βάλω το μοτίβο κλείνει.το κιντήτο έχει stock Rom και απλά είναι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiokoy Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλησπέρα και χαιρετώ. Εχω το Χ8 κοντά στα 2 χρόνια και πριν μια βδομάδα η μπαταρία άδειασε σε 2 ώρες, σε κατάσταση αναμονής. (εντελώς ξαφνικά) Πρώτη σκέψη, η αλλαγή μπαταρίας, όπως και έγινε. Η πρώτη φόρτιση κράτησε 12/13 ώρες όπως έπρεπε. Για μια μέρα όλα πήγαν καλά και νόμιζα πως το πρόβλημα λύθηκε. Αμ δε, την επόμενη άρχισε τα ίδια. Κάθε 2 ώρες θέλει φόρτιση. Πέφτει στο κόκκινο και μετά πο λίγο κλείνει. Πάω για νέο κινητό ή παίρνει επισκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 κ'ανε κανα reset μπας και στρωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiokoy Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 κ'ανε κανα reset μπας και στρωσει Πως γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 μέσα από τις ρυθμίσεις. επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θα χαθουν τα παντα, για αυτο παρε back up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiokoy Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Ευχαριστώ. Λες να διορθωθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 ποτέ δε ξες. ίσως κάποια εφαρμογή να τραβάει όλη την ενεργεια της μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Και εγώ δε μπαίνω τόσο συχνά τώρα! Εννοείται φίλε! Εγώ εδώ είμαι! :) αδερφε ευχαριστω...το τηλεφωνο απο την ενταντικη που ηταν επανηρθε στην ζωη με 2.3:D εκανα seus πρωτα και μετα εκανα την αλλαγη ρομ Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 (edited) Λιάκο έχεις μείνει πίσω ρε φίλε! :p Παλαιότερα έμπαινε στο CWM με το πλήκτρο του ήχου ή τα πατήματα στην οθόνη. Πλέον μπαίνει μετο πλήτρο BACK! Έχω ενα Χ8 και με λίγο ψάξιμο στο XDA βρήκα οτι το δικό μου είναι σε αυτά που μπορεί να ξεκλειδώσει ο Bootloader. Θέλω να βάλω μια custom kernel που να υποστηρίζει swap και μια custom rom 2,3 . Είναι τόσες πολλές οι επιλογές και στα δυο που δεν ξέρω τι πρέπει να διαλέξω και μπερδεύτηκα . Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποια λύση που έχει δοκιμάσει και είναι ευχαριστημένος ;;;;; GingerDX 030 και Alfs Kernel v09c.. Παιδιά ψηλώσά κατά λάθος πολύ τον επεξεργαστή και τώρα όταν ανοίγω το κινητό μου μόλις πάω να βάλω το μοτίβο κλείνει.το κιντήτο έχει stock Rom και απλά είναι root Αν ακόμα δε βρήκες λύση και δεν έχεις κάνει και backup, τότε SUS.. Edited February 26, 2013 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 ρε παιδια εχω να x8 και δεν περνει το Play store εχει κολλησει με το Market δοκιμασα να κατεβασω apk αλλα οταν παω να το κανω Install γραφει σφαλμα αναλυσης .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 ρε παιδια εχω να x8 και δεν περνει το Play store εχει κολλησει με το Market δοκιμασα να κατεβασω apk αλλα οταν παω να το κανω Install γραφει σφαλμα αναλυσης .... Stock rom ή custom; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Stock rom ή custom; τελικα δεν υπαρχει playstore στην 2.1 .... απο ενα ψαξιμο ηδα πως το δικο μου ειναι 11w33 οποτε δεν ξεκλειδωνει και δεν παιρνει custom rom :wacko: θα μεινω με την 2.1 μια ζωη ?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 τελικα δεν υπαρχει playstore στην 2.1 .... απο ενα ψαξιμο ηδα πως το δικο μου ειναι 11w33 οποτε δεν ξεκλειδωνει και δεν παιρνει custom rom :wacko: θα μεινω με την 2.1 μια ζωη ?:lol: Για αυτό ρώτησα τι έχεις! Πρόσεχε,custom rom βάζεις άνετα χωρίς κανένα πρόβλημα!! Αν ήθελες να ξεκλειδώσεις τον bootloader τότε έχεις το πρόβλημα! Οπότε κάνε root περνα recovery κ βάλε custom! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts