alkis_7 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 ψάχνω εδώ και αρκετή ώρα πως αλλάζει το πληκτρολόγιο από qwerty σε παλιό αλφαριθμητικό για να γράφω τα σμσ και δεν έχω βγάλει άκρη. τα γράμματα στο qwerty είναι τόσο μικρά και δύσχριστα, αν μπορεί να βοηθήσει κανείς..... με το μαμα πληκτρολογιο δεν γινεται..περνα το htc_ime... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis88 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Παιδια εχω το floyo . Μου χει βγαλει αρκετα προβληματα ειτε ταχυτητας , ειτε wifi κτλ. Δεν ειμαι ευχαριστημενος. Πως θα μπορεσω να επαναφερω τις αρχικες ρυθμισεις του Android ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Παιδια εχω το floyo . Μου χει βγαλει αρκετα προβληματα ειτε ταχυτητας , ειτε wifi κτλ. Δεν ειμαι ευχαριστημενος. Πως θα μπορεσω να επαναφερω τις αρχικες ρυθμισεις του Android ? και γιατι να πας σε 2.1 και δεν πας σε 2.3??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis88 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Εαν μπορω να παω απο το floyo που εχω κατευθειαν σε 2.3 ακομα καλυτερα . Γινετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Εαν μπορω να παω απο το floyo που εχω κατευθειαν σε 2.3 ακομα καλυτερα . Γινετε ? εννοειτε πως γινεται!!κοιτα στη σελ 373 πως να κανεις εγκατασταση την gingerdx και το tweak του jimdem!! θες να σωσεις προγραμματα,επαφες και τα λοιπα η οχι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Εαν μπορω να παω απο το floyo που εχω κατευθειαν σε 2.3 ακομα καλυτερα . Γινετε ? Κάνε κλικ στο ebook που λέω στην υπογραφή μου και θα βρείς τα πάντα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis88 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Θα διαβασω το ebook και εαν εχω απορια θα επιστρεψω ! Ευχαριστω για τις απαντησεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 overclockαρα το x8 κ επιασα το εκπληκτικο σκορ 803 στο quadrant!!!!! το εβγαλα αμεσως φυσικα! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 overclockαρα το x8 κ επιασα το εκπληκτικο σκορ 803 στο quadrant!!!!! το εβγαλα αμεσως φυσικα! :-) το δικό μου x8 θα φοράει 2.1 stock από αύριο γιατί πάει σε άλλο μέλος της οικογένειας και το μεσημέρι θα εχω νέο κινητό. Λόγω αλλαγής προτεραιοτήτων από Κινητό>Αμάξι σε Αμάξι>Κινητό δεν θα είναι το 4S αλλά το nexus s. Επίσημος αποχαιρετισμός αύριο μιας που και τότε αλλάζω αλλά και τότε ολοκληρώνω τον οδηγό ;-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 overclockαρα το x8 κ επιασα το εκπληκτικο σκορ 803 στο quadrant!!!!! το εβγαλα αμεσως φυσικα! :lol::lol: με ποσες μετρησεις?? :-) το δικό μου x8 θα φοράει 2.1 stock από αύριο γιατί πάει σε άλλο μέλος της οικογένειας και το μεσημέρι θα εχω νέο κινητό. Λόγω αλλαγής προτεραιοτήτων από Κινητό>Αμάξι σε Αμάξι>Κινητό δεν θα είναι το 4S αλλά το nexus s. Επίσημος αποχαιρετισμός αύριο μιας που και τότε αλλάζω αλλά και τότε ολοκληρώνω τον οδηγό ;-) nexus s??:cry::cry: θελω και εγω ενα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 :lol::lol: με ποσες μετρησεις?? 1η μέτρηση:1000 2η:924 3η:802 Πιστεύω έκανες τη καλύτερη κίνηση Δημήτρη!Με το καλό να το παραλάβεις εύχομαι! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 :-) το δικό μου x8 θα φοράει 2.1 stock από αύριο γιατί πάει σε άλλο μέλος της οικογένειας και το μεσημέρι θα εχω νέο κινητό. Λόγω αλλαγής προτεραιοτήτων από Κινητό>Αμάξι σε Αμάξι>Κινητό δεν θα είναι το 4S αλλά το nexus s. Επίσημος αποχαιρετισμός αύριο μιας που και τότε αλλάζω αλλά και τότε ολοκληρώνω τον οδηγό ;-) Αντε με το καλοο. Εγω χθες παρελαβα το neo v. Ομως απο δω δν αποχωρω μιας και η αδερφη μου εχει το x8 κΑι θα το αναβαθμιζω συνεχως. Sent from my Neo V using tapatalk Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 1η μέτρηση:1000 2η:924 3η:802 Πιστεύω έκανες τη καλύτερη κίνηση Δημήτρη!Με το καλό να το παραλάβεις εύχομαι! εγω χτυπαω κοντα στο 1300..πως γινεται αυτο δεν ξερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Το έχω εδώ και μια ώρα :-) δεν υπάρχει το κινητό μιλάμε έχω πάθει πλάκα οθοναρα ταχύτατο πανέμορφο το ics. Μπήκε αυτόματα το ics. Αυτά παω να φάω ψοφησα της πείνας :-P Άλκη μονό εσύ έμεινες ώρα για αλλαγή;-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Το έχω εδώ και μια ώρα :-) δεν υπάρχει το κινητό μιλάμε έχω πάθει πλάκα οθοναρα ταχύτατο πανέμορφο το ics. Μπήκε αυτόματα το ics. Αυτά παω να φάω ψοφησα της πείνας :-P Άλκη μονό εσύ έμεινες ώρα για αλλαγή;-) Αντε καλορίζικο!!!εισαι ικανοποιημένος που πηρες αυτο κ οχι το μηλο;! Άλκη τσιμπα το neo v Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 μετά από 82 ώρες συνεχούς λειτουργίας ( μέρα-νύχτα ) και με λίγο σκάλισμα η μπαταρία είναι στο 26% και συνεχίζει....iliasx8 νομίζω προς το παρόν είμαστε καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Αντε καλορίζικο!!!εισαι ικανοποιημένος που πηρες αυτο κ οχι το μηλο;! Άλκη τσιμπα το neo v Ε και σχεδόν 500Ε που έμειναν ενώ σε άλλη περίπτωση θα έφευγαν καλά είναι :P Απλά σου είπα οτι άλλαξα προτεραιότητες όπως είχα αλλάξει και πέρυσι και πήρα laptop (1000E:wacko:) αντί για iphone 4. Γενικά ποιότητα κατασκευής, ομορφιά σχέση τιμής-απόδοσης είναι super!! Ας μην επεκταθούμε γιατι ο zxr θα πρέπει να κάνει καθαρισμό :p Αν θες κάτι να ρωτήσεις Pm ;) μετά από 82 ώρες συνεχούς λειτουργίας ( μέρα-νύχτα ) και με λίγο σκάλισμα η μπαταρία είναι στο 26% και συνεχίζει....iliasx8 νομίζω προς το παρόν είμαστε καλά Εγώ σούπερ θα έλεγα όχι απλώς καλά ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 μετά από 82 ώρες συνεχούς λειτουργίας ( μέρα-νύχτα ) και με λίγο σκάλισμα η μπαταρία είναι στο 26% και συνεχίζει....iliasx8 νομίζω προς το παρόν είμαστε καλά Μόνο καλα;;το ειπε ο jim super εισαι!!! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Το έχω εδώ και μια ώρα :-) δεν υπάρχει το κινητό μιλάμε έχω πάθει πλάκα οθοναρα ταχύτατο πανέμορφο το ics. Μπήκε αυτόματα το ics. Αυτά παω να φάω ψοφησα της πείνας :-P Άλκη μονό εσύ έμεινες ώρα για αλλαγή;-) Αντε καλορίζικο!!!εισαι ικανοποιημένος που πηρες αυτο κ οχι το μηλο;! Άλκη τσιμπα το neo v αν εχετε να μου δωσετε απο 100 ευρω ο καθενας για το neo v δεν εχω προβλημα!!αλλαζω!!:p περα απο την πλακα τωρα μεχρι τον μαρτιο πρεπει να εχω βρει 300 ευρω μονο για την τετραημερη..το καλοκαιρακι θα παω για δουλεια οποτε κατι θα βγαλω!! @jim εχεις πμ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Πάμε πάλι ontopic κύριοι!!! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Πάμε πάλι ontopic κύριοι!!! :) μαλιστα κυριε διαχειριστα!! jim αν θυμαμαι καλα ειχες πει οτι το tweak σου δουλευει και με ξεκλειδωτο bootloader?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 μαλιστα κυριε διαχειριστα!! jim αν θυμαμαι καλα ειχες πει οτι το tweak σου δουλευει και με ξεκλειδωτο bootloader?? Ναι το δοκίμασαν μερικοί εδώ και στο xda και είπαν ότι δούλευε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ναι το δοκίμασαν μερικοί εδώ και στο xda και είπαν ότι δούλευε Ναι το ειχα και γω και δουλευε. Απλα σβησε το φακελο modules system/lib/modules Sent from my MT11i using Tapatalk Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ναι το ειχα και γω και δουλευε. Απλα σβησε το φακελο modules system/lib/modules Sent from my MT11i using Tapatalk οκ..ευχαριστω για την επισημανση γιατι σκεφτομαι να βαλω εναν custom kernel να δω πως παει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει τις 2 διαφορες απο αυτες τις 2 καρτες μνημης ; http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=49382&selectedCategoryId=682 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=45102&selectedCategoryId=682 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts