iliasx8 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Καλησπερα, εχω το εξης προβλημα, Ξεχασα το μοτιβο ξεκλειδωματος του χ8 και μετα απο πολες προσπαθειες κλειδωσε και μου ζηταει κωδεικο που ειχα βαλη "που γενηθηκα" Δυστιχως δεν θυμαμε τι κοωδικο ειχα βαλει... και τωρα δεν μπορω να ανοιξω το κινητο :/ καμοια ιδεα? Δωκιμασα hard reset ομως τιποτα δεν εγεινε!!! Για δοκίμασε να κάνεις επιδιόρθωση μέσω pc companion. Υπ'οψιν τα χάνεις όλα Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 (edited) @blackmore Πρόσεξες ότι αν πατήσεις παρατεταμένα ένα πλαίσιο κειμένου σου βγάζει μία λίστα; επίσης πρόσεξες ότι αν το κάνεις υπάρχει μία επιλογή ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ; προφανώς όχι.. @mpa3 Σε εμένα γιατί δουλεύει; @alkis Που σου κολλάει το update; Σε εμένα πουθενά... Τέλος πάντων.. έχω ένα fixάκι εδώ: http://db.tt/lipG78RI διαγράφει 2 scripts και προσθέτει 2 δωράκια Edited March 5, 2012 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackmore Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Όντας άσχετος και τελείως newbie στα smartphones μόλις απέκτησα κατά τύχη ένα x8. Την πρώτη μέρα του έκανα root και μετά από λίγο διάβασμα του φόρουμ των xda κατέληξα και πέρασα την τελευταία GDX. Η εισαγωγή δικαιολογεί την ερώτησή μου... :Ρ Την GDX την πέρασα λόγω ενός Poll που έδειχνε 60% των χρηστών να την χρησιμοποιούν.. γιατί αυτή και όχι κάποια έκδοση Ice Cream Sandwich που είναι και η πιο καινούργια και πιο φρέσκια. Και γενικότερα με ποιο κριτήριο διαλέξατε εσείς τη ROM που χρησιμοποιείτε? Παράθεση Κι όταν θα πάω στον τρελογιατρό... ...θα τον τρελάνω και αυτόν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 @alkis Που σου κολλάει το update; Σε εμένα πουθενά... Γενικα ηταν αργο. Μολις ξεκλειδωνα το κινητο, για να σταματησουν τα κολληματα στην κυλιση ηθελε τουλαχιστον 10 δευτερολεπτα. Και αυτο δε το εκανε στην αρχη. Πριν λιγο καιρο το αρχισε.. Όντας άσχετος και τελείως newbie στα smartphones μόλις απέκτησα κατά τύχη ένα x8. Την πρώτη μέρα του έκανα root και μετά από λίγο διάβασμα του φόρουμ των xda κατέληξα και πέρασα την τελευταία GDX. Η εισαγωγή δικαιολογεί την ερώτησή μου... :Ρ Την GDX την πέρασα λόγω ενός Poll που έδειχνε 60% των χρηστών να την χρησιμοποιούν.. γιατί αυτή και όχι κάποια έκδοση Ice Cream Sandwich που είναι και η πιο καινούργια και πιο φρέσκια. Και γενικότερα με ποιο κριτήριο διαλέξατε εσείς τη ROM που χρησιμοποιείτε? Ειναι πολυ απλο. Δε βαζουμε ics γιατι πρωτον ειναι unstable ακομα αλλα και να βγει καποια stable δε προκειτε να τη σηκωσει ανετα το κινητο μας γιατι η ics απαιτει μνημη ραμ που δε διαθετει καν το κινητο μας. Οποτε δε μπορει να τη σηκωσει. Προσωπικα εχω GDX γιατι 1ον: Υπαρχει πανω σε αυτη το tweak του Δημητρη και 2ον: Μερικες φορες βαριεμαι να καθομαι να αλλαζω roms και 3ον: Μου αρεσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantirio Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 παιδιά υπάρχει καμιά εφαρμογή για το yahoo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 για το Mail; τσέκαρε στο μαρκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 από εχθές 'google play store' ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelistyler Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 καλησπέρα...είμαι καινούριος στο forum...θέλω να κάνω format το κινητό μου(Xperia X8) και δεν ξέρω με ποιον τρόπο γίνετε όποιος ξέρει ας με βοηθήσει...ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 καλησπέρα...είμαι καινούριος στο forum...θέλω να κάνω format το κινητό μου(Xperia X8) και δεν ξέρω με ποιον τρόπο γίνετε όποιος ξέρει ας με βοηθήσει...ευχαριστώ http://www.knowyourcell.com/sony-ericsson/sony-ericsson-xperia-x8/xperia-x8-guides/632610/how_to_hard_reset_the_sony_ericsson_xperia_x8.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelistyler Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 http://www.knowyourcell.com/sony-ericsson/sony-ericsson-xperia-x8/xperia-x8-guides/632610/how_to_hard_reset_the_sony_ericsson_xperia_x8.html το κινητό μου δεν ανοίγει...γίνετε να το κάνω ενώ είναι κλειστό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Aναβαθμιση μεσω SEUS.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelistyler Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 (edited) το κινητό μου όταν πάει να ανοίξει κολλάει εκεί που λέει sony ericsson και μετά δεν κάνει τίποτα...δοκίμασα να μπω στο xrecovery πατώντασ πολλές φορες το πίσω και δεν κάνει τίποτα κάθετε κολλήμενο στο sony ericsson...υπάρχει λύση η να σταματήσω να προσπαθώ ? ευχαριστώ Edited March 8, 2012 by pantelistyler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 • Κατεβάζουμε το pc companion στο pc •κλικάρουμε το support zone •Θα κατεβάσει πρόγραμμα •Ανοίγουμε το support zone •Κλικάρουμε ενημέρωση χωρίς να συνδέσουμε το κινητό •Θα μας πει ότι δεν υπάρχει συσκευή συνδεμένη •κλικάρουμε επιδιόρθωση •Απενεργοποίηουμε το κινητό •Και ακολουθούμε τις οδηγίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelistyler Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 σε ευχαριστώ πολύ φίλε...δούλεψε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskasta Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 καλησπερα εχω το χ8 εδω και ενα χρονο και εχω βαρεθει να αλλαξω launchers πλεον το πηρα αποφαση θα αλλαξω ρομ. Φυσικα θελω να μου προτεινετε μια καλη ρομ android 2.3 ή 4 που να μην κολλαει και μην μου κανει ρεσταρτ και αν γινεται να εχω και καμερα , ραδιοφωνο κτλ. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 καλησπερα εχω το χ8 εδω και ενα χρονο και εχω βαρεθει να αλλαξω launchers πλεον το πηρα αποφαση θα αλλαξω ρομ. Φυσικα θελω να μου προτεινετε μια καλη ρομ android 2.3 ή 4 που να μην κολλαει και μην μου κανει ρεσταρτ και αν γινεται να εχω και καμερα , ραδιοφωνο κτλ. ευχαριστω Εδώ θα βρεις αναλυτικά τα πάντα, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296063. Βρες ένα ποστ του jimdem582 που τα γράφει ακόμα πιο ωραία:thumbup: Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TManolis Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Καλημέρα σε όλους Έχω ένα πρόβλημα. Κάποιες φορές (μπορεί και 1 ή 2 την ημέρα) κατά την αποστολή / λήψη SMS μηνυμάτων ή όταν έχω εισερχόμενες κλήσεις το τηλέφωνο μου κάνει μόνο του επανεκκίνηση με συνέπεια να χάνω μηνύματα και κλήσεις αφού το μόνο που βλέπω είναι το logo της GDX και τον ήχο της επανεκκίνησης. Eχω την GDX 22 με περασμένo το lite tweak (για την εγκατάσταση είχα ακολουθήσει όλα τα βήματα full wipe κλπ). Χρησιμοποιώ την stock εφαρμογή για μηνύματα και το exdialer για τις κλήσεις.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Έχεις παίξει καθόλου με το SetCPU; Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskasta Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Εδώ θα βρεις αναλυτικά τα πάντα, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296063. Βρες ένα ποστ του jimdem582 που τα γράφει ακόμα πιο ωραία:thumbup: δεν βρησκω το ποστ του jimdem582 στειλε μου λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 δεν βρησκω το ποστ του jimdem582 στειλε μου λινκ Ψαξε καμία δεκαρια σελίδες πριν. Έχει πολλά ποστ... Είμαι από κινητό και δε μπορώ να σου ποσταρω το λινκ τώρα.. Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 δεν βρησκω το ποστ του jimdem582 στειλε μου λινκ Ορίστε δες την υπογραφή μου ;) Όσοι θέλετε να οδηγήσετε τα μέλη στο tweak μου ή τον οδηγό μου, καλύτερα να τους λέτε να κοιτάξουν στους οδηγούς sony ericsson Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeypapas Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Καλησπερα.Σημερα φλασαρα την Linuxepiria στο Χ8 μου και εχει κολλησει εδω και κανενα μισαωρο στο λογοτυπο της sonyericsson.Δεν εχω πειραξει καθολου το κερνελ ετσι κατεβασα την εκδοση π λεει πως ειναι συμβατη με το stock kernel.εχω κρατησει backup αλλα καμια αντιδραση απο το κινητο απο τοτε π φλασαρα την rom.επιπλεον το Xrecovery και το Clockwork mode δεν ανοιγουν στο boot.εχει κανεις καποια ιδεα για την επιλυση?ευχαριστω εκ των προτερων.! Παράθεση X8 Root|Xrecovery|Gingerbread 2.3.4|ax8mt.v005|MDDI.v001|SetCPU 768mhz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Καλησπερα.Σημερα φλασαρα την Linuxepiria στο Χ8 μου και εχει κολλησει εδω και κανενα μισαωρο στο λογοτυπο της sonyericsson.Δεν εχω πειραξει καθολου το κερνελ ετσι κατεβασα την εκδοση π λεει πως ειναι συμβατη με το stock kernel.εχω κρατησει backup αλλα καμια αντιδραση απο το κινητο απο τοτε π φλασαρα την rom.επιπλεον το Xrecovery και το Clockwork mode δεν ανοιγουν στο boot.εχει κανεις καποια ιδεα για την επιλυση?ευχαριστω εκ των προτερων.! Full wipe είχες κάνει; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeypapas Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Full wipe έκανες καθόλου; Προτειναν στην συγκεκριμενη ρομ να μην κανεις Full-wipe.Η λυση αποτι καταλαβα ειναι SEUS (που και αυτο εκανα) και μετα ενα restore το backup μου... Παράθεση X8 Root|Xrecovery|Gingerbread 2.3.4|ax8mt.v005|MDDI.v001|SetCPU 768mhz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Προτειναν στην συγκεκριμενη ρομ να μην κανεις Full-wipe.Η λυση αποτι καταλαβα ειναι SEUS (που και αυτο εκανα) και μετα ενα restore το backup μου... Αφού δε μπορείς να μπεις στα recovery είναι η μόνη λύση.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts