kyrillos13 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 (edited) ειπα να βαλω γιαουρτι ξανα και να ξαναδω αλλα μου γραφει cannot open usb port.τι κανω να το αποσυνδεσω το κινητο? εμ ναι αποσύνδεσε το. βάλε το κινητό σε debuging mode πριν το download mode. Samsung I5800 Firmware: I5800XXJPB (Android 2.2) Online! http://www.megaupload.com/?d=UQ45TS96 Edited December 11, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Samsung I5800 Firmware: I5800XXJPB (Android 2.2) Online! http://www.megaupload.com/?d=UQ45TS96 Κύριλλε το δοκίμασες το καινούριο firmware? Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 (edited) Κύριλλε το δοκίμασες το καινούριο firmware? ναι καλό και σταθερό φαίνεται λίγο πιο γρήγορο από το JPA, με διορθωμένα bugs της JPA, τα βίντεο παίζουν τέλεια και κάτι άλλα ψιλοπράμματα είναι οκ. υπάρχει περίπτωση να διορθώθηκε το battery status που πάει από 50% 30% και 15% μέσα σε 10' Edited December 11, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firetsmp Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 ποιά αγόρασες ? εγώ παράγγειλα αυτή μόλις τώρα. φαίνεται πολύ καλή. http://cgi.ebay.co.uk/Vikuiti-screen-protector-Samsung-I5800-Galaxy-3-/180589229751 http://cgi.ebay.co.uk/6x-screen-protector-Samsung-I5800-Galaxy-3-/180592909366?pt=UK_Photography_DigitalCamAccess_RL&hash=item2a0c2d1c36 αυτή την 6άδα παρήγγειλα έχω καταστρέψει ήδη τις 2 από το Σεπτέμβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas_gr Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 να κανω μια ερωτηση? αφου φορτωσω τουσ χαρτες του mls destinator, μετα μπορω να βγαλω την καρτα μνημησ που τουσ περιειχε,ετσι?? οι χαρτεσ λειτουργουν χωρισ τη χρηση ιντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 να κανω μια ερωτηση? αφου φορτωσω τουσ χαρτες του mls destinator, μετα μπορω να βγαλω την καρτα μνημησ που τουσ περιειχε,ετσι?? οι χαρτεσ λειτουργουν χωρισ τη χρηση ιντερνετ? πρέπει να έχεις την κάρτα της mls για να λειτουργούν οι χάρτες. δεν θέλει internet, μόνο ανοιχτό gps... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Παιδιά καλησπέρα!απο ότι βλέπω έχει βγεί η τεταρτη με την σειρά φρογιο ρομ.πόσο μακριά μπορεί να είμαστε από την επίσημη τελική φρογιο ρομ?? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Παιδιά καλησπέρα!απο ότι βλέπω έχει βγεί η τεταρτη με την σειρά φρογιο ρομ.πόσο μακριά μπορεί να είμαστε από την επίσημη τελική φρογιο ρομ?? πολύ κοντά.. ίσως 2 ή τρείς ακόμα και θα έχουμε την τελική.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas_gr Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 ευχαριστω πολυ kyrillos. και μια τελευταια ερωτηση. οταν εχω ανοιχτο το gps χρεωνομαι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) ευχαριστω πολυ kyrillos. και μια τελευταια ερωτηση. οταν εχω ανοιχτο το gps χρεωνομαι?? όχι. είναι δωρεάν.. :) . edit: νέο android market http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=9750624#post9750624 Edited December 12, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1987 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) ευχαριστω παιδια! Εχω προβλημα στα μηνυματα,πριν τα στειλω μου λεει "το μηνυμα μπορει να ειναι κατεστραμμενο στη συσκευη του παραληπτη.Αλλαξτε τη λειτουργια εισαγωγης σε αυτοματη" Πηγα λοιπον εφαρμογες/ρυθμισεις/πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο/εκμαθηση συστηματος και παλι δεν το καταλαβα:mad: Εγω παταγα παρατεταμενα το κουμπι "123",γινεται καπως αλλιως? Παιδια εχω ακομα αυτο το προβλημα! Μονο χωρις t9 και μονο κεφαλαια τα παιρνει τα μηνυματα!please help! Επισης οταν βαζεις αυτοματη γλωσσα δε θα πρεπε στα μηνυματα να βγαζει ελληνικα και στο ιντερνετ αγγλικα? Also κατεβασα το mobile data και το ενεργοποιησα και δεν καταλαβα πως λειτουργει!Ενεργοποιω το wifi μπαινω κανονικα.Το απενεργοποιω μπαινει απο 3g. Το προγραμμα που επεμβαινει?Το απεγκατεστησα και δεν ειχε διαφορα! Edited December 12, 2010 by john1987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestinio Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 ξέρει κανείς πως γίνεται να βλέπω το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας που έχω ανοίξει όταν ήμουν συνδεδεμένος στο ίντερνετ ενώ τώρα δεν είμαι.. δηλαδή κάτι σαν αποθήκευση του ότι έδειχνε η ιστοσελίδα! ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ.. Παράθεση :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bt38 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Γεια σας παιδιά! Παρακολουθώ το forum απο την αρχή και έχω βοηθηθεί πάρα πολυ. Πολύ καλη δουλειά! Εχω στο Galaxy 3 την eclair και σκέφτομαι να το κάνω flash με την froyo JPB.Θέλω να κάνω μάλλον μια χαζή ερώτηση.Έχουν οι froyo roms ελληνικά; Εννοώ στο μενου τους. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) Γεια σας παιδιά! Παρακολουθώ το forum απο την αρχή και έχω βοηθηθεί πάρα πολυ. Πολύ καλη δουλειά! Εχω στο Galaxy 3 την eclair και σκέφτομαι να το κάνω flash με την froyo JPB.Θέλω να κάνω μάλλον μια χαζή ερώτηση.Έχουν οι froyo roms ελληνικά; Εννοώ στο μενου τους. Ευχαριστώ! ναι έχουν ελληνικά και στο menu και στα μηνύματα και στο swype και παντού :) αν ακολουθήσεις προσεκτικά τις οδηγίες εδώ θα βάλεις την froyo και θα αισθανθείς άμεσα την βελτιωμένη ταχύτητα της σε σχέση με την eclair.. ειδικά η JPB είναι πολύ πολύ σταθερή και δεν θα συναντήσεις πρόβλημα. το λινκ για την JPB είναι αυτό. καλό flashάρισμα!!! Υ.Γ: βγάλε sim και sd πριν αρχίσεις. Edited December 12, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1979 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Μια ερωτηση παιδιά. Κατ αρχην γειά σε όλους. Εχω κάνει το κινητό μου unroot και επαναφορα. Το είχα κάνει root μόνο και μόνο για τα live wallpapers. Είναι φυσιολογικό να συνεχίζει να τα παιζει και τώρα μετά από την επαναφορά; Στα θέματα φόντου εμφανίζει "live wallpapers"και δουλεύουν εντάξει... Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_alonso Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Καλησπερα σε ολους, Θελω να αγορασω το Galaxy 3 και θελω να σας κανω μερικες ερωτησεις. 1) Αν παω να το αγορασω τωρα ποια εκδοση θα εχει? την 2.1? 2)Οταν βγει η επισημη(τελικη εκδοση) 2.2 , οταν το αγορασω τοτε θα εχει την 2.2 περασμενη ή την 2.1 και θα πρεπει να του βαλω εγω την 2.2? Και κατι αλλο κατα ποτε περιπου θα βγει η τελικη και επισημη πλεον 2.2 Froyo? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) Μια ερωτηση παιδιά. Κατ αρχην γειά σε όλους. Εχω κάνει το κινητό μου unroot και επαναφορα. Το είχα κάνει root μόνο και μόνο για τα live wallpapers. Είναι φυσιολογικό να συνεχίζει να τα παιζει και τώρα μετά από την επαναφορά; Στα θέματα φόντου εμφανίζει "live wallpapers"και δουλεύουν εντάξει... καλησπέρα, φυσιολογικό είναι. τα live wallpapers ενσωματωθεί στο σύστημα οπότε με την επαναφορά δεν διαγράφονται.. μόνο αν ξαναπεράσεις το firmware διαγράφονται... :) Καλησπερα σε ολους, Θελω να αγορασω το Galaxy 3 και θελω να σας κανω μερικες ερωτησεις. 1) Αν παω να το αγορασω τωρα ποια εκδοση θα εχει? την 2.1? 2)Οταν βγει η επισημη(τελικη εκδοση) 2.2 , οταν το αγορασω τοτε θα εχει την 2.2 περασμενη ή την 2.1 και θα πρεπει να του βαλω εγω την 2.2? Και κατι αλλο κατα ποτε περιπου θα βγει η τελικη και επισημη πλεον 2.2 Froyo? Ευχαριστω Καλησπέρα.. 1) ναι την 2.1 θα έχει 2) δεν νομίζω ότι το κινητό θα έχει κατευθείαν την 2.2 μόλις βγει, ίσως σε κάνα μήνα μετά όταν θα βγεί η froyo η επίσημη γιατί τα καταστήματα θα έχουν ήδη αποθέματα του galaxy 3 με 2.2 οπότε μέχρι να ξαναπαραγγείλουν.. πάντως μπορείς να το πάρεις με 2.1 και μόλις βγει η 2.2 την περνάς εύκολα.. μέχρι το τέλος του μήνα ελπίζουμε να έχει βγει η τελική :) Edited December 12, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_alonso Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Καλησπέρα.. 1) ναι την 2.1 θα έχει 2) δεν νομίζω ότι το κινητό θα έχει κατευθείαν την 2.2 μόλις βγει, ίσως σε κάνα μήνα μετά όταν θα βγεί η froyo η επίσημη γιατί τα καταστήματα θα έχουν ήδη αποθέματα του galaxy 3 με 2.2 οπότε μέχρι να ξαναπαραγγείλουν.. πάντως μπορείς να το πάρεις με 2.1 και μόλις βγει η 2.2 την περνάς εύκολα.. μέχρι το τέλος του μήνα ελπίζουμε να έχει βγει η τελική :) Σ'ευχαριστω πολυ kyrillos13 για την γρηγορη απαντηση. Πολυ ωραιος ο οδηγος που ειχες φτιαξει για το update του firmware σε froyo...μαλλον δεν θα περιμενω...ειναι πολυς ο καιρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Σ'ευχαριστω πολυ kyrillos13 για την γρηγορη απαντηση. Πολυ ωραιος ο οδηγος που ειχες φτιαξει για το update του firmware σε froyo...μαλλον δεν θα περιμενω...ειναι πολυς ο καιρος. πάρε το κινητό να το χαρείς από τώρα. δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις :) την froyo την βάζεις άνετα, με ποσοστό επιτυχίας 99% + αλλά ακόμα και αν δεν μπει βάζεις πάλι την 2.1 και ξαναδοκιμάζεις.. :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Γειά σας!!!!!! Σας παρακολουθώ ανελλιπώς αλλα ως ασχετος θα ηθελα να ρωτησω το titanium backup τι ακριβώς κανει (μου ειπαν οτι μεταφερει τις εφαρμογες στην καρτα και οτι κανει root το κινητο). Αν ειναι ευκολο στη χρηση απο καποιο ασχετο η να το αποφυγει ???? Σας ευχαριστω προκαταβολικά !!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Γειά σας!!!!!! Σας παρακολουθώ ανελλιπώς αλλα ως ασχετος θα ηθελα να ρωτησω το titanium backup τι ακριβώς κανει (μου ειπαν οτι μεταφερει τις εφαρμογες στην καρτα και οτι κανει root το κινητο). Αν ειναι ευκολο στη χρηση απο καποιο ασχετο η να το αποφυγει ???? Σας ευχαριστω προκαταβολικά !!!!!!!!!!! Λοιπόν το titanium backup δεν κάνει root, αλλά χρειάζεται root για να λειτουργήσει. με το titanium backup κάνεις backup τις εφαρμογές σου ώστε αν κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων ή βάλεις άλλο firmware να μην κατεβάζεις μια μια τις εφαρμογές από το market, δηλαδή αν έχεις κάνει backup με το titanium με ένα κλικ όλες οι εφαρμογές που είχες θα ξαναεγκατασταθούν αυτόματα. επίσης δεν ξέρω αν γίνεται να μεταφέρει τις εφαρμογές στην sd αν έχεις android 2.1. θα το ψάξω και θα σε ενημερώσω. επίσης δεν είναι δύσκολο στην χρήση, απλά πρέπει να προσέχεις τι εφαρμογές απεγκαταστείς :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 θα το ψάξω και θα σε ενημερώσω. επίσης δεν είναι δύσκολο στην χρήση, απλά πρέπει να προσέχεις τι εφαρμογές απεγκαταστείς :) kyrille13 εισαι δυναμη !!!!!!!!!!!! Χωρις να λεω υπερβολες σου αξιζει ενα μπραβο για τις γνωσεις σου και για την υπομονη με ολους εμας τους ασχετους !!!!! Εγω εχω το android 2.1 εκανα το τελευταιο update αλλα περιμενω το 2.2 με το kies για λογους που καταλαβαινεις (ασχετος γαρ) !!!!!!!!! Καποιος γνωστός μου ειπε (μεσες ακρες) για το titanium ειδα και εδω καποια πραγματα αλλα εκινος μου ειπε οτι μπορεις να μεταφερεις στο 2.1 εφαρμογες στην καρτα γιαυτο θεωρησα καλο να σας ρωτησω !!!!!!!! Και παλι ευχαριστώ !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Καλησπέρα σε όλους! :-) Για λόγους στατιστικης και μόνο θα σας πω ότι σε GSM only mode, η μπαταρία του κινητού μου κρατάει πλέον 72 ώρες! Μάλλον καλό σκορ θα έλεγα! :-) Μήπως τελικά έχει νόημα (πιστεύω ότι έχει) να βάλουμε στην αρχή αυτού του thread μια ψηφοφορία που να καταχωρεί ο κάθε χρήστης τις ώρες λειτουργίας που κρατάει η μπαταρία του κινητού του? Τι άποψη έχουν και οι διαχειριστές? Ευχαριστώ! Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B1ller Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Καλησπέρα παιδια, έχω βάλει κι εγώ επιτυχώς τη froyo όλα καλά απλά έχω ένα μικρό θεματάκι. Όταν έρχεται κάποιο μήνυμα στο φάκελο των εισερχομένων δείχνει κανονικά τον αποστολέα αλλά όταν ανοίξω το μήνυμα μου δείχνει έναν άκυρο αποστολέα από τις επαφές μου. Όταν απαντάω το μήνυμα πηγαίνει σωστά στη επαφή που κάνω απάντηση. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο θέμα? Επίσης μπορει κάποιος παρακαλώ να ανεβλασει το .apk του gps opt? δεν μπορώ να το βρώ στο market με τίποτα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) Καλησπέρα παιδια, έχω βάλει κι εγώ επιτυχώς τη froyo όλα καλά απλά έχω ένα μικρό θεματάκι. Όταν έρχεται κάποιο μήνυμα στο φάκελο των εισερχομένων δείχνει κανονικά τον αποστολέα αλλά όταν ανοίξω το μήνυμα μου δείχνει έναν άκυρο αποστολέα από τις επαφές μου. Όταν απαντάω το μήνυμα πηγαίνει σωστά στη επαφή που κάνω απάντηση. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο θέμα? Επίσης μπορει κάποιος παρακαλώ να ανεβλασει το .apk του gps opt? δεν μπορώ να το βρώ στο market με τίποτα. Ευχαριστώ λοιπόν φίλε μου. έβαλες λογικά την I5800XXJP8 σύμφωνα με αυτά που μου λες. έχουν βγεί άλλες 3 froyo. οι I5800XXJP9, I5800XXJPA και I5800XXJPB. βάλε την τελευταία. ακολούθησε τις ίδιες οδηγίες απλά όπου λέει I5800XXJP8 αντικατέστησε το με I5800XXJPB. την I5800XXJPB μπορείς να την κατεβάσεις εδώ: http://www.megaupload.com/?d=UQ45TS96 το .apk του gpsopt είναι στα συνημμένα, αν και μόλις βάλεις την froyo I5800XXJPB θα στο εμφανίζει κανονικά.. kyrille13 εισαι δυναμη !!!!!!!!!!!! Χωρις να λεω υπερβολες σου αξιζει ενα μπραβο για τις γνωσεις σου και για την υπομονη με ολους εμας τους ασχετους !!!!! Εγω εχω το android 2.1 εκανα το τελευταιο update αλλα περιμενω το 2.2 με το kies για λογους που καταλαβαινεις (ασχετος γαρ) !!!!!!!!! Καποιος γνωστός μου ειπε (μεσες ακρες) για το titanium ειδα και εδω καποια πραγματα αλλα εκινος μου ειπε οτι μπορεις να μεταφερεις στο 2.1 εφαρμογες στην καρτα γιαυτο θεωρησα καλο να σας ρωτησω !!!!!!!! Και παλι ευχαριστώ !!!! δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται να μεταφέρεις τα applications με titanium backup εάν έχεις android 2.1, αλλά να πω την αλήθεια δε νομίζω... επίσης αν δεν αντέχεις να περιμένεις μπορείς να βάλεις την froyo 2.2, και η τελευταία είναι πολύ σταθερή. δεν χρειάζεται να έχεις πολλές γνώσεις αρκεί να έχεις υπομονή και να ξέρεις ανάγνωση ώστε να διαβάσεις τις οδηγίες.. :) Αν τα κάνεις όλα όπως λένε οι οδηγίες κατά 99% θα βάλεις επιτυχώς την froyo. Αν και πάλι κάτι πάει στραβά, μπορείς να ξαναπεράσεις την eclair 2.1.. Καλησπέρα σε όλους! :-) Για λόγους στατιστικης και μόνο θα σας πω ότι σε GSM only mode, η μπαταρία του κινητού μου κρατάει πλέον 72 ώρες! Μάλλον καλό σκορ θα έλεγα! :-) Μήπως τελικά έχει νόημα (πιστεύω ότι έχει) να βάλουμε στην αρχή αυτού του thread μια ψηφοφορία που να καταχωρεί ο κάθε χρήστης τις ώρες λειτουργίας που κρατάει η μπαταρία του κινητού του? Τι άποψη έχουν και οι διαχειριστές? Ευχαριστώ! καλησπέρα, υπάρχει thread εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287798 :) εγω δυστυχως αυριο το παω service οποτε δεν μπορω να δοκιμασω την καινουρια.ελπιζω βεβαια να μην υπαρχει χρεωση δικια μου!!κυριλλε ποσο καιρο στο κρατησαν? δεν θα σε χρεώσουν... μου το κράτησαν 3 βδομάδες.. :/ Edited December 12, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts