sirrosso Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω εδω και 2 ημέρες πρόβλημα με το μαρκετ. Δεν μπορεί να κατεβάσει καμία εφαρμογή. Ξεκινάει το download και μετα λεει succesfull αλλα δεν την έχει κατεβάσει την εφαρμογη. Καμιά ιδέα - συμβουλή ?? ευχαριστω. Διέγραψα τα data απο το application market μεσα από την διαχείριση εφαρμογών αλλα τίποτα. Επίσης μπήκα και βγήκα απο το google talk που είδα καπού ότι μπορεί να φταίει αλλα τπτ. Τέλος, εβγαλα μπαταρία- sim και παλι τπτ. Και κάτι ακόμα, πώς θα μπορέσει να εμφανιστεί πάλι το market ως εφαρμογή μίας και διεγράφη και χρησιμοποιώ την αρχική (γκρί) έκδοση του.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAVMAN Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Τώρα που ήρθα σπίτι το έβαλα πάλι για φόρτιση και θα το αφήσω κάμποσες ώρες να δω αν κάνει το ίδιο. Στην πρώτη φόρτιση δεν μου το έκανε αυτό αλλά έκτοτε έχω συνέχεια ανοιχτό το μπλουτουθ γιατί μιλώ πάντα με ακουστικό και λέω μήπως είναι ενεργοβόρο. Αυτό το κεραυνάκι στο εικονίδιο της μπαταρίας περιμένετε να φύγει για να το βγάλετε από τον φορτιστή ή μένει μόνιμα εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Τώρα που ήρθα σπίτι το έβαλα πάλι για φόρτιση και θα το αφήσω κάμποσες ώρες να δω αν κάνει το ίδιο. Στην πρώτη φόρτιση δεν μου το έκανε αυτό αλλά έκτοτε έχω συνέχεια ανοιχτό το μπλουτουθ γιατί μιλώ πάντα με ακουστικό και λέω μήπως είναι ενεργοβόρο. Αυτό το κεραυνάκι στο εικονίδιο της μπαταρίας περιμένετε να φύγει για να το βγάλετε από τον φορτιστή ή μένει μόνιμα εκεί; μόλις φορτίσει full η μπαταρία η μπαταριά σου βγάζει notification. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAVMAN Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 axa, δεν το ήξερα αυτό. Τι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 axa, δεν το ήξερα αυτό. Τι λέει; Κάνει έναν ήχο και λέει ότι η μπαταρία είναι full, να αποσυνδέσεις τον φορτιστή :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAVMAN Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Κατέβασα το battery doctor και μου δείχνει ότι είναι κατά 90% φορτισμένη, οπότε την έβγαζα γρηγορότερα. Πάλι καλά που έχει και αυτά τα προγραμματάκια και κάνουμε δουλειά. Ευχαριστώ φιλαράκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Κατέβασα το battery doctor και μου δείχνει ότι είναι κατά 90% φορτισμένη, οπότε την έβγαζα γρηγορότερα. Πάλι καλά που έχει και αυτά τα προγραμματάκια και κάνουμε δουλειά. Ευχαριστώ φιλαράκι. Τίποτα φίλε. :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pto Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 να σας ρωτήσω.. μετά από root πέρασμα 2.2 & v4.0 δεν βρήσκω τις επαφές που είχα στο αποθηκεύση στο τηλέφωνο παρά μόνο στην sim...είχα κάνει back up με titanium..απλά έχει πολλές εφαρμογρές και δεν ξέρω αν έχω επαναφέρει τις σωστές....ξέρει κανείς ποιά είναι για τις επαφές τηλεφώνου??? ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 να σας ρωτήσω.. μετά από root πέρασμα 2.2 & v4.0 δεν βρήσκω τις επαφές που είχα στο αποθηκεύση στο τηλέφωνο παρά μόνο στην sim...είχα κάνει back up με titanium..απλά έχει πολλές εφαρμογρές και δεν ξέρω αν έχω επαναφέρει τις σωστές....ξέρει κανείς ποιά είναι για τις επαφές τηλεφώνου??? ευχαριστώ.. Αποθηκευτικόs χώρος επαφών αν θυμάμαι καλά. Θα το βρειs στην επαναφορά των δεδομένων συστήματος Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alogaras Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 S O S μου γρατζουνιστηκε η οθονη !!! υπαρχει τροπος να φυγει η γρατζουνια η οχι? η εγγυηση θα με καλυπτει η μπαα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edy220 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Δυστυχώς αυτό είναι bug του Εclair που λύνεται μόνο με root, ή πιο δραστικά με factory reset. Διάβασε στην υπογραφή μου το 2ο κομμάτι για το root, ισχύουν τα ίδια και για το Galaxy 3. το έκανα root το κινητό αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται..τι πρέπει να κάνω μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 S O S μου γρατζουνιστηκε η οθονη !!! υπαρχει τροπος να φυγει η γρατζουνια η οχι? η εγγυηση θα με καλυπτει η μπαα?? ****.... η εγγύηση θα ισχύει αλλά δεν θα σου φτιάξουν την οθόνη. Πιστεύω να μην είναι μεγάλη γρατσουνιά. Για να μην πάθεις και χειρότερα σου προτείνω ανεπιφύλαχτα να αγοράσεις αυτό. http://cgi.ebay.co.uk/Vikuiti-screen-protector-Samsung-I5800-Galaxy-3-/180642951260?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2a0f28b05c#ht_1802wt_1139 Η τιμή είναι λίγο τσιμπιμένη αλλά αξίζει με 1000!!! Την έχω 5 μήνες και δεν έχει ούτε γρατσουνιά, ούτε φουσκάλα ούτε τίποτα. Και η αφή βελτιώνεται πάρα πολύ. Επίσημη σελίδα: http://www.protectionfilms24.com/article/vikuiti-screen-protector-adqc27-samsung-i5800-galaxy-3-36093.html?langId=en&sf24=f4a4f684f9124f9ab7f100c54cab1c81 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 κάτι έγινε χθες κ ακυρώνει μόνο του τις εισερχόμενες....βγάζει ένα μήνυμα "λυπούμαστε" αλλά δεν προλαβαίνω να το διαβάσω...bug??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpanag Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Παιδιά χρόνια πολλά σε όλους! Πως μπορώ να βάλω το tapatalk; Δεν το βρίσκω στο market.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Παιδιά χρόνια πολλά σε όλους! Πως μπορώ να βάλω το tapatalk; Δεν το βρίσκω στο market.. Σε 5 λεπτά το έχεις Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslyr Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Στο κινητό μου (Galaxy 3 με Android 2.1) ορισμένες φορές, όταν ξεκλειδώνω την οθόνη διαπιστώνω ότι αυτόματα παίζει κάποιο mp3 από αυτά που έχω αντιγράψει στο κινητό, με αποτέλεσμα η μπαταρία να βγαίνει off πολύ γρήγορα. Αναγκάστικα να διαγράψω όλα τα mp3 για να μην καταναλώνεται η ενέργεια της μπαταρίας. Αυτό συμβαίνει ακανόνιστα συνήθως 1 φορά ανά δυο περίπου εβδομάδες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επιλύσω τη συγκεκριμένη δυσλειτουργία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Παιδιά χρόνια πολλά σε όλους! Πως μπορώ να βάλω το tapatalk; Δεν το βρίσκω στο market.. Κοίτα στα εισερχόμενα σου Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALANOPAIDO Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Παιδια εχω προβλημα με τη ληψη μηνυματων, μου ερχονται αν ξανα ανοιξω το κινητο η μετα απο πολυ ωρα. αυτο μου συμβαινει σε μηνυματα που ξεπερνουν τους 160 χαρακτηρες. Απο ψαξιμο στο ιντερνετ ειδα οτι δεν το κανει μονο σε μια εταιρια κινητης. αρα πρεπει να ειναι προβλημα android ξερετε κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freespecial Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 καλησπερα παιδια!πηρα χθες τη συσκευη και προσπαθω εδω και 2 ωρες να περασω καμια εφαρμογη απο το kies..το προβλημα ειναι οτι στην επιλογη συσκευων δεν υπαρχει πουθενα το i5800,κανω search και μου βγαζει 0 apps που μπορω να βρω εφαρμογες,παιχνιδια κλπ,και πως μπορω να τα περασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) καλησπερα παιδια!πηρα χθες τη συσκευη και προσπαθω εδω και 2 ωρες να περασω καμια εφαρμογη απο το kies..το προβλημα ειναι οτι στην επιλογη συσκευων δεν υπαρχει πουθενα το i5800,κανω search και μου βγαζει 0 apps που μπορω να βρω εφαρμογες,παιχνιδια κλπ,και πως μπορω να τα περασω? Στο Android market. Το Κies δεν κάνει τέτοια πράγματα, αυτές οι εφαρμογές που βλέπεις εκεί είναι για τα Bada. το έκανα root το κινητό αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται..τι πρέπει να κάνω μετά; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3309650#post3309650 Edited April 19, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos12345678 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Παιδια καλησπερα και απο μενα. Το εχω κανα 2μηνο το κινητο. Ειχα προβλημα με τη καρτα σιμ(αφαιρεθηκε καρτα σιμ κτλπ) και λυθηκε με καινουρια. Μου ειπαν οτι τα καινουρια κινητα εχουν προβλημα με αρκετα παλιες σιμ. Εκανα τις αναβαθμισεις σε 2.2 και ρομ 3.3 και αντιμετοπιζω τα εξης: 1) οταν μιλαω στο τηλ κανει ανα 10' περιπου 5 διακοπες του μισου δευτερολεπτου συνεχομενα. Μετα απο λιγο παλι και παλι. 2)Στον browser του κινητου στην 2.1 στο blog μου ανοιγαν οι google adsense διαφημησεις. Πλεον στην 2.2 δεν ανοιγουν με τον browser του κινητου. (Στον οπερα δεν ανοιγαν ουτε πριν) Τι να κανω να ανοιγουν παλι? Συγχαρητηρια στον αστροναυτη και το κυριλο και σε οσους αλλους μας παρεχουν ολες αυτες τις συμβουλες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freespecial Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 tyxerakias σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση..οποτε ο μονος τροπος ειναι να μπω απο το κινητο?δεν παιζει να τα κατεβασω στο pc και να τα περασω με το καλωδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Στο κινητό μου (Galaxy 3 με Android 2.1) ορισμένες φορές, όταν ξεκλειδώνω την οθόνη διαπιστώνω ότι αυτόματα παίζει κάποιο mp3 από αυτά που έχω αντιγράψει στο κινητό, με αποτέλεσμα η μπαταρία να βγαίνει off πολύ γρήγορα. Αναγκάστικα να διαγράψω όλα τα mp3 για να μην καταναλώνεται η ενέργεια της μπαταρίας. Αυτό συμβαίνει ακανόνιστα συνήθως 1 φορά ανά δυο περίπου εβδομάδες. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επιλύσω τη συγκεκριμένη δυσλειτουργία; προφανως ανοιγεις τον player ηια να ακοθσεις μουσικη και δεν τον κλεινεις.πατωντας το δεξι κουμπι δεν το κλεινεις αλλα εξακολουθει να παιζει μουσικη. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 tyxerakias σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση..οποτε ο μονος τροπος ειναι να μπω απο το κινητο?δεν παιζει να τα κατεβασω στο pc και να τα περασω με το καλωδιο? Ναι, παίζει κι αυτό, να βρεις τα apk που θες, να τα περάσεις με το καλώδιο και να τα εγκαταστήσεις στο τηλέφωνο (υπάρχουν κι άλλοι τρόποι). Αλλά γιατί θες να κάνεις τη ζωή σου δύσκολη; Το market γι'αυτό υπάρχει. Και αν δε θες να μπεις μέσω του παρόχου γιατί πληρώνεις, μπες με wifi. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 ****.... η εγγύηση θα ισχύει αλλά δεν θα σου φτιάξουν την οθόνη. Πιστεύω να μην είναι μεγάλη γρατσουνιά. Για να μην πάθεις και χειρότερα σου προτείνω ανεπιφύλαχτα να αγοράσεις αυτό. http://cgi.ebay.co.uk/Vikuiti-screen-protector-Samsung-I5800-Galaxy-3-/180642951260?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2a0f28b05c#ht_1802wt_1139 Η τιμή είναι λίγο τσιμπιμένη αλλά αξίζει με 1000!!! Την έχω 5 μήνες και δεν έχει ούτε γρατσουνιά, ούτε φουσκάλα ούτε τίποτα. Και η αφή βελτιώνεται πάρα πολύ. Επίσημη σελίδα: http://www.protectionfilms24.com/article/vikuiti-screen-protector-adqc27-samsung-i5800-galaxy-3-36093.html?langId=en&sf24=f4a4f684f9124f9ab7f100c54cab1c81 Να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει αγοράσει δεύτερη μπαταρία από το Ebay ή από κάπου αλλού και πόσο???? Βρίσκω από 8 μέχρι 14 λίρες Αγγλίας αλλά δεν ξέρω τι ποιότητα έχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts