Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

έχεις δοκιμάσει να περάσεις το τελευταίο από τις SE και να δοκιμάσεις από την αρχή

εγώ πέρασα αυτό για το xRecovery όπως το γράφουνε εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=970842

φυσικά πρώτα να το ξανακάνεις root και να περάσεις και το Busybox

Αυτο σκεφτομουν να κανω και εγω αλλα δν ειμουν σιγουρος αν ηταν η καλητερη λυση.............. Τωρα κολαω στα απλα πραγματα αλλα ενημερωση πως κανουμε το κινητο...... Φυσικα εχω το pc companion αλλα δν ετυχε να το δουλεψω ποτε..... Φυσικα φανταζομαι κλασικα ολα back up........ Την καρτα μνημης και την sim μπορω να τις βγαλω για να κανω εμημερωση ή πρεπει να ειναι μεσα στο κινητο.? Αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι το xrecovery ειναι κατακυριον τομεα στην καρτα μνημης οποτε την αφηνω.......

http://www.xperiax8tools.dom.gr

πολυ καλο το site σου φιλε μου, αναμενουμε να εμπλουτιστει...

Edited by kalou13

Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1

Pocophone F1

Καλησπερα

ενα φιλαρακι αγορασε καρτα μνημης για το χ8 την 8gb και οταν την εβαλε του εκανε κατι προβληματα δεν θυμαμαι ακριβως τι μου ειχε πει.

και επειδη ξερω οτι εχει καποια αρχεια μεσα η καρτα η αρχικη που δινει το χ8

τι πρεπει να κανει;;

επειδη μου την δινει για ενα χρηματικο ποσο λογο οτι δν ξερει τι να τν κανει

θελω να μαθω θα το δοκιμασω κ αν μου κανει να την παρω.

ευχαριστω

Παιδια μπορειτε.να.με.βοηθησαιτε λιγο...πως κανω ενημερωση το κινητο μεσω του pc comapion.......?

http://www.xperiax8tools.dom.gr

πολυ καλο το site σου φιλε μου, αναμενουμε να εμπλουτιστει...

Σ'ευχαριστώ. Μέσα στον Ιούλιο θα είναι έτοιμο.

Καλησπερα

ενα φιλαρακι αγορασε καρτα μνημης για το χ8 την 8gb και οταν την εβαλε του εκανε κατι προβληματα δεν θυμαμαι ακριβως τι μου ειχε πει.

και επειδη ξερω οτι εχει καποια αρχεια μεσα η καρτα η αρχικη που δινει το χ8

τι πρεπει να κανει;;

επειδη μου την δινει για ενα χρηματικο ποσο λογο οτι δν ξερει τι να τν κανει

θελω να μαθω θα το δοκιμασω κ αν μου κανει να την παρω.

ευχαριστω

Δεν βγάζει προβλήματα ίσως θα έλειπαν αρχεία που είχε στην προηγούμενη (λογικό) και του φάνηκε ώς πρόβλημα. Λύση: Αντιγραφή όλου του περιεχομένου της παλιάς και επικόλληση στην καινούρια. Τόσο απλό. Εγώ την προηγούμενη βδομάδα πήρα απο το ebay μια transcend 8gb class6 μόνο 11.5Ε Φυσάει.

Παιδια μπορειτε.να.με.βοηθησαιτε λιγο...πως κανω ενημερωση το κινητο μεσω του pc comapion.......?

Καλύτερα κατέβασε το update service . Είναι πιο κατατοπιστικό

Edited by jimdem582

Σ'ευχαριστώ. Μέσα στον Ιούλιο θα είναι έτοιμο.

Δεν βγάζει προβλήματα ίσως θα έλειπαν αρχεία που είχε στην προηγούμενη (λογικό) και του φάνηκε ώς πρόβλημα. Λύση: Αντιγραφή όλου του περιεχομένου της παλιάς και επικόλληση στην καινούρια. Τόσο απλό. Εγώ την προηγούμενη βδομάδα πήρα απο το ebay μια transcend 8gb class6 μόνο 11.5Ε Φυσάει.

Καλύτερα κατέβασε το update service . Είναι πιο κατατοπιστικό

Θα το δωκιμασω αργοτερα γτ τωρα ειμαι απο το κινητο μεσα...... Τι ακρηβως ειναι αυτο γτ δν μπορω να το δω απο εδω..... ?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.

Edited by athanaso77

Θα το δωκιμασω αργοτερα γτ τωρα ειμαι απο το κινητο μεσα...... Τι ακρηβως ειναι αυτο γτ δν μπορω να το δω απο εδω..... ?

Θα στο πω εγώ γιατί κάποιος moderator δεν θέλει να τσαλακώσει την εικόνα του

Σου έστειλα με pm το τηλέφωνο μου για να σε βοηθήσω και μου είπες ότι αυτή τι στιγμή δεν έχεις χρόνο λόγω φροντιστηρίων.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ SPAMΑΡΕΙΣ ΤΟ FORUM!!Με τις ίδιες ενοχλητικές ερωτήσεις

ΚΑΤΈΒΑΣΕ ΤΟ SEUS και ακολούθησε τις οδηγίες

Και αν πάλι δεν μπορείς ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ

Edited by superuser_78

@kostashark

Έχει δίκιο ο superuser. Σε όλα τα σχετικά με το χ8 νήματα στο myphone και το xda δεν έχω δει κανέναν με τα δικά σου προβλήματα. Εγώ δεν ήξερα τίποτα από android όταν πήρα το κινητό. Έμαθα όμως ψάχνοντας. Και σε ακραία περίπτωση που δεν μπορούσα να βρω απάντηση τότε ρωτούσα. Και τωρα με τις γνώσεις που απέκτησα αρχισα να δημιουργω τη δική μου ιστοσελίδα για το χ8 (και ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την υποστήριξή τους). Οπότε μην περιμένεις να σου δίνεται πάντα μασημένη τροφή. Τωρα είναι οι ρομ μετά θα είναι κάτι άλλο δε γίνεται η ιδία δουλειά συνέχεια. Όπως πολύ σωστά λέει ο φίλος superuser αν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με το κινητό, άστο έτσι όπως ήταν από τη μάνα του χωρίς να πειράξεις τίποτα η πούλησε το και πάρει κάτι πιο απλό. Με τα αλλεπάλληλα posts σου πολλοί χρήστες κουράζονται ακόμα και φοβούνται να κάνουν τίποτα στο κινητό τους μην τυχών αντιμετωπίσουν τον ίδιο "Γολγοθά" με εσένα. Όποτε ρίξε ένα καλό διάβασμα και πειραματισου αλλιώς πάντα προβλήματα θα έχεις!

Sent from my X8 using Tapatalk

παιδια καλημερα και συγχαρητηρια φια το φορουμ..

απο κινητα ειμαι ασχετος και ποτε δεν ασχοληθηκα..

τωρα λογω επιδοτησης πηρα το Χ8 και προσπαθω να καταλαβω λιγο τι παιζει..

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.. αν παρω μια καινουρια καρτα μνημης τι διαδικασιες πρπεει να ακολουθησω ωστε να μη χασω τα δεδομανα που ηδη εχω στσ συσκευη..?

ευχαριστω..

παιδια καλημερα και συγχαρητηρια φια το φορουμ..

απο κινητα ειμαι ασχετος και ποτε δεν ασχοληθηκα..

τωρα λογω επιδοτησης πηρα το Χ8 και προσπαθω να καταλαβω λιγο τι παιζει..

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.. αν παρω μια καινουρια καρτα μνημης τι διαδικασιες πρπεει να ακολουθησω ωστε να μη χασω τα δεδομανα που ηδη εχω στσ συσκευη..?

ευχαριστω..

Αφου θα αλλαξεις καρτα μνημης το μονο πραγμα που θα αλλαξει ειναι τα δεδομενα της καρτας μνημης... Στη μνημη της συσκευης δε θα αλλαξει τιποτα προφανως...

Αν εννοουσες πως θα γινει να μη χασεις αυτα που ειχες στην παλια σου καρτα απλα τα μεταφερεις στην καινουργια! Καλωσηρθες!

Χαιρετώ και πάλι, μετά από καιρό, τους κατόχους χ8. Μια ερώτηση έχω για όποιον μπορεί να βοηθήσει:

Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε στο default πληκτρολόγιο να ακούγεται ήχος (το χαρακτηριστικό τσακ τσακ) όταν πατάω τα γράμματα? Υπάρχει η ειδοποίηση με δόνηση αλλά νομίζω ότι καθυστερεί το γράψιμο γιατί μερικές φορές κολλάει η λέξη που γράφω. Αν δεν υπάρχει κάποια τέτοια ρύθμιση υπάρχει κάποιο καλό πληκτρολόγιο που να διαθέτει αυτή την επιλογή και να είναι πιο γρήγορο χωρίς να κολλάει?

Έχοντας και ένα iphone 4 δίπλα μπορώ να πω ότι τη δουλειά μου την κάνω άψογα και με το χ8 (μην πω και καλύτερα σε 1-2 πράγματα) αλλά στο πληκτρολόγιο βλέπω τεράστια διαφορά που πλέον με ενοχλεί.

Χαιρετώ και πάλι, μετά από καιρό, τους κατόχους χ8. Μια ερώτηση έχω για όποιον μπορεί να βοηθήσει:

Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε στο default πληκτρολόγιο να ακούγεται ήχος (το χαρακτηριστικό τσακ τσακ) όταν πατάω τα γράμματα? Υπάρχει η ειδοποίηση με δόνηση αλλά νομίζω ότι καθυστερεί το γράψιμο γιατί μερικές φορές κολλάει η λέξη που γράφω. Αν δεν υπάρχει κάποια τέτοια ρύθμιση υπάρχει κάποιο καλό πληκτρολόγιο που να διαθέτει αυτή την επιλογή και να είναι πιο γρήγορο χωρίς να κολλάει?

Έχοντας και ένα iphone 4 δίπλα μπορώ να πω ότι τη δουλειά μου την κάνω άψογα και με το χ8 (μην πω και καλύτερα σε 1-2 πράγματα) αλλά στο πληκτρολόγιο βλέπω τεράστια διαφορά που πλέον με ενοχλεί.

Γειά σου! Στο default δεν γίνεται να έχεις ήχο. Θα πρέπει να βάλεις άλλο. Μια εμπορική εφαρμογή είναι το smart keyboard pro το οποίο έχει και ότι ήχο θες (iphone, android, samsung etc.) και επίσης διαλέγεις και θέμα (πχ iphone για να μην σου έρχεται μεγάλη η αλλαγή χαχα).

Free εφαρμογή, καλό είναι το GO Keyboard. Έχει επίσης ήχο και μπορείς να αλλάξεις πολλές παραμέτρους του

Ευχαριστώ πολύ jimdem και kostas! Θα τα κοιτάξω! Το htc IME το ξέρω αλλά δεν το είχα τσεκάρει γιατί δεν υπάρχει στο market.

Πάντως δεν είναι τόσο ο ήχος το θέμα μου όσο το να είναι γρήγορο και να μην κολλάει (απλά ο ήχος δίνει την αίσθηση της ταχύτητας imho).

Δεν ξέρω αν συμβαίνει σε μένα από κάτι που κάνω λάθος αλλά πολύ συχνά όταν γράφω μήνυμα κολλάει και μετά από λίγο χρόνο (δευτερόλεπτα) εμφανίζει ότι έχω γράψει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Αυτό το έχετε παρατήρήσει στα πληκτρολόγια που προτείνετε?

Edit: Αρκετά καλό το go keyboard. Θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα και θα επανέλθω.

Edited by miledent

Να προτείνω και εγώ ένα από την μεριά μου;

Swype

Το πιο έξυπνο που υπάρχει..έχει λίγο μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας αλλά αν το μάθεις δεν θα το αλλάξεις.Μιας και είναι από τον ιδρυτή, σε όλους μας γνωστό, του Τ9!!

Να προτείνω και εγώ ένα από την μεριά μου;

Swype

Το πιο έξυπνο που υπάρχει..έχει λίγο μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας αλλά αν το μάθεις δεν θα το αλλάξεις.Μιας και είναι από τον ιδρυτή, σε όλους μας γνωστό, του Τ9!!

Ναι θυμάμαι που το είχες προτείνει και παλιότερα απλά δεν το είχα βάλει γιατί έπρεπε να αδειάσω μεγάλο μέρος της μνήμης.

Έχεις κάποιο πρόχειρο link?

το αγορασα πριν 6 μηνες.παρουσιασε προβλημα στην φορτηση.το εστειλα για σερωιψε κ μου το εβγαλαν εκτος εγγυησης με την δικαιολογία κακης χρησης!δεν υπαρχει αυτο που λεν!κοστος επισκευης 130 Ε!!!!πολυ αναξιοπιστο σερβις !!!! Edited by kaptain

To agorasa prin 6 mhnes.mou parousiase provlhma sthn forthsh, to esteila gia service k mou evgalan ektos eggyhshs....me thn dikaiologia oti ekana kakh xrhsh ths suskeuhs. pragma anikousto!!!!me exoun apogihteusei....k akouste kostos episkeuhs.....130 e !!!!polu anaksiopisto service!

Δεν ειχες επεμβει στο λογισμικο οπως κανουμε εμεις εδω ετσι? Ειχε το android 2.1 που ειχε απο την αρχη?

Δεν πιστευω να το εφτιαξες ετσι? Εκει που εχουν παει οι τιμες τωρα με 130 παιρνεις καινουργιο και σου περισσευει και ενα ευρω :p

Οντως πανακριβο ομως. Εχω ακουσει οτι ολα αυτα τα μικρα Xperia ειναι λιγο προβληματικα με τη μπαταρια. Το ιδιο προβλημα με τη φορτηση ειχε και ενας φιλος μου με το x10 mini αλλα ευτυχως αυτος δεν το ειχε πειραξει και ειχε εγγυηση. Απο οτι μου ειπε του αλλαξαν ολοκληρη την πλακετα της συσκευης. Σαν να του αλλαξαν ολοκληρο το κινητο δηλαδη! Αρα λογικο να ειναι ακριβο το σερβις... Ελπιζω να μη μου τυχει κ εμενα τιποτα τετοιο γιατι σιγουρα δε θα εχω εγγυηση :cry:

Ναι θυμάμαι που το είχες προτείνει και παλιότερα απλά δεν το είχα βάλει γιατί έπρεπε να αδειάσω μεγάλο μέρος της μνήμης.

Έχεις κάποιο πρόχειρο link?

To swype (νομιζω οτι) μπορεις να το κατεβασεις απο εδω..

http://www.filecrop.com/android-apk.html

Edited by kostass123

Καλησπερα παιδια. Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογή από το μαρκετ να κατεβάσω για να γραφω ενα sms στο x8 με την παλια μεθοδο τ9? μεχρι τώρα είχα το κ770 και με δυσκολευει πολυ το πληκτρολογιο του χ8 με τα δαχτυλα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

:confused:

Γεια σας παιδια,

Λοιπον ας ξεκινισω ποτε θα ερθεις αυτη η αναβαθμιση του 2.1.1.C.0.0 το εχει ο αδερφος μου το κινητο και με ρωταει σηνεχως!! Μηπως εχει βγει εσεις την εχετε κανει ειναι ποιο γρηγορο το κινητο απο πριν;; Παντως ο αδερφος μου που βλεπω τωρα εχει 2.1.1.Α.0.6 και θελει να βαλει αυτη την εκδοση (δηλαδη εγω να του την βαλω επειδη αυτος δεν ξερει) επειδη ειναι ποιο γρηγορη!!! Του εκανα και ενημερωση λογισμικου αλλα τιποτα και με το pc companion και το update service εκανα ενημερωση και παλι τιποτα!!! Διαβασα και στο XDA να του βαλω το 2.1.1.C.0.0 αλλα χανεις την εγγυηση αλλα και παλι δεν θελει ο αδερφος μου να του κανω ετσι την 2.1.1.C.0.0 απο το XDA μηπως και του κανει τιποτα στο κινητο και καλα σκέφτεται (ουτε εγω θα το εκανα στην θεση του)... Να πω πως το κινητο το εχει περιπου εδω και ενα με δυο μηνες απο το oteshop ισως γι'αυτο να μην μπορει να του βαλει αυτην την εκδοση επειδη το πηρε απο κει;; Αμα το παει σε καταστημα service τις sony ericsson θα του την κανουν αυτη την αναβαθμιση η δεν αξιζει να την κανει καθολου και τσαμπα καθομαι και γραφω τοση ωρα εδω;;;

Edited by Xperia1990

Καλησπερα παιδια. Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογή από το μαρκετ να κατεβάσω για να γραφω ενα sms στο x8 με την παλια μεθοδο τ9? μεχρι τώρα είχα το κ770 και με δυσκολευει πολυ το πληκτρολογιο του χ8 με τα δαχτυλα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

:confused:

Ψάξε για το HTC IME

Γεια σας παιδια,

Λοιπον ας ξεκινισω ποτε θα ερθεις αυτη η αναβαθμιση του 2.1.1.C.0.0 το εχει ο αδερφος μου το κινητο και με ρωταει σηνεχως!! Μηπως εχει βγει εσεις την εχετε κανει ειναι ποιο γρηγορο το κινητο απο πριν;; Παντως ο αδερφος μου που βλεπω τωρα εχει 2.1.1.Α.0.6 και θελει να βαλει αυτη την εκδοση (δηλαδη εγω να του την βαλω επειδη αυτος δεν ξερει) επειδη ειναι ποιο γρηγορη!!! Του εκανα και ενημερωση λογισμικου αλλα τιποτα και με το pc companion και το update service εκανα ενημερωση και παλι τιποτα!!! Διαβασα και στο XDA να του βαλω το 2.1.1.C.0.0 αλλα χανεις την εγγυηση αλλα και παλι δεν θελει ο αδερφος μου να του κανω ετσι την 2.1.1.C.0.0 απο το XDA μηπως και του κανει τιποτα στο κινητο και καλα σκέφτεται (ουτε εγω θα το εκανα στην θεση του)... Να πω πως το κινητο το εχει περιπου εδω και ενα με δυο μηνες απο το oteshop ισως γι'αυτο να μην μπορει να του βαλει αυτην την εκδοση επειδη το πηρε απο κει;; Αμα το παει στο καταστημα service τις sony ericsson θα του την κανουν αυτη την αναβαθμιση η δεν αξιζει να την κανει καθολου και τσαμπα καθομαι και γραφω τοση ωρα εδω;;;

Θα πρότεινα να βάλεις μια custom rom κι ας χάνεις την εγγύηση. Άσε που ανα πάσα στιγμή (αν χρειαστείς service) μπορείς να το επαναφέρεις στην αρχική του κατάσταση.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Θα πρότεινα να βάλεις μια custom rom κι ας χάνεις την εγγύηση. Άσε που ανα πάσα στιγμή (αν χρειαστείς service) μπορείς να το επαναφέρεις στην αρχική του κατάσταση.

Ναι αλλα αν γινει κατι χειροτερο στο κινητο με τις custom rom π.χ. παθει κατι και καει το κινητο με αυτες τις custom rom η δεν φορτιζει το κινητο γιατι το εχω παθη στο πρoηγουμενο μου κινητο W760i και δεν μπορουσα να το φορτισω ουτε USB ουτε ακουστικα αλλα ευτηχως μου εκαναν αντικαταστηση στο κινητο (δεν ειχα κανει τιποτα για να ειναι εκτος εγγυησης) μεχρι που πηρα το Sensation!!!

Και το ειπα οτι δεν θελω να βαλω custom rom εγω ειπα οτι ποτε θα βγει η αναβαθμιση σε 2.1.1.C.0.0 σε αυτο θελω να μου απαντησετε!!

Edited by Xperia1990

παιδια κατεβαζω καποιες εφαρμογες (π.χ. launcher pro) απο το market και δε μου τις εμφανιζει καν.. παρολο που λεει πως η εγκατασταση ολοκληρωθηκε..

τι παιζει...?

ευχαριστω

παιδια κατεβαζω καποιες εφαρμογες (π.χ. launcher pro) απο το market και δε μου τις εμφανιζει καν.. παρολο που λεει πως η εγκατασταση ολοκληρωθηκε..

τι παιζει...?

ευχαριστω

Για δοκίμασε να πατήσεις το μεσαίο κουμπί και θα σου βγάλει λογικά το launcher pro.

Αν κατεβάζεις κάποια widget το πιθανότερο είναι να πρέπει να πας στα widget και να τα βρεις.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8