dante_100 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 οταν παω να να βαλω widget μου βγαζει η εφαρμογη τερματιστηκε απροσδοκιτα δοκιμαστε ξανα εχω 2.1 τι να κανω???:!: Μου το έκανε κι έμενα αυτό, αφαίρεσε την τελευταία εκδοσή του Google Maps και θα διορθωθεί. Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xif288 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Μου το έκανε κι έμενα αυτό, αφαίρεσε την τελευταία εκδοσή του Google Maps και θα διορθωθεί. ευχαριστω πως θα το κανω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 ευχαριστω πως θα το κανω αυτο? Ρυθμισεις -> Εφαρμογες -> Διαχειριση Εφαρμογων -> Χαρτες -> Καταργηση Εγκαταστασης (Δεν αφαιρει τελειως το Google Maps, απλα το επαναφερει στην εκδοση που ειχε το κινητο οταν το αγορασες) Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 1.Και σε εμένα αργεί να ανοίξει η οθόνη Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Απο αυτή την Ρόμ ανοίγει μόνο με το μεσαίο κουμπί για να αποφύγει. Τυχαια πατηματα Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xif288 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 το κινητο ποσες ωρες σας κανει να φορτισει με τελιως αδια μπαταρια??:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penirliaris Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Καλησπέρα, εχω περάσει δύο φορές την 5,5 και την 5,7 και εχω το ίδιο σπαστικο πρόβλημα, όλοι οι ήχοι του κινητού και του mp3 έχουν καποια μικρό παράσιτα λες και είναι κατεστραμμενοι. Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulinaki Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Γεια σας..λεω να βαλω κ εγω την επισημη 2.2 μεσω kies αλλα εχω μερικες αποριες..για να την περασω θα πρεπει να εχω αφαιρεσει την καρτα sim και την καρτα sd η μονο την sd???επισης εχς περασμενες ολεσ τισ επαφες μου μεσα στην sim..αν δεν την βγαλω λετε να χαθουν??ευχαριστω εκ των προτερων!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mschumi Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Εγώ έβγαλα μόνο την sd και δέν χάθηκε τίποτα απο την sim. AA κρατάει και τις εφαρμογές που έχεις στην 2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulinaki Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Εγώ έβγαλα μόνο την sd και δέν χάθηκε τίποτα απο την sim. AA κρατάει και τις εφαρμογές που έχεις στην 2.1 Αα οοκ..σ'ευχαριστωω πολυυ!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eximnos Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Απ ότι βλέπω έχει γίνει πανικός με τις αναβαθμίσεις... Όπως και να 'χει είναι ένα ρίσκο να την κάνεις και να μπλέξεις με κολλήματα του Kies κτλ... Απ΄όσους έχουν κάνει την αναβάθμιση επιτυχώς έχουν διαπιστώσει βελτίωση στο GPS και την μπαταρία?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 H 2.2 είναι σαφως καλύτερη από την 2.1. Για τo GPS, θες το Fix και για την μπαταρία την εφαρμογή του 1% (δηλ με λίγα λόγια, την ρομ του Κύριλλου...) :lol: Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek1 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Αυτή τη στιγμή έχω το firmware "Έκδοση Βασικού Φάσματος I5800XXJG3". Υπάρχει κάποιο νεώτερο και πως το βάζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Την xwjpi από samfirmware την έχει ρουτάρει κανείς?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpbm23 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Την xwjpi από samfirmware την έχει ρουτάρει κανείς?:O Ναι με το superonclick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 (edited) πόση ώρα κάνει το kieς για την αναβάθμιση? έχει μείνει στο downloading..dont turn off target...τι κάνω? τελικά το έκλεισα...με το kies δεν γίνεται τπτ...έλεος Edited June 25, 2011 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 πόση ώρα κάνει το kieς για την αναβάθμιση? έχει μείνει στο downloading..dont turn off target...τι κάνω? τελικά το έκλεισα...με το kies δεν γίνεται τπτ...έλεος Επειδή όντως δεν γίνεται δουλειά με το kies γιαυτό κατέβασε την xwjpi από samfirmware που είναι η επίσημη όπως ΑΚΤΙΒΩΣ κ η ελληνική.Κ εγώ αύτο έκανα!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Ναι με το superonclick Πες μου τι ακριβώς κάνεις για να καταλάβω τι μπορεί να κάνω λάθος.Εμένα μου κολλάει στο "waiting for device".....:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eximnos Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 H 2.2 είναι σαφως καλύτερη από την 2.1. Για τo GPS, θες το Fix και για την μπαταρία την εφαρμογή του 1% (δηλ με λίγα λόγια, την ρομ του Κύριλλου...) :lol: Κυριλλος Vs 2.2 >>> αποτέλεσμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 σε samsung galaxy 3 , 2.2 froyo εχω εγκαταστησει την εφαρμογη app2sd free για μεταφορα εφαρμογων στην καρτα μνημης απο το τηλεφωνο.καποιες εφαρμογες δεν ειναι δυνατον να μεταφερθουν.υπαρχει τροπος?δεν θελω να κανω το τηλεφωνο root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 σε samsung galaxy 3 , 2.2 froyo εχω εγκαταστησει την εφαρμογη app2sd free για μεταφορα εφαρμογων στην καρτα μνημης απο το τηλεφωνο.καποιες εφαρμογες δεν ειναι δυνατον να μεταφερθουν.υπαρχει τροπος?δεν θελω να κανω το τηλεφωνο root. Υπάρχουν εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν μετακίνηση στην sd. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Υπάρχουν εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν μετακίνηση στην sd. Και μάλιστα ανήκουν στην συντριπτική πλειοψηφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msakis01 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Καλησπέρα δεν μου κρατάει η μπαταρία,δηλαδή απο 90% ποθ ηταν μίλησα για 40 δευτερόλεπτα στο τηλ και ξαφνικά μου πήγε στα 60%. Το τηλέφωνο το αγόρασα πριν απο 5 ημέρες απο κατάστημα vodafone.Αν θα βάλω kyrillos castum rom υπάρχει περίπτωση να λυθεί το πρόβλημα με την μπαταρία? αν ναι μηπως μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνω τα βήματα? Σας ευχαριστώ......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Καλησπέρα δεν μου κρατάει η μπαταρία,δηλαδή απο 90% ποθ ηταν μίλησα για 40 δευτερόλεπτα στο τηλ και ξαφνικά μου πήγε στα 60%. Το τηλέφωνο το αγόρασα πριν απο 5 ημέρες απο κατάστημα vodafone.Αν θα βάλω kyrillos castum rom υπάρχει περίπτωση να λυθεί το πρόβλημα με την μπαταρία? αν ναι μηπως μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνω τα βήματα? Σας ευχαριστώ......... https://sites.google.com/site/astronaytiscom/home Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mschumi Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Παιδιά έχω το Ndrive 10 και δέν μπορώ να κάνω πλοήγηση απο πόλη σε πόλη (πχ Απο Αθήνα σε Θεσσαλονίκη). Κανει μόνο απο πόλη σε περιοχή της ίδιας της πόλης (π.χ Αθήνα σε Σύνταγμα). Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να το κάνω??? ή δεν γίνεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Παιδιά έχω το Ndrive 10 και δέν μπορώ να κάνω πλοήγηση απο πόλη σε πόλη (πχ Απο Αθήνα σε Θεσσαλονίκη). Κανει μόνο απο πόλη σε περιοχή της ίδιας της πόλης (π.χ Αθήνα σε Σύνταγμα). Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να το κάνω??? ή δεν γίνεται??? Τι εννοείς; Επιλέγεις για προορισμό Πόλη/Διεύθυνση/Αριθμό για κάθε μέρος της Ελλάδας. Εν τω μεταξύ να θυμίσω ότι για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts