tzistsam Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Στείλτο για αλλαγή. Εμένα τα ακουστικά δουλεύουν μια χαρά. Απλά είναι δεύτερη φορά που αντιμετωπίζω τέτοια θέματα με κινητό. Μια ακόμη φορά είχα πάρει ένα samsung (δεν θυμάμαι μοντέλο) και πάλι πρόβλημα είχα με το κινητό. Το είχα δώσει για σέρβις και μετά από 1 μήνα μου έδωσαν καινούργια συσκευή!!! Είχα πει να μην μπλέξω με Samsung ξανά αλλά να που έκατσε πάλι. Αυτό φοβάμαι πάλι. Ταλαιπωρία και πάλι ταλαιπωρία.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Μέχρι το τέλος τις εβδομάδας λογικά θα μου το επιστρέψουν από το service.. Να δω αν περίμενα 15 μέρες για το τίποτα ή όχι ...... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstavros1981 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 οτι να' ναι ποσο σιγουρος εισαι φιλε; εμενα με COS μου κραταει 4+ ημερες (δες παραπανω) Χαλαρωσε ρε φιλε λιγο, Θιξαμε το COS σου? Αν ειναι δυνατον. Αν κρατησεις στοιχεια απο οσους εχουν αναφερει το προβλημα, κανενας με VOD δεν εχει προβλημα, ενω ΣΧΕΔΟΝ ολοι με COS εχουν προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Προσωπική μου άποψη, οι διαφορές στα δύο firmware COS-VOD είναι στις εγκατεστημένες ρυθμίσεις δικτύου. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstavros1981 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Προσωπική μου άποψη, οι διαφορές στα δύο firmware COS-VOD είναι στις εγκατεστημένες ρυθμίσεις δικτύου. Ισως φιλε μου, μπορει να ειναι τυχαιο, απλα καθως εβλεπα αυτους που εχουν αναφερει το προβλημα αυτο ειχανε αυτο το Firm. Μπορει να ειναι τυχαιο, απλα αυτο προσεξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Δηλαδη το κινητο εχει ή το COS ή το VOD; Δεν ερχεται με αλλο fw στην Ελλαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 (edited) Δηλαδη το κινητο εχει ή το COS ή το VOD; Δεν ερχεται με αλλο fw στην Ελλαδα; σύμφωνα με όσους έχουν γράψει στο forum δεν έρχεται με κανένα άλλο firmware... Χαλαρωσε ρε φιλε λιγο, Θιξαμε το COS σου? Αν ειναι δυνατον. Αν κρατησεις στοιχεια απο οσους εχουν αναφερει το προβλημα, κανενας με VOD δεν εχει προβλημα, ενω ΣΧΕΔΟΝ ολοι με COS εχουν προβλημα Ισχύει !!! Edited October 19, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 χαρη στον χρηστη Tyxerakia, καταφεραμε και βαλαμε ελληνικο Swype στο Galaxy 3 χωρις αυτον δεν θα γινοταν τιποτα τα αρχεια για οποιον τα θελει ειναι εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 (edited) Τελικά με COS το δικό μου κρατάει γύρω στη μία μέρα και οι ενδείξεις της μπαταρίας είναι εντελώς "γειά σου". Edited October 19, 2010 by TheGuru Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ,χωρις να περασω προγραμμα μεσα μετα απο εργοστασιακες ρυθμισεις,παλι δεν μου ερχονται ολα τα μηνυματαπου ειναι να μου ερθουν μιλησα με Cosmote,Και η γραμμη του κινητου μου ειναι ΟΚ. Αρα μπορει να ειναι κατι απο το κινητο ? Υπαρχει κατι η εστω καμια ρυθμιση να αλλαξω!?! Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 (edited) Ειμαι νεος χρηστης ενος smartphone (samsung gt-i5800) και αφου εχω διαβασει ολα τα Posts θα ηθελα πρωτα να ευχαριστησω, και επειτα σας παρακαλω καποιος να γραψει αναλυτικα και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ εναν οδηγο για εγκατασταση Live wallpapers. Μετα απο αρκετες προσπαθεειες καταφερα να το κανω root και δεν μπορω να βρω οδηγο για τα wall papers. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οσους μοιραστηκαν μαζι μας τις γνωσεις τους και τις εμπειριες τους . αρκετοι σας χρωσταμε πολλα. καλη συνεχεια σε ολους. χαρη στον χρηστη Tyxerakia, καταφεραμε και βαλαμε ελληνικο Swype στο Galaxy 3 χωρις αυτον δεν θα γινοταν τιποτα τα αρχεια για οποιον τα θελει ειναι εδω αναλυτικα τον οδηγος μπορεις να παραθεσεις σε παρακαλω/>? Edited October 19, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 (edited) ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ LIVE WALLPAPERS ΣΤΟ GALAXY 3 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ (απαιτείται root) 1) κατέβασε το αρχείο sdcard.rar που βρίσκετε στα συνημμένα αρχεία. 2) αποσυμπίεσε και αντίγραψε τα αρχεία στην κάρτα μνήμης. 3) κατέβασε το terminal emulator από το android market. 4) τρέξε την εφαρμογή και γράψε γράμμα γράμμα και προσεχτικά τα παρακάτω: su mount -o remount,rw,codepage=utf8,vfat,xattr,check=no /dev/stl5 /system cat /sdcard/LiveWallpapersPicker.apk > /system/app/LiveWallpapersPicker.apk cat /sdcard/libRS.so > /system/lib/libRS.so cat /sdcard/librs_jni.so > /system/lib/librs_jni.so reboot Edited October 19, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Γνωρίζει κάποιος αν η Cosmote 2in1 δουλεύει με το Galaxy 3; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 (edited) ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ LIVE WALLPAPERS ΣΤΟ GALAXY 3 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ (απαιτείται root) 1) κατέβασε το αρχείο sdcard.rar που βρίσκετε στα συνημμένα αρχεία. 2) αποσυμπίεσε και αντίγραψε τα αρχεία στην κάρτα μνήμης. 3) κατέβασε το terminal emulator από το android market. 4) τρέξε την εφαρμογή και γράψε γράμμα γράμμα και προσεχτικά τα παρακάτω: su mount -o remount,rw,codepage=utf8,vfat,xattr,check=no /dev/stl5 /system cat /sdcard/LiveWallpapersPicker.apk > /system/app/LiveWallpapersPicker.apk cat /sdcard/libRS.so > /system/lib/libRS.so cat /sdcard/librs_jni.so > /system/lib/librs_jni.so reboot ολα αυτο χωρις space αναμεσα? σε παρακαλω μπορεις να το διευκρινησεις αυτο?και εαν θελει καπου enter. σε καθε προταση? Edited October 20, 2010 by spirosteam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 (edited) ολα αυτο χωρις space αναμεσα? σε παρακαλω μπορεις να το διευκρινησεις αυτο?και εαν θελει καπου enter. σε καθε προταση? Ναι μετά από κάθε γραμμή θέλει enter. Eπίσης μετά από το su (enter) , θα πρέπει να εγκρίνεις το Terminal Emulator από το Superuser Permissions (Δικαιώματα) app που θα πετάξει μια ειδοποίηση. Edited October 20, 2010 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 ολα αυτο χωρις space αναμεσα? σε παρακαλω μπορεις να το διευκρινησεις αυτο?και εαν θελει καπου enter. σε καθε προταση? εκεί που βλέπεις κενό έχει κενό. φαίνεται δες το προσεχτικά. κάθε φορά που αλλάζει σειρά θέλει enter Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billoaded Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 πως θα κανω εγκατασταση το ελληνικο Swype?το αρχειο libSwypeCore που θα το βαλω?πρεπει να ειναι root το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 πως θα κανω εγκατασταση το ελληνικο Swype?το αρχειο libSwypeCore που θα το βαλω?πρεπει να ειναι root το κινητο? Nαι, πρέπει να είσαι root. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα γράψω αναλυτικά πώς γίνεται :) (εκτός αν με προλάβει κάποιος άλλος ;) ) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billoaded Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Nαι, πρέπει να είσαι root. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα γράψω αναλυτικά πώς γίνεται :) (εκτός αν με προλάβει κάποιος άλλος ;) ) σε ευχαριστω για την απαντηση.αν κανω root θα μπορω να αναβαθμησω σε 2.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 σε ευχαριστω για την απαντηση.αν κανω root θα μπορω να αναβαθμησω σε 2.2? Όχι, δεν έχει βγει το 2.2 για το Galaxy 3. Ακόμα και να είχε βγει, δεν έχει καμία σχέση το root με την αναβάθμιση του συστήματος. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Ο οδηγός είναι έτοιμος εδώ, μαζί με το χρήσιμο πόστ του kyrillos13 για τα live wallpapers. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Ο οδηγός είναι έτοιμος εδώ, μαζί με το χρήσιμο πόστ του kyrillos13 για τα live wallpapers. ευχαριστώ για τον οδηγό για το swype :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapado Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 ερωτηση πηρα ενα galaxy 3 δωρο στη γυναικα μου θελω να της το στησω με διαφορες εφαρμογες κλπ και να της το κανω εκπληξη προσπαθησα λοιπον να συνδεθω χωρις καρτα sim στο internet μεσω wifi που εχω πηγα να περασω τον λογαριασμο google αλλα δεν το δεχθηκε λεγοντας πως δεν υπαρχει συνδεση δοκιμασα να μπω στο market τα ιδια δοκιμασα να τρεξω τον explorer τα ιδια εντωμεταξυ στο wifi μου εμφανιζει οτι η συνδεση εχει γινει κανονικα τι φταιει? 1)μηπως πρεπει να εχω sim μεσα? δεν το νομιζω 2)μηπως φταιει οτι περασα τους χαρτες του mls?γιατι μου εκανε κατι κοληματα μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 σβήσε τις ρυθμίσεις της συνδεσης με τον router σου από το τηλέφωνο και ξαναφτιάξε τις απο την αρχή. Αλλιως κάτι παίζει με τον router σου. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapado Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 κι ομως τελικα ηταν οι χαρτες. εβγαλα το mls και δουλεψε σφαιρα το wifi δεν ξερω γιατι μην με ρωτησετε...αλλα αυτο εκανα και η συνδεση τωρα πεταει!!! εχω μια ωρα που κατεβαζω apps απο το market και δεν εχει κολλησει πουθενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts