Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες πως κάνουμε το τις επαφές να συγχρονίσουν/link με το FB όπως γίνετε με το HTC senses?

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

;) αυτό το battery κάτι τί είναι;

Είναι ένα πρόγραμμα που το βρίσκεις στο market και σου δίνει πληροφορίες για την μπαταρία αλλά έχει και ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα για να κλείνεις εφαρμογές που τρέχουν και λογικά σου τρώνε και μπαταρία. Από την ημέρα που το έχω βάλει έχω δει μεγάλη διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας. Αφού φορτίσεις πλήρως το κινητό σου κάποια στιγμή βάλτο και δες το δοκιμαστικά μέχρι την επόμενη φόρτιση.

Η Samsung ανέβασε τον πηγαίο κώδικα του φρογιο στο opensource.samsung.com. Να δούμε τι θα γίνει και με το κιες. Δεν θα αργήσει πολύ πιστεύω.... :)
Back In Black

Έχω αρχίσει να παρατηρώ ότι όταν μιλάω σαν να κόβεται στιγμιαία ο ήχος του συνομιλητη. Ίσως ειναι ιδέα μου γιατι το έχω μόνο μερικες μέρες αλλά νομίζω ότι όντως ετσι συμβαινει. το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος?

Μου το κανει και μενα αυτο,αλλα μονο στις εκδοσεις froyo και στις custom rom.Σε 2.1 δεν μου κανει

γειά και πάλι μήπως γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τη διαχείριση ext2 partition (με την 2.1),

βρήκα το παρακάτω αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να το δοκιμάσω

προς το παρόν πάντως το link2sd δε βλέπει το ext2 που έκανα στην sd.

http://www.freeware4android.net/samsung-gt-i5800-galaxy-3-device-1627/reading-tag/oclf-one-click-lag-fix-download-19981.html

γειά και πάλι μήπως γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τη διαχείριση ext2 partition (με την 2.1),

βρήκα το παρακάτω αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να το δοκιμάσω

προς το παρόν πάντως το link2sd δε βλέπει το ext2 που έκανα στην sd.

http://www.freeware4android.net/samsung-gt-i5800-galaxy-3-device-1627/reading-tag/oclf-one-click-lag-fix-download-19981.html

Θέλει ένα αρχείο ext2.ko για να δουλέψει. Πάντως η τελευταία έκδοση επιτρέπει την χρήση FAT32 άρα κανένα πρόβλημα ;) Σε εμένα δουλεύει τέλεια...

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=919326

Back In Black

Παίδες πως κάνουμε το τις επαφές να συγχρονίσουν/link με το FB όπως γίνετε με το HTC senses?

α) Μενού - > Ρυθμίσεις Λογαριασμοί και συγχρονισμός - > Κάνεις tick σε Συνεχή συγχρονισμό & Αυτόματο συγχρονισμό -> Προσθήκη λογαριασμού (αν δεν έχεις ήδη Facebook και έχεις μόνο λαγαριασμό Google)

β) Φεύγεις από αυτό το μενού και ανοίγεις τις επαφές σου.

Μενού - > Βρείτε φίλους.

Λογικά υπάρχει ο λογαριασμός που έχεις κάνει νωρίτερα στο Facebook. Αν όχι, τον

δημιουργείς και πατάς στο Facebook.

Πλέον θα σου έχει ανοίξει όλους τους φίλους που έχεις στο Facebook. Εσένα σ ' ενδιαφέρουν αυτοί που έχεις στις επαφές σου και θέλεις να

τους βάλεις φωτό.

Πχ. Επιλέγεις ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ και πατάς Αποθήκευση.

Θα σε βγάλει πίσω στις επαφές του τηλεφώνου και αν τις ψάξεις θα δεις ότι υπάρχει το προφίλ του ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ από το Facebook

(χώρια από το πως τον έχεις αποθηκευμένο στις επαφές).

Πατάς στο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ και μετά Μενού - > Σύνδεση επαφής.

Το τελευταίο βήμα είναι ν' ανοίξεις την αποθηκευμένη του Σπύρου και πλέον θα ενώσει την επαφή με το προφίλ του στο Facebook.

Τα παραπάνω βήματα από το β) και παρακάτω θα τα κάνεις χωριστά για κάθε επαφή που θέλεις να την συνδέσεις με το προφίλ Facebook.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ Wi-Fi ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΩΤΟ.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Θέλει ένα αρχείο ext2.ko για να δουλέψει. Πάντως η τελευταία έκδοση επιτρέπει την χρήση FAT32 άρα κανένα πρόβλημα ;) Σε εμένα δουλεύει τέλεια...

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=919326

ωραίος ο Takis το ξανάκανα Fat32 και όλα καλά τώρα και χωρίς froyo αντέχω 5 μήνες.

ωραίος ο Takis το ξανάκανα Fat32 και όλα καλά τώρα και χωρίς froyo αντέχω 5 μήνες.

:) Μακάρι να κάνεις λάθος!! Πάντως αφού ανέβασε το sourcecode η Samsung πιστεύω το σαββατοκύριακο να έχουμε (official) froyo.

Back In Black

πως μπορων να μετρησω τα δεδομενα που κατεβαζω? Θελω να δω αν ειμαι στο οριο

καμια ιδεα? :P thanks

3G Watchdog

Βοηθεια!!!!!!!!!!!! Εχω το mls destin 9 σπασμενο και ενω το κανει εγκατασταση μου βγαζει μηνημα (η εφαρμογη mls destin σε εξελιξη com.intrinsyc.sparrowgul.nopay τερματιστικε απροσδοκητα.Δοκημαστε ξανα.)Τη δεν κανω σωστα ????????????????????

Είναι σαν να ρωτάς

"μόλις έκλεψα ένα αυτοκίνητο αλλα δεν παίρνει μπρος, τι να κάνω;"

προφανώς έχει immobilizer

Edited by gianpithio
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

πως μπορων να μετρησω τα δεδομενα που κατεβαζω? Θελω να δω αν ειμαι στο οριο

καμια ιδεα? :P thanks

καλό το watchdog. τι εταιρία κινητής τηλεφωνίας έχεις?

Cosmote Whats up

Ενας φιλος μου εβαλε τα settings στο APN

μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή "mywhatsup" από το μαρκετ, που σου δέιχνει τα πάντα σχετικά με υπόλοιπα της κάρτας. Είναι μαγική εφαρμογή!!!

καλησπερα. εχω προβλημα με το samsung kies και δεν μπορω να συγχρονισω το κινητο με τον υπολογιστη μεσω του καλωδιου. τι λυση μπορειτε να προτεινετε?

καλησπερα. εχω προβλημα με το samsung kies και δεν μπορω να συγχρονισω το κινητο με τον υπολογιστη μεσω του καλωδιου. τι λυση μπορειτε να προτεινετε?

Καλημέρα. Δύο λύσεις:

α) δοκίμασε να συνδεθείς αφού πρώτα αφαιρέσεις την κάρτα μνήμης.

β) αν δεν δουλέψει τότε factory reset.( επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμίσεις, χάνεις τα πάντα από το τηλέφωνο).

Ελπίζω να βοήθησα.

Καλό είναι πάντως διαβάζεις και τα προηγούμενα ποστ. Αυτό το θέμα έχει θίγει άπειρες φορές...:)

Back In Black

Ίσως φταίει και κάποιο antivirus που πιθανόν φόρτωσες; Είχα βάλει δεν θυμάμαι ποιο ακριβως, μάλλον το free antivirus και έπαθα τα ίδια. Το έβγαλα ( με συμβούλεψαν στο φορουμ) και συνδέθηκα με το kies.

Καλημέρα. Δύο λύσεις:

α) δοκίμασε να συνδεθείς αφού πρώτα αφαιρέσεις την κάρτα μνήμης.

β) αν δεν δουλέψει τότε factory reset.( επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμίσεις, χάνεις τα πάντα από το τηλέφωνο).

Ελπίζω να βοήθησα.

Καλό είναι πάντως διαβάζεις και τα προηγούμενα ποστ. Αυτό το θέμα έχει θίγει άπειρες φορές...:)

Κοίτα και την διαμόρφωση της κάρτας από το τηλέφωνο

Φίλε μου η καλύτερη λύση που θα δουλέψει 100% είναι να απεγκαταστήσεις τους drives της Samsung από τον πίνακα ελέγχου και να τους εγκαταστήσεις ξανά. ;)

καλημερα παιδια πηρα ενα galaxy 3 προσφατα επειδη ομως δουλευω σε mac πως μπορω να κανω αναβαθμιση του κινητου μου αφου το προγραμμα το kies ειναι για pc μονο?

ευχαριστω. και αν εχετε τιποτα tips για την φουκαριαρα την μπαταρια που πειναει συνεχεια καλοδεχουμενα..

καλημερα παιδια πηρα ενα galaxy 3 προσφατα επειδη ομως δουλευω σε mac πως μπορω να κανω αναβαθμιση του κινητου μου αφου το προγραμμα το kies ειναι για pc μονο?

ευχαριστω. και αν εχετε τιποτα tips για την φουκαριαρα την μπαταρια που πειναει συνεχεια καλοδεχουμενα..

Καλησπέρα,

όλο και κάποιον φίλο θα έχεις που έχει windows! :)

Παιδιά καλησπέρα.Μια βοήθεια......προσπαθώ να κάνω λογαριασμο Google αλλά δεν με αφήνει με τίποτα.Συνέχεια βγάζει μύνημα να επικοινωνήσω με τον παροχέα.

Δοκίμασα να βάλω και τα στοιχεία απο τον ΗΔΗ υπάρχντα λογαριασμό που έχω (google mail) αλλά και πάλι τίποτα.Τι μπορεί να μην κάνω σωστά ?????

Εννοείται, ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το market, χωρις λογαριασμο google.

Τώρα είμαι, ένας απο "αυτούς" που τα κατάφεραν.:lol:

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)