astronaytis Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Ρε παιδια απο τον stock browser του κινητου μασ υπαρχει τροποσ να κανουμε εξοδο?Γιατί για να τον κλείσω πρέπει να παταω συνέχεια back με το δεξιά hard key και αν έχεις μπει σε πολλεσ σελιδεσ πριν πρέπει να κανεισ πολλά κλικ. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk[/quote Αν εχεις την 2,1 βαλε εναν task manager και κλειστο απο εκει. Αν εχεις την 2,2 κρατησε πατημενο το μεσαιο πληκτρο και ανοιξε ην διαχειρηση εργασιων και κλεισε οτι θελεις.Απο πειρα βλεπω πως στην 2,2 μονο οι επαφες και το ιντερνετ δεν κλεινει με το back. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfc1969 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 εγω εχω αφαιρέσει daily briefing, talk και layar kyrillos πως αφαιρεσες αυτα τα τρια προγραμματα. Εμενα στη διαχειριση εφαρμογων δεν μου τα εμφανιζει για να τα καταργησω. Τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drodro Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 (edited) Παιδιά πρόβλημα!!!! Μόλις έβαλα την 3.3 του Κυριλού, όλα καλά με την εγκατάσταση αλλά δεν δέχομαι κλήσεις. όταν μου έρχεται τηλ, χτυπάει μια φορά, και βγάζει ένα μήνυμα που δεν προλαβαίνω να διαβάσω και κλείνει. Τι κάνω? Όταν πάω στις Ρυθμίσεις-Κλήσεις μου βγάζει οτι η εφαρμογή Κλήσεων com.sec.android.app.callsetting τερματίστηκε απροσδόκητα. Να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Edited March 26, 2011 by drodro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 εγω εχω αφαιρέσει daily briefing, talk και layar kyrillos πως αφαιρεσες αυτα τα τρια προγραμματα. Εμενα στη διαχειριση εφαρμογων δεν μου τα εμφανιζει για να τα καταργησω. Τι πρεπει να κανω? Πρέπει να είσαι root για να κάνεις απεγκατάσταση των εφαρμογών που είναι προ-εγκατεστημένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Παιδιά πρόβλημα!!!! Μόλις έβαλα την 3.3 του Κυριλού, όλα καλά με την εγκατάσταση αλλά δεν δέχομαι κλήσεις. όταν μου έρχεται τηλ, χτυπάει μια φορά, και βγάζει ένα μήνυμα που δεν προλαβαίνω να διαβάσω και κλείνει. Τι κάνω? Όταν πάω στις Ρυθμίσεις-Κλήσεις μου βγάζει οτι η εφαρμογή Κλήσεων com.sec.android.app.callsetting τερματίστηκε απροσδόκητα. Να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Ξεκίνα με μια επαναφορά ρυθμίσεων και βλέπουμε. Αν δεν αλλάξει ίσως χρειαστεί να περάσεις και πάλι την ρομ. Θα λείψω για μια ώρα. Μετά θα είμαι μέσα Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfc1969 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 εγω τρεχω το gpsopt και μου γραφει "gps succesfully optimized. Conider using gps booster for optimal usage. και μετα κλεινει . τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojilla22 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 ευχαριστώ πόλυ , λέω να προχωρήσω έτσι βαρέθηκα να περιμένω την Σαμσουνγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 4) Αν κάνεις πολλή χρήση του κινητού η μπαταρία είναι λογικό να μην αντέχει. Φρόντιζε πάντα να αδειάζει τελείως η μπαταρία και μετά να τη φορτίζεις μέχρι το 100%. Φιλε στο desire HD που εχω ξερω οτι η μπαταρια καλο ειναι να μη πεφτει κατω απο 20%. Εδω στο samsung γιατι να μην ισχυει; Αλλξη τεχνολογια μπαταριας εχει το ενα κα αλλη το αλλο; Ρωταω γιατι εχω και τα δυο κινητα. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Φιλε στο desire HD που εχω ξερω οτι η μπαταρια καλο ειναι να μη πεφτει κατω απο 20%. Εδω στο samsung γιατι να μην ισχυει; Αλλξη τεχνολογια μπαταριας εχει το ενα κα αλλη το αλλο; Ρωταω γιατι εχω και τα δυο κινητα. Δεν το χω ακούσει αυτό που λες.. Νομίζω ότι για όλες τις μπαταρίες ισχύει αυτό που είπα. Ας πει και κάποιος άλλος τη γνώμη του! Ίσως έχω λάθος.. ; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elengeo2 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις τις απαντήσεις σου.. Αλλά ας βοηθήσουμε : 1) Αν θέλεις να αλλάξεις ανάλυση υπάρχει αντίστοιχη επιλογή στην "Κάμερα". Για τη θολούρα, προσπάθησε να παίξεις με όλες τις ρυθμίσεις που θα βρεις εκεί. 2) Ο ήχος για τα μηνύματα αλλάζει, είναι ο ήχος για τις "ειδοποιήσεις". Ρυθμίσεις-ήχος-ήχος κλήσης ειδοποιήσεων. 3) Η τελευταία επίσημη αναβάθμιση στην Ελλάδα είναι η 2.1update1 οπότε δε σε κορόιδεψε κανείς. Αν θες μπορείς να βάλεις εσύ μια ανεπίσημη 2.2. Οδηγίες στην 1η σελίδα. 4) Αν κάνεις πολλή χρήση του κινητού η μπαταρία είναι λογικό να μην αντέχει. Φρόντιζε πάντα να αδειάζει τελείως η μπαταρία και μετά να τη φορτίζεις μέχρι το 100%. Είναι και θέμα λογισμικού η λάθος ένδειξη καμιά φορά. To Kies το κατεβάζεις από εδώ επιλέγοντας στο Download center/Λογισμικό το Samsung Kies PC Sync. σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ...αλλά όσον αφορά τους ήχους θέλω να βάλω κάποιον οχι απο του κινητού που έχει σαν επιλογές και όταν πηγαίνω εκει που λες μου βγάζει προεπιλογές του κινητού. επίσης για τη θολούρα είπα μπας και έχετε κανει εσεις καμια ρύθμιση και τη πείτε και σε μας αλλα whatever θα το ψάξω...ευχαριστώ πάντος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ...αλλά όσον αφορά τους ήχους θέλω να βάλω κάποιον οχι απο του κινητού που έχει σαν επιλογές και όταν πηγαίνω εκει που λες μου βγάζει προεπιλογές του κινητού. επίσης για τη θολούρα είπα μπας και έχετε κανει εσεις καμια ρύθμιση και τη πείτε και σε μας αλλα whatever θα το ψάξω...ευχαριστώ πάντος... Δοκιμασε να κανεις εναν φακελο ringtones στην sd και βαλε ενα τραγουδι της επιλογης σου μεσα και τσεκαρε αν το εμφανιζει στους ηχους σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 (edited) Δεν το χω ακούσει αυτό που λες.. Νομίζω ότι για όλες τις μπαταρίες ισχύει αυτό που είπα. Ας πει και κάποιος άλλος τη γνώμη του! Ίσως έχω λάθος.. ; ) Δεν ξερω αν επιτρεπεται η παραθεση καποιου λινκ σχετικα με το θεμα αυτο (να με συγχωρεσουν οι διαχειριστες αν δεν επιτρεπεται και να σβησουν το λινκ που παραθετω περι μπαταριων li-ion) http://www.polispress.gr/lang/gr/archives/37052 σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ...αλλά όσον αφορά τους ήχους θέλω να βάλω κάποιον οχι απο του κινητού που έχει σαν επιλογές και όταν πηγαίνω εκει που λες μου βγάζει προεπιλογές του κινητού. επίσης για τη θολούρα είπα μπας και έχετε κανει εσεις καμια ρύθμιση και τη πείτε και σε μας αλλα whatever θα το ψάξω...ευχαριστώ πάντος... Για να βαλεις δικους σου ηχους για κλησεις και μηνυματα εγω εχω την παρακατω εγκατεστημενη εφαρμογη και μου δουλευει αψογα.. https://market.android.com/details?id=com.hlidskialf.android.tonepicker&feature=search_result Edited March 26, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Δοκιμασε και το audiko απο το market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALANOPAIDO Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 (edited) AERIKO ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΤΟ LINK ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΗΣΤΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ * Aπο Ομάδα Διαχείρισης: Παρακαλώ να μη γράφεις με κεφαλαία διότι είναι σα να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης * Edited March 26, 2011 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billoaded Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ...αλλά όσον αφορά τους ήχους θέλω να βάλω κάποιον οχι απο του κινητού που έχει σαν επιλογές και όταν πηγαίνω εκει που λες μου βγάζει προεπιλογές του κινητού. επίσης για τη θολούρα είπα μπας και έχετε κανει εσεις καμια ρύθμιση και τη πείτε και σε μας αλλα whatever θα το ψάξω...ευχαριστώ πάντος... Για να βάλεις κάποιον δικό σου ήχο για μήνυμα, θα δημιουργήσεις έναν φάκελο στην κάρτα sd με όνομα media, μέσα σε αυτόν έναν άλλον με όνομα audio και τέλος μέσα σε αυτόν έναν άλλο με όνομα notifications.Στον τελευταίο βάζεις τους ήχους που θες να διαλέξεις. Μετά από αυτό θα υπάρχουν σαν επιλογή μαζί με τους ήχους του κινητού. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drodro Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Ξεκίνα με μια επαναφορά ρυθμίσεων και βλέπουμε. Αν δεν αλλάξει ίσως χρειαστεί να περάσεις και πάλι την ρομ. Θα λείψω για μια ώρα. Μετά θα είμαι μέσα Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Λοιπών έκανα επαναφορά και ολα οκ. Αυτή την φορά δεν έκανα επαναφορά εφαρμογών και δεδομένων απο το titanium backup και όλα μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Λοιπών έκανα επαναφορά και ολα οκ. Αυτή την φορά δεν έκανα επαναφορά εφαρμογών και δεδομένων απο το titanium backup και όλα μια χαρά. Μπορείς να κάνεις επαναφορά εφαρμογών χωρίς τα δεδομένα τους και θα είσαι οκ Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drodro Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 το φαντάστηκα οτι κάτι τέτοιο έφταιγε γιατί έβλεπα να βάζει τις εφαρμογές για τηλέφωνο, επαφές κλπ οπότε λογικά κάποιο τέτοιο conflict θα ήταν. Ολα καλά πάντως τώρα το κινητακι πάει σφαίρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 καλημερα και απο εμενα.λεω να βαλω την τελευταια του κυριλλου αλλα ενω βλεπει το κιες το κινητο δεν με αφηνει να αποθηκευσω τον καταλογο για να παρω μπακ απ.καμμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 καλημερα και απο εμενα.λεω να βαλω την τελευταια του κυριλλου αλλα ενω βλεπει το κιες το κινητο δεν με αφηνει να αποθηκευσω τον καταλογο για να παρω μπακ απ.καμμια ιδεα? Δοκίμασε να της πάρειs με το titanium διαφορετικά κανε αντίγραφο στην κάρτα μνήμης. Πήγαινε επαφές πατά αριστερό πληκτρο πήγαινε περισσότερα και πατά εξαγωγή στην κάρτα μνήμης Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 το φαντάστηκα οτι κάτι τέτοιο έφταιγε γιατί έβλεπα να βάζει τις εφαρμογές για τηλέφωνο, επαφές κλπ οπότε λογικά κάποιο τέτοιο conflict θα ήταν. Ολα καλά πάντως τώρα το κινητακι πάει σφαίρα!!! Μπορείς να επαναφέρειs και μεμονωμένα δεδομένα του συστήματος όπως επαφές, σελιδοδεικτεs Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotkar Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Έχω μία ερώτηση γιατί αντιμετωπίζω πρόβλημα. Έχω βάλει την ρομ του Kyrillou 3.3. Όταν ήθελα να μεταφέρω τις επαφές από το Microsoft Outlook του PC στο τηλέφωνο με συγχρονισμό μέσω του Kies , μεταφέρθηκαν οι επαφές χωρίς τις φωτογραφίες που είχα για κάθε επαφή, πρόβλημα που δεν το είχα αντιμετωπίσει με την προηγούμενη ρομ που είχα βάλει την froyo 2.2. Δεν ξέρω άμα οφείλεται στην καινούργια ρομ που έβαλα. Επίσης ο συγχρονισμός του ημερολογίου (προγράμματα) κολλάει στο 70%. Να τονίσω ότι άμα δεν αποσυνδέσω την SD Card δεν αναγνωρίζεται το τηλέφωνο από το Kies. Θα ήθελα να ήξερα άμα υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημά μου, ή αν υπάρχει κάποιο άλλο καλό πρόγραμμα για να κάνω συγχρονισμό με το Outlooκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troutrouka Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Αν είσαι από Θεσσαλονίκη στείλε ένα πμ να σου πω την διεύθυνση. Εμένα μου πήρε €10 όταν την έπαθα και το έφτιαξε σε 5 λεπτά. ευχαριστω..αλλα είμαι από αθήνα...πάντως μ ηρ'εμησεσ αρκετά με αυτά που μου είπες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drodro Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 ευχαριστω..αλλα είμαι από αθήνα...πάντως μ ηρ'εμησεσ αρκετά με αυτά που μου είπες.... Το θέμα ειναι να μην το πας σε επίσημη αντιπροσωπία γιατί θα βγει απο την εγγύηση. Εγώ (τυχαια) βρήκα το συνεργείο που τα στέλνουν απο τον Γερμανο και απλά το άνοιξε και την έβγαλε μπροστά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1979 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Γεια σε όλους...Διάβασα στην αρχική σελίδα του myphone για την επίσημη αναβάθμιση σε froyo μα συνδέοντας το κινητο δεν μου εμφανίζει στις "βασικές πληροφορίες" ούτε εκδοση λογισμικού που έχω αλλά ούτε αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Ως τώρα εστω εμφάνιζε πως εχω την τελευταία εκδοση. (Έχω ακόμα την 2.1.1). Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts