Cotloulis Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Καλησπέρα! Μηπως εχει βγει καμια νεοτερη εκδοση απο την 2.2.1 που φοραει το κινητο μου απο την εταιρια παντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Καλησπέρα! Μηπως εχει βγει καμια νεοτερη εκδοση απο την 2.2.1 που φοραει το κινητο μου απο την εταιρια παντα? όχι φίλε.η εταιρία σταμάτησε να το αναβαθμίζει στην έκδοση που ήδη έχεις. τώρα αν θέλεις να περάσεις κάποια costom rom έχουμε φτάσει ήδη στην 2.3.7!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 όχι, μόνο custom roms υπάρχουν... δεν έχουμε πάρει-και λογικά δεν θα πάρουμε- άλλη επίσημη αναβάθμιση edit: τώρα είδα ότι είχε απαντηθει ήδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 όχι, μόνο custom roms υπάρχουν... δεν έχουμε πάρει-και λογικά δεν θα πάρουμε- άλλη επίσημη αναβάθμιση edit: τώρα είδα ότι είχε απαντηθει ήδη... ξερει καποιος απο που κατεβαζω τους drivers για να βλεπει το wildfire σαν android phone? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 ξερει καποιος απο που κατεβαζω τους drivers για να βλεπει το wildfire σαν android phone? Δεν τους έχει μέσα στην κάρτα μνήμης σου; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Δεν τους έχει μέσα στην κάρτα μνήμης σου; οχι και πρεπει να τους εχω γιατι δεν μπορω να φλασαρο radio με το android flasher..και απο οτι εχω διαβασει ειναι ποιο ευκολος τροπος εκτος και αν υπαρχει και αλλως..:wacko: Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Αν δεν τους έχεις πάει να πεί ότι μάλλον τους έσβησες μόνος σου ;) Όπως και να'χει ο driver υπάρχει αν εγκαταστήσεις το htc sync (μπορείς απλά να το βάλεις και να το ξαναβγάλεις), ενώ αν θες σκέτο τον driver, μπορείς να δεις κι εδώ@ Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 πότε παίρνουμε την νέα αναβάθμιση του μαρκετ; οεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 πότε παίρνουμε την νέα αναβάθμιση του μαρκετ; οεο; όποτε θες!!! εγώ το πέρασα ήδη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_vitz Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Αν εχω ελαχιστη συχνοτητα cpu 352 και μέγιστη 768 υπάρχει πιθανότητα να κάνω ζημιά στο κινητο με cm7 2.3.7 ???Μόλις την πέρασα και δεν ξέρω τι να κάνω...Είναι καλό να βάλω στην ελάχιστη την μικρότερη τιμή και στη μέγιστη την μέγιστη τιμή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Είναι αρκετά μεγάλη η μέγιστη συχνότητα, αλλά αν λειτουργεί χωρίς κολλήματα η συσκευή δε θα έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα! Στην ελάχιστη δεν είναι καλό να έχεις την ελάχιστη τιμή, μιας και θα έχεις προβλήματα πχ όταν είναι σβηστή η οθόνη και δεχτείς μια κλήση. Επίσης και η μέγιστη τιμή μπορεί να προκαλέσει κολλήματα στη συσκευή ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_vitz Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Είναι αρκετά μεγάλη η μέγιστη συχνότητα, αλλά αν λειτουργεί χωρίς κολλήματα η συσκευή δε θα έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα! Στην ελάχιστη δεν είναι καλό να έχεις την ελάχιστη τιμή, μιας και θα έχεις προβλήματα πχ όταν είναι σβηστή η οθόνη και δεχτείς μια κλήση. Επίσης και η μέγιστη τιμή μπορεί να προκαλέσει κολλήματα στη συσκευή ;) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Βασίλη για τις συμβουλές σου, είμαι nooby με τα android και δεν ήθελα να κάνω την συσκευή τούβλο...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 πάντως ακόμα να φτιάξουν μία 2.3 sense based που να λειτουργεί χωρίς κολλήματα/bugs... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 πάντως ακόμα να φτιάξουν μία 2.3 sense based που να λειτουργεί χωρίς κολλήματα/bugs... να ρωτησο κατι ασχετο?το κινιτο μας "τρεχει" spb shell?το λεω γιατι στο nokia 5530xp που ειχα τ ετρεχε μια χαρα υπαρχει για εμας?:confused: Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 λίγο άκυρη η παράθεσή σου. Δεν τρέχει στο wildfire, κολλάει όλο το κινητό γιατί δεν έχει ξεχωριστό τσιπ γραφικών (βλ. wildfire S) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 πάντως ακόμα να φτιάξουν μία 2.3 sense based που να λειτουργεί χωρίς κολλήματα/bugs... Και δύσκολα θα προχωρήσει κάποιο τέτοιο project... Δεν έχουν μείνει έμπειροι developers στο wildfire και όσες προσπάθειες έγιναν, έγιναν κατά βάση από πιο άπειρους. Όλα κιόλας έχουν σταματήσει. Αν δεν ασχοληθεί κάποιος με γνώσεις του "αθλήματος", μάλλον θα μείνουμε για πάντα στη cm7 ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Και δύσκολα θα προχωρήσει κάποιο τέτοιο project... Δεν έχουν μείνει έμπειροι developers στο wildfire και όσες προσπάθειες έγιναν, έγιναν κατά βάση από πιο άπειρους. Όλα κιόλας έχουν σταματήσει. Αν δεν ασχοληθεί κάποιος με γνώσεις του "αθλήματος", μάλλον θα μείνουμε για πάντα στη cm7 ;) Μεταξύ μας, σερνεται μεχρι αηδίας το wildfire, να βάλεις και sense-based ROM επάνω... ΤΟΝ ΗΠΙΕΣ :lol: Εδώ για αυτό βάζουμε CM για να φύγει η σαβούρα το Sense, μπας και δούμε άσπρη μέρα ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Μεταξύ μας, σερνεται μεχρι αηδίας το wildfire, να βάλεις και sense-based ROM επάνω... ΤΟΝ ΗΠΙΕΣ :lol: Εδώ για αυτό βάζουμε CM για να φύγει η σαβούρα το Sense, μπας και δούμε άσπρη μέρα ;) σαβούρα δεν είναι, αλλά ότι κολάει οκ. Γι' αυτό βάζεις μια custom sense rooted, το κάνεις και overclock και δεν ξανακολάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Ερώτηση. τελευταία stable ποια ειναι τώρα για το κινητό μας? 7.1.0.1 2.3.7?? γιατι βρήκα αυτή 2011-11-12 - CyanogenMod-7 Nightly Builds (GWK74/2.3.7) by arco68 / HCDR.Jacob αλλα δεν γραφει για stable... Aυτή την προτείνεται να την περάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Ερώτηση. τελευταία stable ποια ειναι τώρα για το κινητό μας? 7.1.0.1 2.3.7?? γιατι βρήκα αυτή 2011-11-12 - CyanogenMod-7 Nightly Builds (GWK74/2.3.7) by arco68 / HCDR.Jacob αλλα δεν γραφει για stable... Aυτή την προτείνεται να την περάσω? η τελευταία stable είναι η 7.1.0.1 όπως είπες. η άλλη είναι η τελευταία nightly επεξεργασμένη πιθανώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Εχω βρει δυο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1297764&highlight=cyanogenmod+buzz και αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1015532 μάλλον η πρώτη είναι η stable. Ποια μου συστήνεται να περάσω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Εχω βρει δυο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1297764&highlight=cyanogenmod+buzz και αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1015532 μάλλον η πρώτη είναι η stable. Ποια μου συστήνεται να περάσω?? την πρώτη θα περάσεις! αυτή ειναι η stable.η άλλη ειναι nightly,οι πειραματικές που βγάζει κάθε μέρα και καινούργια η cyanogen μέχρι να δοκιμάσει τα πάντα και να φτάσει στην stable έκδοση. καλύτερα μπες στο επίσημο site τους εδώ http://www.cyanogenmod.com/να τα δεις μόνος σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 (edited) Μεταξύ μας, σερνεται μεχρι αηδίας το wildfire, να βάλεις και sense-based ROM επάνω... ΤΟΝ ΗΠΙΕΣ :lol: Εδώ για αυτό βάζουμε CM για να φύγει η σαβούρα το Sense, μπας και δούμε άσπρη μέρα ;) Aχ Δημήτρη πήρες το nexus και τώρα σου φαίνεται το πόσο σέρνεται... :p H αλήθεια είναι πάντως πως αν κάποιος ασχοληθεί με κάποιο πιο high-end κινητό, δύσκολα μπορεί μετά να συνηθίσει στο wildfire. Και τί κάνεις όταν το high-end δεν είναι δικό σου και το δικό σου είναι το wildfire; :O Εχω βρει δυο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1297764&highlight=cyanogenmod+buzz και αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1015532 μάλλον η πρώτη είναι η stable. Ποια μου συστήνεται να περάσω?? Όπως σου είπε κι ο wicker, oι nightlies είναι "πειραματικές" εκδόσεις. Αν θέλεις σταθερότητα, πήγαινε στη stable. Διαφορετικά, αν θες να δοκιμάσεις ότι πιο καινούριο υπάρχει στις cm roms (η αλήθεια είναι ότι πλέον και οι nightlies είναι αρκετά σταθερές), πέρνα σε nightly! Edited November 13, 2011 by Villis Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 [quote=Villis;3854319.... Και τί κάνεις όταν το high-end δεν είναι δικό σου και το δικό σου είναι το wildfire; :O οικονομίες :p -Πλάκα εννοείται- δεν είναι καιροί για πολλά ξενοκοιτάγματα ;) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 (edited) Aχ Δημήτρη πήρες το nexus και τώρα σου φαίνεται το πόσο σέρνεται... :p H αλήθεια είναι πάντως πως αν κάποιος ασχοληθεί με κάποιο πιο high-end κινητό, δύσκολα μπορεί μετά να συνηθίσει στο wildfire. Και τί κάνεις όταν το δεν high-end είναι δικό σου και το δικό σου είναι το wildfire; :O Το wildfire το έχω σαν 2η συσκευή, και ειλικρινά θα το έχω μαζί μου μέχρι τέλους γιατί το λατρεύω... Δεν είναι τυχαίο ότι μιλάω περισσότερο στο WF και το χρησιμοποιώ και σαν MP3 player... Γνώμη μου είναι ότι για να ζήσει κάποιος αρμονικά με το WF θέλει 1. CM7 2. Εναν πολύ καλό Launcher (ψηφίζω Go, δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ) 3. Λίγες οθόνες (έχω μόνο 3) με ελάχιστα widgets (για να μην πίνουν τα λιγοστά resources της συσκευής. (βέβαια τι σου λέω, λες και δεν τα ξέρεις... Ελα ρε ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ;) ) Πάντως Βασίλη, οι τιμές πέφτουν και με λίγη οικονομία υπάρχουν καλές λύσεις. Και δεν μιλάω για διπύρηνα κτλ έτσι; Αν μπορούσα να δώσω την παντόφλα πίσω, θα έπερνα χαλαρά Samsung Y ή Huawei X5... (Μιλάω τελείως προσωπικά γιατί ανακάλυψα ότι σιχαίνομαι κινητά με οθόνες 4+ ιντσών - είναι καθαρά άβολα για μένα) οικονομίες :p -Πλάκα εννοείται- δεν είναι καιροί για πολλά ξενοκοιτάγματα ;) Έγραψες :lol: Edited November 13, 2011 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts