gkagg Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ρε παιδία, ενώ πριν από λίγες μέρες είχα ελέυθερη μνήμη γύρω στα 160 ΜΒ τώρα (ακόμη και μετά από task killing) μου πέφτει στα 67MB σε idle... Τι μπορεί να παίζει; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Κάποια εφαρμογή που εγκατέστησες...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ρε παιδία, ενώ πριν από λίγες μέρες είχα ελέυθερη μνήμη γύρω στα 160 ΜΒ τώρα (ακόμη και μετά από task killing) μου πέφτει στα 67MB σε idle... Τι μπορεί να παίζει; αυτο συμβαινει παντα.δηλαδη μετα απο 3-4 ημερες χρησης ακομα με task killing δε μπορει να ελευθερωσει αρκετη μνημη.απλως κανεις μια επανεκκινηση και καθαριζει Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firmas Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Μια ερώτηση θα μπορούσα να κάνω? Θα μπορεί να γίνει αναβάθμιση σε 2.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ειχαν πει οτι θα παρει την 2.2. Τωρα αν θα την παρει τελικα και ποτε...κανεις δεν ξερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firmas Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Όσων αφορά την απόκριση της οθόνης. Είναι καλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Για 250 ευρω κινητο μια χαρα ειναι η αποκριση της οθονης. Αλλα επειδη γουστα ειναι αυτα, καλυτερα να πας σε ενα καταστημα, να το δεις απο κοντα και να κρινεις μονος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firmas Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ναι μέσα στις μέρες θα πάω μάλλων στο Πλαίσιο να το κοιτάξω. Απλά δεν θέλω να δώσε λεφτά για κάτι που θα "κρατήσει" για τους επόμενους 2-3 μήνες χωρίς να δέχεται κάποια αναβάθμιση. Σημαντικό κρητίριο για μένα είναι και η αξιοπιστία του browser όπως και η απόκριση της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 και επίσημα να μην πάρει αναβάθμιση, να είναι καλά οi xda.... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Εξαρταται τι ζητας. Αμα θες γρηγορο browsing με υποστηριξη flash κτλ, στο wildfire δεν τα βρεις. Το κινητο ενα cpu στα 528 εχει, τι να πρωτοκανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firmas Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Εξαρταται τι ζητας. Αμα θες γρηγορο browsing με υποστηριξη flash κτλ, στο wildfire δεν τα βρεις. Το κινητο ενα cpu στα 528 εχει, τι να πρωτοκανει. Δηλαδή που να κοιτάξω για γρήγορο browsing στην ίδια τιμή; Και αφου αυτό δεν είναι ένα απ τα προνόμια του Wildfire, που υπερτερεί το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Γρηγορο browsing σε αυτα τα λεφτα δυσκολο. Για τα υπολοιπα, κανε ενα κοπο και διαβασε προηγουμενες σελιδες. Εχουν αναφερθει πολλες φορες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ρε παιδία, ενώ πριν από λίγες μέρες είχα ελέυθερη μνήμη γύρω στα 160 ΜΒ τώρα (ακόμη και μετά από task killing) μου πέφτει στα 67MB σε idle... Τι μπορεί να παίζει; κλειστω κ ανοιξε.θα παει 200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firmas Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ακόμη και να μην είναι τόσο super dooper στο browsing (όχι πως θα ανοίγω και κανένα site full flash) με "τραβάει" το HTC πιο πολύ απο ΖΤΕ και Optimus One επειδή τα HTC ήταν ανέκαθεν επαγγελματικά τηλέφωνα. Και το θέλω για Facebook, Twitter, ενημερώσεις στα email κλπ. Για αυτά που μόλις ανέφερα, αξίζει το Wildfire? Ρωτάω επειδή δεν ξέρω πλέον τι άλλο να δω σε αυτό το ποσό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 αυτο συμβαινει παντα.δηλαδη μετα απο 3-4 ημερες χρησης ακομα με task killing δε μπορει να ελευθερωσει αρκετη μνημη.απλως κανεις μια επανεκκινηση και καθαριζει Ναι μόνο με επανεκκίνηση καθαρίζει τελικά... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ακόμη και να μην είναι τόσο super dooper στο browsing (όχι πως θα ανοίγω και κανένα site full flash) με "τραβάει" το HTC πιο πολύ απο ΖΤΕ και Optimus One επειδή τα HTC ήταν ανέκαθεν επαγγελματικά τηλέφωνα. Και το θέλω για Facebook, Twitter, ενημερώσεις στα email κλπ. Για αυτά που μόλις ανέφερα, αξίζει το Wildfire? Ρωτάω επειδή δεν ξέρω πλέον τι άλλο να δω σε αυτό το ποσό... Για αυτά που θέλεις, και στα λεφτά που θέλεις, πιστεύω πως αξίζει... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firmas Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Για αυτά που θέλεις, και στα λεφτά που θέλεις, πιστεύω πως αξίζει... Ωραία ελπίζω να χαρώ το κινητό όταν το πάρω. :) Aν και ψάχνω για κανένα iPhone 3GS στο ebay για να είμαι comple στα 300e. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ερώτηση. Δε ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά ορισμένες φορές νιώθω στο πληκτρολόγιο να μην αποκρίνεται πολύ "καθαρά" η επιλογή του "α" δηλαδή ότι με παιδεύει στην επιλογή..έχω κάνει ήδη μια φορά βαθμονόμηση της οθόνης πιστεύοντας ότι θα το λύσει αλλά πάλι το βλέπω να συμβαίνει που και που.. σχετικά με τον συγχρονισμό με το outlook, στο win6.1 είχαμε το Pimbackup για backup επαφών κλπ..αν δε θέλαμε να συγχρονίζουμε με outlook Και τέτοια..εδώ υπάρχει κάποια ανάλογη υποστήριξη? ή μόνο οι επιλογές που δίνει το κινητό..? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatMan Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 γεια σας παιδια. αγορασα το wildfire για την γυναικα μου και εχουμε μεινει αρκετα ικανοποιημενοι. επειδη διαβασα μερικες σελιδες απο τα ποστ σας να αναφερω οτι το σερφαρισμα ειναι αρκετα καλο και μπορω να πω πολυ καλυτερο απο windows mobile συσκευες. σαν μετρο συγκρισης εχω το iphone 3gs που χρησιμοποιω και δεν βλεπω να αργει τοσο πολυ ο browser του wildfire. η μπαταρια του ειναι αρκετα καλη και αν δεν παιζεις συνεχεια παιχνιδια, ιντερνετ και τα σχετικα ειναι οτι πρεπει. με την μνημη οντως εχει ενα μικρο θεματακι και θελει μια στο τοσο ενα restart για να καθαρισει (ακομη και ο task killer δεν βοηθαει πολυ την κατασταση). πιστευω οτι με την αναβαθμιση σε froyo 2.2 που θα βγει καπου εδω κοντα θα βελτιωθουν αρκετα τα πραγματα σε οτι εχει να κανει με την ταχυτητα και την διαχειρηση μνημης/εφαρμογων. αν δεν ειχε και τοσο χαμηλη αναλυση η οθονη θα ηταν τελειο το κινητο, αλλα σε αυτο το επιπεδο τιμης δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Παράθεση k3rn3l pan1c, c0r3 fr13d, us3r st0n3d ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_Kal Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Έχω το wildfire, ενα iPhone 3G και ακόμα παλαιότερα είχα ένα windows mobile κινητό με το touchpal το οποίο έκανε απίστευτη δουλειά. Η αναβάθμιση σε iPhone 3G με έκανε να πιστεύω πως υπάρχουν περιθόρια για βελτίωση, αλλά που να φανταστώ οτι το wildfire είναι ακόμα πιο "προβληματικό". Δεν ξέρω αν κανείς σας έχει παρόμοια αίσθηση όμως οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής: 1)Κατ' αρχάς η τελεία (.) που είναι δίπλα στο spacebar δεν είναι βολική αφού θες να πατήσεις space με τον δεξί αντίχειρα (αλήθεια είμαι ο μόνος που το κάνει έτσι;), και πρέπει να τεντώσεις το δάχτυλο για να φτάσει στην άλλη άκρη ώστε να μην πατήσεις τελεία αλλά space. 2)Όταν γράφεις γρήγορα, για κάποιο παράξενο λόγο το space δεν πατιέται με αποτέλεσμα να μην σου βάζει κενά ανάμεσα στις λέξεις και να μην δουλεύει το prediction. Περιμένω την δική σας γνώμη, και ίσως τις προτάσεις σας αν έχετε βρει κάποια λύση που να βελτιώνει την εμπειρία εισαγωγής κειμένου; Ίσως κάποιο IME που να δουλεύει με την συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 1)Κατ' αρχάς η τελεία (.) που είναι δίπλα στο spacebar δεν είναι βολική αφού θες να πατήσεις space με τον δεξί αντίχειρα (αλήθεια είμαι ο μόνος που το κάνει έτσι, και πρέπει να τεντώσεις το δάχτυλο για να φτάσει στην άλλη άκρη ώστε να μην πατήσεις τελεία αλλά space. εγώ το βρίσκω υπερβολικά βολικό, έβλεπα το πληκτρολόγιο του iphone και ήταν ο μόνος λόγος που δεν μου άρεσε, ότι δεν είχε σημεία στίξης και έπρεπε να αλλάζω σελίδα... 2)Όταν γράφεις γρήγορα, για κάποιο παράξενο λόγο το space δεν πατιέται με αποτέλεσμα να μην σου βάζει κενά ανάμεσα στις λέξεις και να μην δουλεύει το prediction. το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό, δεν γίνεται πάντα, αλλά είναι αρκετά εκνευριστικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 23, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλησπέρα σε όλους! :) Ερώτηση. Δε ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά ορισμένες φορές νιώθω στο πληκτρολόγιο να μην αποκρίνεται πολύ "καθαρά" η επιλογή του "α" δηλαδή ότι με παιδεύει στην επιλογή..έχω κάνει ήδη μια φορά βαθμονόμηση της οθόνης πιστεύοντας ότι θα το λύσει αλλά πάλι το βλέπω να συμβαίνει που και που.. σχετικά με τον συγχρονισμό με το outlook, στο win6.1 είχαμε το Pimbackup για backup επαφών κλπ..αν δε θέλαμε να συγχρονίζουμε με outlook Και τέτοια..εδώ υπάρχει κάποια ανάλογη υποστήριξη? ή μόνο οι επιλογές που δίνει το κινητό..? Mε το "α" δεν παρατήρησα μέχρι τώρα κάτι... Το μόνο σπαστικό που βρίσκω είναι ότι όταν το έχω "ξαπλωτό" το κινητό δεν έχει κάποιες φορές καλή απόκριση αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο. Για το πρόγραμμα τώρα, δοκίμασε ίσως το mybackup pro, αν και δεν είμαι 100% σίγουρος για το αν κάνει και backup επαφών :) γεια σας παιδια. αγορασα το wildfire για την γυναικα μου και εχουμε μεινει αρκετα ικανοποιημενοι. επειδη διαβασα μερικες σελιδες απο τα ποστ σας να αναφερω οτι το σερφαρισμα ειναι αρκετα καλο και μπορω να πω πολυ καλυτερο απο windows mobile συσκευες. σαν μετρο συγκρισης εχω το iphone 3gs που χρησιμοποιω και δεν βλεπω να αργει τοσο πολυ ο browser του wildfire. η μπαταρια του ειναι αρκετα καλη και αν δεν παιζεις συνεχεια παιχνιδια, ιντερνετ και τα σχετικα ειναι οτι πρεπει. με την μνημη οντως εχει ενα μικρο θεματακι και θελει μια στο τοσο ενα restart για να καθαρισει (ακομη και ο task killer δεν βοηθαει πολυ την κατασταση). πιστευω οτι με την αναβαθμιση σε froyo 2.2 που θα βγει καπου εδω κοντα θα βελτιωθουν αρκετα τα πραγματα σε οτι εχει να κανει με την ταχυτητα και την διαχειρηση μνημης/εφαρμογων. αν δεν ειχε και τοσο χαμηλη αναλυση η οθονη θα ηταν τελειο το κινητο, αλλα σε αυτο το επιπεδο τιμης δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Σχεδόν σε όλα συμφωνώ ;) Απλά με μπόλικο ίντερνετ και λίιιιιγο παιχνίδι (ούτε 10 λεπτά τη μέρα) και κλήσεις και μηνύματα μου κρατάει ένα διήμερο... Κι επίσης η χρήση task killers δεν ενδείκνυται σε android συσκευές. Το θέμα της μνήμης, μας έχει κολλήσει από τα wm. Είδες κανένα πρόβλημα; Αστο και δε θα δεις και πίστεψε με από τον ιούλιο που το έχω δεν είχα ποτέ κόλλημα και ας μειώνεται η μνήμη. Ας πάει και 1 mb και δε θα έχει διαφορά ;) Έχω το wildfire, ενα iPhone 3G και ακόμα παλαιότερα είχα ένα windows mobile κινητό με το touchpal το οποίο έκανε απίστευτη δουλειά. Η αναβάθμιση σε iPhone 3G με έκανε να πιστεύω πως υπάρχουν περιθόρια για βελτίωση, αλλά που να φανταστώ οτι το wildfire είναι ακόμα πιο "προβληματικό". Δεν ξέρω αν κανείς σας έχει παρόμοια αίσθηση όμως οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής: 1)Κατ' αρχάς η τελεία (.) που είναι δίπλα στο spacebar δεν είναι βολική αφού θες να πατήσεις space με τον δεξί αντίχειρα (αλήθεια είμαι ο μόνος που το κάνει έτσι;), και πρέπει να τεντώσεις το δάχτυλο για να φτάσει στην άλλη άκρη ώστε να μην πατήσεις τελεία αλλά space. 2)Όταν γράφεις γρήγορα, για κάποιο παράξενο λόγο το space δεν πατιέται με αποτέλεσμα να μην σου βάζει κενά ανάμεσα στις λέξεις και να μην δουλεύει το prediction. Περιμένω την δική σας γνώμη, και ίσως τις προτάσεις σας αν έχετε βρει κάποια λύση που να βελτιώνει την εμπειρία εισαγωγής κειμένου; Ίσως κάποιο IME που να δουλεύει με την συσκευή; Ούτε με το space έχω παρατηρήσει κάτι παράξενο και ούτε με την τελεία το μπερδεύω. Καμιά φορά δεν το πατάω καλά (πολύ σπάνια) αλλά το ίδιο τυχαίνει να γίνεται και με άλλα κουμπιά. Πολύ σπάνια όμως... Το πληκτρολόγιο της htc είναι από τα καλύτερα απ'όσο ξέρω. Πολλοί θέλουν να βάζουν αυτό σε άλλα. Υπάρχει ένα htc ime αλλά δεν ξέρω αν είναι συμβατό με την ανάλυσή μας και δεν ξέρω καν αν έχει διαφορά με το δικό μας... Βλέπω βέβαια να λές ότι το wm ήταν καλύτερο από το iphone. Μάλλον όλα αυτά είναι προσωπικό θέμα του καθενός, καθώς απ'όσο ξέρω το πληκτρολόγιο του Iphone είναι από τα καλά και καμία σχέση με αυτά των wm... ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Κάποιες φορές όταν το κινητό είναι οριζόντια και πατάω το backspace για να σβήσω χαρακτήρα αυτό δεν αποκρίνεται.Είναι τελείως νεκρό.Έχει τύχει σε άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Ακριβώς στο απο πάνω μήνυμα λέω αυτό... Λέω πως οταν είναι ξαπλωτο το κινητό, δεν έχει τόσο καλή απόκριση Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_Kal Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Φαίνεται να έχετε δίκιο. Τώρα που έκατσα λίγο να παίξω μαζί του, φαίνεται οτι έχει σχέση με το πως το πατάω εγω. Αν το κατάλαβα καλά, μάλλον σχετίζεται με το οτι δεν έχω "προλάβει" να σηκώσω το ένα δάχτυλο την στιγμή που το άλλο πατάει κάτω, κάτι το οποίο στο iphone δούλευε άψογα ενω εδώ θέλει προσοχή... Ενα κινητό με μια multitouch οθόνη όμως,δεν θα έπρεπε να έχει και multitouch πληκτρολόγιο;:wacko: ΥΓ. Ίσως πλέον δεν θα μπορούσα να γυρίσω σε μια windows mobile input method αλλά σίγουρα η γραφίδα σου έδινε ακρίβεια και καμία δικαιολογία για να κατηγορήσεις το μηχάνημα:p! Αλλά όντως, του iPhone το πληκτρολόγιο αναγνωρίζω πως είναι άπαιχτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts