john_shadow Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 είχαμε κάνα νέο για το θέμα με το μεγάφωνο? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 είχαμε κάνα νέο για το θέμα με το μεγάφωνο? Κι εγώ το πήρα χτες και ψαχνόμουν να δω αν είναι πρόβλημα. Δεν είναι ότι ακούγεται από το πίσω μεγάφωνο, απλά ακούγετε από τα βάθη της συσκευής ο ήχος και απλά βγαίνει από ότι τρύπα βρει ελεύθερη... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlv500 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 μου εδωσαν ενα καρτονουμερο και εχασα τον αριθμο.εχω την σιμ και την καρτα με πιν 1 πιν 2 κλπ.τι παταμε για να εμφανιστει το νουμερο στην οθονη?θυμαται κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka58 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση το λογισμικό του κινητού με το nokia ovi suite. Κάνει κανονικά download και back up και μόλις φτάνει στο install ξεκινάει και μετά από λίγο μου λέει connection to the phone was lost. Το έχει κάνει κανείς; Το αγνοώ αυτό το μήνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy368 Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Καλησπέρα.Διαθέτω ενα C2-00 περίπου 4 μήνες τώρα...οταν θελω να στειλω ενα sms ενω στην αρχη μου λεει οτι εχω 160 χαρακτηρες διαθεσιμους για ενα sms,μολις αρχιζω να γράφω κατευθειαν με περιοριζει στους 69 χαρακτηρες...οταν γυρίζω την γλωσσα γραφής στα αγγλικα δεν το κανει αυτο κ εχει οντως διαθεσιμους 160 χαρακτηρες....οπως κταλαβενετε αυτο με χρεωνει εξτρα μυνηματα καθε φορα....μηπως γνωριζετε καποιο τροπο ωστε να λυσω το προβλημα μου γραφωντας παντα ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Καλησπέρα.Διαθέτω ενα C2-00 περίπου 4 μήνες τώρα...οταν θελω να στειλω ενα sms ενω στην αρχη μου λεει οτι εχω 160 χαρακτηρες διαθεσιμους για ενα sms,μολις αρχιζω να γράφω κατευθειαν με περιοριζει στους 69 χαρακτηρες...οταν γυρίζω την γλωσσα γραφής στα αγγλικα δεν το κανει αυτο κ εχει οντως διαθεσιμους 160 χαρακτηρες....οπως κταλαβενετε αυτο με χρεωνει εξτρα μυνηματα καθε φορα....μηπως γνωριζετε καποιο τροπο ωστε να λυσω το προβλημα μου γραφωντας παντα ελληνικα? για δοκίμασε να αλλάξεις απο τις ρυθμίσεις κειμένου την υποστήριξη χαρακτήρων απο 'πλήρης' σε 'περιορισμένη'.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 για δοκίμασε να αλλάξεις απο τις ρυθμίσεις κειμένου την υποστήριξη χαρακτήρων απο 'πλήρης' σε 'περιορισμένη'.. ωραίος μας έφτιαξες ;) Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Για δεύτερη συσκευή πιστεύετε πως αξίζει; Στην ποιότητα κατασκευής και στην συναρμογή των πλαστικών σε τι επίπεδα κινείται; Είναι και αυτό ένα προσεγμένο και αψεγάδιαστο nokia όπως μας έχει συνηθήσει η ετερία ή είναι πιο προχειρο-φτηνιαρο-κατασκευή; Η οθόνη είναι κουραστική (επειδή έχει ιδαίτερα χαμηλό ppi ) ; Η ποιότητα ήχου είναι ικανοποιητική; Από αυτονομία; Άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με το λογισμικό όπως αυτό με τις αναπάντητες από απόκρυψη έχουν λυθεί; Υπάρχουν άλλα σοβαρά bugs? Θα το προτείνατε για δεύτερη συσκευή; Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Για δεύτερη συσκευή πιστεύετε πως αξίζει; Στην ποιότητα κατασκευής και στην συναρμογή των πλαστικών σε τι επίπεδα κινείται; Είναι και αυτό ένα προσεγμένο και αψεγάδιαστο nokia όπως μας έχει συνηθήσει η ετερία ή είναι πιο προχειρο-φτηνιαρο-κατασκευή; Η οθόνη είναι κουραστική (επειδή έχει ιδαίτερα χαμηλό ppi ) ; Η ποιότητα ήχου είναι ικανοποιητική; Από αυτονομία; Άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με το λογισμικό όπως αυτό με τις αναπάντητες από απόκρυψη έχουν λυθεί; Υπάρχουν άλλα σοβαρά bugs? Θα το προτείνατε για δεύτερη συσκευή; Από μένα τα εξής: Για δεύτερη συσκευή το έχω και γω και μου κάνει μπορώ να πω. Ποιότητα κατασκευής ούτε θα έλεγα μέτρια προς καλή. Η οθόνη εμένα δεν με κουράζει. Από ήχο καλά τα πάει πιστεύω αν εξερεσεις το θέμα με το ηχείο. Αυτονομία εμένα μου κρατάει 2.5 μέρες με φουλ μηνύματα και λίγο ομιλία. Αυτό με της αναπάντητες που λες δεν το ξέρω, κατα τα άλλα έχει ελάχιστες φορές μικροκολληματα και η δεύτερη sim που μπαίνει στο πλάι καμιά φορά δεν φαίνεται για λίγο. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_bee Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Καλησπερα παιδια.Ειμαι και γω κατοχος του συγκεκριμενου τηλεφωνου. Καποια στιγμη μου εβγαλε για upfdate του software.Δεν το κοιταξα ακομη εδω και πολυ καιρο.Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος το εκανε. Το συγκεκριμενο τι αλλαγες προσφερει και αν υποστηριζει ελληνικα. Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Καλησπερα παιδια.Ειμαι και γω κατοχος του συγκεκριμενου τηλεφωνου. Καποια στιγμη μου εβγαλε για upfdate του software.Δεν το κοιταξα ακομη εδω και πολυ καιρο.Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος το εκανε. Το συγκεκριμενο τι αλλαγες προσφερει και αν υποστηριζει ελληνικα. Ευχαριστω προκαταβολικα. Το αν υποστηρίζει ελληνικά εξαρτάται από το τηλέφωνο σου, όχι από την αναβάθμιση. Δηλαδή από το αν το τηλέφωνο σου ειναι ελληνικό. Ελληνικό Product Code: 059J9S7 (Black) / 059K061 (White) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_bee Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Σε ευχαριστω bpmber21. Δεν το ηξερα αυτο και ναι ειναι ελληνικο απο δω το αγορασα κιολας οποτες δεν θα εχω προβλημα.Ευχαριστω και παλι.Θα κανω το update και θα ενημερωσω,,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο για δεύτερο, κυρίως λόγω χαμηλού SAR. Διαφορετικά θα μπορούσα να βρω και κάτι φτηνότερο. Κάνω πίσω λόγω των προβλημάτων που αναφέρονται και των κακών κριτικών. Π.χ πρόβλημα με ηχείο, αστάθεια λογισμικού κλπ. Θεωρείτε ότι αξίζει τον κόπο ή να αγοράσω κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο για δεύτερο, κυρίως λόγω χαμηλού SAR. Διαφορετικά θα μπορούσα να βρω και κάτι φτηνότερο. Κάνω πίσω λόγω των προβλημάτων που αναφέρονται και των κακών κριτικών. Π.χ πρόβλημα με ηχείο, αστάθεια λογισμικού κλπ. Θεωρείτε ότι αξίζει τον κόπο ή να αγοράσω κάτι άλλο; δώσε κατι παραπάνω και πάρε το Χ2-02 που ειναι κατα πολύ ανώτερο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 δώσε κατι παραπάνω και πάρε το Χ2-02 που ειναι κατα πολύ ανώτερο:) Συμφωνώ απόλυτα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 ναι οντως το Χ2-02 δε συγκρίνεται με δαύτο.... Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 (edited) δώσε κατι παραπάνω και πάρε το Χ2-02 που ειναι κατα πολύ ανώτερο:) έχει 0.91 sar και γι αυτό δε θα το προτιμήσω. To C2 έχει 0.60 αλλά επίσης δε θα το προτιμήσω λόγω των άλλων προβλημάτων που έχει. Το Nokia C2-03 όμως είναι ότι πρέπει. Edited November 17, 2012 by aegeanblue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Μπορειτε να με βοηθησετε πως βαζω βγαζω την αποκρυψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts