Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επανέρχομαι στο θέμα της μπαταρίας. Μου κρατάει 4 με 5 μέρες γεμάτες. Χρήση κάθε μέρα: Μισή με μια ώρα εισερχόμενες εξερχόμενες, καμιά ώρα wifi, καμιά ωρίτσα στο διαδίκτυο και στα email, ενασχόληση με μερικές εφαρμογές και γενικώς δεν του λείπει το πείραγμα. Τα έχω στο 2G πάντα και με κομμένο τις περισσότερες ώρες τον αυτόματο συγχρονισμό (δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο). Όσες εφαρμογές είναι ενεργοβόρες και όχι ιδιαίτερα χρήσιμες τις έχω απεγκαταστήσει. SMS δε στέλνω ή πολύ σπάνια από κανένα. Με τη φωτογραφική μηχανή τραβάω φωτό αλλά όχι πολλές και από μουσική λίγα πράγματα. Και δοκιμάζω και το GPS, το οποίο παρεπιπτόντως όταν δεν πιάνει καλό σήμα έχει όντως απόκλιση 30 - 40 μέτρα.

Πάντως αν κόψεις το background data τότε δεν έχεις τσεκάρισμα email ανά όσο χρονικό διάστημα του έχεις βάλει. Το ξετίκαρα σήμερα αλλά δε λάμβανα email! Και έφαγα και ώρα για να δω τί έπαθε γι΄αυτό και γράφω και την εμπειρία μου, μήπως την πατήσει κι άλλος.

Sent neither from iphone nor android phone

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Settings-> Mobile Networks-> Access Point Names->κανεις create ένα νέο apn με

Name: Wind Internet

APN: gint.b-online.gr όλα τα άλλα default και apn type: internet και λογικά συνδέεσαι.

Στο δικό μου, ενώ είναι ρυθμισμένο όπως γράφεις παραπάνω, αλλάζει και γίνεται tungap_gint.b-online.gr. Αν το αλλάξω αυτό μετά από λίγο ξαναγυρίζει στη ρύθμιση αυτή μόνο του. Να φταίει κάποιο πρόγραμμα που έχω εγκαταστήσει; Ξέρεις κάτι παραπάνω;

μήπως εγκατέστησες το mobile data γιατί αυτό μου αλλάζει τη ρύθμιση σε tungap_gint.b-online.gr όταν το ενεργοποιώ για να διακόψω τη σύνδεση.

αλλιώς μπορείς να απεγκαταστήσεις όλες τις εφαρμογές και να τις επαναεγκαταστήσεις μία μία για να δεις ποιά φταίει.

Κάτι άλλο περίεργο, ενώ η στάθμη της μπαταρίας είναι 15% όταν το βάζω για φόρτιση ξεκινάει από 60%. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό;

Το hands free που έχει από τη μάνα του είναι εντελώς χάλια από άποψη ποιότητας ήχου (κυρίως σε μουσική). Δοκίμασα χθές να ακούσω μουσική με κάτι sennheiser cx-500 που έχω και έμεινα ****** από την ποιότητα ήχου!!

Edited by TheGuru

Κάτι παρόμοιο που λές για την μπαταρία συμβαίνει και σε μένα..Ενώ είναι στο 50% με το που μιλάω για 2-3 λεπτά πέφτει στο 15%..Μια από τις φορές που το παρατήρησα έκανα ενα restart και η στάθμη επέστρεψε στο 50%..Θα μας τρελάνει αυτή η μπαταρία..

μήπως εγκατέστησες το mobile data γιατί αυτό μου αλλάζει τη ρύθμιση σε tungap_gint.b-online.gr όταν το ενεργοποιώ για να διακόψω τη σύνδεση.

αλλιώς μπορείς να απεγκαταστήσεις όλες τις εφαρμογές και να τις επαναεγκαταστήσεις μία μία για να δεις ποιά φταίει.

Πράγματι έχω εγκαταστημένο το mobile data. Τώρα που μου το είπες δοκίμασα το εξής: Όταν κόβω τα Data κάνοντας χρήση του προγράμματος μου αλλάζει τη ρύθμιση σε tungap_gint.b-online.gr. Μόλις ανοίγω τα Data το επαναφέρει σε gint.b-online.gr. Προφανώς αυτό το κάνει το πρόγραμμα για να κόψει την κίνηση των δεδομένων. Καλή μαγκιά. Ευχαριστώ για την παρατήρηση.

Κάτι άλλο περίεργο, ενώ η στάθμη της μπαταρίας είναι 15% όταν το βάζω για φόρτιση ξεκινάει από 60%. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό;

Το hands free που έχει από τη μάνα του είναι εντελώς χάλια από άποψη ποιότητας ήχου (κυρίως σε μουσική). Δοκίμασα χθές να ακούσω μουσική με κάτι sennheiser cx-500 που έχω και έμεινα ****** από την ποιότητα ήχου!!

Κάτι παρόμοιο που λές για την μπαταρία συμβαίνει και σε μένα..Ενώ είναι στο 50% με το που μιλάω για 2-3 λεπτά πέφτει στο 15%..Μια από τις φορές που το παρατήρησα έκανα ενα restart και η στάθμη επέστρεψε στο 50%..Θα μας τρελάνει αυτή η μπαταρία..

Το έκανε και σε μένα μια φορά αυτό. Το έκλεισα ένα μεσημέρι γιατί δεν ήθελα να με ενοχλήσουν δείχνοντας 15% μπαταρία και μόλις το άνοιξα το απόγευμα έδειχνε 50%. Πάντως από την μπαταρία δεν έχω κανένα παράπονο.

Settings-> Mobile Networks-> Access Point Names->κανεις create ένα νέο apn με

Name: Wind Internet

APN: gint.b-online.gr όλα τα άλλα default και apn type: internet και λογικά συνδέεσαι.

Δεν μπορώ να βάλω αγγλικά για να γράψω αυτά που λες. Πως μπαινουν τα αγγλικα?? :(

WIND :D

Δεν μπορώ να βάλω αγγλικά για να γράψω αυτά που λες. Πως μπαινουν τα αγγλικα?? :(

Στην αριστερή κάτω γωνία του πληκτρολογίου πάτησε συνέχεια το κουμπί με το "γραναζάκι". Στην "Γλώσσα Γραφής" επέλεξε "English".;)

Dive Now Work Later

επειδή το έχω 1 βδομάδα και δεν παρατήρησα κανένα προβλημα πες μας αν δουλεύει σωστά γιατί να σκεφτούμε να το αναβαθμίσουμε εκτός και αν προσφέρει κάποιες λειτουργίες επιπλέον.

Δεν το έχω αναβαθμίσει ακόμα γιατι περιμένω να δω λίγο μήπως έχει κανένα πρόβλημα..Σε ένα ξένο forum που διάβασα οι πιό πολλοι το κάνουν "root" για να παίζει live wallpapers και για να είναι λιγο πιο γρήγορο..

Σύμφωνα, με κάποιον που το έκανε στο εξωτερικό, το καινούργιο firmware έχει ένα επιπλέον παιχνίδι,το "Assasins

Creed" και έχει πιο γρήγορο accelerometer.

Υ.Γ.Σύμφωνα με την Samsung Europe η έκδοση 2.2 Froyo για το GT i5800 θα ειναι έτοιμη μέσα Νοέμβρη..

Ενα πολύ χρήσιμο app για βελτίωση της ζωής της μπαταρίας ειναι το battery booster απο downloadandroid.info..

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.

Δεν το έχω αναβαθμίσει ακόμα γιατι περιμένω να δω λίγο μήπως έχει κανένα πρόβλημα..Σε ένα ξένο forum που διάβασα οι πιό πολλοι το κάνουν "root" για να παίζει live wallpapers και για να είναι λιγο πιο γρήγορο..

Σύμφωνα, με κάποιον που το έκανε στο εξωτερικό, το καινούργιο firmware έχει ένα επιπλέον παιχνίδι,το "Assasins

Υ.Γ.Σύμφωνα με την Samsung Europe η έκδοση 2.2 Froyo για το GT i5800 θα ειναι έτοιμη μέσα Νοέμβρη..

το "root" γίνεται για να τρέχει εφαρμογές από την sd ή για άλλο λόγο?

προτιμώ να περιμένω ως το Νοέμβρη και το 2.2 Froyo παρά να δοκιμάσω κάτι που ίσως μπρικάρει το κινητό.

Υποθέτω πως το root γίνεται για να μπορείς να κάνεις περισσότερες παρεμβολές στο κινητό..Όπως overclocking, αλλαγές στο software και άλλα τέτοια..Για μας τους αρχάριους το πιο χρήσιμο αποτέλεσμα του root ειναι να τρέχει τα app απο την sd, να παίζεις live wallpapers και ίσως πιο γρήγορη απόκριση..Επιλογές οι οποίες δεν ξέρουμε αν θα "λυθούν" με την 2.2Froyo..Πάντως και εγω ειμαι διστακτικός στο να πειράξω τις εντολές του λειτουργικού...

Δυο σχετικά άρθρα για το θέμα του root...http://www.addictivetips.com/mobile/top-10-reasons-to-root-your-android-phone-2/

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3313454

Μπόρει καποιος να μας πει αν το root για το Galaxy 3 γίνεται με τον ίδιο τρόπο με το Galaxy S?

Edited by gianpithio

Πού το διάβασες ότι θα έχουμε την έκδοση 2.2 το Νοέμβριο;

Πού το διάβασες ότι θα έχουμε την έκδοση 2.2 το Νοέμβριο;

http://www.samfirmware.com/apps/blog/entries/show/4848340-samsung-android-versions-

Εδώ λέει για αναβαθμίσεις

Να ρωτησω κι εγώ κάτι... Βάλατε προστατευτικό οθόνης; Από το τίποτα εγινε μια μικρή γρατσουνια και κάνει ''μπαμ''! Προτείνετε κάτι;
Σωτήρης

Η αλήθεια είναι οτι δεν το είχα σκεφτεί καθόλου για προστατευτικό.Μόνο μια θήκη έχω πάρει,σε στυλ "πουγκί"

Εβαλα απο Jumbo ελπίζω να μην μου κάνει καμιά πατατιά στην οθόνη

παντός λειτουργεί τέλεια.

μπορεί κάποιος να μου πει αν όντως ο browser δεν έχει flash support? επίσης τα προβλήματα με την απόκλιση της πραγματικής θέσης και αυτής του gps είναι σοβαρά ?

μπορεί κάποιος να μου πει αν όντως ο browser δεν έχει flash support? επίσης τα προβλήματα με την απόκλιση της πραγματικής θέσης και αυτής του gps είναι σοβαρά ?

Το πρόβλημα της απόκλισης του gps λύνεται με το Octy app..Με την συγκεκριμένη εφαρμογή βρίσκει πιο γρήγορα δορυφόρο και έχει μικρότερη απόκλιση..Πάντως και χωρίς αυτό η απόκλιση ήταν αισθητή μόνο μέσα στην πόλη που δεν μπορούσε να λοκάρει σε πολλούς δορυφόρους..

Το πρόβλημα της απόκλισης του gps λύνεται με το Octy app..Με την συγκεκριμένη εφαρμογή βρίσκει πιο γρήγορα δορυφόρο και έχει μικρότερη απόκλιση..Πάντως και χωρίς αυτό η απόκλιση ήταν αισθητή μόνο μέσα στην πόλη που δεν μπορούσε να λοκάρει σε πολλούς δορυφόρους..

δλδ φταιει το gps της συσκευης? γιατι στο wildfire που εχο δοκιμασει ηταν αρκετα ακριβής η θέση και πολυ γρήγορη. για το flash στο browser ξερεις να μου πεις γιατι και εκει με το wildfire είχα κανονικα flash support και μου φαινεται παραξενο να μην εχω με το galaxy

Εβαλα απο Jumbo ελπίζω να μην μου κάνει καμιά πατατιά στην οθόνη

παντός λειτουργεί τέλεια.

Κι εγώ το ίδιο, και έχει κολλήσει καλά και έχει ωραία αποτέλεσμα (αν και είναι λίγο ταλαιπωρία το κόψιμο), ελπίζω στο τέλος να μην αφήσει τίποτα...

Απο όσο ξέρω δεν υποστιρίζει flash για τον web browser αλλα αυτό θα αλλάξει με την έκδοση froyo 2.2. Edited by festina

Κι εγώ το ίδιο, και έχει κολλήσει καλά και έχει ωραία αποτέλεσμα (αν και είναι λίγο ταλαιπωρία το κόψιμο), ελπίζω στο τέλος να μην αφήσει τίποτα...

Μπροστά γράφει δεν αφήνει κατάλοιπα για να δούμε!?!

καλησπέρα σε όλους ! Λίγη βοήθεια παιδιά . Εχω πρόβλημα με την ατζέντα μου.Οπως και να περάσω τις επαφές μου , από outlook ,από kies ή χειροκίνητα , ενώ στην ατζέντα εμφανίζονται κανονικά ελληνικα , στις αναπάντητες , στις εισερχόμενες και όταν κάνω κλήση οι περισσότερες επαφές φαίνονται με ερωτηματικά. Μπορεί να περάσω 2 επαφές η μια να περαστεί κανονικα και η άλλη με ερωτηματικά.Κάποια ιδέα ?

Και για τον φίλο που ρώταγε πιο πάνω για να αποφύγουμε κρυφές χρεώσεις ,απο το market ,κατεβάζεις την εφαρμογή apndroid . Πολυ καλή εφαρμογη , ενα εικονιδιο βασικά που το τικάρεις όταν θέλεις να συνδεθεις 2g/3g.Καμιά ρύθμιση , το εγκαθιστάς και δουλεύει.

Edited by gianpithio

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)