alibe Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Έχεις βάλει τον τύπο apn ως internet? Eπίσης, έχεις κάρτα, ή συμβόλαιο; συμβολαιο και apn ως ιντερνετ-δεν μπορω να το καταλαβω.....πριν το σερβις ηταν οκ...δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigman Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 (edited) την πρωτη φορα που το εβαλα και εγω το quick settings κολλισε αλλα με την δευτερη οκ και κανει πολυ καλλη δουλεια. απλα πιγαινει ρυθμισεις -> ασυρματη επικοινωνια -> δικτυα κινητησ τηλεφωνιας -> ονοματα σημειων προσβασης πατα αριστερο κουμπι μενου και επαναφορα των προεπιλογων. ετσι θα συνδεεσαι στο ιντερνετ και παλι. αν και εγω μολις το εκανα δεν ξανακολησε το quick settings . ελπιζω να σε βοηθησα :) μια ερωτηση εχω... πως μπορω να κανω το galaxy 3 να εχει πλοηγηση υπαρχει κατι που πρεπει να κατεβασω απο android market η γινεται και χωρις? (με τα προγραμματα που εχει το galaxy ενσωματωμενα?) Edited February 15, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Πατάμε "τροποποίηση" αν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 μια ερωτηση εχω... πως μπορω να κανω το galaxy 3 να εχει πλοηγηση υπαρχει κατι που πρεπει να κατεβασω απο android market η γινεται και χωρις? (με τα προγραμματα που εχει το galaxy ενσωματωμενα?) όταν λες πλοήγηση τι έννοεις ακριβώς? στο ιντερνετ? έχει μια εφαρμογή που λέγετε internet... ενσωματωμένη Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigman Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 (edited) εννοω να του βαλω ενα σημειο στη αθηνα και να με καθοδηγησει εκει κανονικα με βελακια και φωνητικες εντολες οπως ενα gps. επισης ψαχνωντας στο forum διαβασα οτι καποιος ειπε οτι αν τικαρεις στην πλοηγηση την χρηση ασυρματων δικτυων και οχι την χρηση δορυφορων gps χρεωνεσαι ..... ισχυει? και παραθετω εδω αυτο που διαβασα explain me pls (4. To GPS λειτουργεί όπως μια αυτόνομη συσκευή GPS, ενώ το A-GPS χρησιμοποιεί τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας για να βρει το στίγμα σου. Εδώ πληρώνεις.) Edited February 15, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 εννοω να του βαλω ενα σημειο στη αθηνα και να με καθοδηγησει εκει κανονικα με βελακια και φωνητικες εντολες οπως ενα gps. επισης ψαχνωντας στο forum διαβασα οτι καποιος ειπε οτι αν τικαρεις στην πλοηγηση την χρηση ασυρματων δικτυων και οχι την χρηση δορυφορων gps χρεωνεσαι ..... ισχυει? αα έλα σορρυ. ισχύει ότι χρεώνεσαι αν τικάρεις την χρήση ασυρμάτων δικτύων. Μόνο το gps άνοιξε και είσαι κομπλέ. Αλλά πρέπει να έχεις και ένα πρόγραμμα για πλοήγηση. Μήπως σου δώσανε το mls-destinator με την αγορά του κινητού? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigman Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 οχι δεν ειχε μεσα το mls destinator. αρα τικαρεις μονο την χρηση δορυφορων gps σωστα? κυριλλε με εχεις βοηθησει πολυ. ξερεις αν υπαρχει καποιον δωρεαν προγραμμα στο android market που να το μετατρεπει σε gps κανονικο? και οταν εννοεις οτι χρεωνεσαι τι εννοεις ? οτι σου τρωει MB απο τον προπληρωμενο χρονο του προγραμματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naupaktos84 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Γεια σας παιδια και πολλαμπραβο για ολες τις πληροφοριες που δινετε! Επειδη σκεφτομαι να κανω την αγορα του κινητου θα ηθελα να ρωτησω τελικα ποια ειναι τα υπερ και τα κατα της συσκευης! Διαβασα διαφορα σε τοσες σελιδες του θεματος και εχω μια αποψη αλλα πιστευω θα ηταν καλο να τα μαζεψουμε καπως. Ευχαριστω και παλι πολλα μπραβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaiba Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Και εγω εχω το κινητο δυο βδομαδες περιπου κ εδω κ 3 μερες περιπου αντιμετοπιζω το ιδιο προβλημα!!!πηγες στο πλαισιο αν ναι τι σου ειπαν?εμενα εχει μια μαυρι λωριδα στην μεση της οθονης η οποια φαινεται αν εχεισ υπο γωνια το κινητο κ οταν πιεζω κοντα στην περιοχη μου εμφανιζει μαυρες κυλιδες!εαν γνωριζει καποιος αλλος ας βοηθησει! Πήγα τους το περιέγραψα . Γράψανε αυτό το πρόβλημα και το στείλανε στην αντιπροσωπεία Αθήνα και μου είπαν σε 20 μέρες θα έχω απάντηση . Ελπίζω να το δει αυτός που θα το πάρει , επειδή θέλει να το δεις υπό γωνιά . Μη το φέρουν πάλι πίσω όπως είναι . Αν γίνει αυτό άντε πάλι 20 μέρες . Θα τους στείλω βίντεο αναλυτικά τότε . Εν τω μεταξύ τόσα άτομα εδώ μέσα έχουν πάρει το κινητό μονό εμείς είμαστε οι τυχεροί; :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Γεια σας παιδια και πολλαμπραβο για ολες τις πληροφοριες που δινετε! Επειδη σκεφτομαι να κανω την αγορα του κινητου θα ηθελα να ρωτησω τελικα ποια ειναι τα υπερ και τα κατα της συσκευης! Διαβασα διαφορα σε τοσες σελιδες του θεματος και εχω μια αποψη αλλα πιστευω θα ηταν καλο να τα μαζεψουμε καπως. Ευχαριστω και παλι πολλα μπραβο! Το μεγαλύτερο υπέρ η τιμή του,159 ευρώ,έπειτα το μέγεθος του τηλεφώνου. Γρήγορος επεξεργαστής και καλή ανάλυση οθόνης. Με λίγα ευρώ έξτρα αγοράζεις μέχρι 32γιγα κάρτα και το τιγκάρεις με ότι φανταστείς. Με την τεχνολογία που κάθε εξάμηνο τρέχει δεν νομίζω οτι είναι φρόνημο να χώνεις 550 με 650 ευρώ κάθε χρόνο για μια συσκευή που μετά θα την βλέπεις στο ράφι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas_gr Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 (edited) Γεια σας παιδια, ηδη εκλεισα 3 μηνες με το galaxy 3 και ειναι εκπληκτικο. εχω 2 ερωτησεις αν μπορειτε να βοηθησετε. 1) ποτε βγαινει η αναβαθμιση της android? 2) εχω ενα προβλημα με τη συνδεση στο δικτυο του Μετσοβιου Πολυτεχνειου στο Ζωγραφου. συμφοιτητης μου που εχει htc wildfire, μπαινει κανονικα στο internet, παταει σελιδα και του εμφανιζει σελιδα για να βαλει τουσ κωδικους του και να συνδεθει. και κανει τη δουλεια του κανονικα. εμενα μου εμφανιζει το δικτυο, μου λεει οτι συνδεθηκα, πηγαινω στον internet explorer, παταω τυχαια σελιδα αλλα δεν βγαζει τη σελιδα με τουσ κωδικους για να συνδεθω. μου λεει οτι "web page not available". εχει δοκιμασει κανεις αλλος να συνδεθει στο συγκεκριμενο δικτυο με το galaxy 3? πρεπει να ρυθμισω κατι? ευχαριστω πολυ.:) Edited February 16, 2011 by nikolas_gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naupaktos84 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Esykas σε ευχαριστω για την αποψη σου! και εγω εχω καταλαβει οτι προκειτε για ενα κινητο το οποιο ειναι αρκετα καλο για τα λεφτα του σχεδον τελειο. Απλα εχω καταλαβει οτι αν θες gps ειναι ενα θεματακι να βρεις FREE (αν δεν καταλαβα λαθος). Επισης αν καταλαβα καλα θα πρεπει να κατεβασουμε ενα program για να αποφυγουμε extra χρεωσεις στο ιντερνετ και να μπαινουμε με wi-fi! επειδη εγω σκεφτομαι να το παρω με συδεση που δινει καποια MBειναι ευκολο να το εναλασεισ και να μπαινεις παλι στο internet και χωρις wi-fi?( θα ειναι τ πρωτο smartphone και συγχωρεστε με αν ρωταω βλακειες) αααα και κατι τελευταιο για καρτα μνημης ποσα GB ειναι τα ιδανικα? και κανενα κοστος? Ευχαριστω πολυ παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigman Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 παιδια ακουω ιδεες για εξοικονομηση μπαταριας .... δεν παλευεται.... μιαμισι ημερα με το ζορι κραταει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Γεια σας παιδια, ηδη εκλεισα 3 μηνες με το galaxy 3 και ειναι εκπληκτικο. εχω 2 ερωτησεις αν μπορειτε να βοηθησετε. 1) ποτε βγαινει η αναβαθμιση της android? 2) εχω ενα προβλημα με τη συνδεση στο δικτυο του Μετσοβιου Πολυτεχνειου στο Ζωγραφου. συμφοιτητης μου που εχει htc wildfire, μπαινει κανονικα στο internet, παταει σελιδα και του εμφανιζει σελιδα για να βαλει τουσ κωδικους του και να συνδεθει. και κανει τη δουλεια του κανονικα. εμενα μου εμφανιζει το δικτυο, μου λεει οτι συνδεθηκα, πηγαινω στον internet explorer, παταω τυχαια σελιδα αλλα δεν βγαζει τη σελιδα με τουσ κωδικους για να συνδεθω. μου λεει οτι "web page not available". εχει δοκιμασει κανεις αλλος να συνδεθει στο συγκεκριμενο δικτυο με το galaxy 3? πρεπει να ρυθμισω κατι? ευχαριστω πολυ.:) δεν γνωριζω το δικτυο ειναι κλειδωμενο? ανοιγεις το ασυρματο και σου βρισκει ασυρματα δικτυα.εκει επιλεγεις ποιο δικτυο θες κλικαρεις.πανω του και βαζεις τον κωδικο wep-wap. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 παιδια ακουω ιδεες για εξοικονομηση μπαταριας .... δεν παλευεται.... μιαμισι ημερα με το ζορι κραταει :) κατι δεν κανεις καλα. κλεισε gps,3g,ασυρματο,οπισθιο φωτισμο οθονης σε λιγα.δευτ. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alibe Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 την πρωτη φορα που το εβαλα και εγω το quick settings κολλισε αλλα με την δευτερη οκ και κανει πολυ καλλη δουλεια. απλα πιγαινει ρυθμισεις -> ασυρματη επικοινωνια -> δικτυα κινητησ τηλεφωνιας -> ονοματα σημειων προσβασης πατα αριστερο κουμπι μενου και επαναφορα των προεπιλογων. ετσι θα συνδεεσαι στο ιντερνετ και παλι. αν και εγω μολις το εκανα δεν ξανακολησε το quick settings . ελπιζω να σε βοηθησα :) μια ερωτηση εχω... πως μπορω να κανω το galaxy 3 να εχει πλοηγηση υπαρχει κατι που πρεπει να κατεβασω απο android market η γινεται και χωρις? (με τα προγραμματα που εχει το galaxy ενσωματωμενα?) τιποτα δεν γινεται φιλε....στο quick settings και να κλικαρεις το mobile data σου φραφει no apn configured...εκανα και αυτα που μου ειπες...μα δεν κλικαρεισε ενεργο η μη ενεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 παιδια ακουω ιδεες για εξοικονομηση μπαταριας .... δεν παλευεται.... μιαμισι ημερα με το ζορι κραταει :) Νομίζω και εγώ το ίδιο θέμα έχω, ίσως είναι και θέμα χρήσης όπως αναφέρθηκε, θα δείξει σε λίγες μέρες. Ενα άλλο που παρατήρησα είναι στο εικονίδιο της μπαταρίας, άλλο δείχνει και άλλο λέει στο battery level (settings-about phone-status-battery level). Ενώ έδειχνε η μπαταρία στο εικονίδιο σίγουρα πάνω απο την μέση (φανταζόμουν 60%-70%) το αποτέλεσμα ήταν να κλείσει το κινητό απο μπαταρία μετά απο 2 ώρες και ήταν σε stand by!!!! (χωρίς κλήση, gprs, wifi κλπ) :mad: Το έχετε παρατηρήσει και εσείς ή μόνο σε εμένα συμβαίνει αυτό;; Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billoaded Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Νομίζω και εγώ το ίδιο θέμα έχω, ίσως είναι και θέμα χρήσης όπως αναφέρθηκε, θα δείξει σε λίγες μέρες. Ενα άλλο που παρατήρησα είναι στο εικονίδιο της μπαταρίας, άλλο δείχνει και άλλο λέει στο battery level (settings-about phone-status-battery level). Ενώ έδειχνε η μπαταρία στο εικονίδιο σίγουρα πάνω απο την μέση (φανταζόμουν 60%-70%) το αποτέλεσμα ήταν να κλείσει το κινητό απο μπαταρία μετά απο 2 ώρες και ήταν σε stand by!!!! (χωρίς κλήση, gprs, wifi κλπ) :mad: Το έχετε παρατηρήσει και εσείς ή μόνο σε εμένα συμβαίνει αυτό;; Είναι ανάλογα με την χρήση που κάνεις. Αν ασχοληθώ αρκετά, παιχνίδια, internet, gps, κραταει 1-2 μέρες. όταν το χρησιμοποιώ μόνο λίγο για κλήσεις και μηνύματα 4-5 μέρες. Η λάθος μέτρηση της μπαταρίας οφείλετε στο λειτουργικό και ελπίζουμε να διορθωθεί με την official froyo.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Υπάρχει κανένα καλό app με πληροφορίες για την μπαταρία, ίσως και task manager για να κλείνει τα προγράματα που μένουν ανοιχτά καθώς ο επίσημος δεν τα δείχνει ολα στην λίστα. Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigman Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 τιποτα δεν γινεται φιλε....στο quick settings και να κλικαρεις το mobile data σου φραφει no apn configured...εκανα και αυτα που μου ειπες...μα δεν κλικαρεισε ενεργο η μη ενεργο συμβουλη μου παρε τηλεφωνο τον παροχο σου και ζητα να σου ξαναδωσουν το apn κατοπιν κανε την διαδικασια που σου εγραψα .... και παω στοιχιμα οτι θα συνδεεσαι και παλι στο ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigman Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 κατι δεν κανεις καλα. κλεισε gps,3g,ασυρματο,οπισθιο φωτισμο οθονης σε λιγα.δευτ. φιλε τα εχω ολα στο minimum μαλλον πρεπει να τρωνε πολλυ ενεργεια οι εφαρμογες που τρεχουν απο πισω και κατι πρεπει να κανω για αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Esykas σε ευχαριστω για την αποψη σου! και εγω εχω καταλαβει οτι προκειτε για ενα κινητο το οποιο ειναι αρκετα καλο για τα λεφτα του σχεδον τελειο. Απλα εχω καταλαβει οτι αν θες gps ειναι ενα θεματακι να βρεις FREE (αν δεν καταλαβα λαθος). Επισης αν καταλαβα καλα θα πρεπει να κατεβασουμε ενα program για να αποφυγουμε extra χρεωσεις στο ιντερνετ και να μπαινουμε με wi-fi! επειδη εγω σκεφτομαι να το παρω με συδεση που δινει καποια MBειναι ευκολο να το εναλασεισ και να μπαινεις παλι στο internet και χωρις wi-fi?( θα ειναι τ πρωτο smartphone και συγχωρεστε με αν ρωταω βλακειες) αααα και κατι τελευταιο για καρτα μνημης ποσα GB ειναι τα ιδανικα? και κανενα κοστος? Ευχαριστω πολυ παιδια! καλησπέρα Με το gps δεν έχω συναντήσει πρόβλημα,πρόγραμμα πλοήγησης με μια αναζήτηση για το navigon android greece map π.χ. σου βγάζει πρώτη πρώτη σελίδα να το ''αγοράσεις''!! Προγράμματα για τις έξτρα χρεώσεις υπάρχουν πολλά και έχουν αναφερθεί ποιό πρίν,εγώ έβαλα μηδενικές ρυθμίσεις στο APN και δεν έχω πρόβλημα με χρεώσεις αφού χρησημοποιώ μόνο ασύρματα δύκτια :rolleyes: Κάρτα το λιγότερο 4 γίγα για να βάλεις κάποιο navigation για φωτό και ήχο θέλεις το λιγότερο 8 γιγα με 17 18 ευρώ βρίσκεις, εγώ πάω για 32 που λέει ότι παίρνει:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arissalonika Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 (edited) απο κεί και περα, κατεβασα χαρτη μόνο για ελλαδα αλλά και παλι περιοριστηκε ο χωρος στην καρτα μου (αυτή που μου έδωσαν όταν πηρα το κινητό απο βονταφον) σκεφτομαι λοιπόν να παρω καρτα μεγαλυτερης χωρητικότητας. τιμές ξέρουμε;;;; επίσης....δείτε ο τύπος τί Phone Holder εχει. καλο γκατζετακι φαίνεται. απ το e bay το τσίμπησε...... (γι αυτους που θέλουν να μην χρεωνονται παντως....μηδενίζετε το apn....όπως γραφει και ο φίλος απο πανω....) Edited February 17, 2011 by arissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Παίδες πως μπορούμε σε αυτο το ρημάδι, γιατι ακούω γκρίνια απο τη γυναίκα να μεγαλώσουμε τους χαρακτήρες που δέχετε στο κάθε sms? Επίσης όταν γράφεις μεγάλο sms, μετά απο ένα όριο το μετατρέπει σε mms. Μπορώ αυτό να το κόψω?? Ευχαριστώ Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dito_s Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Καλησπέρα σε όλους στο φόρουμ κι από 'μένα....πρώτο μου post και ξεκινάω στο ψητό κατευθείαν :cool: πριν κάτι μέρες είχα πάρει το εν λόγω κινητό....Όμως σήμερα και για τουλ. 15 φορές μου βγάζει συνεχώς το εξής μην. και μου 'χει σπάσει τα @_@ ..... Μνήμη Μηνυμάτων Πλήρης Απόρριψη εισερχόμενων μηνυμάτων λόγω έλλειψης χώρου (και βγάζει ένα σηματάκι με τη sim και δίπλα ένα θαυμαστικό) μήπως ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω γτ πραγματικά εκτός του ότι δεν μπορώ να παίρνω τα μηνύματά μου όλη την ώρα χτυπάει και μου το βγάζει στη οθόνη. Βασικά διέγραψα όλα τα μηνύματα που είχα στείλει( τουλ. αυτά π έβλεπα) τη sim την είχα πρίν σε άλλο κιν. και δεν ξέρω αν είναι διεγραμένα τα πιο παλιά,αλλά και πάλι αφού διέγραψα τόσα και τόσα δεν θα 'πρεπε να φτάνει ο χώρος για να λάβω τα καινούργια?????:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dito_s Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 (edited) Καλησπέρα έχω το Galaxy 3 όπως φαίνεται και στον τίτλο και έχω το εξής θέμα ενώ το κινητό δούλευε κανονικά μέχρι πριν λίγο, τώρα και για τουλ. 15 φορές μου βγάζει συνεχώς την εξής ειδοποίηση. Μνήμη Μηνυμάτων Πλήρης Απόρριψη εισερχόμενων μηνυμάτων λόγω έλλειψης χώρου (και βγάζει ένα σηματάκι με τη sim και δίπλα ένα θαυμαστικό) μήπως ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω γτ πραγματικά εκτός του ότι δεν μπορώ να παίρνω τα μηνύματά μου όλη την ώρα χτυπάει και μου το βγάζει στη οθόνη. Βασικά διέγραψα όλα τα μηνύματα που είχα στείλει( τουλ. αυτά π έβλεπα) τη sim την είχα πρίν σε άλλο κιν. και δεν ξέρω αν είναι διεγραμένα τα πιο παλιά,αλλά και πάλι αφού διέγραψα τόσα και τόσα δεν θα 'πρεπε να φτάνει ο χώρος για να λάβω τα καινούρια????? Edited February 17, 2011 by dito_s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts