archman Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Βγήκε το καινούριο firmware jpF. Να υποθεσω τελικο για froyo? Samfirmware... Εμενα γιατι δεν μου το εμφανιζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B1ller Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δυστυχώς είναι αδύνατο να λάβω ή να στείλω mms. Είμαι συνδρομητής στην Vodafone. Μπορεί κάποιος στο ίδιο δίκτυο να γράψει εδώ τις ρυθμίσεις του κινητού για αποστολή/λήψη mms? Ευχαριστώ. Οι ρυθμίσεις για τα mms της vodafone, cosmote και wind εδώ http://magic-tips.blogspot.com/2010/03/internet-mms.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Βγήκε το καινούριο firmware jpF. Να υποθεσω τελικο για froyo? Samfirmware... δεν ξέρω αν είναι η τελική. Εμενα γιατι δεν μου το εμφανιζει ? http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i5800.htm Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B1ller Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 έχουμε κανένα νέο για το firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 έχουμε κανένα νέο για το firmware? το πέρασα. καλό και σταθερό είναι.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B1ller Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 το πέρασα. καλό και σταθερό είναι.. υπάρχει τρόπος να μάθουμε αν ειναι το τελικό. και κάτι ακόμα. το τελευταλιο firmware που έχω είναι το I5800XXJPB. Έχω ένα θέμα όμως. μετά από κάθε κλήση δείχνει τη μπαταρία κατω από 10% μπορεί και από το 100%. Μετά από reboot η στάθμη επανέρχεται. Σε επόμενες εκδόσεις λύνεται αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 υπάρχει τρόπος να μάθουμε αν ειναι το τελικό. και κάτι ακόμα. το τελευταλιο firmware που έχω είναι το I5800XXJPB. Έχω ένα θέμα όμως. μετά από κάθε κλήση δείχνει τη μπαταρία κατω από 10% μπορεί και από το 100%. Μετά από reboot η στάθμη επανέρχεται. Σε επόμενες εκδόσεις λύνεται αυτό το πρόβλημα? δεν ξέρω αν είναι η τελική αλλά είναι κοντά. έχει λυθεί μου φαίνεται το θέμα της μπαταρίας που η υπήρχε στην I5800XXJPB. σου προτείνω να την βάλεις. I5800XXJPF κωδικός: samfirmware.com Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzistsam Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Kαλησπέρα κύριλε. Ποιο tar αρχείο καρφώνω στο Odin για να περάσει το καινούργιο firmware? Mην κάνω καμιά πατάτα και το κάψω το μηχάνημα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 (edited) Kαλησπέρα κύριλε. Ποιο tar αρχείο καρφώνω στο Odin για να περάσει το καινούργιο firmware? Mην κάνω καμιά πατάτα και το κάψω το μηχάνημα ;) καλησπέρα φίλε μου. :) ΟΔΗΓΙΕΣ: είναι οι ίδιες με το πρώτο ποστ. απλά στο βήμα 5) κατεβάζεις το αρχείο I5800XXJPF, το αποσυμπιέζεις και μέσα έχει ένα φάκελο με 4 αρχεία. δεν τικάρεις το one package και επιλέγεις ένα ένα τα αρχεία: BOOT: I5800XXJPF-REV02-Bootloader-low-CL794643.tar.md5 PHONE: I5800XXJP4_PHONE.tar.md5 PDA: I5800XXJPF-REV02-PDA-CL794643.tar.md5 CSC: I5800OXXJPF-CSC-MULTI-OXX.tar.md5 κάνε factory reset πριν και μετά το upgrade.. :) Edited January 6, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzistsam Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Να' σαι καλά φίλτατε για την γρήγορη απάντηση και για τις συμβουλές. Εργοστασιακή επανεκίνηση έχω ήδη κάνει την απάντηση σου περίμενα για να φλασάρω. Τα λέμε σε κανα 20λεπτό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Να' σαι καλά φίλτατε για την γρήγορη απάντηση και για τις συμβουλές. Εργοστασιακή επανεκίνηση έχω ήδη κάνει την απάντηση σου περίμενα για να φλασάρω. Τα λέμε σε κανα 20λεπτό. :) οκ φίλε :) ότι άλλο χρειαστείς πες μου. τα λέμε σε 20' Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzistsam Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Exω θέμα με το Odin. Κρασάρει συνέχεια και δεν με αφήνει να περάσω τα αρχεία. Βγάζει θέμα με image path και μετά βγάζει κάτι Γιαπωνέζικα. Γ@μ&τ* .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Exω θέμα με το Odin. Κρασάρει συνέχεια και δεν με αφήνει να περάσω τα αρχεία. Βγάζει θέμα με image path και μετά βγάζει κάτι Γιαπωνέζικα. Γ@μ&τ* .... και εμένα μου κράσαρε 1-2 φορές.. κάνε ένα restart το pc μήπως φτιάξει Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzistsam Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 και εμένα μου κράσαρε 1-2 φορές.. κάνε ένα restart το pc μήπως φτιάξει Εκανά και restart το pc. Εχει θέμα μου φαίνεται με το αρχείο phone.....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Εκανά και restart το pc. Εχει θέμα μου φαίνεται με το αρχείο phone.....:mad: και εμένα μου κράσαρε. δοκίμασε να τικάρεις το one package και να το ξετικάρεις, και ξαναδοκίμασε το phone :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzistsam Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 και εμένα μου κράσαρε. δοκίμασε να τικάρεις το one package και να το ξετικάρεις, και ξαναδοκίμασε το phone :P Reset time τικάρω καθόλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Reset time τικάρω καθόλου? μόνο auto reboot και protect ops :) πάτα start και μην αγγίζεις καθόλου το κινητό πριν γράψει το odin pass!!! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzistsam Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 μόνο auto reboot και protect ops :) Μπα δεν το βλέπω καθόλου να γίνεται.... Θα το δω το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Μπα δεν το βλέπω καθόλου να γίνεται.... Θα το δω το θέμα. γ@μώ το odin.... δεν γίνεται ακόμα να επιλέξεις τα 4 αρχεία? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Κύριλλε, έχεις καμιά ενημέρωση για το πότε θα κυκλοφορήσει η επίσημη froyo για το κινητό μας; Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Κύριλλε, έχεις καμιά ενημέρωση για το πότε θα κυκλοφορήσει η επίσημη froyo για το κινητό μας; όχι αλλά δεν πρέπει να βρισκόμαστε μακριά. πάντως η μ@λακία είναι ότι ακόμα και αν κυκλοφορήσει στο εξωτερικό πχ τον φεβρουάριο, σε εμάς θα έρθει μετά από κάνα μήνα. έτσι έγινε στο Galaxy s... Ελπίζω να μην γίνει το ίδιο και στο Galaxy 3 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzistsam Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 γ@μώ το odin.... δεν γίνεται ακόμα να επιλέξεις τα 4 αρχεία? Mπα ρε το μπ@στ@ρδ0 μου έχει βγάλει την ψυχή. Αφου όταν το εκκινώ μου βγάζει αυτό το μήνυμα που λέω παραπάνω για το image path. Το βγάζει και σε σένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 (edited) Mπα ρε το μπ@στ@ρδ0 μου έχει βγάλει την ψυχή. Αφου όταν το εκκινώ μου βγάζει αυτό το μήνυμα που λέω παραπάνω για το image path. Το βγάζει και σε σένα? όχι δεν μου το βγάζει. ξανακατέβασε το μήπως ξεσαλέψει: http://www.megaupload.com/?d=LAR0QQI3 Υ.Γ: πάω να δω ταινία τα λέμε σε κάνα 2ωρο.. Edited January 7, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzistsam Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 όχι δεν μου το βγάζει. ξανακατέβασε το μήπως ξεσαλέψει: http://www.megaupload.com/?d=LAR0QQI3:worry: Υ.Γ: πάω να δω ταινία τα λέμε σε κάνα 2ωρο.. Kαλημέρα Κύριλλε. Το λινκ δεν δουλευει, αλλά δεν πειράζει. Θα κάνω αναβάθμιση από άλλο PC, γιατί μάλλον το δικό μου κάποια ασυμβατότητα έχει με το ODIN. Ειδωμεν σε λίγη ώρα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grysis Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους εορταζόμενους Πέδες μπαίνω κατευθείαν στο θέμα χτες ολοκλήρωσα την δεύτερη φόρτιση στο galaxy μου και σήμερα μου λέει ότι πάλη θέλει φόρτιση παίζει κάτι με των φορτιστή μήπως και δεν την παλεύει ? η φταίει η μπαταρία .μήπως να Πάο να Πάρο έναν φορτιστή ? Έχουμε κάτι για αυτό το θέμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts