Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πας στις ρυθμίσεις του fw και μετά clock settings, extra information και επιλέγεις show battery level

Τέλεια! Thanks!

Υπάρχει και καμία άλλη άποψη?

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πρόβλημα με τον ήχο του ακουστικού κατά την ομιλία έχει κάποιος ;

Στο δικό μου παρουσιάζεται συνέχεια το εξής : Όπου και να καθορίσω την ένταση ( πχ στο τέρμα δυνατό ) , μετά την κλήση πάει τέρμα κάτω ( ή ένα κλικ πριν το τέρμα χαμηλό ) . Ακόμα και με audio manager , προεπιλέγω τον ήχο του ακουστικού , κρατάει για μερικές κλήσεις αλλά μετά πάλι πέφτει . Δηλαδή κάθε φορά που μιλάω πρέπει να ανεβάσω χειροκίνητα την ένταση .

http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg

Καλησπέρα σε όλους!!

Παιδιά πριν απο λίγο συνέβει το απίστευτο. Μου έπεσε το κινητό απο τα χέρια ενώ περπατούσα και βέβαια άνοιξε το πίσω κάλυμα και βγήκε και η μπαταρία. Τα ξανατοποθετώ, δίνω pin και μετά απο λίγο μου έρχεται ειδοποίηση πως το μήνυμα εστάλη (2 φορές).

Το... μαγικό όμως είναι πως δεν είχα γράψει κανένα μήνυμα... :worry: ...και σε κανα-δυο λεπτά έρχεται και απάντηση απο τον παραλήπτη!! Ουσιαστικά είχε ξαναστείλει μόνο του 2 μηνύματα που είχα στείλει (κ είχαν παραδοθεί κανονικά) πριν απο δύο εβδομάδες... :blink:

εεε.....χμμμ...... μπορώ να πηδηχτώ τώρα απο το παράθυρο;;

Να λοιπόν το trick για να παίζουμε Angry Birds στο Htc wildfire http://www.madfortech.com/2011/01/%CE%A0%CE%B1%CE%AF%CE%BE%CF%84%CE%B5-angry-birds-%CF%83%CF%84%CE%BF-htc-wildfire/
ck

Να λοιπόν το trick για να παίζουμε Angry Birds στο Htc wildfire http://www.madfortech.com/2011/01/%C...-htc-wildfire/

To είχα ανακαλύψει αυτό κατά λάθος αλλά τι να το κάνεις όταν lagάρει... Πρόσφατα πάντως βγήκε και σε έκδοση για pc στα γνωστά στέκια και είναι απόλαυση!

Ας μου απαντήσει και κάποιος για το ραδιόφωνο που ρώτησα πριν καθώς και για το music player για να μην κατεβάσω καμία ότι να'ναι εφαρμογη!

Καλησπέρα σε όλους :happy:

Ερωτήσεων συνέχεια (και ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις τους). Ένα απλό πρόγραμμα για να παίζει μουσική και να διαθέτει κάποιο dsp ή equaliζer, γιατί το πρόγραμμα που έχει πάνω της η συσκευή δεν διαθέτει τέτοιες ρυθμίσεις και όταν συνδέεται σε "καλό" ηχοσύστημα ή ακουστικά ακούγεται να σαν παίζει στο loud.

Και κάτι τελευταίο. Το ραδιόφωνο πολλές φορές τρώει κόλλημα και δεν λέει να κλείσει. Δεν κλείνει ούτε με το κουμπάκι on\off πάνω αριστερά αλλά ούτε με task killer. Ο μόνος τρόπος για να απενεργοποιηθεί είναι με την αφαίρεση των ακουστικών. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό; Είναι γνωστό bug; Ποια εφορμογή να κατεβάσω για αξιοπρεπές ραδιόφωνο (Εχω δει μερικές αλλά είναι πολύ φορτωμένες με ίντερνετ ράδιο κλπ )

Για musicplayer δοκίμασε το poweramp απ'το market. Eπίσης επειδή το έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ στο αμάξι, δοκίμασε να μην το βάλεις το κινητό σε φούλ ένταση και ανέβασε απλά την ένταση απ'τα ηχεία ;)

Eφαρμογή για ράδιο δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει μάλλον...

Είναι εφαρμογή της htc (ουσιαστικά και οι drivers της για το chip του ραδιοφώνου), οπότε μην περιμένεις κάτι άλλο... Εγω δεν είχα πάντως ποτέ πρόβλημα με το ράδιο και το χρησιμοποιώ αρκετά.

Τέλεια! Thanks!

Υπάρχει και καμία άλλη άποψη?

Αυτό που σου είπε ο φίλος και το beautiful widgets είναι τα πιο γνωστά (το beautiful όμως είναι paid). Υπάρχουν άπειρα ρολόγια, απλά αυτά είναι αλά-sense. Μπορείς να βάλεις clock στο μάρκετ και θα έχεις άπειρα αποτελέσματα ;)

Πρόβλημα με τον ήχο του ακουστικού κατά την ομιλία έχει κάποιος ;

Στο δικό μου παρουσιάζεται συνέχεια το εξής : Όπου και να καθορίσω την ένταση ( πχ στο τέρμα δυνατό ) , μετά την κλήση πάει τέρμα κάτω ( ή ένα κλικ πριν το τέρμα χαμηλό ) . Ακόμα και με audio manager , προεπιλέγω τον ήχο του ακουστικού , κρατάει για μερικές κλήσεις αλλά μετά πάλι πέφτει . Δηλαδή κάθε φορά που μιλάω πρέπει να ανεβάσω χειροκίνητα την ένταση .

Στο έκανε και παλιότερα αυτό; Εμένα δε μου κάνει κάτι τέτοιο... Μήπως καμία εφαρμογή φταίει; Δοκίμασε αν βγάλεις ίσως το audio manager ή κάτι άλλο, αν δε γινόταν παλιά αυτό ;)

Καλησπέρα σε όλους!!

Παιδιά πριν απο λίγο συνέβει το απίστευτο. Μου έπεσε το κινητό απο τα χέρια ενώ περπατούσα και βέβαια άνοιξε το πίσω κάλυμα και βγήκε και η μπαταρία. Τα ξανατοποθετώ, δίνω pin και μετά απο λίγο μου έρχεται ειδοποίηση πως το μήνυμα εστάλη (2 φορές).

Το... μαγικό όμως είναι πως δεν είχα γράψει κανένα μήνυμα... :worry: ...και σε κανα-δυο λεπτά έρχεται και απάντηση απο τον παραλήπτη!! Ουσιαστικά είχε ξαναστείλει μόνο του 2 μηνύματα που είχα στείλει (κ είχαν παραδοθεί κανονικά) πριν απο δύο εβδομάδες... :blink:

εεε.....χμμμ...... μπορώ να πηδηχτώ τώρα απο το παράθυρο;;

Τί σου κάνει μια πτώση, ε; :p

Αν στο ξανακάνει, εδώ είμαστε. Δε νομίζω να ήταν κάτι. Κανένα κόλλημα (μπορεί και του δικτύου)!

Να λοιπόν το trick για να παίζουμε Angry Birds στο Htc wildfire http://www.madfortech.com/2011/01/%CE%A0%CE%B1%CE%AF%CE%BE%CF%84%CE%B5-angry-birds-%CF%83%CF%84%CE%BF-htc-wildfire/

Αυτό το κόλπο υπήρχε από μόλις βγήκε το angry birds για το κινητό μας :)

Edited by Villis
Τhe end of an era...

Έψαχνα κι εγώ για ένα διάστημα παρόμοια εφαρμογή και δεν υπήρχαν...

Aυτο το my services που είναι; Γιατί δεν το βρήκα σε appbrain και androlib :confused:

Στο gingerbread είναι default αν δεν κάνω λάθος, όπως και στα lg όπως είπες και σε κάποια samsung... Πάντως εγώ χρησιμοποιώ τη free εφαρμογή widgetsoid και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν και αυτή δεν είναι για τη notification bar αλλά για τις κεντρικές οθόνες.

το myservices το βρήκα στο market, όσο για το widgetsoid, το δοκίμασα, αλλά δεν είναι αυτό που θέλω..ουσιαστικά αυτό που θέλω είναι είτε να εμφανίζονται στην μπάρα όπως είπα ήδη, είτε να υάρχει ένα εικονίδιο στυλ spb mobile shell στα winmo που από ένα εικονίδιο, γίνεται Popup η οθόνη με τα widgets και ανοιγοκλείνεις wifi, bluetooth, κινητές επικοινωνίες, hotspot Κλπ..

παρεπιπτώντως σχετικά με τη μπαταρία και κάμποση χρήση, και bluetooth on συνέχεια 2 μέρες μου βγαλε, αλλά δε μπορώ να πω ότι έχω παράπονο..

Όταν λέτε ότι σας βγάζει 2-3 μέρες η μπαταρία, στο πόσο περίπου το αφηνεται να πέσει μέχρι να το φορτισετε; πχ εγώ το φορτιζω κάθε βράδυ, ακόμα και αν είναι γύρω στο 60%, γιατι δε θέλω να το ρισκάρω να ξεμεινω :S

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Καλά εγώ δεν το συζητάω έχω πέσει στάνταρ σε ελαττωματικό κομμάτι μπαταρίας. Παραγγέλνω μια 1800αρα απο ebay μπας και λυθούν τα προβλήματα... Όταν έρθει θα σας πω και εντυπώσεις.

(Σκέφτομαι πάντως να χτυπήσω και μια 2700 αλλά θα γίνει άσχημο)

Καλημέρες, σκέφτομαι να αγοράσω την δερμάτινη θηκούλα της HTC

Την έχει κανένας σας? Εάν το κινητό είναι εκεί θα ακούγεται καθόλου όταν χτυπάει ή θα μαντέυω κάθε φορά? :confused:

Πολύ αργεί το team της unrevoked και αρχίζω και απελπίζομαι... :cry:
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

να ρωτήσω και εγω κατι βασικό, οταν λεμε να γινει root , να εισαι root, θα το κανω root, τι ακριβώς εννοούμε???

εδώ και 5 μέρες ενώ η τρέχουσα τοποθεσία μου ανανεώνεται όταν αλλάζω περιοχή και συνδέομαι στο ίντερνετ, τα δεδομένα του καιρού δε λένε με τίποτα να φορτώσουν..καμιά ιδέα..?? για την ακρίβεια τα δεδομένα καιρού της τρέχουσας τοποθεσίας..οι υπόλοιπες τοποθεσίες ενημερώνονται κανονικά Edited by nik0las6600

Παιδια υπάρχει γρηγορότερος τρόπος να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ το δικτυο κινητής τηλεφωνίας χωρίς να μπαίνω ρυθμήσεις/ ασυρματα δίκτυα/ Δικτυα κιν. τηλεφωνίας? Σε γενικές γραμμές δεν το πολυχρησιμοποιώ λόγο wifi δουλειά-σπίτι αλλα μερικές φορές θέλω να εχω πρόσβαση. Και φυσικά όχι μονιμα ανοιχτό λόγο ογκοχρέωσης (εχω μόνο 100 mb vodafone)

Παιδια υπάρχει γρηγορότερος τρόπος να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ το δικτυο κινητής τηλεφωνίας χωρίς να μπαίνω ρυθμήσεις/ ασυρματα δίκτυα/ Δικτυα κιν. τηλεφωνίας? Σε γενικές γραμμές δεν το πολυχρησιμοποιώ λόγο wifi δουλειά-σπίτι αλλα μερικές φορές θέλω να εχω πρόσβαση. Και φυσικά όχι μονιμα ανοιχτό λόγο ογκοχρέωσης (εχω μόνο 100 mb vodafone)

Βάζεις ένα widget κινητής στην επιφάνεια εργασίας και το ενεργοποιείς/απενεργοποιείς από εκεί όποτε θες..

παρατεταμένο κλικ στην επιφάνεια->στοιχείο ελέγχου...->ρυθμίσεις->δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

από market το netswidget. Είναι wigdet

Χριστόφορος :music:

Βάζεις ένα widget κινητής στην επιφάνεια εργασίας και το ενεργοποιείς/απενεργοποιείς από εκεί όποτε θες..

παρατεταμένο κλικ στην επιφάνεια->στοιχείο ελέγχου...->ρυθμίσεις->δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

από market το netswidget. Είναι wigdet

Ευχαριστώ παιδιά, θα το τσεκάρω :)

Στην μπάρα που έχει δεξιά στις επαφές για αλφαβητική αναζήτηση-σκρολάρισμα τα ελληνικά είναι ΟΚ? Κάνει ταξινόμηση κανονικά και εμφανίζει ελληνικά στο πλαίσιο με το γράμμα σε υπέρθεση ή δουλεύει μόνο στα αγγλικά γράμματα; Δοκίμασα ένα πριν λίγο και έβγαζε μόνο από # έως Ζ αγγλικό και παρότι του πρόσθεσα ελληνικές επαφές δεν έβγαζε ελληνικά στο σκρολάρισμα!

το myservices το βρήκα στο market, όσο για το widgetsoid, το δοκίμασα, αλλά δεν είναι αυτό που θέλω..ουσιαστικά αυτό που θέλω είναι είτε να εμφανίζονται στην μπάρα όπως είπα ήδη, είτε να υάρχει ένα εικονίδιο στυλ spb mobile shell στα winmo που από ένα εικονίδιο, γίνεται Popup η οθόνη με τα widgets και ανοιγοκλείνεις wifi, bluetooth, κινητές επικοινωνίες, hotspot Κλπ..

παρεπιπτώντως σχετικά με τη μπαταρία και κάμποση χρήση, και bluetooth on συνέχεια 2 μέρες μου βγαλε, αλλά δε μπορώ να πω ότι έχω παράπονο..

Για το widgetsoid στο πρότεινα πιο πολύ γιατί το θεωρώ top και συγκρίσιμο με paid εφαρμογές κι όχι γιατί ήταν αυτό που έψαχνες!

Έχω φάει τον τόπο και δεν μπορώ να βρώ τώρα ένα πρόγραμμα που είχα βρεί για να ανοιγοκλείνεις το wifi από notifications κι άλλον ένα, το οποίο αφήνει ένα ημιδιάφανο κουμπί και μ'ένα tap εμφανίζεται μια λίστα (η οποία έχει και widgets). Δεν μπορώ να τα βρώ όμως κι έφαγα τον τόπο...

Αλλιώς θα περιμένεις root για custom που το έχει, ή για την 2.3 όταν με το καλό βγεί (την custom εννοώ-για επίσημη δεν ξέρουμε τίποτα)!

Όταν λέτε ότι σας βγάζει 2-3 μέρες η μπαταρία, στο πόσο περίπου το αφηνεται να πέσει μέχρι να το φορτισετε; πχ εγώ το φορτιζω κάθε βράδυ, ακόμα και αν είναι γύρω στο 60%, γιατι δε θέλω να το ρισκάρω να ξεμεινω :S

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Εγώ γύρω στο 20% φορτίζομαι! Και τις μέρες αυτές που το δουλεύω ελάχιστα το κινητό (λόγω διαβάσματος) μου κρατάει κανα 5ήμερο :D

Πολύ αργεί το team της unrevoked και αρχίζω και απελπίζομαι... :cry:

Μην απελπίζεσαι φίλε μου! Υπομονή κι ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα έρθει. Δε βγαίνουν και συχνά ανανεώσεις, οπότε...

εδώ και 5 μέρες ενώ η τρέχουσα τοποθεσία μου ανανεώνεται όταν αλλάζω περιοχή και συνδέομαι στο ίντερνετ, τα δεδομένα του καιρού δε λένε με τίποτα να φορτώσουν..καμιά ιδέα..?? για την ακρίβεια τα δεδομένα καιρού της τρέχουσας τοποθεσίας..οι υπόλοιπες τοποθεσίες ενημερώνονται κανονικά

Παράξενο μου φάινεται...

Δοκίμασε να σβήσεις την cache του καιρού και στην τελική άνοιξε σ'ένα μέρος και το gps και κάνε ξανά ανανέωση...

Στην μπάρα που έχει δεξιά στις επαφές για αλφαβητική αναζήτηση-σκρολάρισμα τα ελληνικά είναι ΟΚ? Κάνει ταξινόμηση κανονικά και εμφανίζει ελληνικά στο πλαίσιο με το γράμμα σε υπέρθεση ή δουλεύει μόνο στα αγγλικά γράμματα; Δοκίμασα ένα πριν λίγο και έβγαζε μόνο από # έως Ζ αγγλικό και παρότι του πρόσθεσα ελληνικές επαφές δεν έβγαζε ελληνικά στο σκρολάρισμα!

Μόνο στ'αγγλικά δουλεύει για το σκρολάρισμα... Τις ταξινομεί αλφαβητικά και τις ελληνικές, αλλά δεν κάνει σκρολ και αναζήτηση στα ελληνικά. Μπορείς να δοκιμάσεις το dialer one :)

Τhe end of an era...

Προσπαθώ να δω το http://extra3.tv αλλά ενώ ανοίγει δεν δείχνει τίποτα.Λείπει μάλλον κάποιο plugin αν κατάλαβα σωστα.Εχω αναβαθμίσει στη froyo 2.2.Mήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Παράξενο μου φάινεται...

Δοκίμασε να σβήσεις την cache του καιρού και στην τελική άνοιξε σ'ένα μέρος και το gps και κάνε ξανά ανανέωση...

έκανα τη μ****ια και έσβησα την cache του htc sense, πάει η διαμόρφωση της επιφάνειας, το προσπερνάω, κάνω δυο τρεις φορές σβήσιμο της cache του καιρού πάλι τίποτα..και πέρνω όλες τις εφαρμογές μία μία και όσες έβρισκα της μορφής com.htc.weather και γενικά ότι έγραφε weather μέσα το έκανα εκκαθάριση..

Αποτέλεσμα..σβήστηκαν όλες οι πόλεις που ήταν αποθηκευμένες για καιρό αλλά τελικά το πρόβλημα διορθώθηκε..!!! το gps δεν θα βοηθούσε καθώς η τοποθεσία ανανεωνόταν ο καιρός είχε μουλαρώσει..

πας και κάνεις προσθήκη στην αρχική οθόνη πατώντας το + --> στοιχείο ελέγχου --> ρυθμίσεις --> δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

Για το widgetsoid στο πρότεινα πιο πολύ γιατί το θεωρώ top και συγκρίσιμο με paid εφαρμογές κι όχι γιατί ήταν αυτό που έψαχνες!

Έχω φάει τον τόπο και δεν μπορώ να βρώ τώρα ένα πρόγραμμα που είχα βρεί για να ανοιγοκλείνεις το wifi από notifications κι άλλον ένα, το οποίο αφήνει ένα ημιδιάφανο κουμπί και μ'ένα tap εμφανίζεται μια λίστα (η οποία έχει και widgets). Δεν μπορώ να τα βρώ όμως κι έφαγα τον τόπο...

Αλλιώς θα περιμένεις root για custom που το έχει, ή για την 2.3 όταν με το καλό βγεί (την custom εννοώ-για επίσημη δεν ξέρουμε τίποτα)!

πας και κάνεις προσθήκη στην αρχική οθόνη πατώντας το + -->στοιχείο ελέγχου --> ελεγχος τροφοδοσίας σου εμφανίζει διακόπτες για wifi, bluetooth, gps,φωτηνωτητα και πας και κάνεις προσθήκη στην αρχική οθόνη πατώντας το + --> στοιχείο ελέγχου --> ρυθμίσεις --> δίκτυο κινητής τηλεφωνίας για το internet μέσω δικτύου τηλεφώνου

Edited by Nikos_s3

Έχει καταφέρει κάποιος να κάνει χρήση των φωνητικών εντολών στα Αγγλικά; Ας πούμε να καλέσει κάποιον αριθμό με φωνητική εντολή;;

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

Ηθελα να κανω μια ερωτηση, σκεφτομαι να παρω μια καρτα 8G αντι για την 4G που εχω τωρα, αν κανω copy-paste τα data απο την μια στην αλλη θεωρω δεν θα εχω θεμα με τις εφαρμογες..σωστα??.