zipperant Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 χρησιμοποιεί κανείς το dialer one? αντιμετωπίζω το εξής. όταν έχω αναπάντητη στο κινητό και ανοίγω το dialer one και δω την αναπάντητη δεν την σβήνει από το μενού των ειδοποιήσεων των ειδοποιήσεων... ξέρετε εκεί ψηλά στην τελευταία γραμμή της οθόνης.. μήπως γνωρίζει κανείς? 1 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpan21 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Νέος κάτοχος του Χ8, και του android γενικά, από χτες. Αρκετά πραγματάκια τα βρήκα, έχω όμως κανά δυό απορίες. Πως μπορώ να διαγράψω επιλεκτικά κάποιες από τις τελευταίες κλήσεις; Όλες μαζί το βρήκα αλλά δε μου κάνει. Από ποιό μενού μπορώ να δω τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης; Εννοώ χωρίς να το συνδέσω στον υπολογιστή. Χρειάζεται να εγκαταστήσω κάποιον file manager; Αν ναι, ποιόν και από που; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Νέος κάτοχος του Χ8, και του android γενικά, από χτες. Αρκετά πραγματάκια τα βρήκα, έχω όμως κανά δυό απορίες. Πως μπορώ να διαγράψω επιλεκτικά κάποιες από τις τελευταίες κλήσεις; Όλες μαζί το βρήκα αλλά δε μου κάνει. Από ποιό μενού μπορώ να δω τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης; Εννοώ χωρίς να το συνδέσω στον υπολογιστή. Χρειάζεται να εγκαταστήσω κάποιον file manager; Αν ναι, ποιόν και από που; για να σβήσεις επιλεκτικά κλήσεις πας στο μενού κλήσεων και κρατάς πατημένη συνεχόμενα την κλήση που θες να σβήσεις και σου βγάζει επιλογή. κατεβάζεις το astro file manager από το market αλλά πρέπει να έχεις κάνει πρώτα έναν λογαριασμό gmail. :) 1 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abrageo Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 διαβαζοντας μερικες απο τις σελιδες για το συγκεκριμενο κινητο εχω μεινει ενθουσιασμενος αλλα με μερικες απορειες οπως : με το μπλεδοντι τι παιζει δεν μπορεισ να στειλεισ και να λαβεισ δεδομενα και με το wifi απο τι διαβασα σε μερικους αποσυνδεεται οταν βρισκονται σε συνδεση ή δεν συνδεεταιθα καθολου αυτες ειναι οι αποριες που εχω.Καθε απαντηση δεκτη. Ευχαριστω προκαταβολικα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenic_sun Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 SOS παιδιά, 2 σημαντικές ερωτήςεις έχω! Παρακαλώ βοηθήστε: 1) Κατέβασα ένα συνημμένο από το mail μου και δεν μπορώ να βρω με τίποτε πού ακριβώς στο τηλέφωνο έχει αποθηκευτεί για να το ανοίξω! Συγκεκριμένα είναι word αρχείο. Πού μπορεί να έχει αποθηκευτεί; 2) Το wisepilot αν δεν κάνω λάθος είναι trial 30 ημερών, σωστά; Χθες το ενεργοποίησα και έπαιξα λίγο. Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί καμιά χρέωση στο λογαριασμό μου ή trial σημαίνει ότι για 30 μέρες μπορώ να το χρησιμοποιώ δωρεάν και μετά ΕΑΝ θέλω να το αγοράσω; Με την ευκαιρία: κανένα καλό πρόγραμμα πλοήγησης εντελώς free απο το android market υπάρχει; Μου συστήνετε κανένα, έστω και απλό; Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις στο θέμα αυτό. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας κάνει τον κόπο να με βοηθήσει, ειδικά στο πρώτο ερώτημα! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 διαβαζοντας μερικες απο τις σελιδες για το συγκεκριμενο κινητο εχω μεινει ενθουσιασμενος αλλα με μερικες απορειες οπως : με το μπλεδοντι τι παιζει δεν μπορεισ να στειλεισ και να λαβεισ δεδομενα και με το wifi απο τι διαβασα σε μερικους αποσυνδεεται οταν βρισκονται σε συνδεση ή δεν συνδεεταιθα καθολου αυτες ειναι οι αποριες που εχω.Καθε απαντηση δεκτη. Ευχαριστω προκαταβολικα.. φίλε μου αν δεν έχεις απαιτήσεις ιδιαίτερες από την κάμερα είσαι μαι χαρά. την ημέρα δεν έχει πρόβλημα στις φωτογραφίες.... μην περιμένεις βέβαια κάτι ιδιαίτερο αλλά είναι σε καλό επίπεδο. κατά τα άλλα δεν υπάρχει πρόβλημα όυτε με τ wifi ούτε με το μπλε δόντι . στην 2.1 δεν υπάρχει πρόβλημα με το μπλε δόντι. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x8_-review-525p6.php δες στο λινκ για φωτογραφίες 1 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abrageo Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 φίλε μου αν δεν έχεις απαιτήσεις ιδιαίτερες από την κάμερα είσαι μαι χαρά. την ημέρα δεν έχει πρόβλημα στις φωτογραφίες.... μην περιμένεις βέβαια κάτι ιδιαίτερο αλλά είναι σε καλό επίπεδο. κατά τα άλλα δεν υπάρχει πρόβλημα όυτε με τ wifi ούτε με το μπλε δόντι . στην 2.1 δεν υπάρχει πρόβλημα με το μπλε δόντι. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x8_-review-525p6.php δες στο λινκ για φωτογραφίες κοιταξε να δεις στο θεμα φωτογραφιες δεν εχω κ ιδιαιτερο προβλημα γτ αλλωστε μην ξεχναμε οτι μιλαμε για κινητο και οχι για φωτογραφικη μηχανη ,δεν ξερω ακομα αλλα μαλλον την τριτη θα το εχω στα χερια μου ελπιζω να μου βγει καλο και οχι σαν το προηγουμενο κινητο που ειχα lg ku 990 ουτε να το θυμαμαι δεν θελω(πρωτη φορα που θα εχω ενα sony ericsson στα χερια μου). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpan21 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 για να σβήσεις επιλεκτικά κλήσεις πας στο μενού κλήσεων και κρατάς πατημένη συνεχόμενα την κλήση που θες να σβήσεις και σου βγάζει επιλογή. κατεβάζεις το astro file manager από το market αλλά πρέπει να έχεις κάνει πρώτα έναν λογαριασμό gmail. :) Ευχαριστώ για την απάντηση, αυτό έκανα συνεχεια και δεν το πετύχαινα. Μάλλον δεν το πατούσα όσο χρόνο έπρεπε γιατί πραγματοποιούσε την κλήση! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenic_sun Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Κάτι άλλο θα ήθελα να ρωτήσω: Οι εφαρμογές πώς κλεινουν; πχ. είμαι στο google maps και δεν βλέπω να υπάρχει στο μενού κάτι σαν "ΕΞΟΔΟΣ" ας πούμε. Μόνο με το πλήκτρο back τερματίζουν οι εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachaoulis Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 να το αγορασω η οχι?αξιζει? 1 Παράθεση Δεν υπάρχουν κακοί άνθρωποι,υπάρχουν άνθρωποι που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 να το αγορασω η οχι?αξιζει? το θεμα ειναι οτι μαλλον θα μεινει στην 2.1.αρα δεν αξιζει η αγορα του,παρολο που ειμαι κατοχος του χ8.εχει καλυτερες αγορες απο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 (edited) Παιδια επειδή προσπαθώ να το συνδέσω στο wifi μου που βρίσκετε το mac address του κινητου για να του δώσω άδεια να συνδεθεί ? edit:το βρήκα τελικά :) Edited February 21, 2011 by cellphone 1 Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nten Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 (edited) το θεμα ειναι οτι μαλλον θα μεινει στην 2.1.αρα δεν αξιζει η αγορα του,παρολο που ειμαι κατοχος του χ8.εχει καλυτερες αγορες απο αυτο. πες μου μια καλυτερη αγορα ? εχει android που ειναι ενα απο τα 2 καλυτερα λειτουργικα και πιο δημοφηλη (οσον αφορα εφαρμογες ) , κανει κατω απο 200ευρω. ειναι sonnyericsson ,δεν εχει ουτε οθονη ψειρα ουτε οθονη παντοφλα , ειναι κομψο και διακριτικο (ενταξει δεν ειναι τοσο γκλαμουρατο οσο το iphone, αλλα ενα κλικ κατω ) τι αλλο θελεις ?και σε αυτα τα χρηματα φυσικα. εμενα 2 με πειραζουν αλλα οχι τοσο ωστε να μην το ξαναγοραζα . (εχω αγορασει ηδη 2 , ενα λευκο και ενα μαυρο) το ενα αρνητικο ειναι η διαρκεια μπαταριας 1μιση μερα το πολυ. αλλα επειδη προερχομαι απο απλο τηλεφωνο πρεπει να συνηθησω μαλλον στα σμαρτ οτι ειναι τοση η διαρκεια και το δευτερο ειναι οτι θα ηθελα να επερνε ολες τις αναβαθμισεις και οχι κινητο 4 μηνων απο την πρωτη κυκλοφορια να εχει λειτουργικο παλιο. αλλα η μεγαλη διαφορα στο android ειναι απο 1.χχ σε 2.χχ οποτε αφου πηρε την 2.1 κατι γινεται. Edited February 21, 2011 by nten 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 πες μου μια καλυτερη αγορα ? Αυτή τη στιγμή το ZTE Blade και αν ανέβεις σε χρήματα το optimus one. Γενικά κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει κάποιος να αγοράσει το χ8 τώρα. Ειδικά με τα νέα μοντέλα που αναμένουμε από όλες τις εταιρίες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nevro22spartis Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Παιδες αν ξερει καποιος ας μου πει... Πριν λιγες μερες αποφασισα να κατεβασω το ''Handsent sms'' και εστελνα απο αυτο μυνηματα.Ομως απο αυτην την μερα και μετα μου φαινεται οτι η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα..δεν ξερω αν φταιει οντως αυτο αλλα με κανει να το πιστευω γιατι καθε βραδι εγω βαζω το χ8 σε ''flight mode'' λειτουργια και παλια αν ειχα μπαταρια πχ. 95% το πρωι το πολυ να μου εδειχνε 93% και αν..απο το ''Handsent sms'' και μετα στην ιδια λειτουργια μου δειχνει μεσα σε μια νυχτα πχ. 74 % μπαταρια με ''flight mode''(δηλαδη που να το αφηνα σε κανονικη λειτουργια).δεν ξερω :worry: μηπως τραβαει πορους απο καπου??? :worry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nten Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Κάτι άλλο θα ήθελα να ρωτήσω: Οι εφαρμογές πώς κλεινουν; πχ. είμαι στο google maps και δεν βλέπω να υπάρχει στο μενού κάτι σαν "ΕΞΟΔΟΣ" ας πούμε. Μόνο με το πλήκτρο back τερματίζουν οι εφαρμογές; εχω κατεβασει το super security standart που κανει δουλεια antivirus . οταν κατεβαζεις μια εφαρμογη την σκαναρει΄πριν την εγκαταστησει επισης κλεινεις εφαργμογες που θελεις ή που ηδη εχεις κλεισει βγαινοντας αλλα παραμενουν ανοιχτες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nten Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Αυτή τη στιγμή το ZTE Blade και αν ανέβεις σε χρήματα το optimus one. Γενικά κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει κάποιος να αγοράσει το χ8 τώρα. Ειδικά με τα νέα μοντέλα που αναμένουμε από όλες τις εταιρίες. δεν νομιζω οτι μεγαλος αριθμος απο την sonyericson θα προτιμησουν zte,lg ,huawei. για την χρονικη στιγμη ειναι αλλο θεμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 (edited) δεν νομιζω οτι μεγαλος αριθμος απο την sonyericson θα προτιμησουν zte,lg ,huawei. για την χρονικη στιγμη ειναι αλλο θεμα. Αν και είμαστε off topic: Σε σχέση με μια σειρά μοντέλων που η ίδια η sony ericsson παραδέχθηκε ότι ήταν πειραματικά σίγουρα αν αγόραζα τώρα θα προτιμούσα να πάρω κάτι που τουλάχιστον είναι value for money αυτή τη στιγμή. Κι εγώ se fan είμαι, και είμαι ικανοποιημένος με το χ8 μου, αλλά αυτή τη στιγμή η αγορά της παλιάς σειράς xperia δεν αξίζει. Η νέα τα σπάει και αξίζει να τα περιμένει κάποιος. Υ.Γ. η ZTE και η lg δεν είναι τυχαίες εταιρίες. Άσχετα που lg δεν ξαναπαίρνω λόγω κακής εμπειρίας. Δες τι πωλήσεις έκαναν φέτος και την κατάταξή τους σε σχέση με άλλες εταιρίες smartphone. Επίσης το τι θα προτιμήσουν περισσότεροι δε σημαίνει ότι είναι και καλύτερη αγορά. Edited February 21, 2011 by miledent 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Αν και είμαστε off topic: Σε σχέση με μια σειρά μοντέλων που η ίδια η sony ericsson παραδέχθηκε ότι ήταν πειραματικά σίγουρα αν αγόραζα τώρα θα προτιμούσα να πάρω κάτι που τουλάχιστον είναι value for money αυτή τη στιγμή. Κι εγώ se fan είμαι, και είμαι ικανοποιημένος με το χ8 μου, αλλά αυτή τη στιγμή η αγορά της παλιάς σειράς xperia δεν αξίζει. Η νέα τα σπάει και αξίζει να τα περιμένει κάποιος. Υ.Γ. η ZTE και η lg δεν είναι τυχαίες εταιρίες. Άσχετα που lg δεν ξαναπαίρνω λόγω κακής εμπειρίας. Δες τι πωλήσεις έκαναν φέτος και την κατάταξή τους σε σχέση με άλλες εταιρίες smartphone.ι τωρα Επίσης το τι θα προτιμήσουν περισσότεροι δε σημαίνει ότι είναι και καλύτερη αγορά. συμφωνω φιλε μου,και πιστευω οτι η μη αναβαθμιση του χ8 στη 2.2,ειναι μια κοροιδια σε βαρος πελατων της,καθοσον εδωσε μεγαλη διαφημιση στα xperia,πουλησε,οικονομησε,και τωρα λεει μαγκες αν θελεται κατι αλλο,σκαστε τα και ελατε να παρετε την 2.3.αν ειναι σοβαρη εταιρεια στα εργα,και οχι στα λογια,γιατι δεν ανακοινωνει και την 2.3 στα xperia?τι την εμποδιζει να το κανει?τιποτα,γιατι απλα δεν θελει,θελει να πουλησει τα νεα μοντελα.ελπιζω η πολιτικη αυτη να καταδικαστει καποτε στο μελλον απο τους πελατες της.οσο για τις αλλες εταιρειες που λετε,τουλαχιστον σεβονται το αγοραστικο τους κοινο,για αυτο και πουλανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 συμφωνω φιλε μου,και πιστευω οτι η μη αναβαθμιση του χ8 στη 2.2,ειναι μια κοροιδια σε βαρος πελατων της,καθοσον εδωσε μεγαλη διαφημιση στα xperia,πουλησε,οικονομησε,και τωρα λεει μαγκες αν θελεται κατι αλλο,σκαστε τα και ελατε να παρετε την 2.3.αν ειναι σοβαρη εταιρεια στα εργα,και οχι στα λογια,γιατι δεν ανακοινωνει και την 2.3 στα xperia?τι την εμποδιζει να το κανει?τιποτα,γιατι απλα δεν θελει,θελει να πουλησει τα νεα μοντελα.ελπιζω η πολιτικη αυτη να καταδικαστει καποτε στο μελλον απο τους πελατες της.οσο για τις αλλες εταιρειες που λετε,τουλαχιστον σεβονται το αγοραστικο τους κοινο,για αυτο και πουλανε. Γενικά πιστεύω ότι όλες οι εταιρίες πάνω κάτω τα ίδια κάνουν και μια αναβάθμιση δίνουν... πχ όποιος αγόρασε htc desire HD τώρα που ανακοινώθηκε η νέα σειρά της htc νιώθει ριγμένος. Απλά η se έκανε πατάτα και έβγαλε τα xperia με 1,6. Ε τώρα λοιπόν που δεν προσφέρει κάτι αντίστοιχο του ανταγωνισμού (αφού δεν δίνει τη 2,2) θα έχει και συνέπειες στις πωλήσεις. Όταν με το καλό βγει η νέα σειρά xperia εδώ είμαστε να τους κρίνουμε και πάλι. End off topic ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Μπορείτε να συνεχίσετε την κουβέντα σας εδώ όπου θα είστε on-topic. Ας μην επεκταθούμε άλλο στο παρόν topic. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotarass Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Ξέρει κανείς πώς να σβήσω όλες τις επαφές κ από την sim,και από την συσκευή; Υπάρχει κάποια προτίμηση στο security του modem;Έχω πρόβλημα μετά την αναβ'αθμιση σε 2.1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Ξέρει κανείς πώς να σβήσω όλες τις επαφές κ από την sim,και από την συσκευή; Υπάρχει κάποια προτίμηση στο security του modem;Έχω πρόβλημα μετά την αναβ'αθμιση σε 2.1 Για τις επαφές, δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια επιλογή που να σου δίνει τη δυνατότητα για διαγραφή όλων. Θα πρέπει να τις διαγράψεις μία - μία. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 SOS παιδιά, 2 σημαντικές ερωτήςεις έχω! Παρακαλώ βοηθήστε: 1) Κατέβασα ένα συνημμένο από το mail μου και δεν μπορώ να βρω με τίποτε πού ακριβώς στο τηλέφωνο έχει αποθηκευτεί για να το ανοίξω! Συγκεκριμένα είναι word αρχείο. Πού μπορεί να έχει αποθηκευτεί; 2) Το wisepilot αν δεν κάνω λάθος είναι trial 30 ημερών, σωστά; Χθες το ενεργοποίησα και έπαιξα λίγο. Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί καμιά χρέωση στο λογαριασμό μου ή trial σημαίνει ότι για 30 μέρες μπορώ να το χρησιμοποιώ δωρεάν και μετά ΕΑΝ θέλω να το αγοράσω; Με την ευκαιρία: κανένα καλό πρόγραμμα πλοήγησης εντελώς free απο το android market υπάρχει; Μου συστήνετε κανένα, έστω και απλό; Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις στο θέμα αυτό. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας κάνει τον κόπο να με βοηθήσει, ειδικά στο πρώτο ερώτημα! Ευχαριστώ προκαταβολικά! 1. Τα ληφθέντα από τον browser σου μπορείς να τα βρεις είτε στον φάκελο download της κάρτας μνήμης, είτεμέσα από τον browser πιέζοντας το αριστερό πλήκτρο και επιλέγοντας: Περισσότερα-->Λήψεις. 2.Ναι το wisepilot είναi trial 30 ημερών. Αν έχεις απενεργοποιημένη την κίνηση δεδομένων (Ρυθμίσεις --> Ρυθμίσεις Ασύρματου & Δικτύου --> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας --> Κίνηση δεδομ.). Έχεις στη διάθεση σου 30 μέρες από τη στιγμη που το ενεργοποίησες για δωρεάν χρήση του. Δωρεάν εφαρμογή στο μαρκετ δεν θα βρεις, αλλά μπορείς να χρησιμοποίησεις κάποια εφαρμογή που δεν θα χρειαστεί ενεργοποίηση γιατί έχει ενεργποιηθεί με κάποιον από τους γνωστούς τρόπους...(αν καταλαβαίνεις τι εννοώ ;) ) Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Ξέρει κανείς πώς να σβήσω όλες τις επαφές κ από την sim,και από την συσκευή; Υπάρχει κάποια προτίμηση στο security του modem;Έχω πρόβλημα μετά την αναβ'αθμιση σε 2.1 Υπάρχει εφαρμογή. Contact remover Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts