pmike Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 καλημερα. προσφατα απεκτησα και εγω το torch και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. αυτο σε σημαινει οτι δεν επιδεχονται πολλες βελτιωσεις, αλλα το λειτουργικο ειναι ενα μεγαλο βημα σε σχεση με το παρελθον. το ουσιαστικο για εμενα, δεν ειναι οι συγκρισεις με τα αλλα τηλεφωνα, αλλα τι ψαχνω εγω απο μια συγκεκριμενη συσκευη για να κανω τη δουλεια μου. το torch το βρισκω ακρως παραμετροποιησιμο και βολικο. πριν ειχα το bold 9000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Έχω το εξής πρόβλημα: όταν γράφω ένα μήνυμα και αλλάξω τη γλώσσα από Αγγλικά σε Ελληνικά, δε μου εμφανίζει τα Ελληνικά στο touch πληκτρολόγιο. Πρέπει να βγώ από το μήνυμα και να ξαναμπώ για να το γράψω. Το αντίστροφο δε συμβαίνει, δλδ να έχω Ελληνικά και να το γυρίζω σε Αγγλικά. Καμιά ιδέα? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Έχω το εξής πρόβλημα: όταν γράφω ένα μήνυμα και αλλάξω τη γλώσσα από Αγγλικά σε Ελληνικά, δε μου εμφανίζει τα Ελληνικά στο touch πληκτρολόγιο. Πρέπει να βγώ από το μήνυμα και να ξαναμπώ για να το γράψω. Το αντίστροφο δε συμβαίνει, δλδ να έχω Ελληνικά και να το γυρίζω σε Αγγλικά. Καμιά ιδέα? Εάν πατήσεις την Υδρόγειο που έχει το touch πληκτρολόγιο δεν σου αλλάζει την γλώσσα ? Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Εάν πατήσεις την Υδρόγειο που έχει το touch πληκτρολόγιο δεν σου αλλάζει την γλώσσα ? Όχι, όλο το touch πληκτρολόγιο έχει κενά αντί για γράμματα, πλήν μερικών συμβόλων, όπως ερωτηματικό, τελεία κτλ.. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Όχι, όλο το touch πληκτρολόγιο έχει κενά αντί για γράμματα, πλήν μερικών συμβόλων, όπως ερωτηματικό, τελεία κτλ.. δες λίγο τις ρυθμίσεις σου στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ -> ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ & ΕΙΣΑΓΩΓΗ Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 παιδια επειδη το τηλεφωνο μ αρεσει παρα πολυ αλλα εχω καρτοκινητο τι μπορω να κανω για τα mails κλπ που θελουν εναν περιεργο λογαριασμο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Τίποτα. Οι υπηρεσίες blackberry παίζουν μόνο σε συμβόλαια. Δε μπορείς να έχεις push mail. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanar Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Νεος χρηστης ΒΒ οποτε συγχωρηστε μου "χαζες" ερωτησεις. 1. Υπαρχει δυνατοτητα να εχω ξεχωριστα μια ομαδα επαφων (10-15 ονοματα που παιρνω συχνα) ωστε να μην ψαχνω συνεχως? 2. Οταν απαντω σε κληση με το ΒΤ τοτε το τηλεφωνο ξεκλειδωνει και απο την στιγμη που ειναι στην τσεπη μου μπορει να πατηθει οτιδηποτε. Τι κανω? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και επανερχομαι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 1. Μια εύκολη λύση είναι να μοιράσεις τις επαφές σε Categories. Στον κατάλογο επιλέγεις bb button -> filter και διαλέγεις την κατηγορία που θες, ή πατάς ξανά bb button και φτιάχνεις νέα. 2. Holster? Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Νεος χρηστης ΒΒ οποτε συγχωρηστε μου "χαζες" ερωτησεις. 1. Υπαρχει δυνατοτητα να εχω ξεχωριστα μια ομαδα επαφων (10-15 ονοματα που παιρνω συχνα) ωστε να μην ψαχνω συνεχως? 2. Οταν απαντω σε κληση με το ΒΤ τοτε το τηλεφωνο ξεκλειδωνει και απο την στιγμη που ειναι στην τσεπη μου μπορει να πατηθει οτιδηποτε. Τι κανω? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και επανερχομαι!! Σχετικα με τη πρωτη ερωτηση, πηγαινε στα contacts, διαλεξε ενα contact που παιρνεις συχνα, πάτα το bb key, διαλεξε το add to home screen και σιγουρεψου οτι ειναι πατημενο και το mark as favorite Οταν το κανεις αυτο θα δεις οτι το συγκεκριμενο contact ειναι στην οθονη favorites. Κανε τη διαδικασια αυτη για ολα τα contacts που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanar Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Σχετικα με τη πρωτη ερωτηση, πηγαινε στα contacts, διαλεξε ενα contact που παιρνεις συχνα, πάτα το bb key, διαλεξε το add to home screen και σιγουρεψου οτι ειναι πατημενο και το mark as favorite Οταν το κανεις αυτο θα δεις οτι το συγκεκριμενο contact ειναι στην οθονη favorites. Κανε τη διαδικασια αυτη για ολα τα contacts που θες Το εκανα ηδη! Βοηθαει θα ελεγα! Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Σχετικα με τη πρωτη ερωτηση, πηγαινε στα contacts, διαλεξε ενα contact που παιρνεις συχνα, πάτα το bb key, διαλεξε το add to home screen και σιγουρεψου οτι ειναι πατημενο και το mark as favorite Οταν το κανεις αυτο θα δεις οτι το συγκεκριμενο contact ειναι στην οθονη favorites. Κανε τη διαδικασια αυτη για ολα τα contacts που θες Το έχω κάνει και εγώ αυτό αλλά πρέπει όταν πατάς την επαφή να διαλέγεις και ποιο τηλέφωνο θέλεις να πάρεις... θα ήταν πιο βολικό να επιλέξεις ποιο τηλέφωνο θες να κάνεις add to home screen και απλά πατώντας το εικονίδιο να παίρνει και το τηλέφωνο που έχεις επιλέξει... Μια άλλη ερώτηση .... μπορώ να διαγράψω μαζικά e-mail αντί να κάθομαι να διαγράφω ένα - ένα e-mail την φορά.. ?? Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Το έχω κάνει και εγώ αυτό αλλά πρέπει όταν πατάς την επαφή να διαλέγεις και ποιο τηλέφωνο θέλεις να πάρεις... θα ήταν πιο βολικό να επιλέξεις ποιο τηλέφωνο θες να κάνεις add to home screen και απλά πατώντας το εικονίδιο να παίρνει και το τηλέφωνο που έχεις επιλέξει... Μια άλλη ερώτηση .... μπορώ να διαγράψω μαζικά e-mail αντί να κάθομαι να διαγράφω ένα - ένα e-mail την φορά.. ?? .....μπορεις να τα διαγραψεις μεσω του υπολογιστη σου στο blackberry desktop...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Το έχω κάνει και εγώ αυτό αλλά πρέπει όταν πατάς την επαφή να διαλέγεις και ποιο τηλέφωνο θέλεις να πάρεις... θα ήταν πιο βολικό να επιλέξεις ποιο τηλέφωνο θες να κάνεις add to home screen και απλά πατώντας το εικονίδιο να παίρνει και το τηλέφωνο που έχεις επιλέξει... Μια άλλη ερώτηση .... μπορώ να διαγράψω μαζικά e-mail αντί να κάθομαι να διαγράφω ένα - ένα e-mail την φορά.. ?? Γιατί δε χρησιμοποιείς απλά το speed dial; Για μαζική διαγραφή το μόνο που γίνεται από τη συσκευή είναι η πολλαπλή επιλογή συνεχόμενων μηνυμάτων, οπότε και τα σβήνεις όλα μαζί - αλλιώς γίνεται αυτό που λέει ο zots. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanar Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Οταν αρχιζει καποιος να πληκτρολογει τον αριθμο θα μπορουσε να βγαζει απο κατω σε λιστα τους αριθμους που αρχιζουν απο τα νουμερα που πληκτρολογουνται? Κατι σαν φιλτρο δηλαδη ωστε να σε βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Γιατί δε χρησιμοποιείς απλά το speed dial; Γιατί δεν θυμάμαι σε ποιο πλήκτρο έχω βάλει ποιον... Για μαζική διαγραφή το μόνο που γίνεται από τη συσκευή είναι η πολλαπλή επιλογή συνεχόμενων μηνυμάτων, οπότε και τα σβήνεις όλα μαζί - αλλιώς γίνεται αυτό που λέει ο zots. Αυτήν την επιλογή δεν την έχω βρει μέσα στα e-mail... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) Δεν ειναι θεμα επιλογης μεσα στα email. Αυτο που εννοει ο thief ειναι να αγγιξεις ταυτοχρονα με τα δαxτυλα σου το πρωτο και το τελευταιο email που θες να διαγραψεις (πρεπει να ειναι συνεχομενα) και μετα απο το μενου που θα εμφανιστεi να διαλεξεις delete messages Επισης για οσους θελουν ενα πιο απλο τροπο να τηλεφωνουνε καποια contacts ας ριξουνε μια ματια σε αυτη την free εφαρμογη. Δεν την εχω χρησιμοποιησει αλλα την διαβασα σε ενα forum http://appworld.blackberry.com/webstore/content/11634?lang=en Edited May 16, 2011 by ringo7213 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanar Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Ερωτηση: Εχω το τηλεφωνο κλειδωμενο στηντσεπη μου και δεχομαι κληση. Απαντω με το ΒΤ. Το τηλεφωνο ξεκλειδωνει και παραμενει ξεκλειδωμενο και μετα το τελος της κλησης με αποτελεσμα να πατιουνται διαφορα. Υπαρχει λυση γι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 PatternLock Lite δωρεαν εφαρμογη απο το App World Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanar Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Το δοκιμασα και πραγματικα παραμενει κλειδωμενο (οτι ακριβως ηθελα). Αν υπήρχε τροπος να ενεργοποιειται απο το κουμπακι στο πανω μερος που ειναι το νορμαλ κλειδωμα θα ημουν ενθουσιασμενος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Το δοκιμασα και πραγματικα παραμενει κλειδωμενο (οτι ακριβως ηθελα). Αν υπήρχε τροπος να ενεργοποιειται απο το κουμπακι στο πανω μερος που ειναι το νορμαλ κλειδωμα θα ημουν ενθουσιασμενος!!! γίνεται... πήγαινε στις Επιλογές - Εφαρμογές Τρίτων Μερών - Patternlock - General - και στην πρώτη επιλογή "Assign to hardware lock key" βάλε την επιλογή "Launch behind native lock" γενικώς έχει πολλές ρυθμίσεις... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanar Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 (edited) Το General δεν το εχω σαν επιλογη... Εχω τα Autolock, Information, Pattern και σε κανενα απο αυτα δεν μου βγαζει το "Assign to hardware lock key" κτλ Μονο βαζοντας το Autolock στο 1 sec για παραδειγμα μπορω να το ενεργοποιησω. Μια χαρα και ετσι παντως... Edited June 2, 2011 by amanar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Το General δεν το εχω σαν επιλογη... Εχω τα Autolock, Information, Pattern και σε κανενα απο αυτα δεν μου βγαζει το "Assign to hardware lock key" κτλ Μονο βαζοντας το Autolock στο 1 sec για παραδειγμα μπορω να το ενεργοποιησω. Μια χαρα και ετσι παντως... ααα...οκ...μάλλον θα έχεις την free έκδοση... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanar Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Πραγματι... Αν θελεις να αγορασεις κατι πως πληρωνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Πραγματι... Αν θελεις να αγορασεις κατι πως πληρωνεις? Εγώ το κάνω μέσω App World και PAYPAL .... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts