Jump to content

Samsung Galaxy 3 (Ι5800)

paschos76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως που το έχω το GPS Booster μπορώ να πω ότι βοήθησε στον χρόνο που χρειάζεται για να «κλειδώσει» δορυφόρο…

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με το GPS Booster 'βλέπει' 2 δορυφόρους, αλλά δεν παίρνει location ποτέ...

Χωρίς αυτό, δεν βλέπει ούτε έναν.

Current server για gps έχω: europe.pool.ntp.org

Αν το αλλάξω σε gr.pool.ntp.org δεν 'βλέπει' τίποτα.

A, δεν ξέρω αν έκανα καλά, αλλά έχω ενεργοποιήσει και το Χtra από το gpssetup.

και εμενα ακριβως αυτο λεει. τωρα εβαλα και την καρτα. για να δουμε. εσυ ειπες εκανες την αναβαθμιση ετσι??

εδω δεν μπορουμε να συνδεσουμε το κινητο μεσω kies στον υπολογιστη....θελουμε να βγει γρηγορα η 2.2!!!!!!!!! και να βγει τι θα γινει. αφου δεν μπορουμε να συνδεθουμε να κανουμε αναβαθμιση. :(:(:(:mad::mad::mad:

Καλησπέρα παιδιά!Κι εγώ πρίν από λίγο καιρό απέκτησα το πρώτο μου smartphone :D και αφού διάβασα κάποιες οδηγίες στο forum προσπάθησα κι εγω να ασχοληθώ με τη περιβόητη αναβάθμιση..αλλά μάταια..δεν μπορώ καν να συνδεθώ στο kies!!!Αλήθεια η κάρτα SD πώς επανασυνδέεται;;Εγω βλέπω απλά μια επιλογή απενεργοποιημένη "Αποσύνδεση κάρτας SD" και δεν μπορώ να κάνω τπτ. Θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει σε σχέση με την αναβάθμιση του firmware ή απλά να περιμένω σαν δώρο από τον Άγιο Βασίλη την έκδοση 2.2;)) ??

1)Η ms την διαβάζει αυτόματα μόλις την τοποθετήσεις.

2)Κατέβασε το τελευταίο kies και τους αντιστοίχους drivers

Σύνδεσε το κινητό σου με το pc (μέσο usb)

(αν δεν το διαβάζει δοκίμασε *#7284# -> pda -> modem -> pda εμπειρικό αλλά στους περισσότερους έπιασε)

Στο kies κάτω δεξιά υπάρχει το κατάλληλο εικονίδιο (firmware upgrade)

:!::!::!:Προσοχή μην αποσυνδέσεις το κινητό μέχρι η διαδικασία ολοκληρωθεί επιτυχώς…:!::!::!:

για το ξεμπούκωμα του gps εγώ έχω το gpsopt που δουλεύει καλά μόνο που πρέπει να το τρέχεις manually πριν τρέξεις το navigator (με ενα αλλο πρόγραμμα το tasker μπορεις να φτιαξεις ενα script να το τρεχει αυτόματα οταν τρεχεις το navigator). Ειναι πολυ καλό και σε λιγότερο από ενα λεπτό κλειδώνει το gps. Δοκιμαστε το οσοι εχετε πρόβλημα με τα υπόλοιπα gps boosters.
Χριστόφορος :music:

είναι ανάλογα με την χρήση, όταν το λιώνω κρατάει 1 μέρα. όταν το αφήνω στην ησυχία του 2-3 μέρες.

Αν θές να σου κρατήσει πολύ, βάλε χαμηλή φωτεινότητα, κλείνε τα wifi, bluetooth, gps όταν δεν τα χρειάζεσαι, απενεργοποίησε τον αυτόματο συγχρονισμό και το backround data. και μην πολυπαίζεις παιχνίδια.

αυτή είναι η λύση αναμφισβητητα ;)

ότι δεν χρησιμοποιείς το απενεργοποιείς και σώζεις μπαταρία, ειδικά δε με τη φωτεινότητα και το συγχρονισμό...

το widget για τη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση είναι το καλύτερο που μπορεί να έχει το desktop γι αυτή τη δουλειά...

ήδη έτσι, και με νορμαλ χρήση πάω στις τέσσερις μέρες χωρίς φόρτιση κι ακόμα στο 80% :)

In the flat field :ninja:

αυτή είναι η λύση αναμφισβητητα ;)

ότι δεν χρησιμοποιείς το απενεργοποιείς και σώζεις μπαταρία, ειδικά δε με τη φωτεινότητα και το συγχρονισμό...

το widget για τη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση είναι το καλύτερο που μπορεί να έχει το desktop γι αυτή τη δουλειά...

ήδη έτσι, και με νορμαλ χρήση πάω στις τέσσερις μέρες χωρίς φόρτιση κι ακόμα στο 80% :)

ε τοτε με συγχωρεις (και μην το παρεξηγησεις)εχεις το τηλεφωνο σε μερος με φουλ σημα και απλά και μονο το κοιτας?

για το ξεμπούκωμα του gps εγώ έχω το gpsopt που δουλεύει καλά μόνο που πρέπει να το τρέχεις manually πριν τρέξεις το navigator (με ενα αλλο πρόγραμμα το tasker μπορεις να φτιαξεις ενα script να το τρεχει αυτόματα οταν τρεχεις το navigator). Ειναι πολυ καλό και σε λιγότερο από ενα λεπτό κλειδώνει το gps. Δοκιμαστε το οσοι εχετε πρόβλημα με τα υπόλοιπα gps boosters.

το εχω κα ι γω το gpsbooster αλλα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει?μολις το ανοιγω μου βγαζει κατι οδηγιες οτι ενεργοποιηται με τις 3 πρωτες συνδεσεις του gps και χρειζεται να κανει validate.. τι ακριβως πρεπει να κανω μετα την εγκατασταση του? δηλ με το που ανοιξεις το τηλεφωνο αρχιζει και τρεχει το προγραμμα?

ε τοτε με συγχωρεις (και μην το παρεξηγησεις)εχεις το τηλεφωνο σε μερος με φουλ σημα και απλά και μονο το κοιτας?

πρώτον δε σε παρεξηγώ και δεύτερον δεν έχω κανένα λόγο να υπερβάλω :)

και μιλάω και σερφάρω και emails παίρνω, αλλά με λίγη καλή διαχείριση στο τι εφαρμογές τρέχουν πάει καλά... ειδικά gps/bluetooth/συγχρονισμός συνεχής και wifi (γι' αυτό υπάρχει και το wifi toggle)

In the flat field :ninja:

το εχω κα ι γω το gpsbooster αλλα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει?μολις το ανοιγω μου βγαζει κατι οδηγιες οτι ενεργοποιηται με τις 3 πρωτες συνδεσεις του gps και χρειζεται να κανει validate.. τι ακριβως πρεπει να κανω μετα την εγκατασταση του? δηλ με το που ανοιξεις το τηλεφωνο αρχιζει και τρεχει το προγραμμα?

Εγώ είπα το gps opt. Δες εδω τις διαφορές τους : http://octy.free.fr/ Τα κατεβάζεις από το market.

Για το GPS μόνο το GPSOpty κάνει δουλειά. Ανοίγετε το GPS, μετά τρέχετε το GPSopty και κλειδώνει δορυφόρους σε δευτερόλεπτα. Αλλιώς κι εμένα κάνει μια ώρα.

Όσον αφορά στη μπαταρία, μίλησα με ένα φίλο που παλιά ήταν τεχνικός διευθυντής στη Wind. Κάθε εταιρεία έχει κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις στο δίκτυό της από τις οποίες εξαρτάται και το πόσο μπαταρία θα καταναλώσει το τηλέφωνο. Μου είπε ότι, ειδικά για την περίπτωση της Cosmote, ότι επειδή το σήμα της είναι στα 1800 Mhz (?) απαιτείται το τηλέφωνο να ξοδεύει περισσότερη ενέργεια για να πιάνει το σήμα. Γι' αυτό και η Cosmote έχει περισσότερες κεραίες από τις άλλες εταιρείες. Επειδή η εμβέλειά τους είναι μικρότερη από αυτές των Vodafone και Wind που εκπέμπουν στο 900 Mhz. Μου είπε επίσης ότι παλιά που τα τηλέφωνα δεν είχαν ιδιαίτερες δυνατότητες αυτή η διαφορά δεν ήταν αισθητή. Τώρα όμως, αν έχεις μια συσκευή με συνεχή συγχρονισμό δεδομένων, αυτή η διαφορά γίνεται αμέσως αισθητή. Αν ένα κινητό, μου είπε επί λέξη, θέλει 1 μονάδα ενέργειας για συνεχή συγχρονισμό σε Wind και Vodafone, στην Cosmote θέλει 1,5. Αν το πολλαπλασιάσεις με 24 ώρες κτλ κτλ, βλέπεις διαφορά.

Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα από τα παραπάνω, απλώς τα μεταφέρω. Πιθανόν να υπάρχει κάποια βάση πιθανόν κι όχι. Εγώ, όπως έχω ξαναπεί, αγόρασα το τηλέφωνο από Vodafone αλλά το χρησιμοποιώ σε Wind.

Συγνώμη για το μακροσκελές ποστ.

Το πιστεύω και εγώ, πιο πολύ παίζει ρόλο το ξεζούμισμα μπαταρίας από κάποιο app ή η συχνότητα χρήσης-πειράγματος. Τις προάλλες σε ένα wildfire επεφτέ τις τελευταίες μέρες ταχύτατα η μπαταρία και βρήκα ότι εφταιγε ο συνεχής συγχρονισμός facebook-friends stream

Όσον αφορά στη μπαταρία, μίλησα με ένα φίλο που παλιά ήταν τεχνικός διευθυντής στη Wind. Κάθε εταιρεία έχει κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις στο δίκτυό της από τις οποίες εξαρτάται και το πόσο μπαταρία θα καταναλώσει το τηλέφωνο. Μου είπε ότι, ειδικά για την περίπτωση της Cosmote, ότι επειδή το σήμα της είναι στα 1800 Mhz (?) απαιτείται το τηλέφωνο να ξοδεύει περισσότερη ενέργεια για να πιάνει το σήμα. Γι' αυτό και η Cosmote έχει περισσότερες κεραίες από τις άλλες εταιρείες. Επειδή η εμβέλειά τους είναι μικρότερη από αυτές των Vodafone και Wind που εκπέμπουν στο 900 Mhz. Μου είπε επίσης ότι παλιά που τα τηλέφωνα δεν είχαν ιδιαίτερες δυνατότητες αυτή η διαφορά δεν ήταν αισθητή. Τώρα όμως, αν έχεις μια συσκευή με συνεχή συγχρονισμό δεδομένων, αυτή η διαφορά γίνεται αμέσως αισθητή. Αν ένα κινητό, μου είπε επί λέξη, θέλει 1 μονάδα ενέργειας για συνεχή συγχρονισμό σε Wind και Vodafone, στην Cosmote θέλει 1,5. Αν το πολλαπλασιάσεις με 24 ώρες κτλ κτλ, βλέπεις διαφορά.

Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα από τα παραπάνω, απλώς τα μεταφέρω. Πιθανόν να υπάρχει κάποια βάση πιθανόν κι όχι. Εγώ, όπως έχω ξαναπεί, αγόρασα το τηλέφωνο από Vodafone αλλά το χρησιμοποιώ σε Wind.

Συγνώμη για το μακροσκελές ποστ.

Αυτή είναι μια εκδοχή που την έχω ακούσει και εγώ…

Η αυθόρμητη ερώτηση που μου βγαίνει όμως είναι:

Αν είναι όντος αλήθεια αυτό δεν θα έπρεπε να έχουμε παρατηρήσει διαφορές στη διάρκεια της μπαταρίας σε όλες τις συσκευές?

Αυτή είναι μια εκδοχή που την έχω ακούσει και εγώ…

Η αυθόρμητη ερώτηση που μου βγαίνει όμως είναι:

Αν είναι όντος αλήθεια αυτό δεν θα έπρεπε να έχουμε παρατηρήσει διαφορές στη διάρκεια της μπαταρίας σε όλες τις συσκευές?

Πολύ σωστή η παρατήρησή σου. :up:

Πρέπει να δούμε όμως smartphones κι όχι απλά τηλέφωνα τα οποία να δουλεύουν σε διαφορετικά δίκτυα τηλεφωνίας.

Εγώ είπα το gps opt. Δες εδω τις διαφορές τους : http://octy.free.fr/ Τα κατεβάζεις από το market.

εχεις δικιο δεν ειδα οτι εχει και αλλη εφαρμογη..

Για όσους έχουν θέμα της μπαταρίας, μήπως να μας πούν πόσα μπαράκια βγάζει στο σπίτι τους (η στην περιοχή που είναι τις περισσότερες ώρες) ώστε να δούμε αν το σήμα είναι που παίζει τον σημαντικότερο ρόλο;

Άλλη πρόταση είναι πως όποιος θέλει, μπορεί να δοκιμάσει να βάλει καρτούλα της Cosmote να δοκιμάσει αν τελειώνει η μπαταρία του. (δεν είναι όμως τόσο πρακτικό γιατί θα πρέπει να έχει κ δεύτερο κινητό για τον αριθμό του..)

Ποιό θύμ... εεε πειραμ.. εεε καλόπαιδο θέλει να το δοκιμάσει; Εγώ πάντως θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να βρώ μια Vodafone sim που έχω κααααπου καταχωνιασμένη.

Το gpsopt δεν εμφανίζεται στο market μου.

Επίσης, ενώ είμαι root τρέχω to market enabler για να βλέπω και τις επι πληρωμή εφαρμογές, αλλά δεν δουλεύει. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση;

Edited by motek
βιασύνη

Επίσης, ενώ είμαι root τρέχω to market enabler για να βλέπω και τις επι πληρωμή εφαρμογές, αλλά δεν δουλεύει. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση;

χμμ έχεις δίκιο δεν το θυμόμουν, το gps opt εμφανίζεται στο market εαν κάνεις αναζήτηση γράφοντας octy . Είναι το 0.2Beta Version και 40.17KB

Τελικά το market enabler ήταν αρκετά απλό : Πας απλά στο settings list και επιλέγεις ένα από τα ξένα δίκτυα που θέλεις να "υποδυθείς".

Για το GPS μόνο το GPSOpty κάνει δουλειά. Ανοίγετε το GPS, μετά τρέχετε το GPSopty και κλειδώνει δορυφόρους σε δευτερόλεπτα. Αλλιώς κι εμένα κάνει μια ώρα.
εγω γιατι δεν μπορω να το βρω αυτο στο μαρκετ???

εγω γιατι δεν μπορω να το βρω αυτο στο μαρκετ???

Γράψε GPSopt στο μαρκετ.

βασικά άκυρο. γράψε octy

ναι μου το βγαζει μονο σε lite

το gps optimisation είναι Free

το gps booster lite είναι δοκιμαστικό για κάτι μέρες.

το gps booster είναι επί πληρωμή.

Παιδιά, μου δίνει η Wind το Galaxy 3 δωρεάν λόγω νέας σύνδεσης all in one, το τσιμπάω;

Επίσης, αξίζει ή να το δώσω και να πάρω κάτι άλλο; Η μικρή ανάλυση της οθόνης με χαλάει περισσότερο.

Google market πρέπει να τρέξεις hack για να έχεις πρόσβαση;

• The title was changed to Samsung Galaxy 3 (Ι5800)