Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

... σκέφτηκες την πιθανότητα hard reset? :X

Έκανα hard reset και μου εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα πιο έντονα.Δηλαδή μέσα στα 5 λεπτά της πρώτης ενεργοποίησης μετά το hard reset, μου ζήτησε pin 5-6 φορές..Να το στείλω στο service?τι άλλο θα μπορούσα να κάνω;

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας και πάλι....έχω περασμένη στο κινητο την cm7 7.1.0.1 me 2.3.7 και είχω θεμα με το gps...Εχω περασμένο το Νdrive me teleatlas και πριν κάνω root δουλευε μια χαρα....Τώρα ακολούθησα τον τρόπο του vman και φλασαρα το radio που εχει ανεβάσει με την εξεις διαφορα...αντι να πατησω volume down + power (το οποίο για καποιο λογο δεν δουλεβει-δεν ξερω αν εχω κανει καμια χαζομαρα που δεν θα επρεπε στο μενου super user) , μπήκα στο ΡΟΜ manager πάτησα reboot into recovery και μετα το εβαλα να διαβάσει το zip με το radio που ειχε ανεβασει ο φιλος vman...AΛΛΑ τζιφος:cry: .... αν ενεργοποιήσω το ndrive με ηδη ανοιχτο gps μου βγάζει οτι δεν υπαρχει gps ενω αν εχω κλειστο το gps και ανοιξω το ndrive μου ζηταει ενεργοποήση GPS παταω ενεργοποίηση και μου βγάζει αναμονή για στιγμα GPS αλλα δεν βλέπω πάνω στην μπαρα το gps ανοίγει και δεν βρήκε στιγμα ουτε σε 3 ωρες..πριν συνδεοταν σε 1-2 λεπτα....

Συγνωμη για το σεντονι αλλα ήθελα να είμαι όσο πιο αναλυτικος γίνετε...

Ελπίζω σε κάποια βοήθεια..

Γιώργος

Αφού δε φλάσαρες το radio το πρόβλημα θα παραμένει! Πρέπει να το περάσεις και η λύση είναι αυτή, όπως την είχε δώσει ο vman. Δοκίμασε πάλι, πατώντας το vol down δυνατά, μιας και δε λειτουργεί και 100% καλά καθώς είναι ευαίσθητο. Αν πάλι δεν μπορέσεις, πες μου να σου πω πως να το περάσεις από το fastboot.

Έκανα hard reset και μου εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα πιο έντονα.Δηλαδή μέσα στα 5 λεπτά της πρώτης ενεργοποίησης μετά το hard reset, μου ζήτησε pin 5-6 φορές..Να το στείλω στο service?τι άλλο θα μπορούσα να κάνω;

Αν και δε νομίζω το πρόβλημα να έχει να κάνει με τη sim, δοκίμασε να δουλέψεις το κινητό με κάποια άλλη sim. Διαφορετικά νομίζω ότι δε γλυτώνεις το service...

Τhe end of an era...

Αφού δε φλάσαρες το radio το πρόβλημα θα παραμένει! Πρέπει να το περάσεις και η λύση είναι αυτή, όπως την είχε δώσει ο vman. Δοκίμασε πάλι, πατώντας το vol down δυνατά, μιας και δε λειτουργεί και 100% καλά καθώς είναι ευαίσθητο. Αν πάλι δεν μπορέσεις, πες μου να σου πω πως να το περάσεις από το fastboot..

Όσο και να το έχω παιδεψει δεν μπορώ να δουλεψω το vol down+ power και δεν καταλαβαίνω και το λογο μιας και παλαιότερα δουλευε μια χαρα....και ετσι το προβλημα μου παραμένει...

Όσο και να το έχω παιδεψει δεν μπορώ να δουλεψω το vol down+ power και δεν καταλαβαίνω και το λογο μιας και παλαιότερα δουλευε μια χαρα....και ετσι το προβλημα μου παραμένει...

Fastboot φιλαράκο... μονόδρομος!

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Fastboot φιλαράκο... μονόδρομος!

Μια μικρη επεξηγηση, ενα link...κατι.....γιατι δν τα πολυκατεχω!

Μια μικρη επεξηγηση, ενα link...κατι.....γιατι δν τα πολυκατεχω!

Σου έστειλα πμ ;)

Τhe end of an era...

παιδια καλημερα κ απο μενα αν και κατοχος του desire s μπηκα να σας ρωτησω για ενα προβλημα που αντιμετωπιζει η κοπελα μου που εχει το wildfire.Eδω κ τρεις μερες δε σβηνει η οθονη αυτοματα κ δε κλειδωνει οπως το ειχε ρυθμισει κ συνεβαινε παλιοτερα κ αναγκαζεται πλεον να το κανει χειροκινητα με το κουμπι που εχει στο πανω μερος.Γνωριζει κανεις καποια λυση?Εδω να πω οτι το κινητο δεν ειναι πειραγμενο δεν εχει αλλαξει σχεδον τιποτα περα απο καποιες μικροεφαρμογες που εχει περασει google sky map κλπ.Ευχαριστω

καλημερα φιλοι μου. ξεκινησα σημερα να κανω την διαδικασια για s-off. σε τι κατασταση πρεπει να βρισκετε το κινητο οταν θα πρεπει να το συνδεσω με το καλωδιο? κανονικα ανοιχτο? η σε καταστατση volume down και το power button. παρακαλω ας μου απαντισει καποιος για να προχωρισω. ευχαριστω πολυ

καλημερα φιλοι μου. ξεκινησα σημερα να κανω την διαδικασια για s-off. σε τι κατασταση πρεπει να βρισκετε το κινητο οταν θα πρεπει να το συνδεσω με το καλωδιο? κανονικα ανοιχτο? η σε καταστατση volume down και το power button. παρακαλω ας μου απαντισει καποιος για να προχωρισω. ευχαριστω πολυ

Ενεργοποίησε το usb debug

Βάλε το usb μονο φόρτιση

και το κινητό ανοιχτό.

Ενεργοποίησε το usb debug

Βάλε το usb μονο φόρτιση

και το κινητό ανοιχτό.

εχω κανει αυτα τα βηματα οκ. συνεχιζω παρακατω και κανω

3. Τρέξτε την εφαρμογή και συνδέστε το κινητό σας στο pc, έχοντας προηγουμένως ενεργοποιήσει το usb debugging (ρυθμίσεις->εφαρμογές->ανάπτυξη).

4. Εδώ γίνεται ο εντοπισμός από την εφαρμογή και θα σας δωθεί το serial number ώστε να πάρετε ένα beta key από την ιστοσελίδα του alpharev

δεν μου ανοιγει καμοια εφαρμογη ωστε να βαλω το beta key. τρεχει ενα παραθυρο το οποιο κλεινει κατευθειαν. σας παρακαλω ας βοηθισει καποιος....

γνωριζει κανεις τπτ?

Edited by lakhsdiam

εχω κανει αυτα τα βηματα οκ. συνεχιζω παρακατω και κανω

3. Τρέξτε την εφαρμογή και συνδέστε το κινητό σας στο pc, έχοντας προηγουμένως ενεργοποιήσει το usb debugging (ρυθμίσεις->εφαρμογές->ανάπτυξη).

4. Εδώ γίνεται ο εντοπισμός από την εφαρμογή και θα σας δωθεί το serial number ώστε να πάρετε ένα beta key από την ιστοσελίδα του alpharev

δεν μου ανοιγει καμοια εφαρμογη ωστε να βαλω το beta key. τρεχει ενα παραθυρο το οποιο κλεινει κατευθειαν. σας παρακαλω ας βοηθισει καποιος....

γνωριζει κανεις τπτ?

Εχεις στήσει το HTC Sync? Πρέπει να υπάρχουν οι drivers στο PC σου για να δει την συσκευή

Εχεις στήσει το HTC Sync? Πρέπει να υπάρχουν οι drivers στο PC σου για να δει την συσκευή

ναι τον εχω το HTC Sync. τουσ drivers που να τουσ δρω

ναι τον εχω το HTC Sync. τουσ drivers που να τουσ δρω

Υποτίθεται ότι τους drivers τους περνάει το Sync...

Κάνε ένα restart (κινητό και PC)

Απενεργοποίησε firewalls

Βάλε το καλώδιο του USB σε κάποια είσοδο στο πίσω μέρος του PC

Αυτά τα λίγα

Καλή τύχη

Υποτίθεται ότι τους drivers τους περνάει το Sync...

Κάνε ένα restart (κινητό και PC)

Απενεργοποίησε firewalls

Βάλε το καλώδιο του USB σε κάποια είσοδο στο πίσω μέρος του PC

Αυτά τα λίγα

Καλή τύχη

Tα εκανα και αυτα ολα και παλι τιποτα. Γιατι αραγε? τι αλλο μπορει να φταιει? Τα νευρα μου

σημερα το πρωι το δοκιμασα και στο λαπτοπ και παλι τα ιδια. τι να πο? δεν ξερω πραγματικα τι να κανω....και θελω παρα πολυ να το κανω..

το HTC είναι η 2.2.1 μηπως γιαυτο δε γινετε? αν γνωριζει καποιοσ ας με ενημερωσει. ευχαριστω

Edited by lakhsdiam

Tα εκανα και αυτα ολα και παλι τιποτα. Γιατι αραγε? τι αλλο μπορει να φταιει? Τα νευρα μου

σημερα το πρωι το δοκιμασα και στο λαπτοπ και παλι τα ιδια. τι να πο? δεν ξερω πραγματικα τι να κανω....και θελω παρα πολυ να το κανω..

το HTC είναι η 2.2.1 μηπως γιαυτο δε γινετε? αν γνωριζει καποιοσ ας με ενημερωσει. ευχαριστω

Και εμένα μου είχε σπάσει τα νεύρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Περνάς τους drivers και κάνεις απεγκατάσταση το htc sync από το pc. Τότε μόνο διαβάζει το πρόγραμμα των alpharev τη συσκευή σου...

Πως βάζουμε τους ήχους που θέλουμε για κλήσεις, μηνύματα, ειδοποιήσεις κλπ.

Φτιάχνουμε τους εξής φακέλους στην κάρτα μνήμης media->audio και στην συνέχεια τους φακέλους

alarms, notifications, ringtones μέσα στον φάκελο audio.

Τους ήχους τους βάζουμε ανάλογα, δηλαδή:

alarms: Βάζουμε τους ήχους που θέλουμε για το ξυπνητήρι.

notifications: Βάζουμε τους ήχους που θέλουμε για μηνύματα, e-mail και γενικά τις ειδοποιήσεις του κινητού.

ringtones: Βάζουμε τους ήχους που θέλουμε για τις κλήσεις.

από εδώ

Μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να βάλω ένα τραγούδι που έχω στο κινητό μου για ήχο ειδοποίησης σε ΜΗΝΥΜΑ;

Σωστά στα είπε ο mol παραπάνω, αλλά έτσι από περιέργεια ρωτάω... Κοίταξες το πρώτο post;

Τhe end of an era...

Σωστά στα είπε ο mol παραπάνω, αλλά έτσι από περιέργεια ρωτάω... Κοίταξες το πρώτο post;

εμαθα οτι τιν προηγουμενη εβδομαδα βγηκε ο κωδικας για τιν 4 ics και ειδα εδω στο φορουμ οτι τιν βαλανε στο G1!δηλαδι παιζει να

τιν παρουμε και εμεις???επεισης εχει δωκιμασει καποιος ρομ με sense 2.1??να ειναι steble?στο magic εχουν βγαλει!!εμεις??ξεχαστεικαμε??:confused:

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

την βαλανε, αλλα ολα τα γραφικα κολλουσαν.. (στο G1)

δεν νομίζω να δουμε κάτι στο δικό μας, που να ειναι smooth και γρήγορο..

Όπως και στο g1, έτσι υπάρχει και ics για το δικό μας, αλλά είναι σε πολύ πρώιμη μορφή. Αυτό που ελπίζουμε είναι να μπορέσουν να γίνουν κάποια tweaks, αν και οι developers είναι απαισιόδοξοι, ώστε να δούμε τη cm9.

Επίσης για sense 2.1 roms, υπάρχει κάτι, αλλά έχει αρκετά προβλήματα ;)

Τhe end of an era...

Και εμένα μου είχε σπάσει τα νεύρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Περνάς τους drivers και κάνεις απεγκατάσταση το htc sync από το pc. Τότε μόνο διαβάζει το πρόγραμμα των alpharev τη συσκευή σου...

1000 ευχαριστωωωωω φιλακι. με εσωσες. να εισαι παντα καλα....

τωρα μηπως υπαρχει καποιον οδηγος στα ελλινικα για να εγκαταστισω τη CM7, γιατι στο πρωτο ποστ ολες ειναι στα αγγλικα?

ευχαριστω:D

Παρόλο που χωρίς αγγλικά δύσκολα βαδίζεις με τέτοιου είδους κινητά (τουλάχιστον προς το δρόμο του modding), υπάρχουν και ελληνικοί οδηγοί εδώ!

Επίσης στο πρώτο post υπήρχε και οδηγός για άλλον τρόπο εγκατάστασης στα ελληνικά (για άλλη rom) αλλά ο τρόπος εγκατάστασης είναι κοινός για κάθε rom!

Τhe end of an era...

Πλεον με την νεα εκδοση των Google maps 6.0, υπαρχει και στο Wildfire η δυνατοτητα να κατεβαζεις τους χαρτες για offline πλοηγηση. Δεν το δοκιμασα αλλα υπαρχει πλεον σαν επιλογη στο μενου LABS.

γνωριζει καποιο παιδι να με βοηθησει με το προβλημα της οθονης??Πλεον κλειδωνει κ σβηνει η οθονη μονο χειροκινητα με το πατημα του κουμπιου απο πανω.αλλιως μενει συνεχεια ανοιχτη.Με hard reset υπαρχει περιπτωση να διορθωθει?