johni41 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Καλησπερα παιδια. Η θεια μου εχει το htc wildfire και κολλαει-αργει παντου και δεν μπορει να το δουλεψει στην ουσια. Τι να του κανω λετε καλυτερα; να πατησω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; πως μπορω να κανω πληρη διαγραφη και των media και να ειναι το τηλεφωνο οπως οταν το πρωτοανοιγεις; υπαρχει καποιος συνδιασμος πληκτρων οταν ειναι κλειστο που να μπαινει σε καποιο "recovery mode"? Επειδη δεν εχω ασχοληθει, υπαρχει root για την συσκευη και καμια ελαφρια ρομ που να αξιζει και να μη σερνεται; αν και με την επαναφορα πιστευω ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 κανε το επαναφορα ρυθμισεων. θα γυρισει σε εργοστασιακη μορφη. επισης αν θες, φορμαρε και την καρτα μνημης (δεν ειναι απαραιτητο, δεν αλλαζει κατι δηλαδη στην λειτουργια του τηλεφωνου) οσο για ρομς κλπ, κοιταξε στους xda. ολο και κατι θα εχει βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 για την θεία σου θες μόνο μια εργοστασιακή ρύθμιση. Ή επαναφορά που θα το βρεις στις ρυθμίσεις. Αν είναι για σένα τότε ασχολήσου και με root που πλέον μπορείς να το κάνεις και root χωρίς να εμπλακείς με hboot και radio και goldcard κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellRaise Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 για την θεία σου θες μόνο μια εργοστασιακή ρύθμιση. Ή επαναφορά που θα το βρεις στις ρυθμίσεις. Αν είναι για σένα τότε ασχολήσου και με root που πλέον μπορείς να το κάνεις και root χωρίς να εμπλακείς με hboot και radio και goldcard κλπ... Επειδη επεσε στα χερια μου ενα wildfire μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος ? Δεν εχω ξαναρουταρει κινητο . Αξιζει τον κοπο να ασχοληθω ? Θα εχει διαφορα στην αποδοση ? Εκανα μονο την τελευταια αναβαθμιση που μου εβγαλε το κινητο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Επειδη επεσε στα χερια μου ενα wildfire μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος ? Δεν εχω ξαναρουταρει κινητο . Αξιζει τον κοπο να ασχοληθω ? Θα εχει διαφορα στην αποδοση ? Εκανα μονο την τελευταια αναβαθμιση που μου εβγαλε το κινητο . Ρίξε μια ματιά στο πρώτο post, θα σου λύσει πολλές απορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellRaise Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Ρίξε μια ματιά στο πρώτο post, θα σου λύσει πολλές απορίες. Α δεν το ειχα προσεξει το πρωτο . Ευχαριστω για την αμεση απαντηση . Υπαρχει κατι νεοτερο ? Απ οτι καταλαβα root , 2.3.5 και cm7 ? Θα ειναι πιο αργο το τηλ μετα ? απ οτι ειδα στο xda εχει 2.3.3 και cm 7 εκτος και αν υπαρχει αλλο νημα γιατι σταματησε ο τυπος να το ενημερωνει . Κατι αναφερθηκε για τον launcher . Πως αλλαζει αυτος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Α δεν το ειχα προσεξει το πρωτο . Ευχαριστω για την αμεση απαντηση . Υπαρχει κατι νεοτερο ? Απ οτι καταλαβα root , 2.3.5 και cm7 ? Θα ειναι πιο αργο το τηλ μετα ? απ οτι ειδα στο xda εχει 2.3.3 και cm 7 εκτος και αν υπαρχει αλλο νημα γιατι σταματησε ο τυπος να το ενημερωνει . Κατι αναφερθηκε για τον launcher . Πως αλλαζει αυτος ? αν δεν έχεις ασχοληθεί με κινητά και πως να το κάνεις root μην ασχοληθείς αφού είναι για την θεία σου. Τι θα κάνει; Τηλέφωνα θα παίρνει άντε και καμιά φωτό να βγάζει. Είναι μια Χ διαδικασία για το root και αν ξεκινήσεις και στην διαρκεια τα βρεις σκούρα και τα παρατήσεις θα "brikάρεις" και το κινητό και είναι κρίμα. Κάντο μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, άνοιξέ το, σέταρέ το με τον αρχικό οδηγό αν σου βγάλει και δως της το. Αν το πάρεις για σένα στην τελική και θες να το κάνεις πιο γρήγορο και αποδοτικό, τότε δες και το πρώτο ποστ, καθώς και στο section του Wildfire στους xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellRaise Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 αν δεν έχεις ασχοληθεί με κινητά και πως να το κάνεις root μην ασχοληθείς αφού είναι για την θεία σου. Τι θα κάνει; Τηλέφωνα θα παίρνει άντε και καμιά φωτό να βγάζει. Είναι μια Χ διαδικασία για το root και αν ξεκινήσεις και στην διαρκεια τα βρεις σκούρα και τα παρατήσεις θα "brikάρεις" και το κινητό και είναι κρίμα. Κάντο μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, άνοιξέ το, σέταρέ το με τον αρχικό οδηγό αν σου βγάλει και δως της το. Αν το πάρεις για σένα στην τελική και θες να το κάνεις πιο γρήγορο και αποδοτικό, τότε δες και το πρώτο ποστ, καθώς και στο section του Wildfire στους xda. Να σαι καλα αλλα αλλος το θελει για την θεια του :) Εγω για μενα το θελω να παιξω και λιγο . Δεν ειναι και καμια επιστημη απ οτι ειδα , σχετικα ευκολη διαδικασια ......... πιστευω θα τα καταφερω . Αν και απ τι καταλαβα δεν θα εχει και τρελες διαφορες μια που ετσι κι αλλιως το κινητο οντας παλιο εχει περιορισμενες δυνατοτητες . Αν δεν βρω το χρονο το βλεπω για απλη επαναφορα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Τον επόμενο μήνα μάλλον θα το πάρω πάλι, για δεύτερο :-) Ώρα για παιχνίδια με τις διαθέσιμες rom! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellRaise Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Τον επόμενο μήνα μάλλον θα το πάρω πάλι, για δεύτερο :-) Ώρα για παιχνίδια με τις διαθέσιμες rom! :-) Εχεις καμια να προτεινεις ? εχει αρκετο πραμα . Και μολις διαπιστωσα οτι η ματαρια τα εχει φτυσει ......:blink: αντε να περιμενω να ερθει η κινεζομπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) Το είχα αφήσει σε cm 7,2 (εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχω ασχοληθεί, το έχω δώσει στην αδερφή μου) .. Αυτή ήταν πολύ κομπλέ τότε, δεν ξέρω αν έχει βγει κάποια καλύτερη ρομ Edited March 12, 2014 by charlie_pace4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Να σαι καλα αλλα αλλος το θελει για την θεια του :) Εγω για μενα το θελω να παιξω και λιγο . Δεν ειναι και καμια επιστημη απ οτι ειδα , σχετικα ευκολη διαδικασια ......... πιστευω θα τα καταφερω . Αν και απ τι καταλαβα δεν θα εχει και τρελες διαφορες μια που ετσι κι αλλιως το κινητο οντας παλιο εχει περιορισμενες δυνατοτητες . Αν δεν βρω το χρονο το βλεπω για απλη επαναφορα . ουπς :p η αλήθεια είναι ότι έχει απλοποιηθεί αρκετά η διαδικασία προετοιμασίας του radio και του hboot για να γίνει s-off και μετά root και flashάρισμα της clockworkmod recovery. Και ναι, θα έχει τρελές διαφορές βάζοντας την πιο stable δοκιμασμένη και ραμένη custom rom για το wf, την cyanogen. Εχεις καμια να προτεινεις ? εχει αρκετο πραμα . Και μολις διαπιστωσα οτι η ματαρια τα εχει φτυσει ......:blink: αντε να περιμενω να ερθει η κινεζομπαταρια cyanogenmod 7.2 μακράν. Όπως λέει και ο charlie παρακάτω. Το είχα αφήσει σε cm 7,2, από τότε (εδώ και 1,5 χρόνο ασχοληθεί) δεν το έχω δώσει στην αδερφή μου.. Αυτή ήταν πολύ κομπλέ τότε, δεν ξέρω αν έχει βγει κάτι καλύτερο η αδερφή σου ήταν πολύ κομπλέ; :p:p:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Το διόρθωσα γιατί κάτι χάλασε στην πορεία και δεν έβγαζε νόημα, μάλλον ακούμπησα κάτι κατά λάθος και έγινε χαμός :-P Έξυπνες συσκευές σου λένε μετά :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Πάντως δεν πιστεύω ότι θα έχει βγει κάτι καλύτερο από τη cm7 για το κινητάκι αυτό ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Παιδιά καλησπέρα.Υπάρχει η εφαρμογή Διαχείριση συσκευής android για το wildfire;Δεν την βρήκα ενώ έχω διαβάσει ότι θα διατεθεί για συσκευές με 2.2 κ Ανω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 τι θες να κάνεις ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Θέλω να το χω για να μπορέσω να βρω το άλλο μου κινητό αν χαθεί η κλαπεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 bβεβαιώσου ότι δεν φοράρει την μαμά του (eclair). Αλλιώς να μην την βρίσκεις με 2.2 λίγο παράξενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 2.2.1 το είδα χθες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 θέλει 2.3 και πάνω, όχι 2.2 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.adm Πάντως δεν πιστεύω ότι θα έχει βγει κάτι καλύτερο από τη cm7 για το κινητάκι αυτό ;) από πλευράς απόδοσης λογικά όχι.. αλλά δεν θα είχες την περιέργεια να το δεις πώς τρέχεις με 4+ ? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 θέλει 2.3 και πάνω, όχι 2.2 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.adm Είχε ανακοινωθεί κάπου οτι θα γινόταν για τα μοντέλα απο 2.2 και πανω.Μαλλον μετάνιωσαν και το καναν 2.3.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 (edited) Εαν θελεις απο root να την Ξανα πας στην μαμα του εκδοση αυτο πως ειναι εφικτο ?. Εκτέλεση επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων από τα κουμπιά του τηλεφώνου Ακόμα και αν δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του, μπορείτε να εκτελέσετε επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων χρησιμοποιώντας τα κουμπιά του τηλεφώνου. Με το τηλέφωνο απενεργοποιημένο, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ και, στη συνέχεια, πατήστε σύντομα το κουμπί ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ. Σημείωση: Αν δεν είστε βέβαιοι ότι το τηλέφωνό σας είναι απενεργοποιημένο, αφαιρέστε και επανατοποθετήστε την μπαταρία. Περιμένετε να εμφανιστεί η οθόνη με τις τρεις εικόνες Android και μετά αφήστε το κουμπί ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ. Πατήστε ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ για να επιλέξετε ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ και μετά πατήστε ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ. Πατήστε ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ για να ξεκινήσει η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων. http://www.htc.com/gr/support/htc-wildfire/howto/7004.html Ισχυει για την περιπτωση μας ??. http://www.shipped-roms.com/shipped/Buzz/ 403 Forbidden Edited March 21, 2014 by Cannibal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 http://www.shipped-roms.com/index.php?category=android&model=Buzz εδώ για μαμά ρομ Η διαδικασία που γράφεις νομίζω δεν αναιρεί το ροοτ, κάνει factory reset την ρομ μόνο, δηλαδή διαγραφεί ρυθμίσεις, εφαρμογές, αρχεία κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 ποια απ'ολες ειναι ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 από πλευράς απόδοσης λογικά όχι.. αλλά δεν θα είχες την περιέργεια να το δεις πώς τρέχεις με 4+ ? :P Λίγο αργοπορημένα μεν, αλλά κάλλιο αργά που λένε... :p Όταν το είχα δοκιμάσει (όταν είχα ακόμα το κινητό), ήταν τραγικά αργό. Σαφώς θα έχει βελτιωθεί φαντάζομαι από τότε, αλλά δε νομίζω ότι μπορούσαν να γίνουν και πολλά πράγματα για να φτιάξει λόγω hardware γενικότερα. ποια απ'ολες ειναι ομως... Στο πρώτο ποστ υπάρχουν οδηγίες και link για τη rom (την ευρωπαϊκή) ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts