charlie_pace4 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 για εσάς που έχετε πρόβλημα με το μαρκετ, διαγράψτε το αρχείο smdl2tmp1.asec από την sd, που είναι μέσα στον φάκελο .android_secure . εγώ που είχα το ίδιο πρόβλημα και το έκανα είμαι οκ βασικά εγώ είχα το εξής πρόβλημα: Εχω πρόβλημα με το μάρκετ... δεν ξέρω αν είναι θέμα Google η του κινητού μου(htc wildfire με official 2.2)... δεν μου εγκαθιστά όλες τις εφαρμογές και δεν κάνει ολες τις ενημερώσεις.. εχω πάνω απο 20mb και δεν είναι θεμα μνήμης γιατι πχ το Google translate το έβαλε κανονικά, το multiling το έβαλε κανονικά αλλά το ελληνικό plugin που είναι λίγα kb δεν το εγκαθιστά... στο handcent γίνεται η αναβάθμιση, στο ebuddy όχι.. έκανα εκαθαριση δεδομένων κλπ στο μάρκετ, μέχρι και απεγκατασταση των ενημερωσεων έκανα, αλλά τίποτα... καμία ιδέα τι παιζει; επίσης πως βάζω το καινούριο μάρκετ, γιατι τώρα είμαι με αυτό που είχε το τηλέφωνο στην αρχή; (κρατήστε ένα αντίγραφο καλού κακού του αρχείου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Καλημέρα σε όλους.Πρόσφατα κατέβασα ένα παιχνίδι που λεγόταν Slice It,αλλα όταν το ξεκινούσα έτρεχε πολύ αργά,ξεκινούσα όμως το πρώτο επίπεδο και με το που ακουμπούσα την οθόνη το παιχνίδι σκάλωνε.Όταν πήγα να το "απεγκαταστισω" είδα ότι μου έλεγε αν θέλω να περάσω το παιχνίδι στην μνήμη τηλεφώνου που σημαίνει ότι μάλλον ήταν εγκατεστημένο στην κάρτα μνήμης.Ερώτηση πρώτη,πως αποφασίζω κάτι που κατεβάζω από το market αν θα πάει στην μνήμη τηλεφώνου η στην κάρτα μνήμης?Δεύτερον υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει κάποιο test στην κάρτα μνήμης γιατί έχω βάλει μια δικια μου 8gb και παρατήρησα ότι αργεί λίγο και να αποθηκεύσει τις photo από διαφορα προγράμματα. Τρίτον άσχετο με το όλο θέμα,έχετε δοκιμάσει κάποιο voice commander?ποιο είναι το πιο καλο?ευχαριστώ! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouvou13 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Παιδιά εδώ και πάαααρα πολύ καιρό ψάχνω στο νετ λειτουργική εφαρμογή πληκτρολογίου swype για wildfire (QVGA) με ελληνικά αλλά είναι αδύνατον να βρω. Δεν είμαι root. Αν έχει βρει κανείς είναι εύκολο να μου στείλει κανένα PM με link; Ευχαριστώ. Παράθεση Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE Radio: 5.17.05.23 HBOOT: 6.93.1002 Recovery: CWM v4.0.1.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Καλησπέρα σε όλους! :) Καλημέρα σε όλους.Πρόσφατα κατέβασα ένα παιχνίδι που λεγόταν Slice It,αλλα όταν το ξεκινούσα έτρεχε πολύ αργά,ξεκινούσα όμως το πρώτο επίπεδο και με το που ακουμπούσα την οθόνη το παιχνίδι σκάλωνε.Όταν πήγα να το "απεγκαταστισω" είδα ότι μου έλεγε αν θέλω να περάσω το παιχνίδι στην μνήμη τηλεφώνου που σημαίνει ότι μάλλον ήταν εγκατεστημένο στην κάρτα μνήμης.Ερώτηση πρώτη,πως αποφασίζω κάτι που κατεβάζω από το market αν θα πάει στην μνήμη τηλεφώνου η στην κάρτα μνήμης?Δεύτερον υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει κάποιο test στην κάρτα μνήμης γιατί έχω βάλει μια δικια μου 8gb και παρατήρησα ότι αργεί λίγο και να αποθηκεύσει τις photo από διαφορα προγράμματα. Τρίτον άσχετο με το όλο θέμα,έχετε δοκιμάσει κάποιο voice commander?ποιο είναι το πιο καλο?ευχαριστώ! 1) Ουσιαστικά περνιούνται όλα στη μνήμη του κινητού εκτός κάποιων εξαιρέσεων. Μπορείς από τη διαχείριση εφαρμογών να το μετακινήσεις από εσωτερική σε εξωτερική μνήμη και αντίστροφα. Ωστόσο έχω δει αυτό, σύμφωνα με το οποίο μπορείς να κάνεις μια ρύθμιση για να ελέγξεις που θα πάει. Προσωπικά δε το χρησιμοποιώ, γιατί θέλω να ελέγχω μόνος μου τι θα πηγαίνει που (πχ τα widget στην κάρτα μνήμης δε λειτουργούν ;) ) 2)Koίταξε αυτά! 3) Το google voice search χρησιμοποιώ ενίοτε, αλλά λόγω του "ενίοτε" δεν μπορώ να εκφέρω ξεκάθαρη γνώμη... :) Παιδιά εδώ και πάαααρα πολύ καιρό ψάχνω στο νετ λειτουργική εφαρμογή πληκτρολογίου swype για wildfire (QVGA) με ελληνικά αλλά είναι αδύνατον να βρω. Δεν είμαι root. Αν έχει βρει κανείς είναι εύκολο να μου στείλει κανένα PM με link; Ευχαριστώ. Το swype είναι σε beta έκδοση και υποστηρίζει πλέον την ανάλυση του wildfire. Μπορείς να εγγραφείς στην επίσημη σελίδα του σαν beta tester και να το πάρεις κανονικά ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouvou13 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Το swype είναι σε beta έκδοση και υποστηρίζει πλέον την ανάλυση του wildfire. Μπορείς να εγγραφείς στην επίσημη σελίδα του σαν beta tester και να το πάρεις κανονικά ;) Ευχαριστώ αλλά δε νομίζω ότι υποστηρίζει ελληνικά η beta. Παράθεση Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE Radio: 5.17.05.23 HBOOT: 6.93.1002 Recovery: CWM v4.0.1.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Μετά από μερικές δοκιμες με το SD tools έχω write speed από 6 μέχρι 10 MB/s και read speed που που δεν ξεπερνάει τα 6MB/s είναι σχεδόν σταθερό κάθε φορα στα 5.8Mb/σ είναι αποδεκτες αυτές οι ταχύτητες κατά την γνώμη σας? 2.Το voice search το χρησιμοποιώ και εγώ, που και που αλλα κάνει μονο για search στο google εγώ έψαχνα κάτι του στυλ να λες ποιον θα πάρεις τηλέφωνο,ή πιο τραγούδι θα παίξει,όταν πχ χρησιμοποιείς BT ακουστικό. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lobi Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Tην βοήθεια σας,σας παρακαλώ.Είμαι κάτοχος ενός wildfire εδω και αρκετούς μήνες.Σήμερα έπειτα από διαδοχικές μη πετυχημένες προσπάθειες να μπω σε κάποια από τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει,έκλεισα και άνοιξα το κινητό.Μόλις άνοιξε το κινητό ανακάλυψα έντρομος ότι είχαν χαθεί όλες οι επαφές που είχα αποθηκευμένες στο τηλ. και ότι όσες εφαρμογές είχα αποθηκευμένεs στην sd δεν τις διαβαζε.Το πρόβλημα μάλλον είναι ότι δεν διαβάζει την sd.Το μοναδικό που έχω σαν back up είναι ένα αντίγραφο της sd στο laptop.Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην χάσω τις επαφές μου.Είμαι σε απόγνωση.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Tην βοήθεια σας,σας παρακαλώ.Είμαι κάτοχος ενός wildfire εδω και αρκετούς μήνες.Σήμερα έπειτα από διαδοχικές μη πετυχημένες προσπάθειες να μπω σε κάποια από τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει,έκλεισα και άνοιξα το κινητό.Μόλις άνοιξε το κινητό ανακάλυψα έντρομος ότι είχαν χαθεί όλες οι επαφές που είχα αποθηκευμένες στο τηλ. και ότι όσες εφαρμογές είχα αποθηκευμένεs στην sd δεν τις διαβαζε.Το πρόβλημα μάλλον είναι ότι δεν διαβάζει την sd.Το μοναδικό που έχω σαν back up είναι ένα αντίγραφο της sd στο laptop.Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην χάσω τις επαφές μου.Είμαι σε απόγνωση.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας πολλοι με πρωτον το gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Ευχαριστώ αλλά δε νομίζω ότι υποστηρίζει ελληνικά η beta. Δεν υπάρχει stable έκδοση του swype, αλλά μόνο η ΒΕΤΑ :rolleyes: Υπάρχει modified έκδοση εδώ, αλλά από το επίσημο site θα πάρεις την τελευταία... Τι να πω, περί ορέξεως... Μετά από μερικές δοκιμες με το SD tools έχω write speed από 6 μέχρι 10 MB/s και read speed που που δεν ξεπερνάει τα 6MB/s είναι σχεδόν σταθερό κάθε φορα στα 5.8Mb/σ είναι αποδεκτες αυτές οι ταχύτητες κατά την γνώμη σας? 2.Το voice search το χρησιμοποιώ και εγώ, που και που αλλα κάνει μονο για search στο google εγώ έψαχνα κάτι του στυλ να λες ποιον θα πάρεις τηλέφωνο,ή πιο τραγούδι θα παίξει,όταν πχ χρησιμοποιείς BT ακουστικό. 1) Η αλήθεια είναι ότι θα περίμενα μεγαλύτερο νούμερο στην ταχύτητα ανάγνωσης... Μεγαλύτερο από αυτό της εγγραφής τουλάχιστον. Έχεις κάποιο πρόβλημα στη χρήση; Είσαι rooted; 2) Όπως είπα και πρίν δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Για τις δοκιμές που έκανα μου φάνηκε ικανοποιητικό... Tην βοήθεια σας,σας παρακαλώ.Είμαι κάτοχος ενός wildfire εδω και αρκετούς μήνες.Σήμερα έπειτα από διαδοχικές μη πετυχημένες προσπάθειες να μπω σε κάποια από τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει,έκλεισα και άνοιξα το κινητό.Μόλις άνοιξε το κινητό ανακάλυψα έντρομος ότι είχαν χαθεί όλες οι επαφές που είχα αποθηκευμένες στο τηλ. και ότι όσες εφαρμογές είχα αποθηκευμένεs στην sd δεν τις διαβαζε.Το πρόβλημα μάλλον είναι ότι δεν διαβάζει την sd.Το μοναδικό που έχω σαν back up είναι ένα αντίγραφο της sd στο laptop.Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην χάσω τις επαφές μου.Είμαι σε απόγνωση.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Εγκατέστησε τώρα κάποιο πρόγραμμα και κάνε backup τις επαφές σου αν δε θέλεις μέσω gmail... Την sd μπορείς να τη διαβάσεις στο pc με card reader; Με το αντίγραφο στον υπολογιστή δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να επαναφέρεις τις εφαρμογές σου, αλλά δε χάνεις κάτι. Βασικά είσαι rooted και με custom rom, ή όχι; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lobi Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 (edited) Δεν υπάρχει stable έκδοση του swype, αλλά μόνο η ΒΕΤΑ :rolleyes: Υπάρχει modified έκδοση εδώ, αλλά από το επίσημο site θα πάρεις την τελευταία... Τι να πω, περί ορέξεως... 1) Η αλήθεια είναι ότι θα περίμενα μεγαλύτερο νούμερο στην ταχύτητα ανάγνωσης... Μεγαλύτερο από αυτό της εγγραφής τουλάχιστον. Έχεις κάποιο πρόβλημα στη χρήση; Είσαι rooted; 2) Όπως είπα και πρίν δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Για τις δοκιμές που έκανα μου φάνηκε ικανοποιητικό... Εγκατέστησε τώρα κάποιο πρόγραμμα και κάνε backup τις επαφές σου αν δε θέλεις μέσω gmail... Την sd μπορείς να τη διαβάσεις στο pc με card reader; Με το αντίγραφο στον υπολογιστή δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να επαναφέρεις τις εφαρμογές σου, αλλά δε χάνεις κάτι. Βασικά είσαι rooted και με custom rom, ή όχι; ναι αλλά δεν έπρεπε να τις συγχρονίσω με το gmail πριν πάθω το παταράκ?Τώρα είναι αργά μάλλον Υπάρχει περίπτωση στην sd να υπάρχει αντίγραφο των επαφών μου?Την ψάχνω αλλά δεν μπορώ να βρώ τίποτα.Πάντως δεν είναι λίγο περίεργο να έπαθα τέτοια ζημιά με ένα απλό reset στο κινητό μου?(Χάθηκαν όλες οι εφαρμογές που είχα στην sd καθώς επίσης και όλες οι επαφές που είχα αποθηκευμένες στο τηλ) Όχι Villy δεν είμαι rooted ούτε με custom rom.Nαι την sd μπορώ να την διαβάσω στο pc με card reader Edited May 14, 2011 by Villis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 (edited) ναι αλλά δεν έπρεπε να τις συγχρονίσω με το gmail πριν πάθω το παταράκ?Τώρα είναι αργά μάλλον Υπάρχει περίπτωση στην sd να υπάρχει αντίγραφο των επαφών μου?Την ψάχνω αλλά δεν μπορώ να βρώ τίποτα.Πάντως δεν είναι λίγο περίεργο να έπαθα τέτοια ζημιά με ένα απλό reset στο κινητό μου?(Χάθηκαν όλες οι εφαρμογές που είχα στην sd καθώς επίσης και όλες οι επαφές που είχα αποθηκευμένες στο τηλ) Όχι Villy δεν είμαι rooted ούτε με custom rom.Nαι την sd μπορώ να την διαβάσω στο pc με card reader Όπως και να'χει απ'τη στιγμή που το κινητό δουλεύει και έχεις τις επαφές σου, μπορείς ακόμα να τις κάνεις backup... Απ'τη στιγμή που δεν είσαι rooted, ίσως υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να επαναφέρεις τις εφαρμογές σου από το backup που έχεις στον υπολογιστή, αλλά και πάλι επιφυλάσσομαι... όπως σου είπα και πριν, δοκίμασε το backup (είτε μέσω gmail, είτε μέσω άλλου τρόπου)! Edit: Το κινητό ανοίγει κανονικά; Μπορείς να δεις τις επαφές σου; Μπορείς από το κινητό να δεις αρχεία στην κάρτα μνήμης; Edited May 14, 2011 by Villis Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lobi Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Όπως και να'χει απ'τη στιγμή που το κινητό δουλεύει και έχεις τις επαφές σου, μπορείς ακόμα να τις κάνεις backup... Απ'τη στιγμή που δεν είσαι rooted, ίσως υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να επαναφέρεις τις εφαρμογές σου από το backup που έχεις στον υπολογιστή, αλλά και πάλι επιφυλάσσομαι... όπως σου είπα και πριν, δοκίμασε το backup (είτε μέσω gmail, είτε μέσω άλλου τρόπου)! Edit: Το κινητό ανοίγει κανονικά; Μπορείς να δεις τις επαφές σου; Μπορείς από το κινητό να δεις αρχεία στην κάρτα μνήμης; Το κινητό ανοίγει κανονικα,οι επαφες εξαφανίστηκαν και απο την κάρτα δεν υπάρχουν όσες εφαρμογές ήταν αποθηκευμένες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Πραγματικά δεν ξέρω... Δεν υπάρχει λόγος να σβήστηκαν οι επαφές αν δεν έκανες φορματ το κινητό. Φαντάζομαι ότι οι επαφές δεν αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης αλλά στη μνήμη του κινητού... Για πήγαινε στις επαφές και πάτα το πλήκτρο μενού και μετά προβολή και δες αν είναι τικαρισμένες όλες οι επαφές ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raZorious Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Από χθες όταν ανοιγω μία επαφή και πατώ να κάνει κλήση (primary) δεν υπακούει και το μόνο που πατιέται είναι η δεύτερη επιλογή (αποστολή μηνύματος ή κλήση δεύτερου αριθμού ανάλογα με την επαφή)!!! Τι κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Το κινητό ανοίγει κανονικα,οι επαφες εξαφανίστηκαν και απο την κάρτα δεν υπάρχουν όσες εφαρμογές ήταν αποθηκευμένες 1)καταρχήν λογαριασμό στο gmail έχεις; 2)οι επαφές δεν αποθηκεύονται στην sd με μόνη εξαίρεση το τυχόν backup που θα κάνεις των επαφών σου ("εξαγωγή επαφών στην sd") και θα έχει την μορφή *.vcf 3)μυρίζομαι κακής ποιότητας sd. made in Mongolia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tavliban Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Tην βοήθεια σας,σας παρακαλώ.Είμαι κάτοχος ενός wildfire εδω και αρκετούς μήνες.Σήμερα έπειτα από διαδοχικές μη πετυχημένες προσπάθειες να μπω σε κάποια από τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει,έκλεισα και άνοιξα το κινητό.Μόλις άνοιξε το κινητό ανακάλυψα έντρομος ότι είχαν χαθεί όλες οι επαφές που είχα αποθηκευμένες στο τηλ. και ότι όσες εφαρμογές είχα αποθηκευμένεs στην sd δεν τις διαβαζε.Το πρόβλημα μάλλον είναι ότι δεν διαβάζει την sd.Το μοναδικό που έχω σαν back up είναι ένα αντίγραφο της sd στο laptop.Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην χάσω τις επαφές μου.Είμαι σε απόγνωση.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας λοιπόν την έχω πατήσει και εγώ, αλλά αν έχεις σώσει τις επαφές σου σε ένα αρχείο που έχει το εξής form pcsc_pcsc_0000X.vcf μπορείς να επαναφέρεις τις επαφές σου ως εξής. Άνοιξε το people (δεν ξέρω πως λέγετε στα ελληνικά) και πάτα μετά menu. Εκεί διάλεξε Import/Export και διάλεξε Import from SD card. Κατόπιν phone και αφού ψάξει για το vcf αρχείο που υπάρχει στην SD διάλεξε import one vcard file... Hope it Works!!!!! Αν δεν δουλέψει δοκίμασε να κάνεις Import όλα τα vcf αρχεία. (Import All vcard files) Παράθεση LUMIA 820, ftw -> no more. Redmi note 3 pro ftw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 major problem καποια στιγμη που ειναι ημουνα στις επαφες -προσωπα πατησα με δυναμη μια επαφη εμφανιστηκε ενα κιτρινο αστερι και απο τοτε ανα διαστημα στο σημειο εκεινο εμφανιζετε ενα αστερι δεν καταλαβαινω τι εγινε,πραγματικα το κιν το προσεχω σαν τα ματια δεν μου εχει πεσει ουτε μια φορα και τωρα του κανω hard reset.τι λετε να εγινε θα δω πως παει και ελπιζω με την επαναφορα να ειμαστε οκ να μην χρειαστω service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Mπορείς να μας δώσεις κάποια φωτογραφία με το "αστέρι"; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Mπορείς να μας δώσεις κάποια φωτογραφία με το "αστέρι"; ειναι στιγμιαιο ,δεν το εκανε ολη την ωρα και μετα το hard reset δεν το εμφανισε θα δω πως κυλαει και θα ποσταρω αργοτερα αν αλλαξει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 (edited) παιδια εχω wildfire 2.2.1 προσπαθω να κανω root και δεν γινεται με τιποτα.... τι να κανω... εχετε κανενα καλο οδηγο υποψη? ή δεν γινεται ? Edited May 17, 2011 by alt10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 παιδια εχω wildfire 2.2.1 προσπαθω να κανω root και δεν γινεται με τιποτα.... τι να κανω... εχετε κανενα καλο οδηγο υποψη? ή δεν γινεται ? Στην πρώτη σελίδα έχει την ερώτηση "Ερ. Πως μπορώ να κάνω root το κινητό μου;" Ακολούθησε τις οδηγίες εκεί και αν δεν τα καταφέρεις δώσε μας περισσότερες λεπτομέρειες! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 παιδια εχω wildfire 2.2.1 προσπαθω να κανω root και δεν γινεται με τιποτα.... τι να κανω... εχετε κανενα καλο οδηγο υποψη? ή δεν γινεται ? Ο μοναδικός τρόπος στην παρούσα φάση για να ξεκλειδώσεις και να κάνεις root το 2.2.1, είναι με το xtc clip (ειδικό hardware). Ψάξε στις προηγούμενες σελίδες για πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varel Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Καλησπέρα σας Εχω ενα HTC WILDFIRE και δεν μπορω να μπω στο ANDROID MARKET μεσω WIFI . Υπαρχει τέτοιο θέμα δηλαδη να πρέπει να μπω μεσω 3G .Εαν ναι πως μπορω να εγκαταστησω εναν file manager ετσι ωστε να μπορω να κατεβαζω απο pc προγραμματα και να τα κανω εγκατασταση μεσω αυτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos38 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Οταν μου στείλουν μια εφαρμογή μεσω bloutouth που την βρίσκω μετα στο κιν μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Οταν μου στείλουν μια εφαρμογή μεσω bloutouth που την βρίσκω μετα στο κιν μου??? θα πας..... /sdcard/downloads/bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts