Jump to content

Καθυστέρηση κυκλοφορίας του HTC Desire

bouss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 274
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια μετα απο πολυ πλακωμα τηλεφωνικο... μου ειπαν μια στιγμη να ελέγξουμε αμα υπαρχει διαθεσιμο σε καποιο καταστημα. Μου λεει σε ποια περιοχη βρισκεστε, λεω Θεσσαλονικη. Περιμενω κανενα 2λεπτο και μου λεει εχει γινει κρατηση στο καταστημα Καλαμαριας μπορειτε να πατε να το παραλαβετε μεχρι αυριο. Αυριο που θα παω θα σας πω νεοτερα. Παντως παρτε τηλεφωνο και πειτε οτι θελετε να δουνε για διαθεσιμοτητα στα καταστηματα και αμα εχετε κανενα κοντα σας και ειστε τυχεροι και το εχουν τρεξτε τσιμπιστε το. Παντως οπως το βλεπω μεσα στην επομενη εβδομαδα θα το εχουν και στο τηλεφωνικο κεντρο αλλα επειδη εγω ΒΙΑΖΟΜΑΙ θα παω να το παραλαβω αυριο.
Redmi Note 3 Pro

425 και συνεχιζει να πεφτει!!

http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=7300

Αχχχ παιζεις με τον πονο μας(540 πριν 1-2 εβδομαδες) και φτηνο και της αντιπροσωπιας.......!!! Α ΡΕ ΜΑΝΑ γιατι με εκανες ανυπομονο?:p

εγώ το περίμενα σήμερα αλλά τελικά μου είπαν για τρίτη. Για να δούμε επιτέλους, θα το πάρουμε αυτό το ρημαδοκινητό

Παιδες εγω πηγα στο κεντρικο καταστημα της voda στην πατρα και ειχαν 3 κομματια καθως και εκθεσιακο αλλα δεν το βγαζουν επειδη δεν εχουν παρει επισημη εντολη :lol::lol:

Αχχχ παιζεις με τον πονο μας(540 πριν 1-2 εβδομαδες) και φτηνο και της αντιπροσωπιας.......!!! Α ΡΕ ΜΑΝΑ γιατι με εκανες ανυπομονο?:p

Που το ξερεις οτι ειναι "Ελληνικο";

Τα παιδια στο τηλ μου ειπαν οτι ειναι απο ace hellas,η συσκευασια εξωτερικα ειναι στα ελληνικα (δεν ηταν σιγουρος) και οτι μεσα εχει ελληνικο manual.Βασικα για να ειμαστε 100% σιγουροι τι αλλο πρεπει να τσεκαρουμε για το αν ειναι παραεισαγωγης η οχι?

Βασικα για να ειμαστε 100% σιγουροι τι αλλο πρεπει να τσεκαρουμε για το αν ειναι παραεισαγωγης η οχι?

για πειτε... και ειδικα χωρις να ανοιχτει το κινητο...

απο τη συσκευασια πως το ψαχνουμε το θεμα...?

νομιζω εχει αυτοκολλητο της ace. αλλα μου κανει εντυπωση η ace να το δινει 499 και αυτοι 425. εσας σας φαινεται λογικο;

νομιζω εχει αυτοκολλητο της ace. αλλα μου κανει εντυπωση η ace να το δινει 499 και αυτοι 425. εσας σας φαινεται λογικο;

μαλλον οχι....

Πέρασα σήμερα από το Πλαίσιο της γλυφάδας να δω πως είναι από κοντά, και μου λέει ένα παλικάρι ότι θα έχω κομμάτια από αύριο.

Να αφήσω το Hero και να το χτυπήσω, ή να περιμένω το Galaxy S..... :rolleyes:

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

Τελικα με τα πολλα καταφεραμε να γινει χρεωση και υποτιθεται αυριο μεχρι το μεσημερι θα το εχω στα χερια μου.

Αντε να δουμε γιατι απο τις 12/06 το παλευω!

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί υπάρχει πρόβλημα αν δεν είναι "ελληνικό" το κινητό και είναι παραεισαγωγή(αυτό μου ακούγεται λες και είναι κλεμενο). Αν είναι "βαφτισμένο" από ace hellas σημαίνει και μεγαλύτερη ταρίφα...

Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί υπάρχει πρόβλημα αν δεν είναι "ελληνικό" το κινητό και είναι παραεισαγωγή(αυτό μου ακούγεται λες και είναι κλεμενο). Αν είναι "βαφτισμένο" από ace hellas σημαίνει και μεγαλύτερη ταρίφα...

Κι εμενα ξενο ειναι, δε με νοιαζει, απλα λεω..

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

H Cosmote παρέλαβε σήμερα παιδιά. Εγώ το πήρα απο το κατάστημα στην Κηφισίας. Είχαν και άλλα καταστήματα όπως με ενημέρωσαν απο το τηλεφωνικό τους κέντρο. Απλά πάρτε τηλ για να ενημερωθείτε σε ποια καταστήματα είναι διαθέσιμο.

Επιτέλους στα χέρια μου... Το πήρα το μεσημέρι. Από αυτό γράφω τώρα.

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Σημερα το πρωι εδωσα παραγγελια στα κεντρικα της Cosmote. Θα το παραλαβω σε 4 εργασιμες το πολυ. Εν αναμονη....

Πέρασα σήμερα από το Πλαίσιο της γλυφάδας να δω πως είναι από κοντά, και μου λέει ένα παλικάρι ότι θα έχω κομμάτια από αύριο.

Να αφήσω το Hero και να το χτυπήσω, ή να περιμένω το Galaxy S..... :rolleyes:

Γείτονα αφού πέρνει την επίσημη 2.1 ο ήρωας κρατά το λίγο ακόμα..

Αλλά αν έχεις φάει κόλλημα με desire χτύπα το μόνο αν έχεις επιδότηση από πλαίσιο. Αλλιώς δες τα e-shop που έχουνε βρει τα παιδιά παραπάνω που έχουνε καλύτερες τιμές..

Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X

Επιτελους το πηρα και εγω απο Πλαισιο...πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.

Διαστημικη ταχυτητα ειδικα σε σχεση με τον καβουρα το diamond,φοβερη οθονη και το κινητο δειχνει στιβαρο και πολυ ποιοτικο.

Περισσοτερα τις επομενες μερες που θα το δουλεψω περισσοτερο...

καλοριζικο... πως σου φανηκε?

απο πλαισιο?

Ναι από Πλαίσιο. Τελικά την Παρασκευή που σας έγραφα ότι έψαχνα τον αριθμό αποστολής ήταν στα γραφεία της Courier στη Ρόδο. Πήρα στο Πλαίσιο και μου είπαν τον αριθμό αποστολής και το τσέκαρα από το site της Courier. Αλλά επειδή δεν τους είχα δώσει ακριβή διεύθυνση (είναι λίγο περίεργα εδώ, δεν έχουμε αριθμούς), με έπαιρναν το πρωί τηλέφωνο και επειδή δεν το σήκωνα δεν έκαναν την παράδοση. Τελικά πήγα εγώ από τα γραφεία και το πήρα.

Σαν τηλέφωνο πετάει :). Η οθόνη είναι φοβερή και στην απεικόνιση και στην απόκριση. Καμία σχέση με του HD. Η AMOLED έχει φοβερή ποιότητα τελικά και δεν φαίνονται και pixel, και η capacitive καμία σχέση με τη resistive. Εννοείτε ότι στην ταχύτητα καμία σχέση με το HD. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει διπλάσιο επεξεργαστή και δεκαπλάσια ελαφρύτερο λειτουργικό... ;). Θα σας πω περισσότερα στο επίσημο θέμα, γιατί έχω και κάτι απορίες, αλλά έχω κάτι προβλήματα με το internet τώρα...

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Το παρήγγειλα την προηγούμενη δευτέρα από μαγαζί της βόνταφον και ακόμη τίποτα. Τους είπα να ακυρώσω την παραγγελία αλλα μου είπαν ότι στο σύστημα φαίνεται ότι έρχεται και να ξαναπεράσω παρασκευή που κάνουν παραλαβές. Θα ξαναπάω και αν δεν μου το φέρουν θα ακυρώσω παραγγελία και θα την κάνω απο την επίσημη ιστοσελίδα τους

Εγω οπως ανεφερα ποιο πριν μου το κρατησαν στο καταστημα της Καλαμαριας. Το Σαββατο πηγα απο εκει και το παρελαβα. Το κινητο απλα δεν υπαρχει. Εχει αντικαταστησει τον Η/Υ μου και το χρησιμοποιω καθε δευτερολεπτο απο οταν το πηρα. Μονο προβλημα ειναι οτι χρειαζομαι και μια κινητη μπριζα για να το φορτιζω γιατι η μπαταρια με την χρηση που το κανω κραταει απο 4 εως 6 ωρες. Εχω ηδη παραγγειλει δευτερη μπαταρια και ισως χρειαστω και τριτη :) Παντως να ξερετε οποιος το παρει δεν θα το μετανιωσει. ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!

Με αυτα θα ηθελα να ευχαριστησω ολους εδω μεσα για την παρεα που με κρατησαν εν αναμονη (πολυ αναμονη) του νεου μου κινητου και ευχομαι σε ολους γρηγορη παραλαβη. Απο σημερα αποχωρω απο το συγκεκριμενο thread οντας κατοχος πλεον πια του πολυπόθητου κινητου και θα σας βρω στο αντιστοιχο thread του myphone.

Edited by mirotis
Redmi Note 3 Pro

Καλορίζικο. Εγώ το παρήγγειλα τη Δευτέρα απο Csmote και το περιμένω με courier την Παρασκευή. Ενας φίλος που τους πήρε τηλ. σήμερα το πρωί, πάλι υπήρχε έλλειψη.