Villis Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 προς villis: ποια εκδοση wildpuzzle ειχες γιατι στους xda εχει τρεις ; αυτη που ειχες ειχε sence και widget htc? και αν μπορεις δωσε το λινκ να την κατεβασω και μια τελευταια που ακριβως στην πρωτη σελιδα δινεις την ελληνικες οδηγιες για φλασαρισμα. ναι ειμαι λιγο κολλημενος με widget htc ,χρειαζομαι τπτ αλλα για να δουλευει πιοτικα το κιν εκτος απο to setcpu αυτα τα ολιγα Thanks Όλες οι wildpuzzle έχουν sense. Ουσιαστικά οι εκδόσεις είναι 2, καθώς η τρίτη δεν παίζει (είναι προσπάθεια να "μπει" στο wildfire το sense από καινούρια κινητά με μεγαλύτερη ανάλυση και άλλους επεξεργαστές). Aπό τις 2 λοιπον που λειτουργούν, η μια είναι παλιά και βασίζεται στην έκδοση 2.2 από την κίνα που είχε κυκλοφορήσει παλιότερα και η άλλη (που χρησιμοποιούσα κι εγώ) είναι αυτή που βασίζεται στο WWE froyo. To link του θέματος είναι εδώ! :) Στο 4ο post του θέματος (εδώ δηλαδή) είναι τα link για να κατεβάσεις τη rom. Εγώ είχα τη 0.8 ;) Στο πρώτο μήνυμα αυτά λέω για το πως περνάς μια rom. Προϋπόθεση είναι να είσαι rooted ;) Ερ. Θέλω να εγκαταστήσω μια custom rom. Τι πρέπει να κάνω; Απ. Αρχικά πρέπει να είστε rooted. Αν έχετε την έκδοση 2.2.1 του android δεν υπάρχει προς το παρόν τρόπος να αποκτήσετε root δικαιώματα. Αν είστε στη 2.1 έκδοση και δεν είστε rooted, αφού κατανοήσετε ότι αφενός μπορεί να προκαλέσετε ζημιά στο κινητό σας με κάποιο λάθος και αφετέρου ότι θα χάσετε την εγγύηση (μπορείτε να την επαναφέρετε σε κάποιες περιπτώσεις που δεν έχει σοβαρή ζημιά το κινητό εγκαθιστώντας ξανά την επίσημη rom), μπορείτε να ακολουθήσετε μια από τις μεθόδους rootαρίσματος που αναφέρονται παραπάνω! Επίσης να τονίσω ξανά σε αυτό το σημείο ότι δε φέρω ευθύνη αν κάτι πάει στραβά! Υπάρχει εδώ ένας οδηγός από κάποιον Έλληνα για το πώς γίνεται η εγκατάσταση μιας rom. Ο τρόπος είναι πάνω κάτω ο ίδιος για κάθε rom (δε βρήκα προσωπικά κάποια να έχει διαφορετικό τρόπο εγκατάστασης). Για περισσότερες πληροφορίες να κοιτάτε στα θέματα των rom που πρόκειται να εγκαταστήσετε ;) Επιπλέον, ο τρόπος που χρησιμοποίησα εγώ είναι σε αυτό το θέμα, όπου υπάρχουν και άλλοι οδηγοί! Τέλος, λίστα με τις διαθέσιμες custom roms για το wildfire υπάρχει εδώ! Για οτιδήποτε άλλο, εδώ είμαστε! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoinix Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Στο Wildfire μου, μετά τo Cyanogen 7.0 stable δεν δουλέυει το GPS. :cry: Το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό? Χρειάζομαι νεο RADIO απ' οτι καταλαβαίνω. Να το επιχειρήσω? Aπ' οτι διαβάζω, μπορεί να καταστρέψει την συσκευή. Εδω: http://forum.cyanogenmod.com/topic/20578-gps-doesnt-waccork/ Προτείνετε αυτό: Radio_13.53.55.24H_3.35.19.25.zip to flash or not to flash? Παράθεση Phoinix is i686 optimized: archlinux.org He bursts into flames and is reborn from his ashes… [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 To έχω κάνει αρκετές φορές και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Το παν είναι να μη γίνει καμιά βλακεία και σβήσει η συσκευή, οπότε να έχεις αρκετή μπαταρία... Την cm7 όταν την πέρασα έβαλα και το radio κατευθείαν γιατί ήταν γνωστά προβλήματα με το gps σε κάποιους... Τί να πω τώρα η απόφαση είναι δική σου ;) Τέλος, υπάρχει και πιο καινούρια έκδοση radio από αυτή που είπες... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoinix Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 To έχω κάνει αρκετές φορές και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Το παν είναι να μη γίνει καμιά βλακεία και σβήσει η συσκευή, οπότε να έχεις αρκετή μπαταρία... Την cm7 όταν την πέρασα έβαλα και το radio κατευθείαν γιατί ήταν γνωστά προβλήματα με το gps σε κάποιους... Τί να πω τώρα η απόφαση είναι δική σου ;) Τέλος, υπάρχει και πιο καινούρια έκδοση radio από αυτή που είπες... Εχεις κάποιο link για αυτη? Παράθεση Phoinix is i686 optimized: archlinux.org He bursts into flames and is reborn from his ashes… [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Koίτα προς το τέλος που λέει: Radio_13.55.55.24H_3.35.20.10.zip - Latest Το post είναι εδώ ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoinix Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Koίτα προς το τέλος που λέει: Radio_13.55.55.24H_3.35.20.10.zip - Latest Το post είναι εδώ ;) Οκ, καλη μου τύχη... :p Να φανταστώ, η διαδικασία για να περαστεί, είναι η ίδια με αυτή μιας Rom. Clockworkmod -> "install zip from file" Σωστα? Παράθεση Phoinix is i686 optimized: archlinux.org He bursts into flames and is reborn from his ashes… [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Nαί ίδια είναι μόνο που δε θα κάνεις τίποτα wipe. Επίσης να ξέρεις ότι θα περαστεί γρήγορα και μετά κάνοντας reboot θα σου βγει μια οθόνη με τo ανθρωπάκι του android κι ένα βελάκι να βγαίνει από ένα κουτί και θα μείνει εκεί για λίγο. Μην ανησυχήσεις και ΜΗ βγάλεις καμιά μπαταρία ;) Καλή επιτυχία :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoinix Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Nαί ίδια είναι μόνο που δε θα κάνεις τίποτα wipe. Επίσης να ξέρεις ότι θα περαστεί γρήγορα και μετά κάνοντας reboot θα σου βγει μια οθόνη με τo ανθρωπάκι του android κι ένα βελάκι να βγαίνει από ένα κουτί και θα μείνει εκεί για λίγο. Μην ανησυχήσεις και ΜΗ βγάλεις καμιά μπαταρία ;) Καλή επιτυχία :) http://www.sciroccoclub.gr/forum/images/smilies/handgestures/salute.gifhttp://www.sciroccoclub.gr/forum/images/smilies/handgestures/salute.gifhttp://www.sciroccoclub.gr/forum/images/smilies/handgestures/salute.gif Μηπως μπορείς και να μου κανεις ενα md5sum πανω στο Radio_13.55.55.24H_3.35.20.10 σου να συγκρίνω με το δικό μου? :O : a1957d8b821f841a09e354969e0bacd6 Radio_13.55.55.24H_3.35.20.10.zip -- Να μου πείς, αν πεθάνει.. θα κάνω και χάρη στον ευατό μου με ενα Desire... :) Παράθεση Phoinix is i686 optimized: archlinux.org He bursts into flames and is reborn from his ashes… [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 και εγώ stable cm7 έχω αλλά κανένα πρόβλημα με gps so far. Τύχη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 http://www.sciroccoclub.gr/forum/images/smilies/handgestures/salute.gifhttp://www.sciroccoclub.gr/forum/images/smilies/handgestures/salute.gifhttp://www.sciroccoclub.gr/forum/images/smilies/handgestures/salute.gif Μηπως μπορείς και να μου κανεις ενα md5sum πανω στο Radio_13.55.55.24H_3.35.20.10 σου να συγκρίνω με το δικό μου? :O : a1957d8b821f841a09e354969e0bacd6 Radio_13.55.55.24H_3.35.20.10.zip -- Να μου πείς, αν πεθάνει.. θα κάνω και χάρη στον ευατό μου με ενα Desire... :) Xαχαχα ας το έπαιρνες από πρίν ;) Το ίδιο checksum έχω! και εγώ stable cm7 έχω αλλά κανένα πρόβλημα με gps so far. Τύχη; Δεν είχα ούτε εγώ πρόβλημα αλλά δεν εμφανίζεται πάντα και σε όλους ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoinix Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 (edited) Οκ, καλη μου τύχη... :p Να φανταστώ, η διαδικασία για να περαστεί, είναι η ίδια με αυτή μιας Rom. Clockworkmod -> "install zip from file" Σωστα? SOS! ok, το τηλέφωνο ακόμα ζεί. Το RADIO update δεν περνάει :( "install zip from sdcard" και point σε:Radio_13.55.55.24H_3.35.20.10.zip γυρναεί : Amend Scripting (update-script) is no longer supported. Amend scripting was deprecated by google in android 1.3. It was necessary to remove it when upgraging to the ClockworkMod 3.0 Gingerbread based recovery. Please switch to Edify scripting( updaterscript and update-binary) to create working update zip packages. installation aborted. εκδόση Clockworkmod 3.0.0.6 --- update1: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=897026 0wn3d --- update2: Έγινε downgrage σε ClockworkMod 2.5, και έγινε το RADIO update. Το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά, και έχω GPS!! HEREY!!! :D Edited April 13, 2011 by Phoinix Παράθεση Phoinix is i686 optimized: archlinux.org He bursts into flames and is reborn from his ashes… [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 και εγώ stable cm7 έχω αλλά κανένα πρόβλημα με gps so far. Τύχη; Καθόλου. Σου πέρασα το τελευταίο radio μαζί με τη recovery :happy:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 SOS! ok, το τηλέφωνο ακόμα ζεί. Το RADIO update δεν περνάει :( "install zip from sdcard" και point σε:Radio_13.55.55.24H_3.35.20.10.zip γυρναεί : Amend Scripting (update-script) is no longer supported. Amend scripting was deprecated by google in android 1.3. It was necessary to remove it when upgraging to the ClockworkMod 3.0 Gingerbread based recovery. Please switch to Edify scripting( updaterscript and update-binary) to create working update zip packages. installation aborted. εκδόση Clockworkmod 3.0.0.6 edit: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=897026 0wn3d Αφού δεν έπαθε το κινητο κάτι, όλα οκ. Το πρόβλημα είναι η έκδοση του cwm σου... εγώ εχω αφήσει τη 2.Χ. Για να το περάσεις τώρα αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να το κανείς μέσω Rom manager αλλά δυστυχώς δε γνωρίζω τη διαδικασία... Καθόλου. Σου πέρασα το τελευταίο radio μαζί με τη recovery :happy:. Βασίλη δεν είναι αυτό μάλλον... Πολλοί που ήδη είχαν το τελευταίο radio έπρεπε να το ξανάflashαρουν, γιατί μάλλον γίνονται corrupted κάποια τμήματά του μετά το πέρασμά της Rom. Επίσης σύντομα μάλλον θα χρειαστώ τη βοήθεια σου,καθώς βγαίνει επιτέλους τρόπος να κάνουμε s-off χωρις το xtc clip όσοι είχαμε το παλιό hboot, οπότε φαντάζομαι ότι θα πρέπει να ξαναπεράσω τη recovery... Sent from my HTC Wildfire Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Όλες οι wildpuzzle έχουν sense. Ουσιαστικά οι εκδόσεις είναι 2, καθώς η τρίτη δεν παίζει (είναι προσπάθεια να "μπει" στο wildfire το sense από καινούρια κινητά με μεγαλύτερη ανάλυση και άλλους επεξεργαστές). Aπό τις 2 λοιπον που λειτουργούν, η μια είναι παλιά και βασίζεται στην έκδοση 2.2 από την κίνα που είχε κυκλοφορήσει παλιότερα και η άλλη (που χρησιμοποιούσα κι εγώ) είναι αυτή που βασίζεται στο WWE froyo. To link του θέματος είναι εδώ! :) Στο 4ο post του θέματος (εδώ δηλαδή) είναι τα link για να κατεβάσεις τη rom. Εγώ είχα τη 0.8 ;) Στο πρώτο μήνυμα αυτά λέω για το πως περνάς μια rom. Προϋπόθεση είναι να είσαι rooted ;) Για οτιδήποτε άλλο, εδώ είμαστε! ευχαριστω για ολα .χρειαζετε να κατεβασω τπτ αλλο εκτος της ρομ γιατι στο πρωτο λινκ εχει και αλλα πραγματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 @Phoinix το είδα τελικά! ;) Τέλος καλό, όλα καλά! ευχαριστω για ολα .χρειαζετε να κατεβασω τπτ αλλο εκτος της ρομ γιατι στο πρωτο λινκ εχει και αλλα πραγματα? Εξαρτάται από το τί θες... Το βασικό είναι η rom. Μπορείς επίσης να κατεβάσεις το radio, κάποιον άλλον kernel αν θες να κάνεις overclock ή και κάποιο framework circle battery (να δείχνει η μπαταρία όπως στα screenshot στο θέμα, γράφοντας δηλαδή το ποσοστό)! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 καθώς βγαίνει επιτέλους τρόπος να κάνουμε s-off χωρις το xtc clip όσοι είχαμε το παλιό hboot, οπότε φαντάζομαι ότι θα πρέπει να ξαναπεράσω τη recovery... Sent from my HTC Wildfire πότε πιστεύεις ότι θα βγει? από unrevoked? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Bασικά δεν είναι για root αλλά για s-off (βέβαια αν γίνεις s-off μπορείς να γίνεις root μετά) απλά είναι για το παλιό hboot (γι'αυτούς δηλαδή που ήδη μπορούν να γίνουν rooted) και όχι για το καινούριο που κυκλοφόρησε με τη froyo ;) Για ημερομηνία τώρα δεν ξέρω ακριβώς, αλλά στo xda είπαν ότι το testing τελείωσε και ότι κάποια στιγμή θα βγεί... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 @Phoinix το είδα τελικά! ;) Τέλος καλό, όλα καλά! Εξαρτάται από το τί θες... Το βασικό είναι η rom. Μπορείς επίσης να κατεβάσεις το radio, κάποιον άλλον kernel αν θες να κάνεις overclock ή και κάποιο framework circle battery (να δείχνει η μπαταρία όπως στα screenshot στο θέμα, γράφοντας δηλαδή το ποσοστό)! οκ και μια τελευταια ερωτηση με το kernel κερδιζεις κατι και αυτα τα κανεις με φλασαρισμα η μεσω clockwork recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Βασίλη δεν είναι αυτό μάλλον... Πολλοί που ήδη είχαν το τελευταίο radio έπρεπε να το ξανάflashαρουν, γιατί μάλλον γίνονται corrupted κάποια τμήματά του μετά το πέρασμά της Rom. Βασίλη αυτό είναι αδύνατο, γιατί θα σήμαινε ότι η ROM έχει write πρόσβαση στο partition του radio, κάτι που ισχύει μόνο για όσους είναι πραγματικά S-OFF (τα περισσότερα s-off δεν είναι πραγματικά, αλλά "ξεγελούν" το radio). Επίσης σύντομα μάλλον θα χρειαστώ τη βοήθεια σου,καθώς βγαίνει επιτέλους τρόπος να κάνουμε s-off χωρις το xtc clip όσοι είχαμε το παλιό hboot, οπότε φαντάζομαι ότι θα πρέπει να ξαναπεράσω τη recovery... Sent from my HTC Wildfire Όποτε χρειαστείς, εδώ είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 οκ και μια τελευταια ερωτηση με το kernel κερδιζεις κατι και αυτα τα κανεις με φλασαρισμα η μεσω clockwork recovery Πρακτικά μπορείς να κάνεις overclocking αλλά εγώ έμενα με το stock kernel (αυτόν που ήδη είχε μέσα η rom) γιατί ο άλλος δε μου άρεσε και είχε κάποια κολλήματα αν και δεν είχα κάνει ακόμα overclocking. Flashάρισμα και μέσω cwm είναι το ίδιο πράγμα, γιατί το flashάρισμα από 'κει γίνεται... Βασίλη αυτό είναι αδύνατο, γιατί θα σήμαινε ότι η ROM έχει write πρόσβαση στο partition του radio, κάτι που ισχύει μόνο για όσους είναι πραγματικά S-OFF (τα περισσότερα s-off δεν είναι πραγματικά, αλλά "ξεγελούν" το radio). Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι γινόταν κάτι τέτοιο, γιατί σε μια nightly της cm υπήρχε θέμα με τις κλήσεις το οποίο δε λυνόταν ούτε μετά από flashάρισμα stock (ή sense) rom αλλά μόνο με flashάρισμα του radio... ;) Βέβαια μικρή σημασία έχει, μιας και λειτουργεί στο φίλο κανονικά το gps, οπότε όλα τ'άλλα είναι ψιλά γράμματα :) Όποτε χρειαστείς, εδώ είμαι. Απ'τους alpharev εξαρτάται το πότε... Ανέμενε! :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Γεια χαρα Υπαρχει καποια λυση στο πολυ τοποθετημενο θεμα σχετικα με τον Αποθηκευτικο χωρο του κινητου?? περα απο root και τετοια που δεν ειμαι σε φαση να το κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 αν έχεις 2.2 μετέφερε όσες εφαρμογές μπορείς στην sd... μόνο αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 αν έχεις 2.2 μετέφερε όσες εφαρμογές μπορείς στην sd... μόνο αυτό.. Η' να το πούμε αλλιώς... όσες εφαρμογές υποστηρίζουν τη μεταφορά στην κάρτα μνήμης, οι οποίες ωστόσο είναι λίγες ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Η' να το πούμε αλλιώς... όσες εφαρμογές υποστηρίζουν τη μεταφορά στην κάρτα μνήμης, οι οποίες ωστόσο είναι λίγες ακόμα. Πολύ λίγες........... :( Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 αλλωστε για αυτο πηρα 8αρα sd για να μεταφερω εκει,τωρα θελουν να κανουν update μερικες εφαρμογες κ λεει με 16.5mb free space του Κινητου Οτι Δεν Επαρκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts