Jump to content

hellbound

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hellbound

  • Ημ. Γέννησης 01/01/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

hellbound's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Απ’ ότι θυμάμαι πολλοί ρώταγαν σε παλαιότερα post πως επιλέγεις για ήχο ειδοποίησης μηνύματος κάποιον δικό σου ήχο και όχι από αυτούς που είναι προεπιλεγμένοι από την εταιρία. Η εφαρμογή ονομάζεται Tone Picker και μπορείτε να την κατεβάσετε από το market Have fun:up:
  2. Σου εξήγησε στην πρώτη σειρά του post του ο kokorets ότι λειτουργεί μόνο για τις δύο τελευταίες αλλαγές που έχεις κάνει, οπότε κάντο μια φόρα χειροκίνητα και μετά δοκίμασε το σύρσιμο. Όσοι δεν μπορείτε να βρείτε το gpsopt κάντε αναζήτηση στο market “octy”
  3. Αυτή είναι μια εκδοχή που την έχω ακούσει και εγώ… Η αυθόρμητη ερώτηση που μου βγαίνει όμως είναι: Αν είναι όντος αλήθεια αυτό δεν θα έπρεπε να έχουμε παρατηρήσει διαφορές στη διάρκεια της μπαταρίας σε όλες τις συσκευές?
  4. 1)Η ms την διαβάζει αυτόματα μόλις την τοποθετήσεις. 2)Κατέβασε το τελευταίο kies και τους αντιστοίχους drivers Σύνδεσε το κινητό σου με το pc (μέσο usb) (αν δεν το διαβάζει δοκίμασε *#7284# -> pda -> modem -> pda εμπειρικό αλλά στους περισσότερους έπιασε) Στο kies κάτω δεξιά υπάρχει το κατάλληλο εικονίδιο (firmware upgrade) :!::!::!:Προσοχή μην αποσυνδέσεις το κινητό μέχρι η διαδικασία ολοκληρωθεί επιτυχώς…:!::!::!:
  5. Εγώ πάντως που το έχω το GPS Booster μπορώ να πω ότι βοήθησε στον χρόνο που χρειάζεται για να «κλειδώσει» δορυφόρο…
  6. Για γρήγορη αλλαγή γλώσσας απλά σύρε γρήγορα το δάχτυλο σου πάνω στο πληκτρολόγιο.
  7. Μετά από την επιτυχώς (ευτυχώς) αναβάθμιση του firmware είπα να προχωρήσω και σε rooting στο galaxy… Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν γράψει στο site για το routing στο galaxy γιατί μετά από το διάβασμα των σχετικών threads δεν είχα κανένα πρόβλημα με την διαδικασία. Και μια ερώτηση: αν κατάλαβα καλά όταν έχω πρόσβαση στο κινητό μου σαν root user έχω την δυνατότητα να εγκαταστήσω εφαρμογές στην SD… Πως ακριβός γίνεται αυτό?
  8. Καλησπέρα κύριοι, μόλις έκανα και εγώ successful (ευτυχώς) upgrade firmware… Διαδικασία που ακολουθήθηκε ,έτσι για την ιστορία Update kies Backup all my files (για να είμαστε σίγουροι):!: Download firmware Upgrade firmware Όλα και αρχεία, εφαρμογές και ρυθμίσεις στη θέση τους. Άντε να δούμε τώρα τι διαφορές θα υπάρχουν…:)
  9. Λοιπόν εμένα μου κρατάει 1 - 2 μέρες το πολύ. Έχω αυτό το firmware: PDA: I5800XWJG6 PHONE: I5800XXJG3 CSC: I5800COSJG2
×
×
  • Create New...